Connect with us

Ζώδια

Αν το Ζώδιό σας είναι κάποιο από ΑΥΤΑ τα 5, τότε θα γίνεται πάρα πολύ Πλούσιοι στη Ζωή σας!

Published

on

Η αστρολογία, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι δημοφιλής πεποίθηση μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών χωρών, θρησκειών και κοινοτήτων. Οι αστρολόγοι υποδεικνύουν ότι η οικονομική σταθερότητα εξαρτάται επίσης από την εποχή του έτους κατά την οποία γεννήθηκε το άτομο. Ομοίως, μερικά ζώδια καθιστούν ένα άτομο καλύτερο καλλιτέχνη, ενώ άλλα δημιουργούν καλύτερες προϋποθέσεις για έναν οικονομικό διευθυντή και ούτω καθεξής.

Σήμερα, θα μιλήσουμε για πέντε ζώδια που είναι πολύ πιθανό να κάνουν μια περιουσία με βάση την προσωπικότητα, τον τρόπο ζωής τους και άλλα γνωρίσματα.

1. Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

1

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Τυχερά χρώματα: Λευκό, Κίτρινο, Καφέ, Πορτοκαλί, Γκρι

Τυχερός λίθος: Τοπάζι

2

Χαρακτηριστικά

Η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης. Είναι προσγειωμένο και πιστεύει στην υλική πραγματικότητα του κόσμου. Είναι από τα πιο ήρεμα ζώδια ξέρει πώς να διατηρεί την ηρεμία του ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι ισχυροί διαχειριστές λόγω της έμφυτης ικανότητάς του να αντιδρά έξυπνα και προσεκτικά. Επιδιώκει την τελειότητα σε ό, τι κάνει. Το ζώδιο της Παρθένου βλέπει τις δυνατότητες βελτίωσης σε όλα, συνεπώς, κάθε επόμενη δράση που κάνει θα πρέπει να ξεπερνάει τα όρια που έχουν καθοριστεί προηγουμένως.

Σύμφωνα με τα λόγια του αστρολόγου Michael Lutin, «οι Παρθένοι είναι γνωστοί ως αποφασιστικοί, εργατικοί, αναλυτικοί και προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες και οδηγούνται περισσότερο από την επιθυμία τους να επιτύχουν το στόχο τους σε ό, τι κάνουν, παρά στην επιδίωξη της φήμης και του πλούτου.»

Ο Warren Buffett και ο Larry Ellison είναι δύο από τους πλουσιότερους Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους, είναι και οι δύο Παρθένοι.

2. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

3

Τυχερές μέρες: Τρίτη, Παρασκευή, Κυριακή-Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 13, 32, 41, 50-Τυχερά χρώματα: Χρυσό, Πορτοκαλί, Κίτρινο, Κρέμ, Κόκκινο-Τυχερή πέτρα: Ρουμπίνι

4

Χαρακτηριστικά

Ο Λέων είναι ζώδιο φωτιάς. Συμβολίζει τον βασιλιά της ζούγκλας και ως εκ τούτου παρουσιάζει παρόμοια χαρακτηριστικά, καθώς είναι πιο ενθουσιώδης, ενεργητικός και γεννημένος ηγέτης. Η αξιοπρέπειά τους σημαίνει τα πάντα για εκείνον και ποτέ δεν θα συμβιβαστεί στις αξίες του και στον αυτοσεβασμό του. Είναι αισιόδοξος και δραστήριος από τη φύση του. Είναι πάντα στο κέντρο της προσοχής όπου κι αν πάει, λόγω του χαρισματικού και χαρούμενου χαρακτήρα του.

Οι Λέοντες ό, τι θέλουν να επιδιώξουν και να πετύχουν, αποδεικνύονται εξαιρετικά επιτυχημένοι σε αυτό. Καταφέρνουν μεγάλες επιτυχίες στη ζωή τους. Ένας Λέων σπάνια μπορεί να έχει έναν κενό τραπεζικό λογαριασμό.

3. Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

5

Τυχερές μέρες: Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο

Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 29, 37, 56

Τυχερά χρώματα: Λευκό και Πράσινο

Τυχερός λίθος: Σμαράγδι

6

Χαρακτηριστικά

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης. Έχοντας σταθερή φύση, είναι ταπεινός και χαμηλών τόνων. Είναι πιστός σε όσους αγαπούν και είναι στοργικός. Είναι πιστός της ορθολογικότητας και της πρακτικότητας, πράγμα που τον βοηθά να θέσει τις σωστές προτεραιότητές.

Οι Ταύροι είναι πολύ αποτελεσματικοί υπεύθυνοι σε επιχειρήσεις, δεδομένου ότι εκτιμούν το χρόνο τους για οτιδήποτε. Αυτές οι ικανότητες τους βοηθούν να πετύχουν στην επιχείρησή τους και τις συνεργασίες τους, να κάνουν ένα όνομα και να αποκτήσουν φήμη στον τομέα όπου εργάζονται. Προτιμούν να ζουν μια απλούστερη ζωή και να ξοδεύουν προσεκτικά και γι ‘αυτό αποταμιεύουν περισσότερα από τα άλλα ζώδια. Προτιμούν να επενδύσουν σε μια επιχείρηση παρά να ξοδέψουν σε πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια.

