Connect with us
?>

Ζώδια

Πόσο ισχυρό είναι το ένστικτο που έχεις με βάση το ζώδιό σου;

Published

on

Είναι αυτό το εσωτερικό καμπανάκι, που όταν αρχίζει και χτυπάει σου δίνει σημαντικά μηνύματα τα οποία και επαληθεύονται …. Ένστικτο, διαίσθηση, εσωτερική φωνή όπως και να το πεις το αποτέλεσμα είναι αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι και αυτά που εκφράζεις να βγαίνουν αληθινά. Το ένστικτο είναι ένα χάρισμα το οποίο όλοι διαθέτουμε, ωστόσο κάποια

το αποδέχονται και το καλλιεργούν, ενώ άλλα τα τρομάζει και δεν το παραδέχονται…

ΚΡΙΟΣ

Η παρορμητική σου φύση σου δίνει πάντα το μήνυμα να εμπιστεύεσαι την πρωταρχική σου σκέψη, ιδέα, αναλαμπή, η οποία και μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα χωρίς να το έχεις σκεφτεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Το ένστικτο σου εκδηλώνεται μέσα από τις 5 αισθήσεις, δηλαδή μέσω κάποιας εικόνας, ήχου / μελωδίας, αφής, ή ακόμα και γεύσης…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ένστικτό σου λειτουργεί καλύτερα όταν ακούς περισσότερο τους ανθρώπους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που έχεις πανίσχυρο ένστικτο, εμπιστέψου την φωνή της ψυχής σου.

ΛΕΩΝ

Το ένστικτό σου λειτουργεί πολύ καλύτερα με τους ανθρώπους που αγαπάς, είσαι δεμένος συναισθηματικά και θέλεις να τους προστατεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές φορές παραβλέπεις και αναιρείς την εσωτερική σου φωνή και προτιμάς να ακολουθείς το δρόμο της λογικής και του ρεαλισμού. Η αναλυτική και συνδυαστική σου σκέψη ωστόσο πολλές φορές σου δίνει σημαντικά μηνύματα.

ΖΥΓΟΣ

Το ένστικτό σου λειτουργεί δυνατά αρκεί να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ένστικτο σου είναι το πιο ισχυρό όπλο σου, το ξέρεις, το κατανοείς και το αποδέχεσαι. Όσο και να το αποφεύγεις, ή να το φοβάσαι δεν μπορείς να το παραβλέψεις γιατί μόνιμα επιβεβαιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η διαίσθηση είναι ένα χάρισμα, μένεις όμως πολύ περισσότερο στην φιλοσοφία, στην έρευνα, στην αναζήτηση και στην συλλογή πληροφοριών και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρω πως δεν μπαίνεις στην διαδικασία να διαβάσεις το άρθρο αυτό, γιατί δεν πιστεύεις στην διαίσθηση και θέλεις να βαδίζεις βάση λογικής. Οι εμπειρίες σου, είναι αυτές ωστόσο που πολλές φορές κάνουν το καμπανάκι της διαίσθησης να χτυπά κόκκινο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ουράνιο πλάσμα μου, πολλές φορές δεν κατανοείς αλλά κουκουλώνεις τα συναισθήματά σου και δείχνεις παγερός. Οι ξαφνικές αναλαμπές σου ωστόσο το ξέρεις και το ξέρω πως δεν πέφτουν ποτέ έξω.

ΙΧΘΥΣ

Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και τα εσωτερικά σου μηνύματα έρχονται στην επιφάνεια είτε μέσα από κάποιο όνειρο που είδες, είτε μέσω κάποιας εικόνας που οραματίστηκες.

Τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Αύγουστο είναι τα εξής:

Δίδυμοι

Ο Άρης θα κατσικωθεί στον 4ο οίκο σου όλο τον Αύγουστο, δημιουργώντας καταστάσεις απείρου κάλλους τόσο με τα άτομα της οικογένειάς σου, είτε αυτής που προέρχεσαι είτε αυτής που έχεις εσύ φτιάξει, αλλά και αρκετές ζημιές και τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, που όσο να πεις, ένα μπάχαλο στο περιβάλλον σου θα υπάρξει. Επειδή το να γίνεις μαλλιά κουβάρια με δικούς σου ανθρώπους ή να ξεπενταριαστείς επισκευάζοντας ή αλλάζοντας ακόμα και οικιακές συσκευές που θα παραδώσουν το πνεύμα τους είναι μάλλον σίγουρο, καλό θα ήταν από μόνος σου να αρχίσεις τα ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να γλιτώσεις και ενέργεια και χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τα δικά σου πρόσωπα, που σου κουνάνε το δάχτυλο με την πρώτη ευκαιρία και κριτικάρουν τις επιλογές ή τον τρόπο ζωής σου, χωρίς όμως και να βάζουν ένα χεράκι να βοηθήσουν την όποια κατάσταση.

