Connect with us
?>

Χωρίς κατηγορία

Άσχημες ερωτικές εξελίξεις για 2 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Published

on

Μια δυναμική όψη υψηλής ενέργειας σχηματίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, ένα τετράγωνο με τον Άρη δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης στις σχέσεις ή αίσθημα πίεσης. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα γίνεται πιο άνετη, καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα.

Ο Ποσειδώνας στην αστρολογία θεωρείται η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης. Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως δυο τομείς, τις σχέσεις μας και τη δημιουργική ή καλλιτεχνική μας έκφραση. Είναι μια όψη τρυφερότητας, αγάπης, φιλίας, ηρεμίας, έμπνευσης, αλλά και υψηλών προσδοκιών, ωραιοποιήσεων, εξιδανικεύσεων. Είναι μια όψη ρομάντζου, ανάπαυσης και ονειροπόλησης. Από το να ονειρευόμαστε όμως την ιδανική σχέση ή την ιδανική ζωή, ας κοιτάξουμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε στην καθημερινότητα μας που θα μπορούσε να την κάνει πιο όμορφη.

Ακόμη, εκμεταλλευόμαστε αυτή την ωραία όψη αν αποφασίσουμε να βάλουμε λίγη τέχνη στη ζωή μας, να δημιουργήσουμε τέχνη αν έχουμε τέτοια ταλέντα ή να απολαύσουμε τις δημιουργίες άλλων! Ωραίο βράδυ για να δούμε μια ταινία, να ξεκουραστούμε κάνοντας όμορφες και χαλαρές δραστηριότητες και να είμαστε πιο εκφραστικοί στο συναίσθημα μας απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα 12 ζώδια:

Κριός

Μολονότι στο ξεκίνημα της μέρας θα είστε σε εγρήγορση, ίσως και με κάποια νεύρα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Άρη, αν την αξιοποιήσετε σωστά την όψη αυτή μπορεί μάλιστα να είστε και ιδιαίτερα παραγωγικοί. Από το απόγευμα και μετά είναι κάπως σαν να σταματά ο χρόνος και το μυαλό σας τρέχει σε άλλες εικόνες και παραστάσεις που σας προκαλούν νοσταλγία. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δίνει μια πιο συναισθηματική και νοσταλγική διάθεση τις βραδινές ώρες. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε δίπλα σε αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν διστάζετε να δείξετε και την ευαίσθητη πλευρά σας. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση και ηρεμία. Σήμερα προσέξτε λίγο περισσότερο τις οικονομικές σας δοσοληψίες και τις οικονομικές υποσχέσεις.

Ταύρος

Το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κάνει τις σημαντικές σας σχέσεις προτεραιότητα αγαπητοί μου Ταύροι. Και μέσα σε αυτές εννοώ και τις επαγγελματικές και τις φιλικές, εκτός των ερωτικών. Οι σχέσεις σας λοιπόν χρειάζονται φροντίδα, ειδικά αν παρέπαιαν το προηγούμενο διάστημα. Δείξτε το ενδιαφέρον σας σε έναν φίλο που έχετε χαθεί, συζητήστε με έναν καλό σας συνεργάτη τα όνειρα και τους στόχους σας, βρείτε χρόνο για την οικογένεια σας. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα δημιουργικό σας πάθος. Έμπνευση, αν μη τι άλλο, θα έχετε. Από την άλλη, ίσως νιώθετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους, ειδικά όσους είναι πιο αδύναμοι από σας ή άτομα που μπορεί να προστρέχουν σε σας από το περιβάλλον σας. Με κάποιο τρόπο η όψη αυτή ερεθίζει το κέντρο της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης και σίγουρα βοηθά να εκφράσετε κι εσείς την ευγνωμοσύνη για όσα έχετε στη ζωή σας κάνοντας κάποιο φιλανθρωπικό έργο ή έστω μια μικρή, αλλά καλή πράξη για τους άλλους.

