Connect with us

Ζώδια

Κάθε ζώδιο έχει τον καρμικό του έρωτα!

Published

on

Πόσα έχουμε ακούσει για τους καρμικούς έρωτες… Σχεδόν όλοι ευχόμαστε να το ζήσουμε! Έχεις ακούσει όμως την φράση: «Πρόσεχε τι εύχεσαι»; Αυτό το λέμε γιατί οι καρμικοί έρωτες, σίγουρα έχουν πάθος, συναίσθημα και αυτό το «μοιραίο» που κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, αλλά έχουν και λάθη, πόνο, κλάμα, εμμονές και πολύ…. Αμαρτία, κάποιες φορές! Ας μιλήσουμε Ζωδιακά τώρα όμως… Ποιοι είναι οι Καρμικοί Έρωτες για κάθε Ζώδιο και πως το αντιμετωπίζουν; Ας δούμε λοιπόν!

Είναι η σχέση σου «καρμική»; Ποια θα είναι η εξέλιξη της;

Κριός

Τα δύο καρμικά Ζώδια για τον Κριό είναι ο Ζυγός και ο Σκορπιός. Από τον Ζυγό γοητεύεται από την πρώτη στιγμή από την φινέτσα του, την ομορφιά του αλλά και την ψυχραιμία του απέναντι στα τσαλιμάκια του Κριού. «Γεννιέται» αυθόρμητα η ανάγκη να τον προστατέψει, να τον καθοδηγήσει και δύσκολα μπορεί να αντισταθεί ή να ξεκολλήσει από την Ζυγήσια γοητεία. Ο Σκορπιός από την άλλη αποτελεί έναν απίστευτα δύσκολο και απόλυτα γοητευτικό και άπιαστο στόχο για τον Κριό. Ακόμα όμως και να τον κατακτήσει, η σ3ξουαλική τους χημεία , θα κάνει τον Κριό να μην μπορεί να ξεφύγει από τα ερωτικά δίχτυα του Σκορπιού.

Ταύρος

Για τον αισθησιακό Ταύρο τα δύο καρμικά του ζευγάρια είναι ο Σκορπιός και ο Τοξότης.
Με τον Σκορπιό αρχικά νιώθει την ασφάλεια και την σιγουριά που θέλει. Ύστερα όμως τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο σοβαρά. Ο αμετακίνητος Ταύρος, γίνεται έρμαιο στα χέρια του Σκορπιού, αλλά το απολαμβάνει και παρόλο που είναι αρκετά δυναμικός, με έναν Σκορπιό, δέχεται και είναι ευτυχισμένος με το ρόλο της «μαριονέτας». Ένα ακόμα στοιχείο που δεν μπορεί να κάνει τον Ταύρο να ξεκολλήσει είναι το κρεβάτι που αποτελεί το No1 σε αυτή την σχέση. Η καρμική του σχέση με τον Τοξότη είναι τελείως διαφορετική από του Σκορπιού. Έχει απέναντι του ένα άτομο τελείως διαφορετικό από αυτό. Ότι δεν έχει ο Ταύρος, το έχει ο Τοξότης! Τρέλα, αισιοδοξία, ρίσκο, ανεξαρτησία, παιδικότητα. Αυτό κάνει τον Ταύρο να μην μπορεί να ξεκολλήσει από αυτό το… «εξωγήινο» στα μάτια του, πλάσμα! Ότι δεν έχει στη ζωή του ο Ταύρος, το βρίσκει σε έναν Τοξότη!

Δίδυμος

Για καρμικό ταίρι ο Δίδυμος «επιλέγει» τον Τοξότη και τον Αιγόκερω. Αν ζήσεις ένα ζευγάρι Δίδυμου-Τοξότη, θα καταλάβεις ότι είναι κάρμα η αγάπη τους! Βλέπεις αν και τόσο ίδιοι μεταξύ τους, η κόντρα είναι δεδομένη αλλά και απόλυτα απαραίτητη και για τους δύο! Ο Δίδυμος «μαθαίνει» πράγματα τον Τοξότη, ο οποίος τους δίνει νέα όρια και σταθμά και αυτό είναι ότι πιο γοητευτικό για το Διδυμάκι! Θαυμάζει ακόμα ένα μυαλό πέρα από το δικό του και δύσκολα ξεκολλάει από αυτή την περιπέτεια αγάπης! Από την άλλη, ο Δίδυμος μπορεί να έχει μυαλό αλλά ο Αιγόκερως έχει σοφία και αυτό κάνει τον Δίδυμο να τρελαίνεται. Το αιώνιο παιδί όταν συναντήσει τον αιώνιο ώριμο, αφήνεται στα χέρια του, το απολαμβάνει, βρίσκει απίστευτα ενδιαφέρον στην καλά συγκαλυμμένη φλόγα του και δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει!

