Connect with us

Ζώδια

Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας να γεννήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Published

on

Loading...

Βρες την ημέρα σου!

Η ημέρα της γέννησης του παιδιού μας είναι η πιο αξιομνημόνευτη της ζωής μας –και κανένας αστρολόγος δεν θα μπορέσει ποτέ να μας πείσει για το αντίθετο.

Υπάρχουν, ωστόσο, αστρολογικές προβλέψεις που υποστηρίζουν ότι αν μια γυναίκα γεννήσει έναν συγκεκριμένο μήνα, ανάλογα πάντα με το ζώδιό της, ο τοκετός της θα είναι πιο εύκολος και η όλη εμπειρία ακόμα πιο μοναδική. Διαβάστε παρακάτω…

Κριός
Οι Κριαρίνες μαμάδες είναι δυνατές, γεμάτες ενέργεια και οποιοσδήποτε μήνας είναι ιδανικός γι’αυτές, για να γεννήσουν. Ωστόσο, όταν στρεσάρονται οι Κριοί μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους και να μη μιλάνε σε άνθρωπο. Έτσι, γεννώντας περί τα τέλη Μαΐου, όταν τα ηνία αναλαμβάνει ο επικοινωνιακός πλανήτης του Ερμή, οι μαμάδες αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκφραστούν και να εκδηλώσουν τις ανάγκες τους, κάνοντας την γέννα και τη λοχεία λιγότερο δύσκολη.

Ταύρος
Οι μαμάδες Ταύροι είναι από τη φύση τους δυνατές, ωστόσο θα τους χρησίμευε να έχουν στο πλευρό τους και την πλανητική ώθηση, την αυτοσυγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που έρχεται στο ζώδιό τους στις αρχές του Γενάρη. Έτσι, οι Ταυρίνες που γεννούν μωρά αυτόν τον μήνα, θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ενός πιο εύκολου τοκετού, χάρη στην σταθεροποιητική ισχύ του Κρόνου.

Δίδυμοι

Νωρίς τον Απρίλιο είναι η ιδανική εποχή για να γεννήσουν οι μαμάδες Δίδυμοι. Η ισχύς του Άρη θα δυναμώσει και θα προετοιμάσει την ψυχή και το πνεύμα τους, ενώ θα τους δώσει και μία σημαντική ώθηση και ορμή, για να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

Καρκίνος

Οι μαμάδες Καρκίνοι έχουν περισσότερο την τύχη με το μέρος τους αν γεννήσουν τα μωρά τους στα τέλη Οκτώβρη, με την ισχύ των κυβερνώντων πλανητών του Άρη και του Πλούτωνα να τις οδηγεί. Οι μαμάδες αυτές, επίσης, θα έχουν πιο εύκολο τοκετό αν γεννήσουν στο νερό –το στοιχείο που εκπροσωπεί το ζώδιό τους, καθώς και το ζώδιο του Σκορπιού που ξεκινά από τα τέλη Οκτώβρη και φτάνει μέχρι τις αρχές Νοέμβρη.

Λέων
Οι Λιονταρίνες έχουν πάντα τη δύναμη μαζί τους, στην καρδιά, το μυαλό και το σώμα, κι έτσι δεν πτοούνται μπροστά σε κανέναν μήνα, αναφορικά με τη γέννηση του μωρού τους. Ωστόσο, η διαδικασία θα τους φανεί λίγο πιο εύκολη στα τέλη Μαρτίου, όταν ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, κάνοντας έτσι τον τοκετό πιο εύκολο και το μωρό πιο τυχερό.

Παρθένος
Οι μαμάδες Παρθένοι είναι κατά κανόνα αγχώδεις και κάπως ανασφαλείς. Γι’αυτό το να φέρουν το μωρό τους στον κόσμο στα τέλη Δεκεμβρίου, υπό την πλανητική κυριαρχία του Κρόνου, θα τις βοηθήσει να συγκεντρωθούν καλύτερα και να έχουν μια πιο επιτυχημένη και με λιγότερο στρες εμπειρία τοκετού.

Ζυγός
Οι αξιαγάπητες Ζυγίνες θα έχουν πιο καθαρό μυαλό και περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν φέρουν το μωρό στον κόσμο αρχές Αυγούστου. Ο μήνας αυτός οδηγείται από τον ήλιο και παρέχει την δυνατότητα στις εγκύους Ζυγούς να βασιστούν στη σοφία και την δύναμή του, κάνοντας τη μετάβασή τους στη μητρότητα πιο αρμονική.

Σκορπιός

Οι μαμάδες Σκορπιοί τείνουν να είναι αγχώδεις και να ανησυχούν για το αν θα καταφέρουν να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων, κάτι που συχνά τις ωθεί στο να μην αποδέχονται εύκολα βοήθεια κατά τον τοκετό. Γεννώντας στα τέλη Ιουνίου, υπό την κυριαρχία της Σελήνης, οι Σκορπίνες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενέργειά της στον μητρικό δεσμό που θα αναπτύξουν με το μωρό τους, ενώ θα έχουν περισσότερη γαλήνη και θα γίνουν πιο δεκτικές στην φροντίδα των ανθρώπων γύρω τους.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τοξότης
Στις Τοξοτίνες μαμάδες δεν αρέσουν οι εκπλήξεις και μπορεί να δυσκολευτούν πολύ αν χρειαστεί να βιώσουν κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό που έχουν κάνει σχετικά με τον τοκετό τους. Για το λόγο αυτό, το να γεννήσουν αρχές Φεβρουαρίου, υπό την κυριαρχία του Ουρανού, μπορεί να τις βοηθήσει να απελευθερωθούν από τις όποιες εσωτερικές τους εντάσεις και να αποδεχτούν τις προκλήσεις που ίσως εμφανιστούν μπροστά τους.

