Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ο γνωστός αστρολόγος προειδοποιεί , Κάντε κουράγιο τα 2 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τη νέα εβδομάδα

Published

on

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης σήμανε συναγερμό – Για ποια ζώδια θα είναι δύσκολη η καινούργια εβδομάδα Τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις του έκανε ο Κώστας Λεφάκης για την προσεχή εβδομάδα 20 – 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας 20-26/9

Κριός

Η εβδομάδα αμέσως μετά την Πανσέληνο σας δίνει περισσότερο χώρο να κινηθείτε και σας βοηθά να διεκπεραιώσετε όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Η εργασία και η υγεία συνεχίζουν να σας απασχολούν ποικιλοτρόπως. Ο Ερμής στον τομέα των σχέσεων θα σας κουράσει με τα ατέλειωτα πήγαινε – έλα και την φλυαρία των άλλων. Η Αφροδίτη διατηρεί το άγχος σας στα οικονομικά. Ο Άρης έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον Ζυγό, οι διαθέσεις των άλλων αποκαλύπτονται ευκολότερα και αυτό είναι μια μεγάλη βοήθεια για σας, ώστε να πάρετε σωστή θέση απέναντί τους. Ο έρωτας θα παίξει μαζί σας, αλλά θα είναι αρκετά συνωμοτικός. Πρέπει να προσέξετε!

Ταύρος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, στη διέλευσή της από τον Σκορπιό τις μέρες που ακολουθούν, διαταράσσει έντονα και επικίνδυνα τα νερά της αισθηματικής σας ζωής. Η πλεύση είναι δύσκολη καθώς οι ύφαλοι πληθαίνουν, κάτω από την παρατεταμένη δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ρεύμα αυτής της δυσαρμονίας, οπότε πρέπει να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας, αλλά και τις προθέσεις των άλλων. Υπάρχει ο κίνδυνος μιας πλάνης, όπως και μιας κακοδαιμονίας. Από αυτούς πρέπει να απομακρυνθείτε, ή να τους εξοστρακίσετε.

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή πρέπει να προλάβετε πολλά διαφορετικά θέματα και πράγματα. Τακτοποιήστε τα πιο απαραίτητα και δύσκολα. Περιορίστε τα έξοδά σας και την άσκοπη σπατάλη χρόνου. Βάλτε μια προτεραιότητα στις συναντήσεις και στις επαφές σας με τους άλλους. Αναπτύξτε εναλλακτικές την ώρα που οι καθυστερήσεις σας αιφνιδιάζουν. Προσπαθήστε να έχετε αντίσταση στις πιέσεις που θα δεχτείτε. Αξιοποιήστε τη φαντασία και την επινόησή σας. Μη βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις και σε γνώμες. Εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές στο χώρο της δουλειάς σας. Υπολογίστε ότι η υπόθεση με τα ερωτικά θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο. Διατηρήστε το συναίσθημα αλώβητο και επιστρατεύστε τη λογική.

Καρκίνος

Αμφίρροπες οι καταστάσεις για εσάς τους Καρκίνους αυτήν την περίοδο. Το οικογενειακό είναι πρώτο στη λίστα των ενδιαφερόντων σας. Παράλληλα και τα προσωπικά σας είναι σε συνεχή αναμόχλευση. Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε φάση χάσης και αυτό σημαίνει μη ελεγχόμενος καταναλωτισμός που πρέπει να τον περιορίσετε. Οι συνθήκες στην εργασία συνεχίζουν να σας δημιουργούν διλήμματα. Τα αισθηματικά είναι εναλλασσόμενα, ανάλογα με τον άνεμο και τη διάθεση των άλλων. Υπολογίστε σε νέο κύμα καθυστερήσεων που θα ξεκινήσει σύντομα και λάβετε τα απαραίτητα μέτρα.

