Connect with us
?>

Χωρίς κατηγορία

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Published

on

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο και φτάνοντας στις δευτερεύουσες που σχηματίζει η Σελήνη, η οποία μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε δυο ζώδια: τον Ταύρο και τους Διδύμους.

Το Σάββατο θα βρίσκεται στον Ταύρο και την Κυριακή στους Διδύμους. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου μας χαρίζει δυναμικότητα, φιλοδοξία, πειθαρχία για να καταφέρουμε και τα πιο δύσκολα στη μέρα μας. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά και στις σχέσεις, τη σεξουαλικότητα, τη δράση, τα σπορ. Δείτε και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Λεφάκη.

Κριός: Το Σαββατοκύριακο στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά, ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση, αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα αρκετά φιλικό Σαββατοκύριακο, που μπορείτε να ορίσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Προσοχή μόνο στις παρορμήσεις αγορών το Σάββατο.

Ταύρος: Το Σαββατοκύριακο που ξεδιπλώνεται μπροστά μας δεν θα μπορούσα να το περιγράψω ως χαλαρό, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο σας το Σάββατο και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σάς επιφορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες, είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, διότι εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, κυρίως το Σάββατο. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές αυτές τις ημέρες, μην τις αφήσετε για την άλλη εβδομάδα που ξεκινά ο ανάδρομος Ερμής.

Δίδυμοι: Δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όριο στα πράγματα που μπορείτε να μάθετε αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς ποτέ δεν υπάρχει και όριο στην περιέργεια και στη δίψα σας για μάθηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο σας παρέχει τις ιδανικές συνθήκες για να ψάξετε τι καινούριο μπορείτε να μάθετε, είτε σαν χόμπι είτε σαν ένα νέο γνωστικό αντικείμενο. Ψάξτε περισσότερο σεμινάρια, μεταπτυχιακά, οτιδήποτε μπορεί να δώσει μεγαλύτερη αξία στο βιογραφικό σας, αλλά ταυτόχρονα να σας ενθουσιάσει κιόλας. Ίσως μπορείτε να βρείτε κι ένα νέο χόμπι ή σπορ. Η Σελήνη στο ζώδιο σας την Κυριακή παίζει λίγο με την ψυχολογία και τα νεύρα σας, αλλά χωρίς σημαντικές δυσκολίες.

Καρκίνος: Το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά πιο χαλαρό για το δικό σας ζώδιο κι η αλήθεια είναι ότι στο τέλος μιας ιδιαίτερα απαιτητικής εβδομάδας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ηρεμήσετε λίγο, να κοιμηθείτε παραπάνω, να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, πέρα από το να είστε ο εαυτός σας. Με τις όψεις που δημιουργούνται, από τη μια μπορεί να σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τομέας των οικονομικών κι ίσως έχετε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση κι από την άλλη ίσως υπάρχουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλυφθούν και ψάχνετε τις εναλλακτικές σας. Θα σας απασχολήσουν ακόμη θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι.

Λέων: Στο τέλος μιας έντονης και αρκετά κουραστικής εβδομάδας, η Σελήνη στους Διδύμους έρχεται λίγο για να σας γλυκάνει. Οι σχέσεις σας, κυρίως με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας, είναι αυτές που θα αποτελέσουν το καταφύγιο σας στα δύσκολα. Διαθέστε λοιπόν χρόνο και καλή διάθεση και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Αν νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους κάποια πράγματα, να ζητήσετε συμβουλές από ανθρώπους που θαυμάζετε και εμπιστεύεστε, είναι το κατάλληλο γουηκέντ με το τρίγωνο του Άρη προς τον Κρόνο. Ξεχάστε για λίγο τις αγωνίες και τα άγχη. Φορτίστε τις μπαταρίες σας, διότι και η επόμενη εβδομάδα με τον ανάδρομο Ερμή θα σας πιέσει κάπως και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για διάφορα ευτράπελα στην επικοινωνία.

Παρθένος: Η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών, κοινωνικής καταξίωσης και μπορεί να σκέφτεστε διάφορα σχετικά με την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων. Όμως, μέσα σε όλα, μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό που είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο το Σάββατο σάς ωθεί να αποκτήσετε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, να σκεφτείτε πώς θα ξεπεράσετε το «καθισιό» αν έχετε σταματήσει να γυμνάζεστε και γενικά να συστηματοποιήσετε τις ρουτίνες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στη δουλειά σας και πιο «εντάξει» απέναντι στη φυσική σας κατάσταση. Το Σάββατο είναι πιο φιλική μέρα για σας και προσφέρεται για εξόδους και γενικότερα να το ρίξετε λίγο έξω.

Ζυγός: Μετά από μια απαιτητική εβδομάδα με ένταση, απρόοπτα και διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας, το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει σε πιο ανάλαφρη σχετικά διάθεση και έτοιμους να κάνετε αυτά που εσείς επιθυμείτε περισσότερο. Να ασχοληθείτε με τα χόμπι, τα σπορ, τις δημιουργικές σας ανησυχίες. Μάλιστα, δεν θα ήταν κακή ιδέα αν ένα από τα χόμπι σας μπορούσατε να το εκμεταλλευτείτε και επαγγελματικά, έτσι ώστε να χαίρεστε ενώ παράλληλα βγάζετε και χρήματα. Επίσης, είναι πιθανό να ασχοληθείτε περισσότερο με μια ερωτική σχέση ή ακόμη και με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Ίσως χρειάζεται περισσότερη στήριξη και φροντίδα. Τα οικονομικά και πρακτικά της καθημερινότητας φυσικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν κι αυτό το γουηκέντ.

Σκορπιός: Το Σαββατοκύριακο έρχεται με λίγο κυκλοθυμική διάθεση, αλλά και με μια βαθιά ανάγκη για ξεκούραση μετά από μια σούπερ εντατική εβδομάδα με πίεση, απρόοπτα και δυσκολίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν, πέρα από τα όσα προγραμματίζετε, είναι να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες και τον χώρο του σπιτιού. Αν επενδύσετε ένα μέρος της υπερβολικής σας ενέργειας με την όψη Άρη-Κρόνου στο να φτιάξετε όπως θέλετε τον χώρο σας, να ξεφορτωθείτε ό,τι σας βαραίνει και δεν σας είναι πλέον χρήσιμο, να αναδιακοσμήσετε το δωμάτιο ή όποιον χώρο θέλετε να ομορφύνετε, θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει και το κέφι. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ίσως το Σάββατο έχετε μεγαλύτερο άγχος για μια οικογενειακή ή επαγγελματική σας υπόθεση. Η Κυριακή είναι σχετικά πιο άνετη.

Αιγόκερως: Το Σαββατοκύριακο μοιράζεται στα δύο, με τη Σελήνη το Σάββατο στον Ταύρο να ευνοεί περισσότερο την επικοινωνία και τις επαφές και την Κυριακή να κινείται στους Διδύμους μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, των ρουτινών, της εργασίας και της φυσικής σας κατάστασης, δίνοντας έμφαση ουσιαστικά στα «πρέπει» και λιγότερο στις επιθυμίες σας. Επίσης, τα θέματα των οικονομικών με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν πιο πολύ, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και μια οικονομική πρόταση με ενδιαφέρον, που καλά θα κάνετε να σκεφτείτε. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα ερωτικό θέμα, σε θέματα προβολής της δουλειάς σας, σε ζητήματα που αφορούν τα παιδιά.

Υδροχόος: Μετά από μια απαιτητική και κουραστική εβδομάδα το Σαββατοκύριακο μοιάζει βάλσαμο, καθώς σας βοηθά να ανακτήσετε τα κέφια σας, να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά και διάθεση να μοιραστείτε με τους οικείους σας τις μέρες αυτές. Ο Άρης από τον Ζυγό συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο σας σε τρίγωνο και σας καλεί να σκεφτείτε καλύτερα και ρεαλιστικότερα τους στόχους που έχετε, ιδιαίτερα τους μακροπρόθεσμους, να οργανώσετε -έστω στο μυαλό σας- ένα πλάνο πώς θα μπορέσετε να τους επιτύχετε, αλλά να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείτε. Η Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή προσφέρει τη δυνατότητα να το ρίξετε λίγο έξω, να έχετε επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και έχει μια πιο ερωτική διάσταση.

Ιχθύες: Το Σάββατο θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνετε τις επαφές που θέλετε ή να κάνετε μια έξοδο. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιο βοηθητική στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και να είστε κάπως πιο ξένοιαστοι. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο σας καλεί να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε περισσότερο, γενικά να είστε χαλαροί και να μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες. Γι’ αυτό την Κυριακή αφήστε τις κοινωνικότητες, κλείστε το κινητό, αποσυνδεθείτε έστω και λίγο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Μαγειρέψτε ένα υγιεινό γεύμα, βγείτε μια βόλτα, ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού και αποφύγετε να κουραστείτε πολύ.

Advertisement

Title

Survivor3 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια3 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια10 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια10 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια10 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια10 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια10 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια10 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια10 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.