Connect with us

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 7-13 Δεκεμβρίου 2020 δες αναλυτικά τι προβλέπει για το ζώδιο σου

Published

on

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μοιράζεται μαζί μας τις αστρολογικές του προβλέψεις όλων των ζωδίων για τη νέα εβδομάδα (7-13/12) που καταφθάνει! Ποια θα πάρουν ανάσα από τις δυσκολίες;

Κριός

Οι εντάσεις πληθαίνουν και τα γεγονότα της καθημερινότητας επίσης. Ο εγκλεισμός μπορεί να φρενάρισε τη δική σας παρόρμηση, αλλά δεν εμπόδισε μια σειρά από υποχρεώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κατ επανάληψη μπροστά σας. Ο Άρης βρίσκεται σε τελευταία κούρσα ταχύτητας στο ζώδιό σας, δοκιμάζοντας ακόμα μια φορά την αντίληψη και την αντοχή σας. Ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται σε απόλυτη στενή προσέγγιση στο τέλος του Αιγόκερω, ετοιμάζοντας μια θεαματική έξοδο από αυτόν. Και μέσα σε όλα, η επικείμενη ηλιακή έκλειψη φέρνει καινούρια απειλητικά σύννεφα στο δικό σας ουρανό. Όλα μπορούν να συμβούν, εκτός από τα ευχάριστα και τα διασκεδαστικά. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε οτιδήποτε διαδραματίζεται στην εργασία και σε οποιοδήποτε εξωτερικό κίνδυνο, ο οποίος σας προκαλεί να τον καταρρίψετε.

Ταύρος

Παρά τις προσπάθειες της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σας που πιθανόν να σας βοηθά μέσα από μια πρόσκαιρη ερωτική βελτίωση, η διάθεσή σας παραμένει αγχώδης και ανήσυχη. Η περίοδος αυτή εντείνει τις συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και τη δική σας ψυχολογική αστάθεια. Όπως για όλους, έτσι και για εσάς η περίοδος είναι μεταβατική. Σύντομα θα περάσετε σε ένα νέο στάδιο και όλα σας προετοιμάζουν για να μην αιφνιδιαστείτε στο έπακρον. Οικονομικά δεν λείπουν τα άγχη , ούτε και οι ανησυχίες για το μέλλον της δουλειάς σας. Η περίοδος σας βοηθά να έχετε καλές επιδόσεις έστω και στον περιορισμό στον οποίο έχετε βρεθεί. Αλλά θα έλεγα ότι και κατά κάποιο τρόπο η τύχη σας δουλεύει για το μελλοντικό σας καλό. Απλώς δεν φαίνεται ξεκάθαρα η προσφορά της. Οι μέρες και οι ώρες θα κυλήσουν γρήγορα. Οι περιορισμοί δεν θα αρθούν, αλλά οι ελπίδες σας συνεχίζουν να είναι δυνατές πως σύντομα όλο αυτό το κακό θα τελειώσει.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή κορυφώνει την ένταση στον τομέα επαγγελματικών, προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων. Παρά την επικείμενη έκλειψη ο τομέας των σχέσεων με τους άλλους φαίνεται αρκετά ευοδωτικός και οι επιδιώξεις σας θα είναι σε μεγάλο βαθμό επιτυχείς, τόσο στις συνεργασίες, όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Πρόσκαιρες αντιξοότητες επαγγελματικού χαρακτήρα δεν θα λείψουν. Τερματίζεται λίγο επεισοδιακά η περίοδος των δυσκολιών καθώς ο Κρόνος με τον Δία μαζί, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον Αιγόκερω και να περάσουν στον Υδροχόο. Η καθημερινότητα θα είναι σύνθετη και έντονη επίσης. Οικονομικά θα πρέπει να παλέψετε για να τα καταφέρετε και να παρακαλέσετε ή να κουραστείτε για να σας δοθούν αυτά που χρειάζεστε. Μικρές εύνοιες ή σύντομες χαρές ενισχύουν το ηθικό στοιχείο μέσα σας.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας τραυματίζει συναισθηματικά ή ψυχολογικά εξ αιτίας της επιρροής των εκλείψεων. Ο χρόνος χάνεται, η αντοχή σας εξαντλείται και το όλο κλίμα φορτώνει τον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας. Τερματίζεται όμως μέσα στην σύγχυση της καθημερινότητας η δυσκολία τριών ετών. Αυτό θα το δείτε σταδιακά βέβαια, αλλά προικισμένοι όπως είστε με διαίσθηση, θα νιώσετε συχνά πως έρχονται περισσότερο ανακουφιστικές μέρες. Με αυτό το συναίσθημα, οι επιδόσεις γίνονται καλύτερες, οι δυνάμεις σας ανασυγκροτούνται και η αγάπη για τη ζωή ενισχύεται. Συναισθηματικά μην έχετε απαιτήσεις! Επαγγελματικά κρατήστε πειθαρχία και συνέπεια. Κοινωνικά μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων.