Δίδυμοι

Με έμφαση στα πρακτικά της δουλειάς και των οικονομικών ξεκινά η Τρίτη, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργώντας μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα γύρω σας και πιθανώς και εκνευρισμούς. Στην πορεία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά να έχετε περισσότερη έμπνευση σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Μπορεί να σκεφτείτε ένα πιο δημιουργικό τρόπο να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Ακόμη, μπορεί να έχετε κάποιες πιο οικείες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, να γνωριστείτε καλύτερα ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα κοινό στόχο. Από την άλλη, μπορεί να ψάχνετε ιδανικές συνταγές για θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας, την κατάλληλη διατροφή, άσκηση, κλπ. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μάς κάνει πιο ευαίσθητους στις ανάγκες των άλλων, ενώ από την άλλη δίνει και μια ρομαντική διάσταση στην προσωπική μας ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες κι έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο «στα κάγκελα» με διάφορα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας. Ευτυχώς στην πορεία το κλίμα στρώνει. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ξυπνάει μέσα σας τις πιο βαθιές επιθυμίες σας, αλλά και μνήμες από παλιά. Ξυπνάει όμως και τη δημιουργικότητα σας κι έτσι μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με το να διακοσμήσετε έναν χώρο, να δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι κάτι που θα το βλέπετε και θα το χαίρεστε, ειδικά αν πιάνουν τα χέρια σας. Η Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα σάς κάνει και πιο ρομαντικούς με τον σύντροφο σας. Βέβαια, αν είστε μόνες-οι, μπορεί να ξυπνάει και κάποιες παλιότερες απογοητεύσεις σε ερωτικό επίπεδο ή σχέσεις, που ενώ έδειχναν ότι έχουν όλα τα φόντα να προχωρήσουν, διαλύθηκαν με μυστήριο τρόπο.

Παρθένος

Το ξεκίνημα της μέρας είναι λίγο πιο ανήσυχο και νευρικό και μπορεί να σας απασχολούν ζητήματα που αφορούν σε φιλικές σχέσεις ή σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μέχρι το μεσημέρι μπορεί όμως να βρείτε μια λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί, με τη βοήθεια ίσως και ενός συγγενικού προσώπου. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που είναι κυρίαρχη σήμερα, κάνει το μυαλό σας να περιπλανάται σε σχέσεις που μπορεί να μην ευοδώθηκαν στο παρελθόν ή σας έμειναν απωθημένο, ή σε συνεργασίες που είχαν όλα τα φόντα να επιτύχουν, αλλά έμειναν μόνο στις υποσχέσεις. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε συγχυσμένοι σε ό,τι αφορά κάποια επιλογή σας και να μπείτε σε πειρασμό να ρωτήσετε τη γνώμη των φίλων σας κι έτσι να μπερδευτείτε περισσότερο. Οι όψεις με τον Ποσειδώνα πολλές φορές δημιουργούν τέτοια σύγχυση. Από την άλλη, δεν παύει να είναι μια όψη που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε θετικά, για να κανονίσετε μια ρομαντική έξοδο ή μια έξοδο για να απολαύσετε μια παράσταση ή κάποια άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα.

Ζυγός

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως πιο πιεστικό και σας δημιουργεί και εκνευρισμό, κυρίως με θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή με ανωτέρους και προϊσταμένους. Στην πορεία όμως υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στη μέρα σας. Ίσως μάλιστα έχετε την όρεξη και τη διάθεση να μοιραστείτε με έναν φίλο ή και το ταίρι σας κάποιες ώρες στο σπίτι ή σε μια βόλτα έξω. Να πάτε ας πούμε για ένα χαλαρό περπάτημα και να πείτε τα νέα σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σάς κάνει να σκέφτεστε ίσως ένα επαγγελματικό σας πρότζεκτ και πώς αυτό μπορεί να σας αποφέρει κάποια έσοδα. Ή πώς θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας προκειμένου να το κάνετε δουλειά και να κερδίζετε κάποια χρήματα.

