Connect with us

Ζώδια

Ταρώ Δεκεμβρίου 2020: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άννα Μπελίτση

Published

on

Μήνας αιφνίδιων αλλαγών αλλά και ανατροπών είναι ο τελευταίος μήνας του 2020 ο οποίος και αντιπροσωπεύεται συμβολικά από την 16η Κάρτα Ταρώ της Μεγάλης Αρκάνα τον Πύργο, όπως και προκύπτει αριθμολογικά από το άθροισμα του μήνα Δεκεμβρίου (12) με το έτος που διανύουμε (2020=4). Ξαφνικά γεγονότα και αποκαλύψεις, φέρνουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια και μας οδηγούν σε σημαντικές αναπροσαρμογές.

Ο Δεκέμβριος είναι πιο τυχερός μήνας για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Ιχθύες. Πιο κερδισμένοι στα ερωτικά τους θα είναι οι Σκορπιοί. Οι πιεσμένοι της περιόδου θα ειναι οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι

“ΝΟΤΕΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ”

ΓΕΝΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας του 2020 σας βρίσκει αρκετά πιο αισιόδοξους αλλά και με τις ευκαιρίες εκείνες που μπορούν να φέρουν μία νότα χαράς και ελπίδας στη ζωή σας. Μπορεί να μην συμβαίνουν αυτό τον καιρό τα μεγάλα γεγονότα, όμως διακρίνετε φως στο τούνελ της ζωής σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας είναι ιδανικός για νέες γνωριμίες, οι οποίες και θα προκύψουν εντελώς τυχερά την στιγμή που δεν το περιμένετε. Οι δεσμευμένοι βελτιώνετε τις συνθήκες στη σχέση σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μέσα από τυχαία γεγονότα βρίσκεστε ευνοημένοι στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και έχετε την άνεση να περάσετε πιο ήρεμες γιορτές.

ΤΑΥΡΟΣ – Η ΣΕΛΗΝΗ

“ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ”

ΓΕΝΙΚΑ: Αποχαιρετάτε αυτό το το έτος με πολυ έντονα συναισθήματα και στον τελευταίο μήνα είστε περισσότερο δοσμένοι σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, την προσωπική ζώη, το σπίτι σας. Κάποιες αστάθειες και ανασφάλειες δεν λείπουν! ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχετε την ανάγκη της συναισθηματικής κάλυψης αυτό το μήνα, όμως αρκετές στιγμές μπορεί να εκφράσετε γκρίνιες και παράπονα για παρελθοντικές καταστάσεις που σας στιγμάτισαν. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία σας εξελίσσεται με σκαμπανεβάσματα και ίσως η ανησυχία σας να είναι αρκετά υπερβολική! Τα οικονομικά σας είναι απαιτητικά γιατί αυξάνονται οι ανάγκες του σπιτιού!

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ο ΗΛΙΟΣ

“ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ”ΓΕΝΙΚΑ: Μήνας ελπίδας , αναζωογόνησης αλλά και μεγάλης αυτοπεποίθησης! Το Δεκέμβριο υπάρχουν αρκετές επαφές που σας τονώνουν το “εγώ” σας, καταλήγετε σε σημαντικές συμφωνίες ενώ δέχεστε ευχάριστες προτάσεις, καλέσματα και κάνετε σημαντικές γνωριμίες. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ : Ανανέωση προβλέπετε στα αισθηματικά όπου ο μήνας είναι ιδανικός για φλερτ που θα ανεβάσουν στο έπακρο την αυτοπεποίθησή σας. Νέα Σχέδια με το ταίρι σας θα τονώσουν τη σχέση σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας είναι ιδανικός για νέα σχέδια αλλά και για εμπορικές συμφωνίες. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία πιο βελτιωμένη κατάσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Η ΚΡΙΣΗ

“ΩΡΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ”