Λέων

Η σύντομη αρμονία του Ήλιου με τον Άρη αυτήν την δύσκολη εβδομάδα, αποτελεί μια εξαίρεση τύχης ή θετικής εξέλιξης για εσάς, σε σχέση με άλλους που δεν την έχουν. Ο περιορισμός γίνεται λιγότερο ασφυκτικός, οι δυσκολίες, αν όχι να υποχωρήσουν ή δεν είναι τόσο έντονες όσο στο παρελθόν. Με δυο λόγια οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να βελτιωθεί, η δημιουργικότητα να αποδώσει. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό βελτιώνει το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια. Νομικές διευθετήσεις προχωρούν και πράγματα που περιμένετε φτάνουν σε εσάς. Η στενή προσέγγιση του Κρόνου με τον Δία στον Αιγόκερω και η σταδιακή αποχώρησή τους από εκεί θα γίνει αισθητή με συνθήκες βελτιώσεων στην εργασία και στη διάθεσή σας. Οι άλλοι είναι πιο δοτικοί απέναντί σας και πιο ουσιαστικοί όταν χρειάζεστε την συμπαράσταση ή την ενίσχυσή τους. Μόνοι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους και να οριοθετήσετε ένα θέμα υγείας που χρειάζεται προσοχή.

Παρθένος

Φαίνεται να επικρατεί μια σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας και να μην μπορείτε να επιβάλλετε κανενός είδους τάξη στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα. Οι σχέσεις στην εργασία είναι σε ευαίσθητο σημείο και θα πρέπει να αρχίσετε να καταστρώνετε σχέδια που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και καλύτερο εισόδημα στο μέλλον. Σας απασχολεί επίσης η δημόσια εικόνα σας και αναφέρομαι ιδιαίτερα σε όσες έχετε σχέση με τα μίντια και την πολιτική. H Αφροδίτη στον Σκορπιό σας θέλει προσεκτικούς στην επικοινωνία, στις δημόσιες εμφανίσεις σας και σας προμηθεύει με αιτίες και αφορμές διαφοροποίησης από το πλήθος. Να είστε σιβυλλικοί όταν εκφράζετε τις απόψεις σας και να μην χαρίζετε απλόχερα την εύνοιά σας σε ακατάλληλους ανθρώπους.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη φροντίζει να τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, να σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, αλλά σας αφήνει εκτεθειμένους στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Επειδή όμως σας ανοίγει νέους ορίζοντες και ευνοεί τις οποιεσδήποτε σοβαρές σας προσπάθειες, έχετε και στα οικονομικά και επαγγελματικά ευκαιρίες βελτίωσης, αν επιδείξετε όμως μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να δοκιμάζει τα θεμέλια του τρόπου σκέψης σας, να αλλάξει πεποιθήσεις και να φέρει στο προσκήνιο ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά της ζωής σας. Φανείτε διαλλακτικοί όπου χρειάζεται, επινοητικοί και σίγουροι για τις επιλογές σας. Αν ετοιμάζετε επανεκκίνηση της επαγγελματικής σας ζωής ή αλλάξατε πρόσφατα χώρο εργασίας, να ξέρετε ότι θα σας ζητηθεί να δώσετε πολλαπλές εξετάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνατε λάθος επιλογή. Απλά είναι καιρός να σοβαρευτείτε και να δημιουργήσετε!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και σας επιτρέπει να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, να την κατευθύνετε σε πιο ασφαλή λιμάνια και να απολαύσετε την προσοχή του συντρόφου σας. Ο Άρης όμως από τον Κριό προσπαθεί να δοκιμάσει την αντοχή σας, να παίξει λίγο με τα νεύρα σας και εδώ, πρέπει να λύσουμε μια παρεξήγηση. Είναι η αδιάλλακτη στάση που κρατάτε σε κάποια ζητήματα και ο τρόπος με τον οποίο τρέφετε τις ανασφάλειες σας που σας εμπλέκουν σε περιπέτειες και σενάρια συνωμοσίας και όχι η δύναμη των άλλων. Τα πάντα γύρω σας δοκιμάζουν τη στρατηγική σας και όχι τα αισθήματά σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο φροντίζει να σας δίνει αφορμές για συγκρούσεις με το άμεσο περιβάλλον σας αλλά, αν το φιλοσοφήσετε θα δείτε ότι είναι απλά άλλη μια άσκηση επί χάρτου.

Τοξότης

Η αισιοδοξία φέρνει τύχη, αλλά τις περισσότερες φορές η δράση εκτυλίσσεται εκτός σεναρίου. Η περίοδος είναι σε γενικές γραμμές πιο μαλακή στις εξελίξεις της για εσάς και έρχεται να αφαιρέσει λίγη από την πίεση που σας άσκησαν οι προηγούμενοι μήνες. Ο Δίας προς το τέλος του στον Αιγόκερω σας αναγκάζει σε δημιουργικό τρόπο σκέψης, στις μυστικές συμμαχίες, στα κρυφά συλλογικά χαμόγελα και στις αθλητικές επιτυχίες για όσες από εσάς αθλείστε συστηματικά. Οι ανάγκες σας ικανοποιούνται από έναν καινούριο δάσκαλο, μια νέα αποστολή και ένα νέο, πολύ προσωπικό στόχο. Οι μεγαλύτεροι από εσάς μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις που φοβόσασταν, ή να επιμερίσετε ευθύνες και σε άλλους συγγενείς ή άτομα της οικογένειας. Οικονομικά τίποτα δεν γίνεται χωρίς αμοιβή, αλλά εσείς είστε έτοιμοι να παραβείτε και αυτόν τον κανόνα, αν το λέει η καρδιά σας!

Αιγόκερως

Η εργασία σε όλους τους τομείς θα σας απασχολήσει και μάλιστα γρηγορότερα από όσο το φανταζόσασταν. Η προσπάθεια και η σοβαρή προετοιμασία θα αποκρούσουν δυσάρεστες εκπλήξεις από αλλαγές της στάσης των άλλων εξ αιτίας ειδικών συμφερόντων και ανταγωνισμών στα επαγγελματικά σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας προμηθεύει πολλές αφορμές και αιτίες για συμμάζεμα της καθημερινότητάς σας, να σας προειδοποιεί για τη σοβαρότητα ή μη των προθέσεων αλλά και των υποσχέσεων των άλλων και γενικότερα, να σας υπενθυμίζει την ανάγκη προσήλωσης στους στόχους σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σας για επανασύνδεση με το παρελθόν, αναμοχλεύει την ανασφάλειά σας και εξαρτά την αίσθηση του ανικανοποίητου από την οικονομική σας κατάσταση.

Υδροχόος

Η περίοδος φροντίζει να περιποιηθεί τον ψυχισμό σας αλλά και να σας κατευθύνει σε πιο αποτελεσματικές ενέργειες όσον αφορά στα αισθηματικά και προσωπικά σας. Ο Άρης από τον Κριό ενισχύει τις θέσεις και τις απόψεις σας σε ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας και φροντίζει να μην μένετε άπραγες καμία στιγμή της ημέρας. Έχετε τώρα την ικανότητα να δίνετε λύσεις σε πολύπλοκα θέματα αλλά και να δίνετε διέξοδο στη δημιουργικότητά σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό λειτουργεί σαν την αφρικανική πλάκα που συγκρούεται με την ευρωπαϊκή και δημιουργεί μικροσεισμούς. Χτίστε σε γερά θεμέλια το μέλλον και μην επιτρέπετε σε μικροπανικούς να αμφισβητήσουν τις επιτυχίες σας αλλά και την ορθότητα των πράξεών σας. Επαγγελματικά μην πιστεύετε όσους κινδυνολογούν, αλλά εξακολουθήστε την καλή και σοβαρή εργασία.

Ιχθύες

Αισθηματικά φροντίστε να είστε σαφείς και συνεπείς στις υποσχέσεις σας. Είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εσάς θα κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό, αλλά, σε όποιο συμπέρασμα και αν καταλήξετε, μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να καταλάβει χωρίς να του εξηγήσετε. Ο Άρης από τον Κριό ευνοεί τις παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σας, την λάθος ερμηνεία μιας πληροφόρησης και γενικότερα θολώνει τα νερά γύρω σας. Είναι η περίοδος που όλοι έχουν απαιτήσεις, όλοι αρνούνται τα λάθη τους και όλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο εξόδου από την ρεαλιστική καθημερινότητα. Η Αφροδίτη, για λίγο ακόμα στον Σκορπιό σας επιτρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, να υποψιαστείτε αντί να εμπιστευθείτε και να συνεχίσετε να κρατάτε μυστικές τις ενέργειές σας.

Πηγή: Oroskopos.gr

Advertisement

Title

zodia15 ώρες ago

Οι τυχερές μέρες Νοεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Ο Νοέμβριος 2021 αναμένεται να είναι ένας μήνας σκληρός και δοκιμαστικός για όλους μας, με δύσκολα γεγονότα ανά τον κόσμο...

zodia20 ώρες ago

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στις μέρες...

zodia20 ώρες ago

Λίτσα Πατέρα: Η Πανσέληνος και τα σκοτεινά σημεία .Τι επιφυλάσσει στα ζώδια

«Έφυγε ο ανάδρομος Ερμής» είπε η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας με τις προβλέψεις ζωδίων στο «Πρωινό» της Τρίτης. Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις...

zodia21 ώρες ago

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Τι να περιμένει κάθε ζώδιο

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη. Τι να περιμένει κάθε ζώδιο για τη σημερινή ημέρα; Πώς επηρεάζονται...

zodia22 ώρες ago

«Και βάφω τις κουρτίνες, στο χρώμα που μισούσες…» Αυτά είναι τα τέσσερα πιο εκδικητικά ζώδια

Άλλοι συγχωρούν εύκολα και άλλοι ποτέ. Υπάρχουν ζώδια που δεν στέκονται σε ένα λάθος και άλλα που μπορεί να γκρεμίσουν...

Showbiz2 ημέρες ago

Γιώργος Καραμίχος : Είδαμε για πρώτη φορά την 23χρονη κόρη του και είναι μια κούκλα

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνώριζαν καν ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει και μια ενήλικη κόρη…Μακριά από τα φώτα της...

zodia2 ημέρες ago

Λίτσα Πατέρα: Προσοχή στις 22 Οκτωβρίου

Μία νότα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο έστειλε η Λίτσα Πατέρα, ξεκινώντας την ενότητα των ζωδίων, στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Δευτέρας. Όπως...

MUST READ2 ημέρες ago

Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ο κορυφαίος...

zodia2 ημέρες ago

Τα έξι ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη. Αν υποθέσουμε ότι χωρίζαμε τους ανθρώπους...

zodia2 ημέρες ago

Σε ευθεία τροχιά ο Ερμής ,ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο σύμφωνα με την κορυφαία

Ο Ερμής αρχίζει να φαίνεται σε ευθεία τροχιά, γεγονός που είναι βοηθητικό για ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια, επαφές κλπ., ιδιαίτερα για...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.