Connect with us

Ζώδια

Ζώδια: Αναλυτικά οι εpωτιkές προβλέψεις Νοεμβρίου! – Ποια θα ευνοηθούν και ποια… θα απογοητευτούν!

Published

on

Loading...

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για όλα τα 12 Ζώδια, τον Νοέμβριο 2018, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Κριός

1. Ε, ρε ταλαιπωρημένο 1ο δεκαήμερο, τι έχει να γίνει! Δες στα έλεγα εγώ να κάνεις υπομονή; Ε, να λοιπόν η ανταμοιβή σου! Η τύχη σου κάνει «τσα» και ανανεώνεσαι από αυτόν τον ευλογημένο (για σένα κυρίως) μήνα! Έχεις καλά νέα, χαρμόσυνα μηνύματα, αισιοδοξία, καλοπέραση και πήγαινε και ένα ταξιδάκι ερωτικό και ευχάριστο, άμα λάχει, να το γιορτάσεις!

2.Αλλά μην ξεχνάμε τους πρώην έτσι; 1ο και 2ο δεκαήμερο, αυτός ο Νοέμβριος είναι φουλ από μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις με το παρελθόν!

3. Αλλά την μεγαλύτερη πιθανότητα και εύνοια για επανασύνδεση την έχεις εσύ 3ο δεκαήμερο! Με Ανάδρομη Αφροδιτούλα τις 2 πρώτες εβδομάδες, οι ευκαιρίες για το «Ξανά μαζί», θα είναι άπειρες!

4. Είναι κι αυτή η ξεχωριστή γοητεία αλλά και δυναμικότητα που θα έχεις καθ’όλη την διάρκεια του μήνα 3ο δεκαήμερο! Ότι θέλεις να αλλάξει, απλά θα αλλάζει για πάρτη σου!

5. Το θέμα είναι αν ΔΕΝ θες να αλλάξεις κάτι, αλλά αυτό αναπάντεχα αλλάζει… Ναι , με τον παλιο-Ουρανό να γυρνά σε σένα 3ο δεκαήμερο, δεν θα λείψουν ούτε οι ανατροπές, ούτε οι δυσάρεστες αλλαγές και εκπλήξεις, ούτε και οι καυγάδες…

Ταύρος

1. Όχι απλά ανάσα, αλλά αναστεναγμός ανακούφισης θα είναι ο Νοέμβρης για σένα 1οδεκαήμερο! Ένας Άρης που λειτουργεί υπέρ σου και ένας Κρόνος που σταθεροποιεί τις επιτεύξεις σου! Θετικές (επιτέλους) αλλαγές, συμμάχους και φίλους στο πλευρό σου, γοητευτικές γνωριμίες και εκπλήρωση ονείρων θα έχεις μωρό μου!

2. Καλά εσύ του 2ου, με τόσο πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα που θα ζήσεις τον Νοέμβρη, μπορείς να φτιάξεις βιβλίο! Νέα σταθερή σχέση ή γάμο ή ένα μεγάλο βήμα στην συντροφική ζωή! Και όχι με ότι να΄ναι, όπως να’ναι! Με κελεπούρι σου λέω…

3. Α, και με νέο Φεγγάρι στον τομέα των σχέσεων σου, 2ο δεκαήμερο, οι ευκαιρίες για να πετύχεις όλα τα παραπάνω, θα έρθουν από μόνες τους! Μην προσπαθήσεις καν! Απλά άρπαξε τες!

4. Εσύ πάλι του 3ου, είσαι ήδη ανανεωμένος ερωτικά! Θες να αφήσεις πίσω τα χάλια τα μαύρα και να λάμψεις για τα νέα τα καλύτερα! Και ναι, θα τα καταφέρεις!

5. …και αφού τα καταφέρεις 3ο δεκαήμερο, έρχεται και η Τύχη ως σύμμαχος να σου φέρει την σωστή, την σούπερ, την τέλεια ευκαιρία στην συντροφική ζωή

 

Δίδυμος

1. Είσαι το… κελεπούρι του μήνα, 1ο δεκαήμερο! Γιατί; Γιατί επιτέλους η Τύχη ευνοεί και εσένα στον τομέα των αισθηματικών και κυρίως στον τομέα των σχέσεων, φέρνοντας στα πόδια σου κάτι πολύ καλό, μία πρόταση, κάτι σταθερό, κάτι έτσι όπως ακριβώς το ήθελες!