Λέων

Αλλάζει αιφνίδια η καθημερινότητα με την εκδήλωση νέων γεγονότων. Το στενό περιβάλλον αποκτά ειδικό βάρος. Η σκέψη και η δράση σας κορυφώνονται. Αυτά που θα συμβούν και οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας επηρεάσουν πολύ σε πρωτοβουλίες και σε αποφάσεις. Ένα σημαντικό σχέδιο συνεχίζει να καθυστερεί. Ωστόσο η αρμονία του Άρη με τον Κρόνο σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε κάτι για το οποίο προσπαθούσατε πάρα πολύ καιρό. Αυτό το κάτι έχει να κάνει ή με μια τυπική σχέση, σημαντική για εσάς, ή με μια νέα πρόταση συνεργασίας, ή με έναν έρωτα που είχε μείνει κρυφός για μεγάλο διάστημα.

Παρθένος

Καθώς το φεγγάρι μειώνει το φως του, υποχωρεί και η ένταση και σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στο σπίτι και στο στενό περιβάλλον μετά από τις θύελλες που φύσηξαν και έφεραν όλες αυτές τις μετακινήσεις και τις αλλαγές. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι πάντα καλό σημάδι, διότι εμπεριέχει την πιθανότητα μιας περιπλοκής, ειδικά στα ερωτικά σας, τα οποία μπορεί να έχουν επιβάρυνση στον οικονομικό τομέα. Στη δουλειά σας μην μειώνετε την επίδοσή σας μόνο και μόνο επειδή σας απογοήτευσε κάποιο γεγονός.

Ζυγός

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σας εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο. Αυτός ο κύκλος σχετίζεται με ανανέωση καταστάσεων και επανεκκίνηση δραστηριοτήτων. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας αυξάνει τη δημιουργική σας απόδοση, αλλά ταλαιπωρεί ευκολότερα το νευρικό σας σύστημα. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περιπλανώμενη στο σκοτεινό χώρο του Σκορπιού, μπορεί να τονίζει την επιθυμία των απολαύσεων που σας κατακλύζει, αλλά ταυτόχρονα σας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Μην προκαλείτε την τύχη και το ενδεχόμενο να ταλαιπωρηθείτε. Μην ψάχνετε πράγματα που δεν θέλετε να μάθετε και μην δελεάζεστε από γνωριμίες που δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα σας.

Σκορπιός

Συγκριτικά με τους άλλους, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας αυτήν την περίοδο, σας κάνει δελεαστικούς και σας βοηθά να μαγνητίσετε και να φέρετε κοντά σας, ό, τι σας αρέσει και σας αφορά. Η πρόσκαιρη δυσαρμονία της με τον Κρόνο ενδέχεται να σας δοκιμάσει, είτε με τη συμπεριφορά κάποιου, είτε με κάποιο γεγονός το οποίο δεν είχατε υπολογίσει. Πάντως οι δικοί σας άνθρωποι δεν είναι τώρα σύμμαχοί σας, ή η διαφωνία σας μαζί τους, εάν δεν την ελέγχετε, θα πάρει διαστάσεις που δεν σας συμφέρουν. Λίγη πρόνοια στα οικονομικά.

Τοξότης

Ο Άρης έρχεται να ενισχύσει την επιρροή του Ερμή που βρίσκεται από καιρό στον Ζυγό, καθώς μπαίνει και αυτός στον ίδιο χώρο. Σας δίνεται μια σύντομη περίοδος χάριτος να ξεχαστείτε, να κινηθείτε, να ταξιδέψετε, ή να ανανεωθείτε με οποιονδήποτε τρόπο. Η Αφροδίτη σας βοηθά να ανακαλύψετε κρυφές χαρές και συγκινήσεις, ή να συναντήσετε έναν άνθρωπο από το παρελθόν που έχετε πολλά κοινά να μοιραστείτε μαζί του. Κατά τα άλλα η ανάδρομη πορεία των μεγάλων πλανητών, συνεχίζει τους γνωστούς περιορισμούς και υποχρεώσεις που εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, έχουν σημαδέψει την πορεία αυτής της χρονιάς.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Ζυγό σημαίνει επιστράτευση στο καθήκον και στην καριέρα. Ο Ερμής που βρίσκεται εκεί μεγεθύνει την ένταση και πληθαίνει τις μικρές, απλές υποχρεώσεις. Την ώρα που δεν θα αντέξετε την πίεση που θα υποστείτε, εκμεταλλευτείτε τη θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό που θα σας υποδείξει μια κρυφή διέξοδο για να δραπετεύσετε, έστω και λίγες ώρες, εκεί που σας αρέσει πολύ. Οι περισσότερο φιλόδοξοι προσέξτε ιδιαίτερα τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα, διότι δεν πρέπει να συμβούν λάθη και δεν πρέπει να αρνηθείτε ανάληψη καινούριων υποχρεώσεων και αποδοχή όρων και κανόνων.

