Connect with us
?>

Ζώδια

Ποιοι είναι οι αστρολογικοί φίλοι και εχθροί του κάθε ζωδίου

Published

on

«Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!», λέει γνωστή παροιμία. Εμείς θα την παραφράσουμε ως εξής: «Δείξε μου το ζώδιο του φίλου σου για να σου πω αν είναι… φίλος σου». Κι αυτό γιατί οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι κάποια ζώδια μπορούν να κάνουν άφοβα παρέα και κάποια άλλα είναι άσπονδοι και αιώνιοι εχθροί. Τσεκάρετε, λοιπόν, τα ζώδια των ανθρώπων που ανήκουν στον ευρύτερο κύκλο σας και δείτε αν οι ειδικοί έχουν πέσει μέσα.

Κριός

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Η περιπετειώδης φύση του Κριού «δένει» ιδανικά με τον διασκεδαστικό Δίδυμο και τον εξερευνητή Τοξότη, που θέλει να ανακαλύπτει και να μαθαίνει τα πάντα -χωρίς υπερβολές. Το σίγουρο είναι ότι, αυτός ο συνδυασμός εγγυάται τη διασκέδαση για όλους . Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Είναι αλήθεια ότι ο Κριός μπορεί να γίνει αρκετά απότομος και παρορμητικός, κάτι που «εξοργίζει» τον «μαζεμένο» Καρκίνο και τον πάντα μεθοδικό Αιγόκερω.

Ταύρος

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Ταύρος είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης αλλά και των εκ βαθέων εξομολογήσεων και συζητήσεων. Αυτόματα, αυτό τον κάνει ιδανικό ταίρι για τον Παρθένο και τον Ιχθύ, που θα τον ακούσουν με περίσσιο ενδιαφέρον να τους ανοίγει την καρδιά τους. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι δεν πρόκειται να τα «κάνουν πλακάκια» με έναν Ταύρο. Τα Λιοντάρια είναι αρκετά αυταρχικά, κάτι που εκνευρίζει τους ήρεμους αύρους ενώ οι Υδροχόοι μάλλον θα τους φανούν φορτικοί με τις συνεχείς ονειροπολήσεις τους.

Δίδυμος

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Είναι από τα πιο κοινωνικά ζώδια που έχουν τεράστιο κύκλο γνωριμιών. Όμως, μόνο δύο ζώδια είναι αυτά που θα του προσφέρουν ουσιαστική φιλία: ο Ζυγός, που θα του δώσει απέραντη προσοχή και αγάπη, και ο Κριός που θα τον κάνει να «ανοιχτεί». Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Η σχέση ενός Διδύμου με έναν Ιχθύ είναι μοιραίο ότι θα πέσει στον γκρεμό. Ο Δίδυμος θέλει συχνά να «έρχεται σε κόντρα» με τον συνομιλητή του για να υπερασπιστεί τις απόψεις του, κάτι που εκνευρίζει τον Ιχθύ, ο οποίος νιώθει ότι εκείνη την ώρα πρέπει να αμυνθεί. Οι παρεξηγήσεις είναι δεδομένες!

Καρκίνος

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο δυναμικός Σκορπιός παρέχει στον ευαίσθητο Καρκίνο το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεται παρά την φαινομενική αποφασιστικότητά του. Ο Ταύρος θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ήσυχα ζώδια και δεν είναι φανατικοί της περιπέτειας και των αλλαγών. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορούν να τα βρουν με έναν Κριό που είναι δεδομένο ότι θα τους βγάλει από την (ασφαλή) βολή τους.

Λέων

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Κριός και ο Τοξότης συμπληρώνουν το περήφανο Λιοντάρι, που θα το κάνουν να νιώσει ότι βρήκε τον μάστορά του θα αισθανθεί ότι τον εκτιμούν και ότι βρήκε φίλους ισάξιούς του. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Εκ πρώτης όψεως, το Λιοντάρι βρίσκει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Σκορπιό γιατί θαυμάζει την ωμή ειλικρίνειά του, όταν όμως εξαπολύσει τα βέλη του στον ίδιο τον Λέοντα, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Παρθένος

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που υπερ-αναλύει τα πάντα, χαρακτηριστικό που μπορεί να κουράσει κάποιους, όχι όμως τον Καρκίνο. Ο τελευταίος έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τις ανασφάλειες του «ιδιαίτερου» Παρθένου, να τον παρηγορεί και να του δίνει κουράγιο, όταν το χρειάζεται -δηλαδή σχεδόν καθημερινά! Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Μια απ’ τις αγαπημένες συνήθειες του Παρθένου είναι να αναμασά και να «σκαλίζει»  συνεχώς το παρελθόν -εξάλλου, είναι το ζώδιο που δεν ξεχνά τίποτα, κανέναν και ποτέ. Αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για τον Τοξότη, που ζει για τη στιγμή και την επόμενη περιπέτεια/ ταξίδι/ ανακάλυψη που θα καταστρώσει. Το ψυχολογικό «βάρος» που τους προσθέτει η μεμψιμοιρία του Παρθένου λειτουργεί αποτρεπτικά στο να τον πλησιάσει.