ΓΕΝΙΚΑ: Μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και το κλίμα γύρω σας είναι βαρύ, κάνετε τον απολογισμό σας αλλά αισθάνεστε και κουρασμένοι απο όσα μεσολάβησαν. Πάρτε το χρόνο σας για να ανασυγκροτήσετε το νου σας, αλλά και τα σχέδιά σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά παγερό είναι το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής και εσείς αποφασίζετε να αποστασιοποιηθείτε κα να σκεφτείτε εκ ν έου την πορεία που θέλετε να έχετε μία σχέση ή γνωριμία σας. Αποφύγετε την σκληρότητα και την απολυτότητα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ιδανικός μήνας για να θέσετε στόχους και να εργαστείτε με πρόγραμμα προκειμένου να τους πετύχετε. Τα οικονομικά σας είναι πιεσμένα!

ΛΕΩΝ – Ο ΚΟΣΜΟΣ

“ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΑΓΑΠΗ”

ΓΕΝΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σας βρίσκει ικανοποιημένους όπου αισθάνεστε ότι στο ταξίδι του 2020 καταφέρατε να ολοκληρώσετε πολλά από όσα είχατε θέσει στόχο! Αυτό το μήνα βιώνετε την ζεστασιά και την αγάπη των κοντινών σας ανθρώπων και αυτό σας είναι αρκετό για να αισθάνεστε πλήρεις! ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αγάπη ζεσταίνει την καρδιά σας αυτό το Δεκέμβριο και αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση και η επαφή σας με τον άνθρωπο που έχετε στην καρδιά σας, είναι με βάθος και ουσία! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας είναι κατάλληλος για να κλείσετε εκκρεμότητες και να φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος είτε επαγγελματικό είτε οικονομικό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ο ΤΡΕΛΟΣ

“ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ”

ΓΕΝΙΚΑ: Στο τέλος του έτους βρίσκεστε πανέτοιμοι για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Σας διακατέχει ο ενθουσιασμός και θέλετε να πάρετε τα ρίσκα σας, προσοχή ωστόσο στην βιασύνη και στην επιπολαιότητα. Μην αφήνετε τις εγωιστικές τάσεις να σας απομακρύνουν από δικά σας άτομα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η διάθεση για αισθηματικό παιχνίδι είναι έντονη, το ίδιο έντονη όμως είναι και η επιθυμία σας για ελευθερία. Αυτό το μήνα στα αισθηματικά τα θέλετε όλα δικά σας και αυτή είναι και η αιτία εντάσεων με το περιβάλλον σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεχτικές και μελετημένες για να αποφύγετε λάθη που θα προκύψουν λόγω επιπολαιότητας. Στα οικονομικά βρίσκετε νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ – Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

“ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ”

ΓΕΝΙΚΑ: Το 2020 σας έκανε πιο σοφούς και συνειδητοποιημένους και ο τελευταίος μήνας αυτής της χρονιάς σας βοηθά να αξιοποιήσετε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίσατε και να νιώσετε πλέον πιο σίγουροι για τα επόμενα βήματα σας. Δέχεστε στήριξη και αναγνώριση από το περιβάλλον σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος είναι μήνας δέσμευσης όπου έχετε την δυνατότητα σταθεροποίησης μίας σχέσης σας ενώ πολλοί μπορεί να σκέφτεστε την συμβίωση ή και το γάμο! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξιοποιήστε σωστά τις συμβουλές που θα ακούσετε στα επαγγελματικά σας, ένα άτομο που έχει περισσότερη εμπειρία από εσάς θα θέλει να σας στηρίξει. Στα οικονομικά είστε ικανοποιημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

“ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ”

ΓΕΝΙΚΑ: Γεμάτοι ενθουσιασμό καλωσορίζετε τον γιορτινό Δεκέμβριο, με την δίψα να απολαύσετε στιγμές και να γευτείτε όλα όσα σας στέρησαν οι περασμένοι μήνες. Η αισθηματική σας ζωή είναι η βασική σας προτεραιότητα αυτό το μήνα. Δεν παύει όμως το στοιχείο της υπερβολής να είναι τονισμένο και να σας παρασύρει σε λάθη. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Χαμόγελα προβλέπονται στα αισθηματικά σας σε αυτό το μήνα του έτους! Ένα άτομο καταφέρνει και ξυπνά δυνατά συναισθήματα στην καρδιά σας, λαμβάνετε ικανοποιήση, όμως αρκετές στιγμές μπορεί να βρεθείτε με αμφιβολίες για το τι μέλλει γεννέσθαι για την πορεία! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά δημιουργικοί θα είστε στα επαγγελματικά σας και μπορείτε να επιδείξετε καλύτερα τις ικανότητές σας. Στα οικονομικά δείξτε προσοχή στις σπατάλες.

TΟΞΟΤΗΣ ΤΟ ΑΡΜΑ

ΒΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα φετινά σας γενέθλια τα καλωσορίζετε σε μία περίοδο της ζωής σου που έχετε κάνει ήδη σπουδαία βήματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξή σας. Έχετε δώσει έναν σημαντικό αγώνα στη ζωή σας και τώρα έχει έρθει η στιγμή να δεχθείτε την πολυπόθητη κατάκτηση των στόχων σας. Θα μπορέσετε να έχετε σπουδαίες διακρίσεις, κατακτήσεις και θα βρείτε και πάλι το σθένος και την δυναμικότητα για να κάνετε επεκτατικά βήματα στη ζωή σας. Προβλήματα του παρελθόντος ξεπερνιούνται ενώ αρχίζουν να φεύγουν οι αναβολές και τα εμπόδια της περασμένης περιόδου. Η αυτοπεποίθησή σας σταδιακά ανεβαίνει και έτσι μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε και πάλι σχέδια για τη ζωή σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά ελπιδοφόρα είναι τα νέα και για την αισθηματική σας ζωή! Ξέρετε πολύ καλύτερα ποια θα είναι η πορεία μίας ερωτικής ιστορίας, ενώ αρκετοί απο εσάς θα πάρετε μία μεγάλη συναισθηματική επιβεβαίωση απο τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ο μήνας σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το άτομο που είστε σε μία σχέση – ή που επιθυμείτε-! Δεν θα λείψουν όμως και οι τυχαίες συναντήσεις, τα ευχάριστα νέα και οι ευκαιρίες για την έλευση ενός νέου ανθρώπου στη ζωή των ελεύθερων… Ο νέος αυτός άνθρωπος θα έχει όλες τις προοπτικές για να μπορέσει να σας προσφέρει απλόχερα αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καταφέρνετε να έχετε σημαντικές διακρίσεις στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα. Οι προσπάθειες που κάνατε ως σήμερα στα εργασιακά σας αρχίζουν να αποδίδουν έτσι λοιπόν λαμβάνετε μία μορφή επιβεβαίωσης από την πρόοδο που θα υπάρξει. Αρκετοί απο εσάς θα ξεκινήσετε μία νέα δουλειά με καλές προοπτικές, ή θα δεχθείτε μία σημαντική προαγωγή. Η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη, όμως ο προσωπικός σας αγώνα συνεχίζεται και οι προσπάθειές σας δεν σταματούν εδώ! Στον οικονομικό σας τομέα έχετε σημαντική αναβάθμιση που σας βοηθά να ανακουφιστείτε από το στρες της τελευταίας περιόδου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

“ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ”

ΓΕΝΙΚΑ: Στο τέλος του έτους προσπαθείτε να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας, ζυγίζετε τα θετικά και τα αρνητικά που αποκομίσατε αυτή την χρονιά και κάνετε συνειδητές επιλογές με στόχο σας να επιφέρετε και πάλι την αρμονία στη ζωή σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βάζετε νερό στο κρασί σας και προσεγγίζετε το σύντροφό σας για την αποκατάσταση της σχέσης σας. Μία επανασύνδεση είναι εφικτή. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δικαιώνονται οι προσπάθειες που είχατε κάνει ως σήμερα και πέρνετε μία ανάσα στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά μπορεί να είστε ίσα βάρκα ίσα νερά όμως τα καταφέρνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

“ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ”

ΓΕΝΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σας βρίσκει εσωστρεφείς και με την διάθεση να θέλετε να κάνετε έναν προσωπικό απολογισμό αυτού του έτους. Νιώθετε απογοητευμένοι ή και μόνοι, όμως διακρίνετε ότι πήρατε σημαντικά μαθήματα τα οποία και σας στηρίζουν για την πορεία σας. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σας πορεία. Επιλέγετε την μοναχικότητα αυτό το μήνα, προκειμένου να κατασταλλάξετε σε πιο ώριμες επιλογές για την πορεία σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει ως σήμερα, θα καταφέρετε σε αυτό το μήνα του έτους να βάλετε σε μία τάξη τα επαγγελματικά σας.Τα οικονομικά σας σας ζορίζουν!

ΙΧΘΥΣ – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

“ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ”

ΓΕΝΙΚΑ: Ο γιορτινός Δεκέμβριος σας βρίσκει αρκετά πιο ενθουσιώδεις και με την διάθεση να κυνηγήσετε λίγο παραπάνω την τύχη σας. Δεν λείπουν οι ξαφνικές ευκαιρίες που θα σας συναρπάσουν όμως εσείς θα πρέπει να είστε αρκετά επιλεκτικοί προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον παράγοντα της τύχης! ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μία νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένατε θα δώσει αυτό το μήνα μία πολύ ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας. Η αισθηματική σας ζωή αλλάζει μορφή και αυτό αποτελεί την έκπληξη του μήνα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία ξαφνική ευκαιρία στα επαγγελματικά σας θα σας δώσει την ώθηση για τα μετέπειτα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας αν και έχουν σκαμπανεβάσματα ευνοούνται!

via oroskopos.gr

Advertisement

Title

zodia15 ώρες ago

Οι τυχερές μέρες Νοεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Ο Νοέμβριος 2021 αναμένεται να είναι ένας μήνας σκληρός και δοκιμαστικός για όλους μας, με δύσκολα γεγονότα ανά τον κόσμο...

zodia20 ώρες ago

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στις μέρες...

zodia20 ώρες ago

Λίτσα Πατέρα: Η Πανσέληνος και τα σκοτεινά σημεία .Τι επιφυλάσσει στα ζώδια

«Έφυγε ο ανάδρομος Ερμής» είπε η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας με τις προβλέψεις ζωδίων στο «Πρωινό» της Τρίτης. Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις...

zodia21 ώρες ago

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Τι να περιμένει κάθε ζώδιο

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη. Τι να περιμένει κάθε ζώδιο για τη σημερινή ημέρα; Πώς επηρεάζονται...

zodia22 ώρες ago

«Και βάφω τις κουρτίνες, στο χρώμα που μισούσες…» Αυτά είναι τα τέσσερα πιο εκδικητικά ζώδια

Άλλοι συγχωρούν εύκολα και άλλοι ποτέ. Υπάρχουν ζώδια που δεν στέκονται σε ένα λάθος και άλλα που μπορεί να γκρεμίσουν...

Showbiz2 ημέρες ago

Γιώργος Καραμίχος : Είδαμε για πρώτη φορά την 23χρονη κόρη του και είναι μια κούκλα

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνώριζαν καν ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει και μια ενήλικη κόρη…Μακριά από τα φώτα της...

zodia2 ημέρες ago

Λίτσα Πατέρα: Προσοχή στις 22 Οκτωβρίου

Μία νότα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο έστειλε η Λίτσα Πατέρα, ξεκινώντας την ενότητα των ζωδίων, στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Δευτέρας. Όπως...

MUST READ2 ημέρες ago

Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ο κορυφαίος...

zodia2 ημέρες ago

Τα έξι ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη. Αν υποθέσουμε ότι χωρίζαμε τους ανθρώπους...

zodia2 ημέρες ago

Σε ευθεία τροχιά ο Ερμής ,ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο σύμφωνα με την κορυφαία

Ο Ερμής αρχίζει να φαίνεται σε ευθεία τροχιά, γεγονός που είναι βοηθητικό για ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια, επαφές κλπ., ιδιαίτερα για...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.