Υδροχόος

Η εβδομάδα που ακολουθεί προβλέπεται πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στα πανιά σας. Ο Άρης σε καλή όψη με τον Κρόνο που είναι εγκαταστημένος στο ζώδιό σας, ορίζει από την εβδομάδα αυτή, ένα πολύ ενδιαφέρον και τυχερό 45θήμερο. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κερδίσετε νομικές μάχες για αρχή νέου κύκλου σπουδών, για να βρείτε αγοραστές σε κάτι που θέλετε να πουλήσετε και για να ενισχύσετε συμμαχίες για το μέλλον. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κοινωνική σας ζωή, αλλά πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιοι σας παρατηρούν, ή σας παρακολουθούν όχι και τόσο φιλικά.

Ιχθύες

Οι μέρες που θα κυλήσουν θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στον οικονομικό τομέα, ή να κάνετε νέες διαπραγματεύσεις. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να διατηρεί προβληματικό το κλίμα στα αισθηματικά σας, αλλά η δική σας επιδεξιότητα, σας βοηθά να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Πάντως στον ερωτικό τομέα, όσοι λειτουργήσετε ενεργά και θα εισπράξετε απόλαυση, αλλά και θα ζήσετε πρωτόγνωρες καταστάσεις που θα σας αφοπλίσουν για λίγο, μέχρι να τις συνειδητοποιήσετε σε βάθος. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η αντίφαση του χρόνου που κυλά γρήγορα με τα σημαντικά θέματα της ζωής σας που επιμένουν να κωλυσιεργούν.

Advertisement

Title

zodia10 ώρες ago

Πρόβλεψη εφιάλτης από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να...

zodia10 ώρες ago

Τα ζώδια της εβδομάδας από την Άντζελα Τίκη

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τους Δία και Ποσειδώνα μεγεθύνει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες μας ενώ...

zodia13 ώρες ago

Οι προβλέψεις της Tετάρτης 27 Οκτωβρίου από την κορυφαία αστρολόγο

Το δικό της πένθος βιώνει η Λίτσα Πατέρα, η οποία ήταν επίσης επηρεασμένη από ένα γεγονός, που συγκίνησε όλη την χώρα. Η γνωστή...

zodia14 ώρες ago

Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα 3 ζώδια. Έκτακτη προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη

Σε μια έκτακτη προειδοποίση για τα ζώδια προχώρησε η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία αναφέρθηκε στο ποια πρέπει να κάνουν σήμερα (27/10) μεγάλη προσοχή. Η...

zodia14 ώρες ago

Ώρες αγωνίας για 5 ζώδια.

Το δικό του «καμπανάκι» για τα ζώδια χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποια θα περάσουν ώρες αγωνίας και χρειάζεται να δώσουν σήμερα (27/10)...

zodia2 ημέρες ago

Συγκινήσεις και εξαπατήσεις για αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, «η Αφροδίτη που δείχνει πως χαιρόμαστε και πως αγαπάμε, είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που μας...

zodia2 ημέρες ago

Η Βίκυ Παγιατάκη μιλάει για τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου αλλά και για όσους πιέζονται αυτές τις ημέρες

Λίγο καλύτερη είναι η σημερινή μέρα για τους Καρκίνους, ωστόσο λίγη πίεση θα νιώσουν 4 ζώδια και συγκεκριμένα οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι...

zodia2 ημέρες ago

Σμαρώ Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021

Η αστρολόγος Σμαρώ Σωτηράκη ανέλυσε στην εκπομπή «Ελένη» τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021. «Πάντα...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.