Connect with us
?>

Ζώδια

Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες; Το ζώδιό του έχει την απάντηση!

Published

on

Ένα αιώνιο ερώτημα βασανίζει τις γυναίκες: Πώς μπορούν να γίνουν συμβατές και πολύ περισσότερο αρεστές στον άντρα που θέλουν; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που οι άντρες αναζητούν στις γυναίκες και ποιες συμπεριφορές τούς κάνουν να τις θεωρήσουν κατάλληλες για ταίρι τους;

Τι τους ελκύει, τι τους απωθεί στο αντίθετο φύλο; Τι προσδοκούν να βρουν και γιατί; Τι φοβούνται; Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε αυτόν τον γρίφο, για να βοηθήσουμε και τα δυο φύλα να δημιουργούν επιτυχημένες και μακρόβιες σχέσεις με βάση το ζώδιο των ανδρών και τις ιδιομορφίες του.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο κυνηγός, βλέπει τις γυναίκες σαν θηράματα, σαν βραβεία και αυτό το προφίλ πρέπει να προβάλλουν οι στόχοι του. Αν όμως τα αντικείμενα των επιθέσεών του μοιάζουν… μήλα έτοιμα να πέσουν από δέντρο ή, ακόμα χειρότερα, να αναλάβουν την πρωτοβουλία αντί γι’ αυτόν, «ξενερώνει», αντιδρά αρνητικά και το όποιο ενδιαφέρον μπορούσε να έχει, εξατμίζεται. Η λέξεις-κλειδιά είναι η πρόκληση και η κατάκτηση, ή μάλλον οι διαρκείς κατακτήσεις, μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα. Πρέπει με τις συνέχεις προκλήσεις να διατηρείς το ενδιαφέρον του στο ύψιστο επίπεδο και θα είστε και οι δυο πανευτυχείς!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο, κέντρισε το συναίσθημά του, ξεδίπλωσε τη θηλυκότητά σου, γίνε προκλητική στο κρεβάτι και η τέλεια κυρία στο σαλόνι, δείξε του την καταλληλότητά σου ως πιστή σύζυγος και μητέρα των παιδιών του. Ο “τσελεμεντές” να γίνει το αγαπημένο σου ανάγνωσμα. Όπως κατάλαβες, επιπολαιότητες και ελαφρότητες δεν είναι ευπρόσδεκτες, δεν του ταιριάζουν οι… σουρλουλούδες, να είσαι ήπια και ανεκτική απέναντί του, γιατί δεν του αρέσουν επικρίσεις και καυγάδες. Εξασφαλίζοντάς του μια ήρεμη και άνετη οικογενειακή ζωή, ζεστή και ερωτική ατμόσφαιρα, κατανόηση και τρυφερότητα, πίστη και σταθερότητα, ρομαντισμό και ηδυπάθεια, ενσαρκώνεις το ιδανικό ταίρι που ονειρεύεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία είναι το φόρτε των Διδύμων. Αν θέλεις έναν Δίδυμο, πρέπει να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Κάποιος Δίδυμος θα εφηύρε την επικοινωνία εξ’ αποστάσεως, για να αποφύγει την άμεση. Πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε έναν εκ του μακρόθεν χείμαρρο αλληλογραφίας, τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων. Αυτό, γιατί δεν αντέχει την ασφυκτική σχέση και πρέπει να διατηρεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Επίσης, λόγω της μεταβλητότητάς του, βρίσκεται σε διαρκή κίνηση με πολλές δραστηριότητες και πρέπει να μπορείς να τον ακολουθείς σε αυτές. Πολλές φορές διακατέχεται από νευρικότητα, άλλο ένα πράγμα που πρέπει να διαχειριστείς. Άρα, ζητάει επικοινωνία, προσαρμοστικότητα και ανοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζητά να καλύψει και να πραγματώσει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Σαν ταίρι του, πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς σ’ αυτές, να έχεις ψυχική προσέγγιση, πνευματική συγγένεια, να αλληλοσυμπληρώνεστε. Επειδή έχει έναν παιδισμό, αποζητά το μητρικό πρότυπο – πανομοιότυπο με την μητέρα του – σε σένα, που να του δίνει αίσθηση ασφαλείας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα υποτυπώδες οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Θέλει να τον προσέχεις, να μην τον παραμελείς, να αισθάνεται ότι τον κατανοεί το περιβάλλον του, ώστε να μην νοιώθει πληγωμένος και απομονωμένος. Στην αντίθετη περίπτωση αποξενώνεται και κλείνεται στον εαυτό του.

