Connect with us
?>

Ζώδια

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Published

on

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ορισμένα ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν σοβαρές δυσκολίες, ενώ για σήμερα (1/7) και η Λίτσα Πατέρα τόνισε πως πρέπει να προσέξουν κάποια ζώδια.

Κριός

Μία εβδομάδα διφορούμενη για σας. Προφανώς θα σας απασχολήσουν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα. Δώστε πίστωση χρόνου σε ό,τι δεν διευκρινίζεται . Οι συνθήκες πάντως σας διευκολύνουν να βρείτε διεξόδους σε ένα θέμα που είχε δυσκολέψει τις τελευταίες μέρες. Ερωτικά μην είστε υπερβολικοί ούτε απρόσεκτοι. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας και να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από ότι σας συναρπάζει, αλλά δεν έχει αποδείξει ακόμα την αξία του. Οικονομικά έχετε ευκαιρίες να επιδιώξετε μια βελτίωση του εισοδήματος ή μιας καλής και αποδοτικής συνεργασίας.

Ταύρος

Οικονομικά αλλά και κοινωνικά προβλήματα σας απασχολούν την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου σε αρκετά έντονο βαθμό, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε και να βρείτε τις λύσεις τους. Χτυπήστε υψηλούς στόχους, ρίξτε τον ανάλογο σπόρο εκεί που πρέπει και περιμένετε σιωπηλά. Αποφύγετε τις εκμυστηρεύσεις σε τρίτους και μην τους κάνετε κοινωνούς των προβληματισμών σας. Φίλοι και κάποιοι ιδιαίτεροι συγγενείς σας παροτρύνουν να είστε λιγότερο απόλυτοι σε ένα σημαντικό ζήτημα που σας έχει ταλαιπωρήσει και σας προτείνουν διέξοδο την οποία και πρέπει να σκεφτείτε.

Δίδυμοι

Πρόκειται για μια ακατάλληλη εβδομάδα για να επιδιώξετε ρυθμίσεις στην εργασία. Κάποια υποχρέωση εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί και να θίγει τον εγωισμό σας. Βρείτε ανθρώπους που σας ταιριάζουν, ξεφύγετε από ένα ασφυκτικό πρόγραμμα και δώστε περιθώρια ανάπαυλας και αναψυχής. Αλλάξτε τις καταστάσεις όσο μπορείτε χρησιμοποιώντας τις νοητικές αλλά και τις φυσικές σας ιδιότητες και ικανότητες. Αποφύγετε επίσης να εκτεθείτε δημόσια. Οι καιροσκόποι και οι «καλοθελητές» καιροφυλακτούν..

Καρκίνος

Μία εβδομάδα περίεργη αλλά όχι κακή. Ίσως μερικοί δικοί σας άνθρωποι να σας αιφνιδιάσουν ίσως και να σας δοκιμάσουν συναισθηματικά. Κάντε μια πράξη χάριτος σε κάποιους που σας πίκραναν και ξαναδοκιμάστε τους έξυπνα. Εκτονώστε την πίεση που νιώθετε από οποιαδήποτε αιτία με μια δημιουργική ασχολία. Ταξιδέψτε με ανθρώπους, ή προς ανθρώπους που αγαπάτε. Αποφύγετε την ένταση στην οικογένεια που θα μπορούσε να σας βάλει σε σκέψεις και να σας χαλάσει αρκετά τη διάθεση.

Λέων

Εβδομάδα μάλλον καταναλωτική αλλά κυρίως έντονη στις σχέσεις με τους άλλους. Φανείτε διαλλακτικοί και αποφύγετε τις αντιθέσεις. Περιορίστε απαιτήσεις που δεν είναι γόνιμες και δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν έτσι κι αλλιώς. Πρόοδος παρατηρείται σε καταστάσεις που σας άγχωναν εδώ και αρκετό καιρό γύρω από την εργασία σας. Σε αυτό συμβάλλει και η σωστή ανάγνωση των ιδιαιτεροτήτων των άλλων και των σημείων σύγκλισης μαζί σας. Χρησιμοποιήστε το μυαλό και το κύρος σας ως σανίδα σωτηρίας στις δύσκολες στιγμές.

Παρθένος

Μια αμφιλεγόμενη εβδομάδα όπου μάλλον καταφέρνετε να προωθήστε μερικά από τα ζητήματα και τα ενδιαφέροντά σας. Οικονομικά οφείλετε να προσέχετε τις κινήσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες που είναι αμφιλεγόμενες και προσπαθήστε να αποφύγετε τις πιέσεις του σχετικού σας περιβάλλοντος. Καλά τα πράγματα στα ερωτικά αλλά δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και κάποιες περιστασιακές κρίσεις στην επικοινωνία. Αυτήν την φορά όμως ξέρετε πώς να φερθείτε χωρίς να αιφνιδιαστείτε. Κάποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε επίσης στην εργασία σας αλλά είναι περαστικές.