Σκορπιός

Κάποια κωλύματα στην επικοινωνία ή καθυστερήσεις στις πρωινές σας μετακινήσεις μπορεί να κάνουν το νευρικό σας σύστημα να χορεύει, αλλά ευτυχώς θα είναι παροδικό. Βλέπετε στην πορεία της μέρας σάς περιμένει μια ιδιαίτερα ευχάριστη όψη. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις για την ερωτική σας ζωή. Το αποψινό βράδυ είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να δείξετε τα συναισθήματα σας, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να κάνετε σχέδια μαζί του. Από την άλλη, αν είστε μόνες-οι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να σας κάνει κλικ, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α μέσω φίλων. Αποφύγετε να σας πιάσει η νοσταλγία για σχέσεις αδιέξοδες ή σχέσεις που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί «τρύπες» στα όρια σας κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας. Αν νιώθετε ότι οι απαιτήσεις και οι ανάγκες τους σας παραζορίζουν, εσείς θέτετε τα όρια σας και καλό είναι να πείτε και ένα «όχι» ή ένα «φτάνει» για να μην ξοδέψετε όλη την ενέργεια σας σε υποθέσεις άλλων. Ειδικά σε μια περίοδο που βάλλεστε ιδιαίτερα από πολλά και τα ενεργειακά σας αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα, καλά θα κάνετε να τα διατηρήσετε σε μια καλή κατάσταση για να σας βγάλουν και στην πορεία του Οκτωβρίου. Κατά τα άλλα, μπορεί να συζητάτε τώρα για θέματα μιας συνεργασίας ή σχέσης. Το να μοιραστείτε τις πολλές ευθύνες με ένα άτομο που εμπιστεύεστε μόνο καλό θα κάνει.

Υδροχόος

Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα σάς βάζει σε μια διαδικασία να σκεφτείτε ίσως τα θέματα της καριέρας σας σε σχέση με τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς, με τον Δία και τον Κρόνο στο ζώδιο σας όλο και πιο πολύ σας απασχολούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές της ήδη υπάρχουσας δουλειάς σας για όσους εργάζεστε ή η ανάγκη (και λόγω των συνθηκών) μιας άλλης εργασίας που μπορεί να τροφοδοτεί τις οικονομικές σας ανάγκες με μεγαλύτερη σταθερότητα, μπορεί να στρέφει το βλέμμα σας και σε άλλες διεξόδους. Βέβαια, σε αυτή την περίοδο καλά θα κάνετε να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, απλώς να σκεφτείτε περισσότερο τις προοπτικές σας. Η στιγμή να αναλάβετε δράση θα είναι σίγουρα μετά τις 20/10.

Ιχθύες

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη στον Ζυγό δίνει αίσθημα πίεσης και έντασης στο πρωινό της Τετάρτης ή μπορεί να υπάρχει και κυκλοθυμία και εναλλαγές στον τρόπο που νιώθετε, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει και μια εξωτερική πηγή ερεθισμάτων. Κάτι φαίνεται πάντως το πρωί να σας αγχώνει ή να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Στην πορεία της μέρας το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει άκρως δημιουργικούς, ενώ ξυπνά μέσα σας και τη ρομαντική σας διάθεση. Τώρα, αν είστε μόνες-οι, μπορεί αυτή η ρομαντική διάθεση να σας προκαλέσει απογοήτευση, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι, ώστε να μιλάμε μαζί τους και να αποφορτιζόμαστε. Άλλωστε εσείς οι Ιχθύες έχετε πάντα και τις καλλιτεχνικές σας διεξόδους. Ακόμη κι αν δεν είστε οι ίδιοι δημιουργοί, ξέρετε να απολαμβάνετε τις δημιουργίες των άλλων.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.