ΛΕΩΝ

Η μοναδικότητα του Λέοντα συνίσταται στις ιδιότητές του, τις οποίες πρέπει να εκτιμήσεις δεόντως. Πρέπει να δεχτείς την ηγετική του θέση, τις απόψεις του, την ζωντάνια του, στην οποία πρέπει να ανταποκρίνεσαι ακολουθώντας τον επάξια ως ταίρι του. Να τον σέβεσαι. Να είσαι έτοιμη να δεχτείς την ευεργετική του επίδραση στο συναισθηματικό, ψυχικό, αλλά και σε φυσικό επίπεδο, να την αναγνωρίζεις, να το δείχνεις και να τον ευχαριστείς γι’ αυτό που σου προσφέρει. Από τη συμπεριφορά σου πρέπει να απουσιάζουν απολύτως οι μικροψυχίες, γιατί δεν τις έχει και δεν του είναι ανεκτές. Θέλει αξιοπρέπεια, σέβας, αναγνώριση, αν δεν του τα προσφέρεις, δεν του ταιριάζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι μια ιδιόμορφη και δύσκολη περίπτωση, δυσπρόσιτος, επικριτικός, σχολαστικός, εργατικός. Έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις με αυτόν. Ζητά από σένα να είσαι το πρότυπο της καθαριότητας στους χώρους σου, αλλά και στον εαυτό σου, γύρω σου να είναι τα πάντα τακτοποιημένα, να μη βρίσκει λόγους για κριτική και παρατηρήσεις (όχι πως δε θα το κάνει). Επιδιώκει να ανέβει κοινωνικά και περιμένει να είσαι εσύ το όχημα της ανόδου του. Να πιστέψει ότι η επίδρασή του σε έχει βελτιώσει. Απαιτεί να είσαι ευγενική, διακριτική και “καθώς πρέπει” γιατί δε θέλει να δεχτεί κριτική εξ αίτιας σου.