Ιχθύες

Κοίτα ποιος είναι στην πόρτα; Η πραγματικότητα σε επισκέπτεται και εσύ δεν γίνεται να σφυρίζεις αδιάφορα σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές, ούτε να φαντάζεσαι διάφορα που δεν ισχύουν. Όσο πιο γρήγορα συμμαζέψεις το μυαλό σου, αφήσεις το ροζ συννεφάκι σου και αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που έχουν ανάγκες, τόσο πιο σύντομα θα σταματήσουν οι προστριβές κι οι τσακωμοί με το ταίρι σου ή με τους συνεργάτες σου. Παραδέξου ότι αρκετές φορές δεν μπορείς να διακρίνεις τα όρια και τις προτεραιότητες και η ειλικρινής σου μεταμέλεια θα… μετρήσει υπέρ σου! Αν όμως πας να βγεις κι από πάνω ή αρχίσεις τις δικαιολογίες τύπου: “δεν το κατάλαβα”, “δεν το ήξερα”, “δεν το πρόσεξα”, “το ξέχασα”, να είσαι προετοιμασμένος να “λογοδοτήσεις” γιατί δεν πιάνουν!

Τοξότης

Το τι βλέπεις και τι πραγματικά είναι στα επαγγελματικά σου μάλλον είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Κι αν συνήθιζες μέχρι τώρα να είσαι χύμα και ασυμμάζευτος, ο Άρης στην Παρθένο θα βρει τρόπο να σε τιθασεύσει και να σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, αφού αστειάκια και πασαλείμματα στη δουλειά, θα σε φέρουν ενώπιον σοβαρών προβλημάτων και διενέξεων με τους ανωτέρους σου. Οπότε, για σένα νοιάσου και… μάζεψου για να μην αρχίσουν τα όργανα! Μην ξεχνάς ότι τα εργασιακά σου -έτσι κι αλλιώς- έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα, οπότε καλό θα ήταν να είσαι συνεπής και αφοσιωμένος σε ό,τι έχεις αναλάβει, διαφορετικά θα κάνεις διακοπές… διαρκείας και θα ψάχνεις για δουλειά Αυγουστιάτικα!

Λέων

Όχι που θα ηρεμούσες τον Αύγουστο… Σιγά μη σε άφηνε ο Κρόνος στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ταύρο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα μπάνια του… καλού κόσμου. Μια η αντίθεση του Ερμή σου και μετά του Ήλιου σου με τον πρώτο, μια το τετράγωνό τους με τον δεύτερο, το σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 19 του μήνα θα σε πηγαίνουν καροτσάκι… με όλα αυτά θα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Αργότερα, μπορεί να σε πάρουν τα σκάγια ξώφαλτσα κι εκεί που είχες θέματα επαγγελματικά και στις σχέσεις σου, να έχεις και ερωτικοσεξουαλικά και οικονομικά, για να… δέσει το γλυκό. Τελευταία κι όχι αμελητέα είναι και η Πανσέληνος απέναντί σου (ναι, ξαναγίνεται)! Τι τα θες, τι τα γυρεύεις; Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!

Υδροχόος

Το λέει και ο τίτλος! Ούτε αυτόν τον μήνα πρόκειται να τον περάσεις ανέμελα και χαλαρά. Μπορεί να έχεις πια τον Δία πάνω σου (εσύ των τελευταίων ημερών) αλλά αυτό δεν είναι πάντα για καλό, αφού το “τόσο” το κάνει “τόοοοοοοοοσο” και θα το καταλάβεις με την Πανσέληνο στο τέλος του Αυγούστου. Μέχρι τότε όμως, θα έχεις και θέματα με το έτερο ήμισυ και με το σπίτι ή την οικογένειά σου, τσακωμούς και ζημιές, συνεργασίες που θα λήξουν άδοξα ή γιατί δε τραβάνε πια, αλλά και τρύπια τσέπη, αφού κι όσοι χρωστάς θα σε θυμηθούν, και λογαριασμοί έκτακτοι θα εμφανιστούν και θα πρέπει να πληρωθούν, και η ερωτική σου διάθεση, εκεί που ήταν στα ύψη, θα πέσει κατακόρυφα.

Advertisement

Title

Ζώδια2 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.