Καρκίνος

Τα καρμικά… ζεύγη του Καρκίνου, είναι ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος. Αυτό που τον γοητεύει και στα δύο Ζώδια αυτά, είναι η διαφορετικότητα του, μαζί τους! Αρχικά με τον Αιγόκερω, βρίσκει ένα ερωτικό «αφεντικό» που όμως τον προστατεύει σαν γονιός και του δίνει την παράδοση και την σιγουριά που ο Καρκίνος έχει ανάγκη. Οι κοινές απόψεις και όνειρα ζωής, όσον αφορά την οικογένεια τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Όσο για την ψυχρότητα του Αιγόκερω; Αυτό που τρελαίνει τον Καρκίνο, είναι να «σπάει» αυτήν την ψυχρότητα και να κερδίζει με το σπαθί του την καρδιά του αεικίνητου Αιγόκερω. Ο Υδροχόος από την άλλη είναι κάτι τελείως περίεργο και ακατανόητο για τον Καρκίνο. Είναι τόσο παράξενο που ο Υδροχόος δεν έχει ανάγκη από θαλπωρή, σιγουριά και όρια που τον εξιτάρει ανεπανόρθωτα. Προσπαθεί να τον νιώσει, να τον καταλάβει και στο τέλος τον θαυμάζει αφού μαθαίνει από εκείνον το σημαντικότερο: ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις!

Λέων

Ο Λέοντας έχει καρμικές σχέσεις με τον Υδροχόο και με τον Ιχθύ. Ο Υδροχόος γοητεύει το Λιοντάρι από την πρώτη στιγμή αφού είναι και εκείνος ξεχωριστός και εντυπωσιακός όπως και αυτός, αλλά με μία τελείως διαφορετική μοναδικότητα. Βρίσκει στο πρόσωπο του, την διασκέδαση και το ενδιαφέρον που ψάχνει στον έρωτα και το ανατρεπτικό του ταπεραμέντο, τον κάνει στη κυριολεξία να «κολλήσει».
Με το Ψάρι έχει μία περίεργη αλλά άκρως μαγνητική σχέση. Παρόλο που η αδυναμία, η αστάθεια και η εσωστρέφεια του Ιχθύ τον απωθεί, μαγεύεται από την φαντασία, τον ρομαντισμό και την δημιουργικότητα του Ιχθύ και αφιερώνεται στο να καταφέρει να τον κάνει να εκδηλώσει όλα τα παραπάνω! Ο Ιχθύς είναι για το Λιοντάρι μία συνεχής πρόκληση που τον εξιτάρει, αλλά και ένα εύκολο ταίρι για να το εξουσιάσει.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει καρμικά ζεύγη τον Ιχθύ και τον Κριό. Αρχικά με τον Ιχθύ, ενώ έχει απέναντι του έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό από αυτόν, τον εντυπωσιάζει ότι ταυτόχρονα έχουν τόσα κοινά, όπως την ανιδιοτέλεια, την εξυπηρέτηση και το αίσθημα βοήθειας. Η τάση του Ιχθύ να αποδέχεται σιωπηλά αλλά και ορισμένες φορές να καθοδηγείται από την κριτική του Παρθένου, τον κάνει να μην μπορεί να «ξεκολλήσει» και να θέλει συνεχώς να τον βοηθά να προσγειώνεται στην πραγματικότητα της καθημερινότητας. Ο Κριός από την άλλη, έχει μία φλογερή προσωπικότητα που όσο κι αν εκνευρίζει τον Παρθένο, προκαλεί ταυτόχρονα και τον μόνιμο θαυμασμό του για την δύναμη, την αποφασιστικότητα και το θάρρος του ως άνθρωπος, παρόλο που λειτουργεί παρορμητικά, αντίθετα δηλαδή από τον Παρθένο.