4. Σκορπιός

7

Τυχερές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη-Τυχεροί αριθμοί: 8, 17, 26, 35, 44, 53-Τυχερά χρώματα: Κόκκινο και Βιολετί-Τυχερός λίθος: Οπάλιο

8

Χαρακτηριστικά

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού που του επιτρέπει να έχει ισχυρές διαισθητικές δυνάμεις και ψυχικές ικανότητες. Ο Michael Lutin αναφέρει: «Ο Σκορπιός τα καταφέρνει πάντα, επειδή χρησιμοποιεί όλες τις χαρισματικές του δυνάμεις για να μπορέσει να πουλήσει.» Ο στόχος του Σκορπιού είναι να σε κάνει να κάνεις ό, τι θέλει αυτός να κάνεις, ανεξαρτήτως αν συμφωνείς ή όχι.»

Οι Σκορπιοί είναι πολύ καλοί στο να συγκεντρώνονται και να εργάζονται σκληρά, γεγονός που τους επιτρέπει επίσης να πετύχουν ακαδημαϊκά. Είναι οι πιο περίεργοι από όλα τα ζώδια, υιοθετούν μια πολύ πειθαρχημένη ζωή, που μπορεί συχνά να τους κάνει ντετέκτιβ πρώτης κατηγορίας. Αυτό που αυξάνει τις δυνατότητές τους να γίνουν πλούσιοι είναι το γεγονός ότι παίρνουν την ήττα με χάρη, μαθαίνουν από τα λάθη τους και συνεχίζουν.

Ο Bill Gates είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στο χώρο της Πληροφορικής και είναι Σκορπιός.

5. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

9

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 22, 31, 40, 48, 57-Τυχερές μέρες: Τρίτη, Παρασκευή, Πέμπτη, Κυριακή-Τυχερά χρώματα: Μπλε, Ασημί-Τυχερός λίθος: Μαργαριτάρι

10

Χαρακτηριστικά

Ο καρκίνος είναι και αυτός ζώδιο του νερού. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος, νοιάζεται για τους άλλους άνευ όρων. Ως άτομο, παρακινεί τους άλλους να ωριμάσουν. Επειδή ο ίδιος διαθέτει αυτοπεποίθηση και συμπόνια, βοηθά πάντα τους άλλους. Μοιράζεται ισχυρούς δεσμούς με τους συναδέλφους του και δημιουργεί μια σταθερή ομάδα. Αναλαμβάνει το ρόλο του συμβούλου στο σπίτι και στο χώρο εργασίας. Διαθέτει μεγάλες δεξιότητες επικοινωνίας και μπορεί να προσελκύσει εύκολα κάποιον.

Οι Καρκίνοι τολμούν να ζήσουν μια δημιουργική ζωή και έχουν συνεχώς νέες ιδέες. Είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν μια επιχείρηση από τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και ενδιαφέροντα. Κάνουν αυτό που αγαπούν και έτσι οι πιθανότητές να εξαντληθούν και να εγκαταλείψουν είναι ελάχιστες.

Τα υπόλοιπα σημάδια δεν χρειάζεται να απογοητευθούν, επειδή είναι όλα εξίσου ικανά να πετύχουν τους στόχους τους και να γίνουν πλούσιοι. Ενώ τα άστρα παίζουν ρόλο στον προσδιορισμό των «ευκαιριών« σας, δεν αποτελούν εγγύηση ότι κάποιος θα κυβερνά τον κόσμο ή θα αγωνίζεται σκληρά για να ζήσει.

Credit: WittyFeed

Advertisement

Title

Ζώδια22 λεπτά ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 ώρες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 ώρες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια5 ώρες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια22 ώρες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

zodia4 εβδομάδες ago

Προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη. Αυτά τα 7 ζώδια πρέπει να βιαστούν αλλιώς

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για μια ημέρα, όπου οφείλουμε να επιδείξουμε ταχύτητα στο να κλείσουμε τα «μέτωπα», τα οποία μας απασχολούν, επισημαίνοντας τα ζώδια που έχουν...

zodia4 εβδομάδες ago

Τα 3 ζώδια που καλύτερο θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε

Νομίζετε πως είναι αξιόπιστα, αλλά καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές,...

zodia1 μήνα ago

Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα. Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του . Δείτε Ποιες Είναι

Δεν γίνεται κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί...

zodia1 μήνα ago

Καμπανάκι απο την κορυφαία αστρολόγο για ολόκληρο το Νοέμβριο

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, ας την χαρούμε, διότι αύριο θα σας λέω άλλα», είπε η Λίτσα Πατέρα, πριν αρχίζει να...

zodia1 μήνα ago

Συναγερμός από τη Βίκυ Παγιατάκη

Νέα εβδομάδα ξεκινά και η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, μας προετοιμάζει για όσα έρχονται, χτυπώντας καμπανάκι για 3 ζώδια....

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.