Την υπέροχη, συγκινητική στιγμή που ένα βρέφος μόλις 4 μηνών βλέπει για πρώτη φορά την μητέρα του, κατέγραψε με κάμερα ο πατέρας του.Για τους τέσσερις πρώτους μήνες της ζωής του, μια σπάνια πάθηση ανάγκασε τον Λέοπολντ Γουίλμπουρ να «βλέπει με τα χέρια του», αλλά πλέον τα ειδικά γυαλιά που φτιάχτηκαν γι’ αυτόν θα τον βοηθήσουν να δει ξανά.

Ο πατέρας του κατέγραψε τη στιγμή που φόρεσε για πρώτη φορά τα γυαλιά του στο σπίτι της οικογένειας στο Γούντινβιλ της Ουάσινγκτον.

Οι σκηνές δείχνουν τον Λέοπολντ να κοιτάζει προς τα κάτω σε σύγχυση προτού σηκώσει το κεφάλι του στην μητέρα του Έριν που του φωνάζει «γειά σου γλυκιέ μου».

Μόλις εστιάζει το βλέμμα του στη μητέρα του, σκάει ένα χαμόγελο όλο γλύκα και μόλις καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, αρχίζει να γελά.Είχα κάποια προβλήματα με την κάμερα γιατί έκλαιγα συνεχώς» δήλωσε ο μπαμπάς στη Mail Online. «Ήμουν πολύ συγκινημένος. Ήταν πολύ συγκινητικό. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς θα νιώσεις όταν συμβεί κάτι σαν αυτό».Σε ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο στο Facebook, ο πατέρας είπε πως ο ίδιος και η σύζυγός του αποφάσισαν να αγοράσουν τα γυαλιά για τον μικρό Λέοπολντ μόλις διαγνώστηκε με Oculocutaneous Albinism, μια πάθηση που οδηγεί σε εξαιρετικά μειωμένη όραση. «Τώρα όμως μπορεί να δει τον κόσμο πεντακάθαρα για πρώτη φορά» πρόσθεσε.Περίπου ένας στους 17.000 ανθρώπους έχουν κάποια μορφή αλμπινισμού, ενώ ο οφθαλμικός αλμπινισμός επηρεάζει κυρίως τους άνδρες.Πηγή

Αφήστε το σχόλιό σας

Axact

Axact

Vestibulum bibendum felis sit amet dolor auctor molestie. In dignissim eget nibh id dapibus. Fusce et suscipit orci. Aliquam sit amet urna lorem. Duis eu imperdiet nunc, non imperdiet libero.

Post A Comment: