Connect with us

Ζώδια

Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας να γεννήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Published

on

Βρες την ημέρα σου!

Η ημέρα της γέννησης του παιδιού μας είναι η πιο αξιομνημόνευτη της ζωής μας –και κανένας αστρολόγος δεν θα μπορέσει ποτέ να μας πείσει για το αντίθετο.

Υπάρχουν, ωστόσο, αστρολογικές προβλέψεις που υποστηρίζουν ότι αν μια γυναίκα γεννήσει έναν συγκεκριμένο μήνα, ανάλογα πάντα με το ζώδιό της, ο τοκετός της θα είναι πιο εύκολος και η όλη εμπειρία ακόμα πιο μοναδική. Διαβάστε παρακάτω…

Κριός
Οι Κριαρίνες μαμάδες είναι δυνατές, γεμάτες ενέργεια και οποιοσδήποτε μήνας είναι ιδανικός γι’αυτές, για να γεννήσουν. Ωστόσο, όταν στρεσάρονται οι Κριοί μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους και να μη μιλάνε σε άνθρωπο. Έτσι, γεννώντας περί τα τέλη Μαΐου, όταν τα ηνία αναλαμβάνει ο επικοινωνιακός πλανήτης του Ερμή, οι μαμάδες αυτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκφραστούν και να εκδηλώσουν τις ανάγκες τους, κάνοντας την γέννα και τη λοχεία λιγότερο δύσκολη.

Ταύρος
Οι μαμάδες Ταύροι είναι από τη φύση τους δυνατές, ωστόσο θα τους χρησίμευε να έχουν στο πλευρό τους και την πλανητική ώθηση, την αυτοσυγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που έρχεται στο ζώδιό τους στις αρχές του Γενάρη. Έτσι, οι Ταυρίνες που γεννούν μωρά αυτόν τον μήνα, θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ενός πιο εύκολου τοκετού, χάρη στην σταθεροποιητική ισχύ του Κρόνου.

Δίδυμοι

Νωρίς τον Απρίλιο είναι η ιδανική εποχή για να γεννήσουν οι μαμάδες Δίδυμοι. Η ισχύς του Άρη θα δυναμώσει και θα προετοιμάσει την ψυχή και το πνεύμα τους, ενώ θα τους δώσει και μία σημαντική ώθηση και ορμή, για να φέρουν στον κόσμο μια νέα ζωή.

Καρκίνος

Οι μαμάδες Καρκίνοι έχουν περισσότερο την τύχη με το μέρος τους αν γεννήσουν τα μωρά τους στα τέλη Οκτώβρη, με την ισχύ των κυβερνώντων πλανητών του Άρη και του Πλούτωνα να τις οδηγεί. Οι μαμάδες αυτές, επίσης, θα έχουν πιο εύκολο τοκετό αν γεννήσουν στο νερό –το στοιχείο που εκπροσωπεί το ζώδιό τους, καθώς και το ζώδιο του Σκορπιού που ξεκινά από τα τέλη Οκτώβρη και φτάνει μέχρι τις αρχές Νοέμβρη.

Λέων
Οι Λιονταρίνες έχουν πάντα τη δύναμη μαζί τους, στην καρδιά, το μυαλό και το σώμα, κι έτσι δεν πτοούνται μπροστά σε κανέναν μήνα, αναφορικά με τη γέννηση του μωρού τους. Ωστόσο, η διαδικασία θα τους φανεί λίγο πιο εύκολη στα τέλη Μαρτίου, όταν ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, τον πλανήτη του πολέμου, κάνοντας έτσι τον τοκετό πιο εύκολο και το μωρό πιο τυχερό.

Παρθένος
Οι μαμάδες Παρθένοι είναι κατά κανόνα αγχώδεις και κάπως ανασφαλείς. Γι’αυτό το να φέρουν το μωρό τους στον κόσμο στα τέλη Δεκεμβρίου, υπό την πλανητική κυριαρχία του Κρόνου, θα τις βοηθήσει να συγκεντρωθούν καλύτερα και να έχουν μια πιο επιτυχημένη και με λιγότερο στρες εμπειρία τοκετού.

Ζυγός
Οι αξιαγάπητες Ζυγίνες θα έχουν πιο καθαρό μυαλό και περισσότερη αυτοπεποίθηση, αν φέρουν το μωρό στον κόσμο αρχές Αυγούστου. Ο μήνας αυτός οδηγείται από τον ήλιο και παρέχει την δυνατότητα στις εγκύους Ζυγούς να βασιστούν στη σοφία και την δύναμή του, κάνοντας τη μετάβασή τους στη μητρότητα πιο αρμονική.

