Connect with us
?>

Ζώδια

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Published

on

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη. Υπερένταση, προβλήματα (προσωπικά – επαγγελματικά) και τσακωμοί θα κυριαρχήσουν. Παρθένοι ωστόσο, Υδροχόοι και Ιχθύες θα την “βγάλουν” πιο ήρεμα.

Πάμε να ρίξουμε την αυλαία 2021, με αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο! Πώς θα εξελιχθεί ο τελευταίος μήνας του 2021 για το ζώδιο σου ;

Κριός
OΔεκέμβριος ξεκινά με έκλειψη Ηλίου στις 4 και γι αυτό προσπαθήστε με όλες σας τις δυνάμεις να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, γιατί όλα εξαρτώνται από τη σωστή ή μη εκτίμηση των συνθηκών. Είναι και οι γιορτές που πλησιάζουν και χρειάζεστε μια ορθολογική διαχείριση των όσων σας απασχολούν και σας αφορούν. Φερθείτε λοιπόν συντηρητικά και ευέλικτα, αν θέλετε η χρονιά που ακολουθεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε τους στόχους σας και να ξαναμπείτε σιγά – σιγά στην κανονικότητα. Αισθηματικά προσέξτε την συμπεριφορά σας, ελέγχετε τα νεύρα σας και μην αντιδράτε όταν ο σύντροφός σας προσπαθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει να οργανώσει και τη δική του ζωή.

Ταύρος
Πολλή δραστηριότητα και κίνηση προβλέπεται αυτόν τον μήνα και υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε το χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις και γνωριμίες, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να φροντίσετε σχετικά με την εργασία και τα οικονομικά σας και θα ήταν παράλογο να χάσετε χρόνο σε ενέργειες και καταστάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Ένα ταξίδι την περίοδο των εορτών, ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτούν επωφελή αν είστε αρκετά συνετοί ώστε να μην εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο για κάτι καινούργιο που απλώς υπόσχεται πρόοδο και κέρδη. Αισθηματικά αποφύγετε εντάσεις που δεν έχουν νόημα και δεν εξυπηρετούν τις επιδιώξεις σας.

Δίδυμοι
Πριν τελειώσει η χρονιά αυτή, τα αισθηματικά σας, προμηνύονται νέες εντάσεις καθώς η Αφροδίτη διανύει το ζώδιο του Αιγόκερω. Βασικά, οι ανάγκες σας αυτό το μήνα δεν είναι ερωτικές αλλά νιώθετε πολύ έντονα την ανασφάλεια σας για να μπορέσετε να αντέξετε χωρίς να βρείτε ένα τρόπο φυγής. Θα ήταν καλύτερα να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν προσπαθώντας να κάνετε κάτι δημιουργικό. Μην ξεγελάτε τον εαυτό σας με απόπειρες σχέσεων που ξέρετε από πριν ότι δεν θα οδηγήσουν, τελικά πουθενά. Αλλαγές σημαντικές θα υπάρξουν στην εργασία σας, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ή να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

Καρκίνος
Αρκετή ένταση επικρατεί στα αισθηματικά σας από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη, αλλά είναι εύκολο να αποσυμφορήσετε την ατμόσφαιρα με λίγη ψυχραιμία και πολλή αποφασιστικότητα. Βασικά, η αγωνία σας είναι αδικαιολόγητη και μεγαλώνει από τα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα που πρέπει ωστόσο να διευθετηθούν πριν τελειώσει η χρονιά. Παράλληλα, δεν μπορείτε να αντέξετε την ασάφεια, ακριβώς γιατί πληγώνει την ευαισθησία σας και δεν θα ήταν άσχημο να ρίξετε λίγο φως στην κατάσταση συζητώντας με τους αμέσως ενδιαφερόμενους και τακτοποιώντας τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μέχρι τις γιορτές.

Λέων
Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς βρίσκεστε σε μια υπερένταση, παρά το γεγονός ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα, τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Φροντίστε να δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έξυπνα μπορείτε για να αξιοποιήσετε τις προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα, ώστε να μπούνε τα προβλήματα στο δρόμο για την λύση τους. Κυρίως αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους του εργασιακού και γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος σας και αποφασίστε για μια επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία, μετά από μεγάλη προσοχή και σκέψη για να μην μετανιώσετε αργότερα από τις ευθύνες που θα αναλάβετε ή τους όρους που αυτές συνεπάγονται.

Παρθένος
Ο Δεκέμβριος είναι αρκετά καλύτερος μήνας και με πιο στρωτά αποτέλεσμα σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Μια καινούρια ή κάπως ιδιόρρυθμη γνωριμία όμως θα σας κουράσει, γιατί θα προβληματιστείτε για πράγματα που δεν θέλατε να σκεφτείτε. Αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις και τις υπερβολές στη σχέση σας γιατί δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα υποστείτε κίνδυνο ρήξης για την οποία δεν είστε ακόμη έτοιμοι. Φροντίστε τα οικονομικά σας που βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο και σκεφτείτε προνοητικά για το μέλλον. Δημιουργήστε από τώρα σίγουρα βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο όπως αγοροπωλησίες ή λανθασμένες επενδύσεις. Οι μέρες των εορτών φροντίστε να σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.Ετήσιες Προβλέψεις 2022 βασισμένες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

Ζυγός
Ο μήνας των εορτών προσφέρεται για να αναζητήσετε τους φίλους σας που έχουν ίσως απομακρυνθεί με τον καιρό, να διαφοροποιήσετε κάπως τις συνθήκες της καθημερινότητας σας, να συζητήσετε για τα προβλήματα σας με τους κατάλληλους ανθρώπους και γιατί όχι για να βοηθηθείτε αλλά για να εκτονωθείτε. Βασικά πρέπει να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας και να καταλάβετε βαθιά τον καθοριστικό χαρακτήρα αυτής της περιόδου για τα μελλοντικά γεγονότα. Ασχοληθείτε ακόμη με τα οικονομικά σας που περνούν και αυτά μεταβατική περίοδο και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο γιατί το μόνο που μπορεί να σας προφυλάξει είναι η συντηρητική τακτική.

Σκορπιός
Ο μόνος τρόπος για να νιώσετε συνεπείς με τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα είναι να επιδοθείτε σε νέα σχέδια για την επαγγελματική σας πρόοδο, χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά που, τελευταία, βρίσκονται σε ασαφή κατάσταση. Φανείτε συντηρητικοί στο χειρισμό των χρημάτων σας, μην αφήνετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και κυρίως μην ξοδεύετε χρήματα άσκοπα, καθώς η εορταστική περίοδος προσφέρεται αρκετά για σπατάλες. Ακόμη, αποφύγετε αντιθέσεις στον περιβάλλον της εργασίας σας και μην είστε εύθικτοι και απότομοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί δεν έχετε τίποτε περισσότερο ανάγκη από την τρυφερότητα. Τέλος, μην βιαστείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι μια καινούρια γνωριμία είναι αυτή που μπορεί να δώσει το νόημα που λείπει από τη ζωή σας.

Τοξότης
Το μήνα αυτό περνάτε την ένταση μιας έκλειψης Ηλίου στο ζώδιό σας στις αρχές κιόλας του Δεκεμβρίου. Για άλλη μια φορά βρίσκεστε σε υπερένταση και πρακτικά και ψυχολογικά, όμως αυτό προμηνύεται και ουσιαστικές αλλαγές στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε πολύ γύρω από τις προσωπικές σας ανάγκες και μην αρχίσετε καμία αισθηματική σχέση αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε απόλυτη επίγνωση για το τι μπορεί να σας προσφέρει ο άνθρωπος και οι συνθήκες. Ακόμη, μην είστε ευερέθιστοι με τους φίλους σας. Μην ξεχνάτε ότι έχουν και αυτοί έγνοιες. Επίσης, μην παραμελήσετε τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξανεμίσετε χρήματα που θα σας χρειαστούν σύντομα.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σάς κρατά σε υπερένταση και αποτελεσματική δραστηριότητα. Ταυτόχρονα προκαλεί οριστικές ρήξεις με συνεργάτες ή γενικότερα ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στα νέα σας ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάτε όμως και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας κατά το παρελθόν και μην απορρίπτετε τις απόψεις τους. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, αλλά οι πρώτοι μήνες του 2022 διαφαίνονται σαφώς καλύτεροι. Περάστε ευχάριστα τις εορτές, χαρίστε στον εαυτό σας ικανοποίηση και απαλλαγείτε από σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Υδροχόος
Λίγο πριν από το τέλος του 2021 οι περισσότεροι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως οι αλλαγές που έγιναν στη ζωή σας, είναι τελικά κάτι που χρειαζόσασταν, ώστε να οδηγηθείτε σε καινούριους πιο ουσιαστικούς δρόμους. Στην εργασία σας, βελτιώνονται σημαντικά οι συνθήκες και έρχονται δικαιώσεις υλικές και ηθικές. Ο Δεκέμβριος προσφέρεται στο να υποστηρίξετε νέα σχέδια, να αλλάξετε χώρο ή αντικείμενο εργασίας ή ακόμα και να αναδιοργανώσετε το πρόγραμμα σας, ώστε να εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Οι εορτές σας θέλουν στο προσκήνιο μιας ευχάριστης κοινωνικής δραστηριότητας. Αισθηματικά, πολλοί θα κάνετε μια εντυπωσιακή γνωριμία, χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια.

Κώστας Λεφάκης: Μήνας-φωτιά για αυτά τα ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου!

Ιχθείς
Ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και κοινωνικά, αρκεί να ελέγχετε τον δυναμισμό σας ώστε να μην σας φέρει αντιμέτωπες με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι στην πρόοδο σας. Προγραμματίστε το χρόνο σας για να μην σπαταλήσετε άδικα την ενεργητικότητά σας. Πάντως η δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας, που αυτή τη στιγμή σας ωθούν σε περίεργες αλλαγές. Φροντίστε τα οικονομικά σας, τυχόν νομικά ή θέματα σε σχέση με την εργασία σας ή τις σπουδές σας και μάθετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή σε ότι κι αν θέλετε να πείτε ή να κάνετε. Αισθηματικά όλα είναι πιθανά, ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές, γι αυτό προετοιμαστείτε ώστε να μην αιφνιδιαστείτε!

Πηγή: oroskopos.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.