2. Το νου σου όμως 1ο δεκαήμερο… Καλή η Τύχη, αλλά θέλει προσπάθεια κι από σένα… Ιδίως στα τέλη του μήνα, πες όχι στην παρορμητικότητα, στην επιπολαιότητα, στα λάθος λόγια και στα συναισθηματικά ξεσπάσματα… Θα τα μετανιώσεις!

3. Όσο για το ερωτικό παρελθόν, να ξέρεις 1ο και 2ο δεκαήμερο, πως έρχονται μηνύματα, επαφές, συναντήσεις και ειδήσεις από τον/την πρώην και εσύ μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία!

4. Αλλά φυσικά ο πιο τυχερός για επανασύνδεση είναι το Διδυμάκι του 3ου… Και ακόμα κι αν ακουστώ υπερβολική, οι πρώην μπορεί να είναι και παραπάνω από 1-2 και να μην ξέρει και τι να πρωτοδιαλέξει για επανασύνδεση!

5. Πέρα όμως από την εύνοια για επανασύνδεση 3ο δεκαήμερο, θα έχεις ξαφνικές ανέλπιστες ευκαιρίες για κάτι νέο, συναρπαστικό και απόλυτα γοητευτικό αυτόν τον μήνα!

Καρκίνος

1. Γεμίζεις επιτέλους, ενέργεια, αισιοδοξία και τύχη Καρκινάκι του 1ου! Επιτέλους δηλαδή, γιατί σου είχε σπάσει τα νεύρα η ατυχία και αναποδιά! Ε, τώρα ετοιμάσου για επαφές, επικοινωνίες, θετικές ειδήσεις, άνοιγμα οριζόντων και whynot, ταξίδι!

2. Το μεγαλύτερο μήνυμα όμως του Νοέμβρη για σένα 1ο δεκαήμερο, δεν είναι η καλοπέραση που περιγράψω από πάνω… Η ουσία του μήνα, είναι η επιτυχία που θα έχεις εκπληρώνοντας ερωτικούς και όχι μόνο στόχους, που θα κάνουν όνειρα πραγματικότητα και θα είναι forever! Γιατί καλή είναι χαρά, αλλά το θέμα είναι, να είναι και σταθερή, έτσι;

3. Αχ, δεύτερο 2ο, μετά από ένα βαρετό και απογοητευτικό μη σου πω, Οκτώβρη για σένα, έρχεται ο Νοέμβρης με τα… δώρα! Σαν Άγιος Βασίλης πριν τις γιορτές ένα πράμα! Άπειρες ερωτικές ευκαιρίες, κατακτήσεις και επιτυχίες στο συναισθηματικό τομέα, γονιμότητα, τύχη, συναίσθημα, ρομαντισμός και άπλετο πάθος! Απλά ΤΕ-ΛΕΙ-Α!

4. Δεν μ’αρέσει να επαναλαμβάνομαι, αλλά θα το κάνω… Ταύρινα γαρ… ΤΕ-ΛΕΙ-Α και για σένα του 3ου , με ερωτική τύχη, θετικά ξεκαθαρίσματα, ανανέωση και επιτυχία! Αλλά… Πάντα υπάρχει ένα «Αλλά»…

5. … αλλά αν αρχίσεις 3ο, να το παίζεις toomuchμαγκάκι, επαναστάτης άνευ λόγου και αιτίας, δήθεν ανετίλα και τσαμπουκάς δεν την βλέπω να σου κάθεται η… τύχη! Α, και το νου σου! Καλή η καλοπέραση και ο έρωτας, αλλά έχεις και δουλειά… Μην τα κάνεις μαντάρα εκεί, επειδή απλά ερωτεύτηκες!

Λέων

1. Καλά,ε; Για σένα 1ο δεκαήμερο, είναι… Πρωτοχρονιά ο Νοέμβρης! Σοβαρά σου μιλάω, εγώ θα μέτραγα αντίστροφα μέχρι τις 8 του μήνα και θα είχα και πυροτεχνήματα να σκάσουν, όταν ο Δίας Τοξοτίσει! Ήδη από το «Καλημέρα», αυτός ο Δίας ετοιμάζει για σένα όψεις που φέρνουν διασκέδαση, τύχη, ερωτική απόλυτη επιτυχία, γονιμότητα και… σταριλίκι, γιατί σου αξίζει!

