Connect with us

Ζώδια

Τα ζώδια της Παρασκευής – Τι σε… περιμένει;

Published

on

Loading...

Κριός

Ο τίτλος της ηµέρας είναι «εργασία και χαρά» καθώς η Σελήνη στην Παρθένο το υποστηρίζει απόλυτα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα είναι πολύ βοηθητικό για να µείνεις προσηλωµένος/η σε οτιδήποτε αναλάβεις. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία σου µε τους άλλους.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σου υπενθυµίζει πως είναι ώρα να κάνεις ένα διάλειµµα από τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω µπορεί να φέρει και µία επιτυχία σχετικά µε κάποιο πτυχίο. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως χρειάζεται προσοχή στις επικοινωνιακές παρεξηγήσεις.

∆ίδυµοι

H Σελήνη πέρασε στους ∆ιδύµους και σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να ξεκινήσουν συζητήσεις µε αφορµή δουλειές που απορρέουν από το σπίτι. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο µια παρεξήγηση µε κάποιο συνεργάτη.

Καρκίνος

Σήµερα η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και σε κάνει πολύ επικοινωνιακό/η. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω σου. Την ίδια στιγµή το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης εργασιακών υποθέσεων.

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και είναι ευκαιρία να ασχοληθείς µε λογαριασµούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να ανταµειφθείς αν δουλέψεις. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ηµέρα δεν είναι καλή για αισθηµατικά ζητήµατα.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις στους άλλους αυτά που θέλεις. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ηµέρα θα είναι πολύ σταθεροποιητική για µία νέα γνωριµία. Την ίδια στιγµή το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη µπορεί να δηµιουργήσει µια παρεξήγηση εντός οικίας.

Ζυγός

Σήµερα η Σελήνη στην Παρθένο θα σε κάνει να νιώθεις κούραση. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι ώρες που θα περάσεις στο σπίτι θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη µπορεί να δηµιουργήσει µια παρεξήγηση ανάµεσα σε εσένα και κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντος σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου υπενθυµίζει πως τις τελευταίες ηµέρες έχεις αποµακρυνθεί από όλους λόγω υποχρεώσεων. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να κάνεις come back. Την ίδια στιγµή το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη δεν βοηθάει να κάνεις µια οικονοµική διαπραγµάτευση.

Τοξότης

Σήµερα η ηµέρα θα έχει αρκετές επαγγελµατικές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα τις φέρει σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αν δούλεψες ένα επαγγελµατικό project, τότε σήµερα θα ανταµειφθείς. Το τετράγωνο µε τον Ερµή στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως χρειάζεται προσοχή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το τρίγωνο µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι βοηθητικό για να διαχειριστείς προς όφελός σου τις νέες πληροφορίες που θα αποκοµίσεις. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως κάτι δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις όµως δεν είναι η κατάλληλη στιγµή να το λύσεις.

Υδροχόος

Σήµερα η Σελήνη στην Παρθένο είναι πιθανό να σου δηµιουργήσει εµµονές µε οτιδήποτε σε απασχολεί. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς από αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη σου δίνει «ευκαιρίες» να παρεξηγηθείς µε κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δηµιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς µε τους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου. Το τρίγωνο µε τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριµίες. Το τετράγωνο µε τον Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως µπορεί να προκύψει ένα µπέρδεµα σε ένα επαγγελµατικό ζήτηµα.

Advertisement
Loading...

Title

Ζώδια10 ώρες ago

Aυτές οι γυναίκες είναι πλασμένες για μόνιμη σχέση

Loading... Μπορεί να λες πως δε κοιτάς τα ζώδια, όμως υπάρχει λόγος που η ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι» είναι από τις...

Σχέσεις11 ώρες ago

Άμυνα Ερωτευμένου άντρα: Πώς θα καταλάβεις ότι την έχει “πατήσει”

Loading... Γνώρισες κάποιον πρόσφατα και αναρωτιέσαι αν του αρέσεις όσο σου αρέσει κι εσένα; Ένας ερωτευμένος άντρας δεν είναι εύκολο να κρυφτεί...

Σχέσεις2 ημέρες ago

6 Άνδρες που γίνονται “κακοί” σύζυγοι!

Loading... Πολλές φορές, όσο καλά κι αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε κάποιον μπορεί να μας εκπλήξει ή και να μας απογοητεύσει....

Σχέσεις2 ημέρες ago

12 Πράγματα που πρέπει να λες στον σύζυγο σου!

Loading... Η γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα και φίλη και σύζυγος. Είναι γνωστή η ικανότητα της στα λόγια και έχει...

Πρέπει να διαβάσετε...2 ημέρες ago

5 Ενδείξεις ότι υπάρχει συμπαντική σύνδεση με ένα άτομο!

Loading... Στο σύμπαν μας όλα συνδέονται μεταξύ του και καθορίζουν τη μοίρα μας. Έτσι, κάποιοι άνθρωποι είναι γραμμένο να έρθουν στη ζωή...

Ζώδια4 ημέρες ago

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που πρέπει να φοβούνται οι άντρες

Loading... Γυναίκες που φοβίζουν τους άντρες: Υπάρχουν τρία ζώδια του ζωδιακού κύκλου, που έχουν την δύναμη να φοβίζουν τους άντρες. Φυσικά πρόκειται για...

Ζώδια4 ημέρες ago

Ζώδια- Επανασύνδεση: Έτσι θα τον φέρεις πίσω!

Loading... Ζώδια- Επανασύνδεση: Είχατε σχέση και χωρίσατε κι εσύ τον θέλεις πάλι πίσω; Διάβασε το ζώδιό του, πράξε αναλόγως και σίγουρα θα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Τα 2 πιο απαισιόδοξα ζώδια. Καμία ελπίδα

Loading... Να ζει κανείς ή να μη ζει; Και πώς να ζήσει; με τρεις κι εξήντα; όλη τη μέρα τρέξιμο,...

Ζώδια4 ημέρες ago

Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την ομορφιά και την υψηλή αισθητική

Loading... Ας ξεκινήσουμε με μία αλήθεια. Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν μία ωραία και προσεγμένη εικόνα. Την υψηλή αισθητική και τη...

Ζώδια4 ημέρες ago

Δύσκολο Σαββατοκύριακο γι’ αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Loading... Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα που διανύουμε σας παρουσιάζουμε παρακάτω και τις προβλέψεις του για το Σαββατοκύριακο! Ποια...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.