Σκορπιός

Οι μαμάδες Σκορπιοί τείνουν να είναι αγχώδεις και να ανησυχούν για το αν θα καταφέρουν να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων, κάτι που συχνά τις ωθεί στο να μην αποδέχονται εύκολα βοήθεια κατά τον τοκετό. Γεννώντας στα τέλη Ιουνίου, υπό την κυριαρχία της Σελήνης, οι Σκορπίνες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ενέργειά της στον μητρικό δεσμό που θα αναπτύξουν με το μωρό τους, ενώ θα έχουν περισσότερη γαλήνη και θα γίνουν πιο δεκτικές στην φροντίδα των ανθρώπων γύρω τους.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Τοξότης
Στις Τοξοτίνες μαμάδες δεν αρέσουν οι εκπλήξεις και μπορεί να δυσκολευτούν πολύ αν χρειαστεί να βιώσουν κάποια αλλαγή στον προγραμματισμό που έχουν κάνει σχετικά με τον τοκετό τους. Για το λόγο αυτό, το να γεννήσουν αρχές Φεβρουαρίου, υπό την κυριαρχία του Ουρανού, μπορεί να τις βοηθήσει να απελευθερωθούν από τις όποιες εσωτερικές τους εντάσεις και να αποδεχτούν τις προκλήσεις που ίσως εμφανιστούν μπροστά τους.

Αιγόκερως

Οι μαμάδες Αιγόκεροι είναι σταθερές και αποφασισμένες να έχουν έναν επιτυχημένο τοκετό. Γεννώντας στις αρχές του Σεπτεμβρίου, αυτές οι επικεντρωμένες στον στόχο τους, γόνιμες θεές θα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα του Ερμή, ο οποίος καθώς είναι ο πλανήτης που κινείται πιο γρήγορα από κάθε άλλον σε τροχιά γύρω από τη γη, μπορεί να βοηθήσει ώστε να γεννήσουν πιο γρήγορα. Επίσης, μπορεί να ενισχύσει τις, κατά κανόνα στωικές, Αιγοκερίνες να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους ανθρώπους γύρω τους και να εκφράσουν τις ανάγκες τους.

Υδροχόος
Οι πολύ γήινες μαμάδες Υδροχόοι είναι καταπληκτικές στην ανατροφή παιδιών, ενώ έχουν βαθιά ριζωμένα μητρικά ένστικτα. Παρ’όλο που το να φέρνουν στον κόσμο μια νέα ζωή, είναι κάτι φυσικό για αυτές τις γυναίκες, μπορεί να δυσκολεύονται με τον προγραμματισμό και την οργάνωση της ζωής τους πριν τον τοκετό. Αν γεννήσουν, λοιπόν, προς τα τέλη Νοεμβρίου, θα έχουν την τύχη του Δία με το μέρος τους, ο οποίος αναστέλλει τα εμπόδια και το στρες, καθοδηγώντας τη μύησή τους στη μητρότητα.

Ιχθείς
Οι ευαίσθητες μαμάδες Ιχθείς βρίσκονται πάντα συντονισμένες με τις συναισθηματικές τους ανάγκες, ωστόσο ενόψει το τοκετού μπορεί να στρεσαριστούν πολύ. Φέρνοντας στον κόσμο το μωρό τους στις αρχές Ιουλίου, μπορεί να τις βοηθήσει να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την ομορφιά της νέα ζωής. Η ισχυρή Σελήνη θα βοηθήσει αυτό το ζώδιο του νερού να βρει το κέντρο του και την ισορροπία του στην παλίρροια του άγχους και του φόβου που συνοδεύουν κάθε τοκετό.

Πηγη

Advertisement

Title

Ζώδια32 λεπτά ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 ώρες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια3 ώρες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια5 ώρες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια22 ώρες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

zodia4 εβδομάδες ago

Προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη. Αυτά τα 7 ζώδια πρέπει να βιαστούν αλλιώς

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για μια ημέρα, όπου οφείλουμε να επιδείξουμε ταχύτητα στο να κλείσουμε τα «μέτωπα», τα οποία μας απασχολούν, επισημαίνοντας τα ζώδια που έχουν...

zodia4 εβδομάδες ago

Τα 3 ζώδια που καλύτερο θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε

Νομίζετε πως είναι αξιόπιστα, αλλά καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές,...

zodia1 μήνα ago

Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα. Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του . Δείτε Ποιες Είναι

Δεν γίνεται κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί...

zodia1 μήνα ago

Καμπανάκι απο την κορυφαία αστρολόγο για ολόκληρο το Νοέμβριο

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, ας την χαρούμε, διότι αύριο θα σας λέω άλλα», είπε η Λίτσα Πατέρα, πριν αρχίζει να...

zodia1 μήνα ago

Συναγερμός από τη Βίκυ Παγιατάκη

Νέα εβδομάδα ξεκινά και η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, μας προετοιμάζει για όσα έρχονται, χτυπώντας καμπανάκι για 3 ζώδια....

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.