2. Αλλά το πολύ καλό για σένα του 1ου, έρχεται τις τελευταίες μέρες του μήνα! Εκεί θα γίνει το μεγάλο μπαμ και δεν θα πιστεύεις την τύχη σου! Μην χάσεις ΚΑΜΙΑ ευκαιρία εκείνες τις μέρες! Άκουσε με!

3. Για τα Λιονταράκια του 2ου αλλά και του 1ου που θέλουν ένα μήνυμα, ένα σημάδι, ένα κατιτίς από τον πρώην, ο Νοέμβριος είναι εδώ να τους το δώσει!

4. Αλλά και εσύ του 3ου, ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για επανασύνδεση! Πως; Με ένα μήνυμα ή μία συνάντηση, που θα σου δώσει την μεγάλη ευκαιρία!

5. Το θέμα είναι 3ο δεκαήμερο, πως ότι κι αν πετύχεις αυτό το μήνα (είτε με πρώην, είτε με νέο, είτε με νυν), θα έρθει ξαφνικά, ανέλπιστα, απρόσμενα, που δεν θα πιστεύεις την τύχη σου!

Παρθένος

1. Με τόση γοητεία και δυναμικότητα 1ο δεκαήμερο, όλο τον μήνα, θα καταφέρεις να πετύχεις αυτό το μόνιμο και σταθερό που θες στην ερωτική, συντροφική ζωή! Και θα είναι ευκολάκι να ξέρεις! Απλά να είσαι ο εαυτός σου!

2. Προσοχή όμως 1ο δεκαήμερο! Να είσαι ο εαυτός σου στον έρωτα, αλλά χωρίς πολλές απαιτήσεις, νεύρα, έπαρση, εγωισμό, κόλλημα με το ερωτικό παρελθόν και λάθη στην δουλειά… Δεν το θέλουμε αυτό, έτσι;

3. Για σένα 2ο δεκαήμερο, ο Νοέμβρης ανοίγει μία μεγάλη πύλη επικοινωνίας, επαφών, γνωριμιών και μετακινήσεων, που θα σου αλλάξουν θετικά όλα σου τα δεδομένα!

4. …και αυτή η πύλη επικοινωνίας που σου λέω 2ο δεκαήμερο, θα έχει και στιγμές μηνυμάτων πάθους, εξομολογήσεις και διάχυτο συναίσθημα! Μέσα από ερωτικό μπλα-μπλά, μία μεγάλη επιθυμία πραγματοποιείται!

5. Και ερχόμαστε σε σένα 3ο δεκαήμερο που ο Νοέμβρης σε καλωσορίζει με Τύχη και σε αποχαιρετά με επιτυχία! Σε τι όμως τύχη και επιτυχία; Στον ερωτικό επικοινωνιακό τομέα, σε ένα μήνυμα που θα έρθει και θα αλλάξει τα πάντα, σε μία τυχαία συνάντηση, σε μία νέα γνωριμία που θα σε κάνει να αφήσεις όλα τα τοξικά πίσω και να πας μπροστά ανανεωμένος!

Ζυγός

1.Αχ, αυτό περιμέναμε όλοι! Να έρθει ο Νοέμβρης, να γίνει ο Ζυγός ο βασιλιάς της επικοινωνίας, να μας γοητεύσει, να μας μάθει savoirvivre, να μας «λιώσει» με το χαμόγελο του! Ναι, γλυκό μου πλάσμα του 1ου! Από αυτό το μήνα, μία σου λέξη και όλα στα πόδια σου!

2. Και μια που λέμε για επικοινωνία… 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε για μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις άμα λάχει με πρώην! Ανάδρομος Ερμής απαιτεί φορτισμένα κινητά!

3. Αλλά τι να μας πουν τα γατάκια του 1ου και 2ου δεκαημέρου; Ο απόλυτα ευνοημένος και ο βασιλιάς της επανασύνδεσης, είσαι εσύ 3ο δεκαήμερο! Ναι, η ευκαιρία είναι στα χέρια σου, το πρώτο μισό του Νοέμβρη!

4. Κι αν θες νέα πράγματα, noproblem 3oδεκαήμερο! Έχεις τόσες κατακτήσεις και θαυμαστές αυτόν τον μήνα, που αν θες, ξεκινάς κάτι νέο, απόλυτα ερωτικό και παθιασμένο και μάλιστα… ουρανοκατέβατο!

