Connect with us
?>

Χωρίς κατηγορία

Παρατράγουδα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου!

Published

on

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται από την παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Από δω και κάτω, όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ή την Παρθένο, θα νιώθουμε πιο έντονα το εφέ της ανάδρομης πορείας του πλανήτη της επικοινωνίας, των δοσοληψιών, του εμπορίου, της εκπαίδευσης. Η σύγχυση θα είναι ακόμη πιο έντονη τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, κάνοντας τη Δευτέρα μια μέρα ακατάλληλη για πολύ σημαντικές δράσεις ή αποφάσεις.

Ευτυχώς το τρίγωνο με τον Δία στις βραδινές ώρες θα δώσει ένα πιο αισιόδοξο τελείωμα στη μέρα μας και θα αποκαταστήσει την πίστη μας στις δυνατότητες μας και την ικανότητα να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί σήμερα.

Κριός

Η Δευτέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία και στις επαφές, ακόμη κι αν αυτό όλο μπορεί να αφορά τις διαδικτυακές σας γνωριμίες ή και δουλειές. Αν πρέπει να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να διαφημίσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της εργασίας σας, να κάνετε μια σύσκεψη με τους συνεργάτες σας και να συζητήσετε διάφορα θέματα ή ιδέες, μπορεί να νιώσετε κάποια σύγχυση ή να αντιμετωπίσετε μερικά εμπόδια στον προγραμματισμό σας. Κάποιοι που είναι πιο ευαίσθητοι μπορεί από σήμερα να επηρεάζονται από τη στάση του Ερμή, που γυρίζει ανάδρομος αύριο. Μην βιάζεστε μόνο και επίσης αν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να εκφέρετε μια άποψη σιγουρευτείτε ότι έχετε διαθέσιμα όλα τα δεδομένα και δεν βασίζεστε σε υποκειμενικές απόψεις. Το βράδυ είναι σίγουρα πιο ανέφελο και ευχάριστο για τις επαφές σας.

Ταύρος

Πρακτικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον έναν από τους δυο οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Έτσι, μπορεί να ασχοληθείτε με τα έξοδα, τους λογαριασμούς κι ό,τι άλλο συνεπάγεται το τέλος του μήνα ή να ψαχτείτε περισσότερο με τα έσοδα σας. Κάποιοι που μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι, ίσως να νιώθετε την επιρροή του Ερμή που μπαίνει σήμερα σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος αύριο. Εσείς μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερη σύγχυση είτε σε θέματα οικονομικά είτε σε θέματα της δουλειάς. Το βράδυ θα είναι σαφώς πιο ευχάριστο και μπορεί να φέρει και κάποια λύση σε ένα πρόβλημα σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο ζώδιο σας και συμβάλλει στο να νιώθετε λίγο πιο αγχωμένοι ή να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα που πρέπει να φέρετε εις πέρας. Παρόλα αυτά, δεν θα έχετε τόσες δυσκολίες ώστε να ανταποκριθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε, αν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Επειδή από σήμερα ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται φαινομενικά σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος αύριο, καλύτερα να αφήσετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις για αργότερα, μετά τις 18/10. Αν πρέπει να κάνετε όμως κάτι και δεν έχετε την πολυτέλεια να το αναβάλετε, προχωρήστε με πολύ προσεκτικά βήματα και ενδελεχή εξέταση των δεδομένων. Το βράδυ θα είστε σε καλύτερη διάθεση και θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον.

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος στις τελευταίες του μέρες σας «παίρνει από τα μούτρα», αφού ξεκινούν σιγά-σιγά τα παρατράγουδα του ανάδρομου Ερμή, που μπαίνει σήμερα σε στάση για να γυρίσει αύριο ανάδρομος φαινομενικά. Κάποιοι πιο ευαίσθητοι μπορεί να νιώσετε από σήμερα πιεσμένοι, κυκλοθυμικοί ή με τάσεις φυγής. Ακόμη, μπορεί να προκύπτουν προβληματάκια στην επικοινωνία ή σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού. Μπορεί, από την άλλη, να νιώθετε μια απροσδιόριστη κόπωση σήμερα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Μην πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο, προσπαθήστε να φροντίσετε την υγεία σας, κοιμηθείτε περισσότερο ή βρείτε κάτι που να σας χαλαρώνει.

Παρθένος

Η Σελήνη θα περάσει όλη τη μέρα στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το μεσουράνημα σας, θέτοντας τα ζητήματα της καριέρας και των επαγγελματικών σε προτεραιότητα. Πιεστική η σημερινή μέρα, καθώς θα χρειαστεί -εκτός της δουλειάς- να ασχοληθείτε και με πρακτικές υποχρεώσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Θα νιώθετε ότι σας τραβούν δυο αντίθετες δυνάμεις και σεις θα είστε κάπου στη μέση, προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλες τις πλευρές. Όμως, μπορεί να νιώσετε και κάπως μετέωροι σήμερα ή να βιώσετε μεγαλύτερη σύγχυση, εξαιτίας της όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Πέραν των επαγγελματικών, μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα, που ενδεχομένως να σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Ίσως χρειάζεται, λαμβάνοντας υπόψη και τον ανάδρομο Ερμή, να αλλάξετε στάση στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά πιο χαλαρά, μολονότι οι πιο ευαίσθητοι από σας μπορεί να νιώθετε ήδη την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας, αν και τυπικά μπαίνει σε αυτή αύριο. Φαίνεται ότι τα μελλοντικά σας σχέδια, είτε αφορούν σπουδές, δουλειά, οικονομικά, σας δημιουργούν μεγαλύτερο στρες και σύγχυση. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε σήμερα να ξεμπερδεύετε με κάτι που είναι δύσκολο, παρά να το αναβάλλετε για τις επόμενες δυο μέρες που θα ζοριστείτε περισσότερο. Αν δεν είστε σίγουροι για τη δράση σας, μην δεσμεύεστε πριν έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα. Από δω και κάτω, χρειάζονται προσεκτικά και μικρά βήματα με συγκέντρωση και προσοχή στις λεπτομέρειες για να μην συμβούν λάθη.

Σκορπιός

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου φέρνουν σε προτεραιότητα τα οικονομικά θέματα. Βλέπετε η Σελήνη περιδιαβαίνει τον ένα από τους δυο οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα έσοδα, τα έξοδα, τους λογαριασμούς και ό,τι άλλο επείγει στο τέλος του μήνα. Σιγά-σιγά και τυπικά από αύριο μπαίνουμε στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση. Και μολονότι το ένστικτό σας είναι αλάθητο, ενδέχεται κάποιες φορές να σας παραπλανεί σε κάποιες ενδείξεις που σας δίνει. Είστε καταπληκτικοί στο να διαβάζετε πίσω από την επιφάνεια, αλλά μην είστε σίγουροι για το επόμενο διάστημα ότι είναι το ένστικτο κι όχι οι φοβίες ή οι ανασφάλειες σας αυτές που μιλάνε.

Αιγόκερως

Ουδέτερο το ξεκίνημα της εβδομάδας με τη Σελήνη στους Διδύμους, οι πιο ευαίσθητοι όμως από σας μπορεί ήδη να νιώθετε ότι σας επηρεάζει η επικείμενη ανάδρομη πορεία του Ερμή σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και την επαγγελματική σας εικόνα. Στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας, κυρίως με άτομα από τον χώρο της δουλειάς. Σήμερα πάντως είναι μια ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα της δουλειάς, της καθημερινότητας, να οργανώσετε καλά το πρόγραμμα σας και να ασχοληθείτε ακόμη και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το βράδυ μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση που αφορά στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σχετικά πιο ήπιο, καθώς από αύριο τυπικά ξεκινά η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή. Και πάντα οι πρώτες μέρες είναι και οι πιο απαιτητικές. Βέβαια, ήδη επηρεάζει άτυπα εδώ και μέρες, τουλάχιστον εσάς που είστε πιο ευαίσθητοι στις δονήσεις των πλανητών. Προσπαθήστε λοιπόν να τακτοποιήσετε σήμερα τα δύσκολα που μπορείτε ανεμπόδιστα να κάνετε και μην τα αναβάλλετε για τις επόμενες μέρες. Ακόμη, είναι μια θετική μέρα για να ασχοληθείτε με τον σύντροφο σας, να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας, αλλά ακόμη αν είστε γονείς να περάσετε και κάποιες ποιοτικές ώρες με τα παιδιά σας το βραδάκι.

Ιχθύες

Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου είναι αρκετά πιεστικές σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην οικογένεια, το σπίτι και τη δουλειά. Η σημερινή μέρα θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον τίτλο της τσαγκαροδευτέρας, αφού πέρα από τον φόρτο των υποχρεώσεων δεν θα έχετε κι εσείς ιδιαίτερη όρεξη να ανταποκριθείτε σε όλες αυτές. Κάντε οικονομία δυνάμεων και μη σπαταλάτε την ενέργεια σας με άτομα τα οποία δεν αξίζουν. Βέβαια, επειδή προχωράμε και στην επιρροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι καλύτερα να μην αναβάλλετε σημαντικές δουλειές για τις επόμενες ημέρες και να προσπαθήσετε να κλείσετε σήμερα κάποιες εκκρεμότητες, ειδικά τις βραδινές ώρες που έχετε περισσότερη εύνοια.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια1 έτος ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια1 έτος ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια1 έτος ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια1 έτος ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια1 έτος ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.