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι από τζάκι, έχεις προγονικό πύργο, οικόσημο, κρυστάλλινα ποτήρια μπακαρά, πορσελάνες Λιμόζ, έχεις εξασφαλίσει στο τσεπάκι σου αυτόν το λάτρη της πολυτελείας, τον Ζυγό. Αν έχεις καλούς τρόπους, μυρίζεις σαν ανθοπωλείο, έχεις βγει σαν μοντέλο από τις σελίδες της Βογκ, είναι βέβαιο ότι έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις και σε έχει ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Αν συντρέχουν και όλα τα παραπάνω, είσαι ό,τι μπορεί να ονειρευτεί και τον έχεις νικήσει κατά κράτος. Εσύ είσαι το πρότυπο για το οποίο θα καμαρώνει και θα χαίρεται όταν τον ζηλεύουν οι άλλοι. Ο ναρκισσισμός του είναι που τον οδηγεί σ’ αυτά τα κριτήρια επιλογής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιδίωξε να αποκτήσεις όσο γίνεται μεγαλύτερη επαφή, ταύτιση, συγχώνευση θα λέγαμε. Θέλει να μπορεί να σε μεταμορφώνει, να σε αναπλάθει, να σε μετασχηματίζει σε αντανάκλαση, σε καθρέφτισμα, σε είδωλό του, να γίνεις ένα μ’ αυτόν, να γίνεις αυτός. Θέλει να επικρατεί, να κυριαρχεί επάνω σου απόλυτα, ειδάλλως δεν ολοκληρώνεται. Ο ερωτισμός και η παροιμιώδης σεξουαλικότητα που τον χαρακτηρίζει, αποζητά την ανταπόκριση που νομίζει ότι του οφείλεις. Δε θέλει να του δίνεις αιτίες να ζηλεύει, γιατί η ζήλεια του γίνεται παράφορη, με απρόβλεπτες συνέπειες. Κανείς δε θέλει να τις υποστεί και πολύ περισσότερο εσύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας περιπετειώδης και ταξιδιάρης Τοξότης, θέλει να τον συντροφεύεις στις εξορμήσεις του και να ενθουσιάζεσαι με τις εμπνεύσεις και τους πειραματισμούς του για απόκτηση εμπειριών. Είναι μια ελεύθερη και ανεξάρτητη, λίγο τρελούτσικη ψύχη, που με όλη σου την κατανόηση πρέπει να τον αντιμετωπίζεις. Αυτό έχει ανάγκη, όπως μεγαλοθυμία και καλή διάθεση απέναντί του, υπομονή και ανοχή. Θα ήθελε να είσαι διατεθειμένη να ανεχτείς και τις ερωτικές του παρασπονδίες, όπως φλερτ ή και απιστίες, τις οποίες κάνει χωρίς να υπολογίζει τις τυχόν συνέπειες. Όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι “χύμα” με τα μυαλά πάνω απ’ το κεφάλι και θέλει από σένα ανοχή, υπομονή, συμμετοχή και αντοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ έχεις να κάνεις με αυστηρές προδιαγραφές. Ζητά από σένα να έχεις επίπεδο κοινωνικό, ικανό να βελτιώσει το δικό του, σεβασμό προς το πρόσωπό του, ανεκτικότητα προς τις επαγγελματικές του ασχολίες επειδή έχουν προτεραιότητα, να αναγνωρίζεις τη σπουδαιότητα της καριέρας του, να είσαι εργατική και να τον βοηθάς να ανέβει ψηλά στην κοινωνική κλίμακα. Η γνώμη του κοινωνικού περίγυρου, της οικογενείας, το θεαθήναι, τον ενδιαφέρουν και πρέπει να μπορείς να του εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση, γιατί αντανακλά σ’ αυτόν. Θέλει να μην έχεις το παραμικρό ψεγάδι και να καμαρώνει για σένα. Η υποδειγματική οικογένεια που ονειρεύεται ότι του αρμόζει, πρέπει να μπορεί να βασιστεί σε σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ανεξάρτητο και απρόβλεπτο πλάσμα, ο Υδροχόος σου, επιθυμεί από σένα να είσαι μια σύντροφος που δε θα τον δεσμεύεις, δε θα τον αναγκάζεις να προσαρμόζεται σε κοινωνικές συμβάσεις, θα έχει την αίσθηση της αυτοτέλειάς του, την οποία δε διανοείται να αποχωριστεί. Το μυστικό είναι (γιατί δεν πρέπει να το αντιληφθεί) ότι υπάρχει στην πραγματικότητα δεσμός. Φρόντισε η επικοινωνία μαζί του να κινείται πάντα σε ψηλά επίπεδα, λόγω της μεγάλης και υψηλής συνειδητότητας, αντιλήψεως και ευφυΐας που διαθέτει. Καλλιέργησε τον ερωτισμό του και συμπαραστάσου στις επιθυμίες και τις προσπάθειές του για τη βελτίωση της κοινωνίας.

ΙΧΘΥΣ

Πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι σε έναν Ιχθύ με τις συναισθηματικές του υπερχειλίσεις, τον άκρατο ρομαντισμό, την αδυναμία προσαρμογής του στο σήμερα και την πραγματικότητα; Τι ζητά από σένα, εκτός από την ενσάρκωση του ιδεατού ιδανικού του; Μπορείς να μεταμορφωθείς σε μια ομορφιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, βγαλμένη από τα παραμύθια ή έστω μέσα από τις μπαλάντες των τροβαδούρων του μεσαίωνα; Πρέπει να μπορείς να φανείς αντάξια της εξιδανικεύσεως και της ωραιοποιήσεως, ως μέρος του κόσμου που έχει πλάσει η ρομαντική φαντασία του. Μην του δημιουργείς άγχη, μην τον διαψεύδεις, μην τον προσγειώνεις άδοξα, άσε τον στα όνειρα και τις φαντασιώσεις του.

ΠΗΓΗ

Advertisement

Title

Survivor3 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια3 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια10 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια10 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια10 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια10 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια10 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια10 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια10 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.