Ζυγός

Καρμική σχέση με τον Κριό και τον Ταύρο, έχει ο Ζυγός. Με τον Κριό οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ τους, αλλά παράλληλα «αγκιστρώνεται» άθελα του ή και ηθελημένα, στον δυναμισμό, το πάθος και την έντονη αποφασιστική προσωπικότητα του, θαυμάζοντας τον και προσπαθώντας από τη μια να του μοιάσει και από την άλλη να τον συνετίσει.
Ο Ταύρος για το Ζυγό είναι το δυναμικό «εγώ» του. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη και οι δυο, έχουν τα ίδια ερωτικά «θέλω» αλλά και την αμοιβαία κατανόηση για τους αργούς ρυθμούς τους, την επιρρέπεια στις απολαύσεις αλλά και στην ανάγκη για την συντροφικότητα και την μονιμότητα στον Έρωτα. Επιπλέον η αποφασιστικότητα του Ταύρου και η τετράγωνη λογική είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που γοητεύουν ανεπανόρθωτα τον Ζυγό!
Σκορπιός

Καρμικό ταίρι του Σκορπιού είναι ο Ταύρος αλλά και ο Δίδυμος. Στο πρόσωπο του Ταύρου, ο Σκορπιός βρίσκει το έντιμο, σταθερό και αισθησιακό ταίρι που επιθυμεί. Η καρμική τους όμως σχέση βασίζεται στην «χρυσή» φυλακή που μπαίνουν και οι δυο, με αρχηγό όμως τον Σκορπιό ο οποίος είναι μάλλον ο μόνος που μπορεί να χειραγωγήσει έναν δυναμικό Ταύρο, αφού και ο ίδιος ο Ταύρος δεν συνειδητοποιεί ότι γίνεται υποχείριο, αλλά ότι απλά απολαμβάνει την καταπιεστική σχέση που πάντα ονειρευόταν. Ο Δίδυμος από την άλλη είναι ίσως η πιο δύσκολη αποστολή για τον Σκορπιό, αφού ενώ αρχικά τον γοητεύει με το μυαλό και τον λόγο του, αλλά αργότερα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να τον βάλει σε κανένα καλούπι και αυτό τον πεισμώνει και δεν ησυχάζει, μέχρι να τον «πιάσει» ολοκληρωτικά στα δίχτυα του!

Τοξότης

Καρμική σχέση ο Τοξότης έχει με τον Δίδυμο και τον Καρκίνο. Με τον Δίδυμο μοιάζουν πολύ. Ταιριάζουν από την πρώτη στιγμή, η έλξη είναι αδιαμφισβήτητη και βλέπει στο πρόσωπο του, το άλλο του μισό! Η καρμική τους σχέση, ωστόσο βασίζεται στους ρόλους μαθητή-δασκάλου και όπου μαθητής ο Τοξότης και δάσκαλος ο Δίδυμος. Ο Δίδυμος του αρέσει να μεταδίδει γνώσεις και εμπειρίες και ο Τοξότης αρέσκεται στο να τις «ρουφάει» σαν σφουγγάρι! Ο Δίδυμος για τον Τοξότη, είναι το ιδανικό κλειδί, για να ανοίξει ορίζοντες!
Ο Καρκίνος δεν γοητεύει από την αρχή τον Τοξότη, αφού αυτή η εσωστρέφεια, η ντροπαλότητα και η υπερευαισθησία τον απωθεί. Ωστόσο ο Τοξότης είναι ένα αιώνιο παιδί και οι μητρικές-πατρικές φροντίδες, τρυφερότητες και προστατευτικές ενέργειες του Καρκίνου, τον καθιστά να τον έχει ασυνείδητα ανάγκη. Πολλές φορές θα θέλει να του ξεφύγει αλλά πάντα θα τον κρατάει κάτι πίσω στον Καρκίνο!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει καρμική σχέση με τον Καρκίνο και το Λιοντάρι. Ο Καρκίνος αν και τελείως διαφορετικός χαρακτήρας και προσωπικότητα από τον Αιγόκερω τους ενώνουν καρμικά βαθύτερα πράγματα, όπως το ήθος, οι αξίες, η αγάπη για την οικογένεια και τις παραδόσεις! Η ψυχρότητα του Αιγόκερω «μαλακώνει» με τον υπερβολικό συναισθηματισμό του Καρκίνου και πολλά τέτοια-αν και αταίριαστα-ζευγάρια, καταλήγουν σε γάμο και στη δημιουργία οικογένειας. Η σχέση του Αιγόκερω με τον Λέοντα είναι τελείως διαφορετική. Αν και καρμική, αφού η φήμη, οι φιλοδοξίες, η προσωπική εικόνα αλλά και θέματα παιδιών, τους «ενώνουν» μόνιμα, είναι κάπως επιφανειακή αφού βασίζεται σε εντυπώσεις και αλληλοθαυμασμό

