Ξυπνά πλέον χαρούμενη. Είχε πολλούς λόγους για να αισθάνεται έτσι. Τον τελευταίο καιρό πάλευε συνέχεια με τους δαίμονες της.


Δεν χρειάζεται πολλά. Μόνο αγκαλιές, χαμόγελο, φιλιά.

Τα πράγματα είχαν αρχίσει να αλλάζουν. Ήρθαν όπως ακριβώς έπρεπε να έρθουν.

Την περίμενε αυτή τη στιγμή. Και αισθάνεται ότι δεν οφείλει πουθενά εξηγήσεις. Αυτοί που έπρεπε να μάθουν την εξέλιξη, έχουν ενημερωθεί.

Νιώθει χαρούμενη, αισθάνεται πλήρης, έχει ένα μόνιμο, χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Δεν περιμένει τίποτα ιδιαίτερο από το αύριο. Το αφήνει στην τύχη του. Όπως ακριβώς έκανε και παλιά. «Ότι θέλει ας ξημερώσει. Εγώ είμαι εδώ και είμαι τέλεια», είχε πει στην πολύ καλή της φίλη όταν την πήρε τηλέφωνο και συζητούσαν το θέμα!

Πάει καιρός να δει και η ίδια τόσο καλά τον εαυτό της. Τελικά όλα από εμάς εξαρτώνται. Ο κάθε ένας μας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.

Τώρα δεν θα επιδιώξει τίποτα. Ούτε το δαχτυλάκι της δεν έχει σκοπό να κουνήσει. Αυτά που δεν μπορούν μακριά της, αυτά που την θέλουν πραγματικά θα έρθουν να την συναντήσουν από μόνα τους θέτοντας τους δικούς τους καινούριους όρους στο παιχνίδι.

Απλά τα πράγματα. Και καμιά φορά, επιβάλλεται να είσαι θεατής της ζωής σου και να απολαμβάνεις τη συνέχεια.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιό σας

Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment: