Connect with us
?>

Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα 7-13 Δεκεμβρίου 2020 δες αναλυτικά τι προβλέπει για το ζώδιο σου

Published

on

Ο κορυφαίος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μοιράζεται μαζί μας τις αστρολογικές του προβλέψεις όλων των ζωδίων για τη νέα εβδομάδα (7-13/12) που καταφθάνει! Ποια θα πάρουν ανάσα από τις δυσκολίες;

Κριός

Οι εντάσεις πληθαίνουν και τα γεγονότα της καθημερινότητας επίσης. Ο εγκλεισμός μπορεί να φρενάρισε τη δική σας παρόρμηση, αλλά δεν εμπόδισε μια σειρά από υποχρεώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους κατ επανάληψη μπροστά σας. Ο Άρης βρίσκεται σε τελευταία κούρσα ταχύτητας στο ζώδιό σας, δοκιμάζοντας ακόμα μια φορά την αντίληψη και την αντοχή σας. Ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται σε απόλυτη στενή προσέγγιση στο τέλος του Αιγόκερω, ετοιμάζοντας μια θεαματική έξοδο από αυτόν. Και μέσα σε όλα, η επικείμενη ηλιακή έκλειψη φέρνει καινούρια απειλητικά σύννεφα στο δικό σας ουρανό. Όλα μπορούν να συμβούν, εκτός από τα ευχάριστα και τα διασκεδαστικά. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε οτιδήποτε διαδραματίζεται στην εργασία και σε οποιοδήποτε εξωτερικό κίνδυνο, ο οποίος σας προκαλεί να τον καταρρίψετε.

Ταύρος

Παρά τις προσπάθειες της Αφροδίτης στον τομέα των αισθηματικών σας που πιθανόν να σας βοηθά μέσα από μια πρόσκαιρη ερωτική βελτίωση, η διάθεσή σας παραμένει αγχώδης και ανήσυχη. Η περίοδος αυτή εντείνει τις συναισθηματικές αναμοχλεύσεις και τη δική σας ψυχολογική αστάθεια. Όπως για όλους, έτσι και για εσάς η περίοδος είναι μεταβατική. Σύντομα θα περάσετε σε ένα νέο στάδιο και όλα σας προετοιμάζουν για να μην αιφνιδιαστείτε στο έπακρον. Οικονομικά δεν λείπουν τα άγχη , ούτε και οι ανησυχίες για το μέλλον της δουλειάς σας. Η περίοδος σας βοηθά να έχετε καλές επιδόσεις έστω και στον περιορισμό στον οποίο έχετε βρεθεί. Αλλά θα έλεγα ότι και κατά κάποιο τρόπο η τύχη σας δουλεύει για το μελλοντικό σας καλό. Απλώς δεν φαίνεται ξεκάθαρα η προσφορά της. Οι μέρες και οι ώρες θα κυλήσουν γρήγορα. Οι περιορισμοί δεν θα αρθούν, αλλά οι ελπίδες σας συνεχίζουν να είναι δυνατές πως σύντομα όλο αυτό το κακό θα τελειώσει.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή κορυφώνει την ένταση στον τομέα επαγγελματικών, προσωπικών και κοινωνικών σχέσεων. Παρά την επικείμενη έκλειψη ο τομέας των σχέσεων με τους άλλους φαίνεται αρκετά ευοδωτικός και οι επιδιώξεις σας θα είναι σε μεγάλο βαθμό επιτυχείς, τόσο στις συνεργασίες, όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Πρόσκαιρες αντιξοότητες επαγγελματικού χαρακτήρα δεν θα λείψουν. Τερματίζεται λίγο επεισοδιακά η περίοδος των δυσκολιών καθώς ο Κρόνος με τον Δία μαζί, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τον Αιγόκερω και να περάσουν στον Υδροχόο. Η καθημερινότητα θα είναι σύνθετη και έντονη επίσης. Οικονομικά θα πρέπει να παλέψετε για να τα καταφέρετε και να παρακαλέσετε ή να κουραστείτε για να σας δοθούν αυτά που χρειάζεστε. Μικρές εύνοιες ή σύντομες χαρές ενισχύουν το ηθικό στοιχείο μέσα σας.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας τραυματίζει συναισθηματικά ή ψυχολογικά εξ αιτίας της επιρροής των εκλείψεων. Ο χρόνος χάνεται, η αντοχή σας εξαντλείται και το όλο κλίμα φορτώνει τον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας. Τερματίζεται όμως μέσα στην σύγχυση της καθημερινότητας η δυσκολία τριών ετών. Αυτό θα το δείτε σταδιακά βέβαια, αλλά προικισμένοι όπως είστε με διαίσθηση, θα νιώσετε συχνά πως έρχονται περισσότερο ανακουφιστικές μέρες. Με αυτό το συναίσθημα, οι επιδόσεις γίνονται καλύτερες, οι δυνάμεις σας ανασυγκροτούνται και η αγάπη για τη ζωή ενισχύεται. Συναισθηματικά μην έχετε απαιτήσεις! Επαγγελματικά κρατήστε πειθαρχία και συνέπεια. Κοινωνικά μην επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων.

Λέων

Η σύντομη αρμονία του Ήλιου με τον Άρη αυτήν την δύσκολη εβδομάδα, αποτελεί μια εξαίρεση τύχης ή θετικής εξέλιξης για εσάς, σε σχέση με άλλους που δεν την έχουν. Ο περιορισμός γίνεται λιγότερο ασφυκτικός, οι δυσκολίες, αν όχι να υποχωρήσουν ή δεν είναι τόσο έντονες όσο στο παρελθόν. Με δυο λόγια οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να βελτιωθεί, η δημιουργικότητα να αποδώσει. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό βελτιώνει το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια. Νομικές διευθετήσεις προχωρούν και πράγματα που περιμένετε φτάνουν σε εσάς. Η στενή προσέγγιση του Κρόνου με τον Δία στον Αιγόκερω και η σταδιακή αποχώρησή τους από εκεί θα γίνει αισθητή με συνθήκες βελτιώσεων στην εργασία και στη διάθεσή σας. Οι άλλοι είναι πιο δοτικοί απέναντί σας και πιο ουσιαστικοί όταν χρειάζεστε την συμπαράσταση ή την ενίσχυσή τους. Μόνοι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους και να οριοθετήσετε ένα θέμα υγείας που χρειάζεται προσοχή.

Παρθένος

Φαίνεται να επικρατεί μια σχετική αναστάτωση στην καθημερινότητά σας και να μην μπορείτε να επιβάλλετε κανενός είδους τάξη στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας θέματα. Οι σχέσεις στην εργασία είναι σε ευαίσθητο σημείο και θα πρέπει να αρχίσετε να καταστρώνετε σχέδια που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και καλύτερο εισόδημα στο μέλλον. Σας απασχολεί επίσης η δημόσια εικόνα σας και αναφέρομαι ιδιαίτερα σε όσες έχετε σχέση με τα μίντια και την πολιτική. H Αφροδίτη στον Σκορπιό σας θέλει προσεκτικούς στην επικοινωνία, στις δημόσιες εμφανίσεις σας και σας προμηθεύει με αιτίες και αφορμές διαφοροποίησης από το πλήθος. Να είστε σιβυλλικοί όταν εκφράζετε τις απόψεις σας και να μην χαρίζετε απλόχερα την εύνοιά σας σε ακατάλληλους ανθρώπους.

Ζυγός

Ο Ερμής στον Τοξότη φροντίζει να τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, να σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής, αλλά σας αφήνει εκτεθειμένους στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Επειδή όμως σας ανοίγει νέους ορίζοντες και ευνοεί τις οποιεσδήποτε σοβαρές σας προσπάθειες, έχετε και στα οικονομικά και επαγγελματικά ευκαιρίες βελτίωσης, αν επιδείξετε όμως μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ο Άρης από τον Κριό συνεχίζει να δοκιμάζει τα θεμέλια του τρόπου σκέψης σας, να αλλάξει πεποιθήσεις και να φέρει στο προσκήνιο ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά της ζωής σας. Φανείτε διαλλακτικοί όπου χρειάζεται, επινοητικοί και σίγουροι για τις επιλογές σας. Αν ετοιμάζετε επανεκκίνηση της επαγγελματικής σας ζωής ή αλλάξατε πρόσφατα χώρο εργασίας, να ξέρετε ότι θα σας ζητηθεί να δώσετε πολλαπλές εξετάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνατε λάθος επιλογή. Απλά είναι καιρός να σοβαρευτείτε και να δημιουργήσετε!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και σας επιτρέπει να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, να την κατευθύνετε σε πιο ασφαλή λιμάνια και να απολαύσετε την προσοχή του συντρόφου σας. Ο Άρης όμως από τον Κριό προσπαθεί να δοκιμάσει την αντοχή σας, να παίξει λίγο με τα νεύρα σας και εδώ, πρέπει να λύσουμε μια παρεξήγηση. Είναι η αδιάλλακτη στάση που κρατάτε σε κάποια ζητήματα και ο τρόπος με τον οποίο τρέφετε τις ανασφάλειες σας που σας εμπλέκουν σε περιπέτειες και σενάρια συνωμοσίας και όχι η δύναμη των άλλων. Τα πάντα γύρω σας δοκιμάζουν τη στρατηγική σας και όχι τα αισθήματά σας. Η Σελήνη σε τελευταίο τέταρτο φροντίζει να σας δίνει αφορμές για συγκρούσεις με το άμεσο περιβάλλον σας αλλά, αν το φιλοσοφήσετε θα δείτε ότι είναι απλά άλλη μια άσκηση επί χάρτου.

Τοξότης

Η αισιοδοξία φέρνει τύχη, αλλά τις περισσότερες φορές η δράση εκτυλίσσεται εκτός σεναρίου. Η περίοδος είναι σε γενικές γραμμές πιο μαλακή στις εξελίξεις της για εσάς και έρχεται να αφαιρέσει λίγη από την πίεση που σας άσκησαν οι προηγούμενοι μήνες. Ο Δίας προς το τέλος του στον Αιγόκερω σας αναγκάζει σε δημιουργικό τρόπο σκέψης, στις μυστικές συμμαχίες, στα κρυφά συλλογικά χαμόγελα και στις αθλητικές επιτυχίες για όσες από εσάς αθλείστε συστηματικά. Οι ανάγκες σας ικανοποιούνται από έναν καινούριο δάσκαλο, μια νέα αποστολή και ένα νέο, πολύ προσωπικό στόχο. Οι μεγαλύτεροι από εσάς μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις που φοβόσασταν, ή να επιμερίσετε ευθύνες και σε άλλους συγγενείς ή άτομα της οικογένειας. Οικονομικά τίποτα δεν γίνεται χωρίς αμοιβή, αλλά εσείς είστε έτοιμοι να παραβείτε και αυτόν τον κανόνα, αν το λέει η καρδιά σας!

Αιγόκερως

Η εργασία σε όλους τους τομείς θα σας απασχολήσει και μάλιστα γρηγορότερα από όσο το φανταζόσασταν. Η προσπάθεια και η σοβαρή προετοιμασία θα αποκρούσουν δυσάρεστες εκπλήξεις από αλλαγές της στάσης των άλλων εξ αιτίας ειδικών συμφερόντων και ανταγωνισμών στα επαγγελματικά σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας φροντίζει να σας προμηθεύει πολλές αφορμές και αιτίες για συμμάζεμα της καθημερινότητάς σας, να σας προειδοποιεί για τη σοβαρότητα ή μη των προθέσεων αλλά και των υποσχέσεων των άλλων και γενικότερα, να σας υπενθυμίζει την ανάγκη προσήλωσης στους στόχους σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σας για επανασύνδεση με το παρελθόν, αναμοχλεύει την ανασφάλειά σας και εξαρτά την αίσθηση του ανικανοποίητου από την οικονομική σας κατάσταση.

Υδροχόος

Η περίοδος φροντίζει να περιποιηθεί τον ψυχισμό σας αλλά και να σας κατευθύνει σε πιο αποτελεσματικές ενέργειες όσον αφορά στα αισθηματικά και προσωπικά σας. Ο Άρης από τον Κριό ενισχύει τις θέσεις και τις απόψεις σας σε ουσιαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας και φροντίζει να μην μένετε άπραγες καμία στιγμή της ημέρας. Έχετε τώρα την ικανότητα να δίνετε λύσεις σε πολύπλοκα θέματα αλλά και να δίνετε διέξοδο στη δημιουργικότητά σας. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό λειτουργεί σαν την αφρικανική πλάκα που συγκρούεται με την ευρωπαϊκή και δημιουργεί μικροσεισμούς. Χτίστε σε γερά θεμέλια το μέλλον και μην επιτρέπετε σε μικροπανικούς να αμφισβητήσουν τις επιτυχίες σας αλλά και την ορθότητα των πράξεών σας. Επαγγελματικά μην πιστεύετε όσους κινδυνολογούν, αλλά εξακολουθήστε την καλή και σοβαρή εργασία.

Ιχθύες

Αισθηματικά φροντίστε να είστε σαφείς και συνεπείς στις υποσχέσεις σας. Είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εσάς θα κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό, αλλά, σε όποιο συμπέρασμα και αν καταλήξετε, μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να καταλάβει χωρίς να του εξηγήσετε. Ο Άρης από τον Κριό ευνοεί τις παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σας, την λάθος ερμηνεία μιας πληροφόρησης και γενικότερα θολώνει τα νερά γύρω σας. Είναι η περίοδος που όλοι έχουν απαιτήσεις, όλοι αρνούνται τα λάθη τους και όλοι ψάχνουν να βρουν τρόπο εξόδου από την ρεαλιστική καθημερινότητα. Η Αφροδίτη, για λίγο ακόμα στον Σκορπιό σας επιτρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, να υποψιαστείτε αντί να εμπιστευθείτε και να συνεχίσετε να κρατάτε μυστικές τις ενέργειές σας.

Πηγή: Oroskopos.gr

Advertisement

Title

Survivor9 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια9 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια9 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια1 έτος ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια1 έτος ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια1 έτος ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια1 έτος ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια1 έτος ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια1 έτος ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.