Ζυγός

Μία εβδομάδα αρκετά θετική σε γενικές γραμμές αλλά κουραστική με πολλές υποχρεώσεις. Είναι επίσης, έντονη και νευρική στη διευθέτηση υποθέσεών σας, αλλά θα καταφέρετε να μη διαιωνιστούν περισσότερο. Τώρα πληρώνετε μια σχετική αμέλεια του παρελθόντος, την οποία δεν πρέπει να μεταθέσετε στο μέλλον. Η ευαισθησία στα επαγγελματικά σας υποχωρεί και κάποιοι στο παρασκήνιο φαίνεται ότι σας παρακολουθούν έντονα. Δείτε προνοητικά τις δουλειές σας και όχι μόνο λογικά. Όσοι μπορείτε να λείψετε για ευχάριστους λόγους και διακοπές, μη διστάζετε, όσο και αν κάτι μέσα σας δεν σας αφήνει να είστε ξένοιαστοι.

Σκορπιός

Μία καλή εβδομάδα αλλά όχι τόσο ήρεμη όσο θα θέλατε. Οι άλλοι σας απασχολούν, οι γύρω σας, σας κουράζουν και οι ευθύνες δεν λένε να μετριαστούν. Σε αυτό το τελευταίο έχετε κι εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης καθώς υπερβάλατε στην εκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Τώρα όμως και μέχρι να τελειώσουν όλα αυτά, αποφύγετε να εκθέσετε συνεργάτες σας με ανακοινώσεις που ίσως δεν συμφωνούν μαζί τους. Μη βιάζεστε να καταλήξετε σε συμπεράσματα αν πρώτα δεν εξετάσετε όλες τις παραμέτρους. Αισθηματικά αρκεστείτε σε μια εύκολη καθημερινότητα και μην κάνετε τώρα αλλαγές!

Τοξότης

Μία εβδομάδα κουραστική αλλά αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα για την εργασία. Κάποιοι συνεργάτες σας θα σας προτείνουν κάτι που θα σας κεντρίσει την προσοχή. Δείτε πως μπορείτε να οργανώσετε μια κοινή προσπάθεια και επιλέξτε για εσάς ότι ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και στις ικανότητές σας. Εναλλακτικές στις τρέχουσες υποθέσεις δεν θα λείψουν, όμως εσείς θα πρέπει να κρατήσετε διακριτική και προσεκτική στάση και να μην παρασύρεστε. Αισθηματικά σύντομα θα λυθεί ένα ζήτημα που σας απασχολεί και κατόπιν θα περάσετε σε άλλη, πιο ενδιαφέρουσα περίοδο!

Αιγόκερως

Μία καλή εβδομάδα για πολλούς από σας και κατάλληλη να απευθυνθείτε σε κάποιους που σας ενδιαφέρουν μιας και αυτή η προσπάθεια έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Επίσης ευχάριστες προβλέπονται οι μέρες που ακολουθούν από κοινωνικής ή και οικονομικής πλευράς, αρκεί να έχετε προετοιμάσει σωστά το έδαφος στο οποίο θα σπείρετε για να δρέψετε τους καρπούς αργότερα. Αισθηματικά βλέπετε αισθητή βελτίωση και αυτό σας βοηθά να είστε αισιόδοξοι και ακούραστοι και σε άλλους τομείς της ζωής σας!

Υδροχόος

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου έχει κούραση έχει και έγνοιες. Μπορείτε όμως να πετύχετε μερικές υποθέσεις και να προχωρήσουν λίγο τα πράγματα. Πάντως οι μέρες γενικότερα έχουν ενδιαφέρον για όσους από σας θέλετε να προβληθείτε κοινωνικά, όχι όμως να πετύχετε κάτι ερωτικά. Μία αιφνιδιαστική κίνηση ενός συναδέλφου θα σας εκνευρίσει, αλλά έχετε εκπαιδευτεί να επιδεικνύετε ψυχραιμία στους αιφνιδιασμούς. Δώστε προσοχή σε ένα ζήτημα υγείας και μην αμελείτε την αποθεραπεία του. Ταξίδια και μετακινήσεις θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.

Ιχθείς

Μάλλον καλύτερα εξελίσσεται ο μήνας για εσάς μετά τα πρόσφατα γεγονότα στα οποία επιδείξατε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Επαγγελματικά, θα διευκολυνθείτε να περάσετε το μήνυμα σας ή να πετύχετε μία συμφωνία που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά σας βέβαια συνεχίζουν να είναι σε δύσκολη φάση αλλά προσωρινά και όχι αμετάκλητα. Το σπίτι και οι συνθήκες διαβίωσης βελτιώνονται καθώς κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Στα προσωπικά σας είναι καλύτερα να είστε προσεκτικοί, να μην δίνετε αφορμές για σχόλια και παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με εκείνους οι οποίοι παρουσιάζονται ανοιχτόμυαλοι και με κατανόηση, ενώ στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο.

Πηγή: oroskopos.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.