Αιγόκερως

Οι μαμάδες Αιγόκεροι είναι σταθερές και αποφασισμένες να έχουν έναν επιτυχημένο τοκετό. Γεννώντας στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αυτές οι επικεντρωμένες στον στόχο τους, γόνιμες θεές θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα του Ερμή, ο οποίος καθώς είναι ο πλανήτης που κινείται πιο γρήγορα από κάθε άλλον σε τροχιά γύρω από τη γη, μπορεί να βοηθήσει ώστε να γεννήσουν πιο γρήγορα. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τις, κατά κανόνα στωικές, Αιγοκερίνες να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω τους και να εκφράσουν τις ανάγκες τους.

Υδροχόος
Οι πολύ γήινες μαμάδες Υδροχόοι είναι καταπληκτικές στην ανατροφή παιδιών, ενώ έχουν βαθιά ριζωμένα μητρικά ένστικτα. Παρ’όλο που το να φέρνουν στον κόσμο μια νέα ζωή, είναι κάτι φυσικό για αυτές τις γυναίκες, μπορεί να δυσκολεύονται με τον προγραμματισμό και την οργάνωση της ζωής τους πριν τον τοκετό. Αν γεννήσουν, λοιπόν, προς τα τέλη Νοεμβρίου, θα έχουν την τύχη του Δία με το μέρος τους, ο οποίος αναστέλλει τα εμπόδια και το στρες, καθοδηγώντας τη μύησή τους στη μητρότητα.

Ιχθείς
Οι ευαίσθητες μαμάδες Ιχθείς βρίσκονται πάντα συντονισμένες με τις συναισθηματικές τους ανάγκες, ωστόσο ενόψει το τοκετού μπορεί να στρεσαριστούν πολύ. Φέρνοντας στον κόσμο το μωρό τους στις αρχές Ιουλίου, μπορεί να τις βοηθήσει να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ομορφιά της νέα ζωής. Η ισχυρή Σελήνη θα βοηθήσει αυτό το ζώδιο του νερού να βρει το κέντρο του και την ισορροπία του στην παλίρροια του άγχους και του φόβου που συνοδεύουν κάθε τοκετό.

Πηγη

Advertisement
Loading...

Title

Σχέσεις1 ημέρα ago

6 Άνδρες που γίνονται “κακοί” σύζυγοι!

Loading... Πολλές φορές, όσο καλά κι αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε κάποιον μπορεί να μας εκπλήξει ή και να μας απογοητεύσει....

Σχέσεις1 ημέρα ago

12 Πράγματα που πρέπει να λες στον σύζυγο σου!

Loading... Η γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα και φίλη και σύζυγος. Είναι γνωστή η ικανότητα της στα λόγια και έχει...

Πρέπει να διαβάσετε...1 ημέρα ago

5 Ενδείξεις ότι υπάρχει συμπαντική σύνδεση με ένα άτομο!

Loading... Στο σύμπαν μας όλα συνδέονται μεταξύ του και καθορίζουν τη μοίρα μας. Έτσι, κάποιοι άνθρωποι είναι γραμμένο να έρθουν στη ζωή...

Ζώδια2 ημέρες ago

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που πρέπει να φοβούνται οι άντρες

Loading... Γυναίκες που φοβίζουν τους άντρες: Υπάρχουν τρία ζώδια του ζωδιακού κύκλου, που έχουν την δύναμη να φοβίζουν τους άντρες. Φυσικά πρόκειται για...

Ζώδια2 ημέρες ago

Ζώδια- Επανασύνδεση: Έτσι θα τον φέρεις πίσω!

Loading... Ζώδια- Επανασύνδεση: Είχατε σχέση και χωρίσατε κι εσύ τον θέλεις πάλι πίσω; Διάβασε το ζώδιό του, πράξε αναλόγως και σίγουρα θα...

Ζώδια2 ημέρες ago

Τα 2 πιο απαισιόδοξα ζώδια. Καμία ελπίδα

Loading... Να ζει κανείς ή να μη ζει; Και πώς να ζήσει; με τρεις κι εξήντα; όλη τη μέρα τρέξιμο,...

Ζώδια3 ημέρες ago

Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την ομορφιά και την υψηλή αισθητική

Loading... Ας ξεκινήσουμε με μία αλήθεια. Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν μία ωραία και προσεγμένη εικόνα. Την υψηλή αισθητική και τη...

Ζώδια3 ημέρες ago

Δύσκολο Σαββατοκύριακο γι’ αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Loading... Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα που διανύουμε σας παρουσιάζουμε παρακάτω και τις προβλέψεις του για το Σαββατοκύριακο! Ποια...

Ζώδια3 ημέρες ago

Χωρίσατε και τον/ην θέλετε πίσω; Τι πρέπει να κάνεις βάση ζωδίου

Loading... Έχεις δοκιμάσει πολλές συμπεριφορές και δεν έχεις καταφέρει τίποτα; Αρνείται πεισματικά να γυρίσει στην αγκαλιά σου; Διάβασε το ζώδιό...

Ζώδια3 ημέρες ago

Πες μου τι ζώδιο είναι… να σου πω πώς θα τον κάνεις να ζηλέψει!

Loading... ΚΡΙΟΣ Ο Κριός είναι καλός κι είναι γλυκός κι έχει τις χάρες όλες, όχι όμως και την ανωτερότητα, αν...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.