Ζυγός

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Δίδυμος και ο Τοξότης είναι τα «αυτοκολλητάκια» του Ζυγού. Μαζί τους, ο Ζυγός γελάει, διασκεδάζει, ανακαλύπτει καινούρια πράγματα και μαθαίνει να σκέφτεται διαφορετικά. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Το κακό είναι ότι δεν ταιριάζετε με τον Αιγόκερο, τον Καρκίνο και τον Κριό- το καλό είναι ότι αυτό θα γίνει εξ αρχής αντιληπτό και έτσι δεν θα ταλαιπωρηθεί κανείς. Ο Ιχθύς και ο Ταύρος, επίσης δεν είναι το… άλλο σας μισό.

Σκορπιός

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Η κατανόηση για τις «απερισκεψίες» και τον αυθορμητισμό του είναι αυτό που έχει ανάγκη ένας Σκορπιός -κάτι που του προσφέρουν απλόχερα ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, οι οποίοι μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργεί ο περίπλοκος χαρακτήρας του Σκορπιού. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Ταραχώδης θα είναι η φιλία ανάμεσα με έναν Κριό ή Δίδυμο. Ζώδια προς αποφυγή είναι επίσης ο Ιχθύς, ο Λέων και ο Ταύρος με τα οποία ο Σκορπιός έχει περισσότερες διαφορές και ελάχιστα κοινά.

Τοξότης

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Τοξότης θα βρει τον δάσκαλό του στον Κριό και τον Δίδυμο και μαζί είναι δεδομένο ότι θα βάλουν μπρος για κάθε είδους αναζητήσεις, πνευματικές ή ταξιδιωτικές. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Τα ήρεμα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου, δηλαδή ο Καρκίνος και ο Ταύρος, δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με τον Τοξότη που αναζητά συνεχώς καινούριες και έντονες συγκινήσεις. Ο Ιχθύς και ο Παρθένος, επίσης, μάλλον θα τα βρουν «σκούρα» μαζί του αφού δεν συμμερίζονται την περιπετειώδη φύση του.

Αιγόκερως

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που… ταιριάζει με όσους δουλεύουν σκληρά και αντιμετωπίζουν με θάρρος τις προκλήσεις. Για να μην πολυλογούμε, ο Αιγόκερως είναι το μόνο ζώδιο που ταιριάζει με… τον εαυτό του. Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Ο διεισδυτικός Ζυγός που του αρέσει να μιλά για τα αισθήματά του αλλά και να ακούει τους άλλους, δεν είναι καλό ταίρι για τον Αιγόκερω, που «κουράζεται» από την ανάλυση.  Για τον ίδιο λόγο, ο Καρκίνος δεν ενδείκνυται για κολλητή φιλία. Μακριά φροντίστε να κρατήσετε τον Δίδυμο και τον Λέοντα που είναι αρκετά «επιβλητικές» προσωπικότητες για τα γούστα σας.

Υδροχόος

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Κριός, που θέλει να «μυεί» τους πάντες σε καινούριες περιπέτειες, όχι μόνο ανέχεται, αλλά του αρέσει η τρέλα (με την θετική πάντα έννοια) του Υδροχόου. Γι’ αυτό, ο Υδροχόος αισθάνεται ότι δίπλα σ’ έναν Κριό μπορεί να είναι ο εαυτός του.
Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Ο Ταύρος που λειτουργεί με μεγαλύτερη αυστηρότητα, δύσκολα μπορεί ν’ ανεχτεί την ανεμελιά του Υδροχόου -η τριβή θ’ αρχίσει όταν ο Ταύρος θα προσπαθήσει να τον αλλάξει- κάτι που δεν θα τους βγει σε καλό. Ο Παρθένος και ο Καρκίνος, που επίσης επιδιώκουν την οργάνωση, δεν είναι συμβατό ταίρι του Υδροχόου.

Ιχθείς

Με ποια ζώδια «κολλάτε»: Ο Ιχθείς τα πάει καλά με τον Αιγόκερω γιατί είναι και οι δύο ευγενικοί, ήρεμοι αλλά και προσηλωμένοι στους στόχους που βάζουν. Άλλο ένα κοινό τους σημείο είναι, ότι δεν θυμίζουν την ευσυγκινησία της Μάρθας Βούρτση στις παλιές ελληνικές ταινίες ούτε μοιάζουν να είναι χαρακτήρες βγαλμένες από ταινία του Ξανθόπουλου.

Από ποια πρέπει να τρέξετε μακριά: Η συνύπαρξη με έναν Δίδυμο που πολλές φορές αλλάζει τους φίλους σαν τα πουκάμισα, σίγουρα δεν θα είναι ειρηνική. Το ίδιο ισχύει για τον Παρθένο (που μόνο ηρεμία δεν μπορεί να προσφέρει στον Ιχθύ) και για τον Ζυγό, που αισθάνεται ότι θα τον «ξεμυαλίζει» από τον στόχο του.

Πηγές: Mom.me, Thebhoroscope.co

Advertisement

Title

Survivor3 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια3 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια10 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια10 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια10 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια10 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια10 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια10 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια10 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.