Υδροχόος

Πρώτο καρμικό ταίρι για τον Υδροχόο είναι ο Λέοντας και δεύτερο ο Παρθένος. Το Λιοντάρι τραβάει αμέσως την προσοχή του Υδροχόου και άθελα του κρατάει συνεχώς αναζωπυρωμένο το ενδιαφέρον του. Πιθανόν η προσέγγιση που θα του κάνει να είναι αρχικά φιλική και η κοινωνικότητα του Λιονταριού θα την κάνει άμεσα αποδεκτή. Το καρμικός έρωτας έρχεται με το πέρασμα του χρόνου μεν, ξαφνικά και παθιασμένα δε. Μια ιδιαίτερη σχέση έχει ο Υδροχόος με τον Παρθένο, αφού βλέπει σε αυτόν ότι του λείπει για να αγγίξει την τελειότητα. Συνειδητοποιεί πως αν συνδυάσει το δικό του ισχυρό όραμα με την μεθοδικότητα και τη λογική του Παρθένου, μπορεί να καταφέρει μεγάλα πράγματα και αυτό τον συναρπάζει και δεν τον κάνει να «ξεκολλάει» από αυτό το… «χρήσιμο» κάρμα!

Ιχθύς

Καρμικά ταίρια του ευαίσθητου Ιχθύ, είναι πρώτον ο Παρθένος και δεύτερον ο Ζυγός. Ο Ιχθύς αρέσκεται να ξεφεύγει από την πραγματικότητα αλλά απογοητεύεται όταν αναγκαστεί να την αντιμετωπίσει. Ο Παρθένος για εκείνον είναι η πιο γλυκιά πραγματικότητα και αυτός που τον βοηθά να έχει την λογική και τον ορθολογισμό που του λείπει. Πληγώνεται από την κριτική του βέβαια, αλλά την επεξεργάζεται εσωτερικά, αναγνωρίζοντας διαισθητικά ότι του κάνει μόνο καλό! Ο Ζυγός από την άλλη στα μάτια του Ιχθύ είναι ένα πλάσμα σαν εκείνον, τουλάχιστον αρχικά. Γλυκό, τρυφερό, με ανάγκη για συντροφικότητα και αγάπη. Επιπλέον δεν παρεξηγεί την κατά καιρούς ανασφάλεια του και την αναποφασιστικότητα του, αφού τον καταλαβαίνει απόλυτα και τον δένει ακόμα περισσότερο μαζί του! Τα προβλήματα ξεκινούν με το πέρασμα του χρόνου, αφού καταλήγουν να ρίχνουν ο ένας στον άλλο ευθύνες για τα κοινά τους λάθη και την κοινή τους αναβλητικότητα.

Θεοδώρα (Ντορα) Ρόμπινσον Θεοδώρα (Ντορα) Ρόμπινσον, Αστρολόγος – oroskopos.gr

Advertisement

Title

MUST READ16 λεπτά ago

Προειδοποίηση από τη Λίτσα Πατέρα. Επικοινωνία δράση και αναθεωρήσεις για αυτά τα ζώδια

Ευχάριστα νέα φέρνει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι 18/10. Αυτό σημαίνει πώς μερικά ζώδια θα αναθεωρήσουν πράγματα...

MUST READ24 λεπτά ago

Η Βίκυ Παγιατάκη χτυπάει καμπανάκι . Αγωνία στην αρχή της εβδομάδας για 3 ζώδια

Η Βίκυ Παγιατάκη προειδοποιεί τα ζώδια για το ξεκίνημα της εβδομάδας, αναφέροντας πάντως, ότι για τα περισσότερα οι καταστάσεις θα είναι μάλλον ευνοϊκές. Σύμφωνα με...

MUST READ53 λεπτά ago

O κορυφαίος αστρολόγος προειδοποιεί «Τα χειρότερα δεν ήρθαν σε τόσα χρόνια θα φύγει ο κοpωvοϊός»

«Σεισμό» φέρνουν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη από το περασμένο καλοκαίρι, με το γνωστό αστρολόγο να έχει τονίσει, ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη...

Χωρίς κατηγορία2 ώρες ago

Παρατράγουδα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου!

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται...

Χωρίς κατηγορία17 ώρες ago

Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για ποια από...

MUST READ1 ημέρα ago

Χωρίσατε; Αυτοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε...

zodia1 ημέρα ago

Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή εβδομάδα, τα πέντε ζώδια που θα περάσουν πραγματικά δύσκολα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν...

MUST READ2 ημέρες ago

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και...

zodia2 ημέρες ago

Επεισοδιακή εβδομάδα για 5 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Επεισοδιακή πρόκειται να είναι η εβδομάδα που ξεκινάει από τις 27/9 για 5 ζώδια. Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκη στις προβλέψεις του...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.