Connect with us
?>

Ζώδια

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

Published

on

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε το γιατί και το πώς κάθε ζώδιο θα σταθεί τυχερό!

1. ΙΧΘΥΣ
Και τα πρωτεία στην τύχη για το 2022, ανήκουν σε σένα αγαπητέ Ιχθύ … Πώς καταφέρνεις και ξεγλιστράς στα δύσκολα όμως εεε;;; Το 2022 ξεκινά με τον Δία να είναι στο ζώδιο σου, έτσι λοιπόν προσμένουμε τύχη, επέκταση, ευκαιρίες, ανάπτυξη, χαμόγελα και υλοποίηση ονείρων ζωής. Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του Απριλίου τα αδύνατα γίνονται δυνατά με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα και θα νιώσεις ότι ζεις το δικό σου παραμύθι! Στην συνέχεια από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό ευνοεί το πορτοφόλι σου, επομένως παίρνεις σημαντική ανάσα ανακούφισης γιατί έρχονται χρήματα στα χέρια σου και εξασφαλίζεις καλύτερους οικονομικούς πόρους…. Ο Δίας θα επιστρέψει για από 28/10-20/12/2022 ξανά στο ζώδιο σου για να σου δώσει την τελευταία παρτίδα εύνοιας! Δικαιωματικά λοιπόν είσαι το ζώδιο της χρονιάς!

2. ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρόνια και ζαμάνια …ναι πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που άκουσες ότι είσαι ένα από τα ζώδια της χρονιάς Καρκίνε μου! Η 2η θέση δεν είναι και άσχημη, αφού μπορώ να πω ότι «κονταροχτυπιέσαι» με τον Ιχθύ για το ποιος θα κερδίσει τα πρωτεία! Ως τις 10/5 ο Δίας από τους Ιχθείς σε γεμίζει αισιοδοξία και σου ανοίγει τις πύλες για μία νέα πορεία, μία νέα ζωή, για νέα σχέδια, νέες προοπτικές που θα συμβάλουν στην προσωπική σου επέκταση. Με τον Δία από τον 9ο ηλιακό σου οίκο μπορείς να τολμήσεις τα πάντα και να ικανοποιήσεις κάθε μεγαλόπνοο σχέδιο! Από τις 10/5 ως τις 28/10 ο Δίας από τον Κριό, δίνει σπιρτάδα, ενθουσιασμό κα νέες σημαντικές ενάρξεις στα επαγγελματικά σου! Δέχεσαι μεγάλη εύνοια λοιπόν για να κατακτήσεις στόχους! Όσο για τις εκλείψεις της χρονιάς σηματοδοτούν την μοιραία ή και καρμική εξέλιξη στα αισθηματικά! Ο Πλουτωνάκος μας τα κάνει κάποιες στιγμές δύσκολα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου θα πρέπει να απομακρυνθείς από τοξικές σχέσεις και τοξικούς ανθρώπους!

3. ΚΡΙΟΣ
Έχουμε και λέμε … Η τύχη είναι κοντά σου, δίπλα σου, σε αγγίζει και σε βοηθά να κάνεις ένα βήμα παρακάτω! Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε βοηθά να θεμελιώσεις σχέδια, αλλά κα να ισχυροποιήσεις την θέση σου στο κοινωνικό σύνολο. Να κάνεις σταθερές φιλίες, αλλά και να κατακτήσεις όνειρα για τα οποία έχεις εργαστεί πολύ! Από την αρχή της χρονιάς ως τις 10/5 με τον Δία από τους Ιχθείς απαλλάσσεσαι από προβλήματα που σε ταλάνισαν και έχεις έναν φύλακα άγγελο να σε προστατεύει από κάθε κακοτοπιά! Ο Δίας στο ζώδιο σου από τις 10/5 και έπειτα, σε κάνει να βρίσκεις και πάλι την ενθουσιώδη φύση σου και κάνεις σημαντικές ενάρξεις στην ζωή σου όπου ο παράγοντας της τύχης θα είναι με το μέρος σου!

4. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα Ντουζένια σου και εσύ φίλε μου Παρθένε κατά την διάρκεια του 2022… Ο Δίας από τους Ιχθείς δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, αφού ως τις 10/5 καλωσορίζεις νέα πρόσωπα στην ζωή σου, κάνεις νέες συνεργασίες (του ονείρου θα έλεγα), ξεκινάς μία νέα σχέση, ρομαντζάρεις, δίνεις και παίρνεις αγάπη! Από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό σου φέρνει και μπόνους στα οικονομικά, τακτοποιείς χρέη, βρίσκεσαι οφελημένος από μία έξτρα πηγή εσόδων και αναπτερώνεται σημαντικά η ψυχολογία σου. Ο Ουρανός από τον Ταύρο φροντίζει με την σειρά του να υπάρχουν αυτοί οι ευχάριστοι ενθουσιασμοί, οι προτάσεις, οι γνωριμίες, τα νέα σχέδια και οι νέες προοπτικές που φέρνουν μία ευχάριστη αλλαγή στην ζωή σου! Οι Εκλείψεις της χρονιάς γίνονται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια, επομένως δεν μας ανησυχούν. Τι μας ανησυχεί μόνο; Μην κάνεις καμία γκάφα και ωραιοποιήσεις τον βάτραχο και τον δεις πρίγκιπα, ή κάποιος σε ξελογιάσει τάζοντάς σου τον ουρανό με τα άστρα ….

5. ΔΙΔΥΜΟΣ
Μια χαρά σε βρίσκω Δίδυμε το 2022… Σσσσς δεν θέλω παράπονα … Άκου τι έχω να πω λοιπόν! Δίας στους Ιχθείς ως τις 10/5/22, αναπτύσσεσαι επαγγελματικά, επεκτείνεσαι, βρίσκεις την εργασία αυτή που πάντα είχες ως στόχο, ή ακούγεται και το όνομά σου περισσότερο στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι … με λίγα λόγια θα έχεις ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και … ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ! Επιπλέον, από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό σου χαρίζει δημοφιλία, ή και νέες γνωριμίες, νέες φιλικές επαφές…. Σημαντικό ακόμα … Τα στηρίγματα που σου δίνει ο Κρόνος σε βοηθούν να βάλεις γερά θεμέλια σε γνώσεις, εμπειρίες, σχέδια που αφορούν το μέλλον και την προοπτική σου!

6. ΖΥΓΟΣ
Βελτίωση εργασιακών συνθηκών έως και τις 10/5 … Δεν το λες και άσχημο αυτό αγαπητέ μου Ζυγέ, αλλά ακριβώς αυτή θα είναι η εύνοια του Δία στους Ιχθείς. Νέες σχέσεις και συνεργασίες , νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου από τις 10/5 και έπειτα….(ακόμα καλύτερο ακούγεται αυτό). Σταθερές εξελίξεις και ωραίες δεσμεύσεις στα αισθηματικά (Κρόνος στον Υδροχόο – το έχουμε ανάγκη και αυτό)! Είναι λογικό λοιπόν να βρίσκεσαι στο Top5 των τυχερών ζωδίων, αρκεί να μην αφήσεις την πλουτώνια επιρροή να σε βυθίσει σε μελαγχολικά σκοτάδια, εξαιτίας πληγών του παρελθόντος ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο!

7. ΤΟΞΟΤΗΣ
2022 και εσύ αγαπητέ Τοξότη είσαι σε καλή φάση .. Μπορεί να μην είσαι πρώτος στην λίστα εύνοιας όμως η χρονιά έχει τα καλά της. Ως τις 10/5 βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης, συμβαίνουν χαρούμενα γεγονότα στο σπίτι, μεγαλώνει η οικογένεια, ή αλλάζεις σπίτι και πηγαίνεις σε καλύτερο! Από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό προσφέρει τα τυχερά του στον έpωτα επομένως και εκεί μία χαρά σε βρίσκω. Επιπλέον όλη την χρονιά ο Κρόνος από τον υδροχόο προσφέρει ευκαιρίες σταθερών συμφωνιών, σταθερών αποφάσεων … Τι άλλο θες λοιπόν!

8. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν την λες και άσχημη την χρονιά του 2022, παρόλο που δεν βλέπεις το ζώδιο σου να σουλατσάρει στην πρώτη θέση … Νέες προτάσεις, νέες συμφωνίες, μετακινήσεις, γνωριμίες και νέες ιδέες μπαίνουν στα σκαριά υλοποίησης ως τις 10/5… να μην ξεχάσω μπορεί να αλλάξεις και μεταφορικό μέσο, ο Δίας από τους Ιχθείς ευνοεί κάθε επικοινωνιακή δραστηριότητα! Από τις 10/5 από τον Κριό, φέρνει χαρούμενα γεγονότα στο σπίτι, στην οικογένεια, αυξάνεται η ακίνητη περιούσια ή βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσης. Ο Ουρανός στον Ταύρο σε όλη την πορεία του έτους φέρνει τους ξαφνικούς κεραυνοβόλους έpωτες που σε κάνουν να ξεχνάς και το όνομά σου (ιδιαίτερα αν ανήκεις το 3ο δεκάημερο)… Αγκάθι που πονάει αυτή την χρονιά; τα οικονομικά …

9. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ζώδιο σου είναι στις τελευταίες θέσεις, δεν σημαίνει όμως ότι το 2022 δεν θα έχει και τα τυχερά του … Ως τις 10/5 με τον Δία από τους Ιχθείς βελτιώνονται τα οικονομικά σου, τονώνεις τις πηγές εσόδων σου και παίρνεις ανάσα στα οικονομικά. Από τις 10/5 και έπειτα μπαίνουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σου, ταξιδεύεις, μετακινείσαι, βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα του πνεύματος και του ενθουσιασμού! Τα αγκάθια της χρονιάς; Ο κρόνος στο ζώδιο σου φέρνει έξτρα ευθύνες για σένα του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, οι ανατροπές και οι αλλαγές στον τρόπο διαβίωσης δεν λείπουν για σένα του 2ου δεκαημέρου που δέχεσαι την Ουράνια επιρροή, ενώ οι Εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, μιλούν για ολική αναδόμηση μέσα από πιεστικές συνθήκες!

10. ΛΕΩΝ
Έτοιμος για το 2022 Λέοντα … Ξέρω κάνεις μούτρα γιατί βλέπεις το ζώδιό σου να φιγουράρει στους τελευταίους της λίστας. Τα δύσκολα της χρονιάς : Κρόνος στον Υδροχόο = Περισσότερες πιέσεις / δεσμεύσεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες για το 2ο και το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ουρανός στον Ταύρο = Αλλαγή πορεία ζωής, ανατροπές στα επαγγελματικά, ξαφνικές διαλύσεις συνεργασιών (για το 2ο δεκαήμερο), Εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού : Η ζωή σου αλλάζει μορφή και συνήθειες. Έχουμε όμως και καλά, δεν θα τα παραβλέψουμε: Ως τις 10/5 λαμβάνεις ικανοποιητικά χρήματα, τονώνεται το budgetσου! Από τις 10/5 ανοίγονται νέες προοπτικές, νέα σχέδια, κάνεις νέες γνωριμίες, εμπλουτίζεις τις εμπειρίες σου!

11. ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κοίταξε Σκορπιέ, μπορεί να είσαι ο προτελευταίος στην λίστα 2022 όμως αυτό δεν λέει κάτι, γιατί ξέρουμε πολύ καλά πόσο δυνατός είσαι και ότι ακόμα και στην περίοδο προκλήσεων, εσύ είσαι που μεγαλουργείς (δεν το λέω για να σου χρυσώσω το χάπι)! Έχουμε δύσκολα για το 2022 … πρώτον είναι οι Εκλείψεις στον Άξονά σου (Ταύρο – Σκορπιό) που φέρνουν μοιραίες αλλαγές και εκκαθαρίσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο που σε βαραίνει με πολλές οικογενειακές ευθύνες αλλά κάνει και την ψυχολογία σου βαριά (αν είσαι 2ο και 3ο δεκαήμερο). Έχουμε και τον Ουρανό στον Ταύρο που σε αιφνιδιάζει με την αλλόκοτη συμπεριφορά από ανθρώπους που θεωρούσες ότι είχες μία σταθερή πορεία! Υπάρχουν όμως και τα καλά της υπόθεσης! Ως τις 10/5 ο Δίας από τους Ιχθύες, προσφέρει ανάσες ικανοποίησης, έpωτα, ανεμελιάς. Από τις 10/5 και έπειτα, βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες!

12. ΤΑΥΡΟΣ
Ξέρω θέλεις να κλείσεις την σελίδα και να μην ξαναμπείς να διαβάσεις το ζώδιο σου, μέχρι κάποιος να σου σφυρίξει ότι το τοπίο αλλάζει και θα σταθείς πιο τυχερός. Ταυράκι μου για 2η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεσαι ο τελευταίος στην λίστα, όμως ειδικά για φέτος, έχω να σου πω ότι μέσα στις δυσκολίες που βιώνεις θα υπάρξουν και οι καλές στιγμές! Νέοι φίλοι μπαίνουν στην ζωή σου, γνωρίζεις καινούργιο κόσμο, υλοποιείς σχέδια και επιθυμίες, βλέπεις ένα όνειρο ζωής να γίνεται πραγματικότητα, ιδιαίτερα ως τις 10/5 όπου ο Δίας θα είναι στο ζώδιο του Ιχθύ. Επιπλέον από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει προστασία, και σε βοηθά να εξελιχθείς λίγο παραπάνω στα επαγγελματικά! Όσο για τα δύσκολα τι να λέμε; Εκλείψεις στον Άξονά σου = σκληρά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Κρόνος Υδροχόο – Ουρανός Ταύρο= Τέλος εποχής αρχή μίας άλλης, δυσκολία προσαρμογής σε νέες συνθήκες!

πηγη: thecaller.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.