5.Αυτά όμως τα… ουρανοκατέβατα δεν θα είναι πάντα τόσο καλά 3ο δεκαήμερο… Ουρανοκατέβατες θα είναι και κάποιες αλλαγές που θα σε αναστατώσουν, όπως και κάποιες εντάσεις στην συντροφική ζωή… Γι’ αυτό ψυχραιμία αγάπη μου!

Σκορπιός

1. Καλά, έτσι και μείνει κανείς αδιάφορος σε σένα, μέσα στο Νοέμβρη, εγώ θα πω δημόσια τα κιλά μου! Ρε μάτια μου, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και ιδίως στον έρωτα, ότι διεκδικήσεις, θα το έχεις! Και δεν θα το έχεις απλά! Θα έρθει για να μείνει!

2. Αλλά και εσύ 2ο δεκαήμερο… Αχ, ερωτισμός, συναίσθημα, ρομαντισμός και θέληση, σε κάνουν να πετυχαίνεις τον έναν ερωτικό στόχο μετά τον άλλον!

3. Είναι κι αυτή η Νέα Σελήνη, που είναι ολόδικη σου 2ο δεκαήμερο και σου ανοίγει δρόμους ευκαιριών και δυνατοτήτων, σε έρωτα αλλά και γενικά στην ζωή σου!

4. Δύο πράγματα θα σου πω 3ο δεκαήμερο και κοίτα να τα εκμεταλλευτείς! Πρώτον, αστείρευτη τύχη και άπειρες ευκαιρίες να φτιάξεις τον ερωτικό τομέα, ακριβώς όπως θες!

5. Δεύτερον, σύμμαχοι σου είναι η λάμψη σου, η δυναμικότητα σου, η θέληση σου, που θα φέρουν άπειρες brandnewκατακτήσεις και θαυμαστές στα πόδια σου και θα καταλάβεις πως τα παλιά, πρέπει να μείνουν παλιά!

Τοξότης

1. Ήρθε η ώρα σου, μωρό μου του 1ου! Ο μπαμπάκας Δίας είναι εδώ και σου δίνει τα δώρα του, πριν ακόμα αδειάσει βαλίτσες! Τύχη, αισιοδοξία, εξωστρέφεια και επιτέλους γίνεσαι πρωταγωνιστής!

2. Καλύτερες μέρες θες 1ο δεκαήμερο; Αδιαμφισβήτητα οι τελευταίες μέρες του μήνα, που σου ετοιμάζουν μία είδηση που θα νιώσεις την τύχη… στο «πετσί» σου!

3. Φρένο χρειάζεται όμως 1ο δεκαήμερο στην… χαρά! Αν το παραπάρεις πάνω σου και αρχίσεις τα νεύρα, τα ρίσκα, τις γκάφες, τις επιπολαιότητες και τις ανωριμότητες, σε «κόβω» να τρως τα μούτρα σου, ιδίως στον συντροφικό τομέα!

4. Και τώρα ας περάσουμε στον τομέα… επανασύνδεση! Και το 1ο, και το 2ο και το 3οδεκαήμερο, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για να είστε και πάλι μαζί με τον παλιό έρωτα σας, που ακόμα νοσταλγείτε! Πως; Μέσω του επικοινωνιακού τομέα φυσικά, αλλά και μέσα από κοινούς γνωστούς!

5. Μία τελευταία σημείωση για το 3ο δεκαήμερο… Πέρα από την τύχη για τον πρώην, θα έχεις και ξαφνικές γνωριμίες, απρόσμενα δυνατά νέα πάθη και ανέλπιστα γεγονότα που σου δίνουν χαρά! Αχ, αυτές οι εκπλήξεις τις ζωής… Όλα τα ωραία, έρχονται ξαφνικά τελικά!

Αιγόκερως

1. Ένα boostάρισμα από τους πλανήτες το χρειαζόσουν 1ο δεκαήμερο, μετά από όοοολα αυτά που σου έχει κάνει ο μπαμπάς Κρόνος! Ε, λοιπόν ώρα να μιλήσεις! Να γνωρίσεις! Να φλερτάρεις! Να κάνεις συμφωνίες! Να ακούσεις εξομολογήσεις! Να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου!

2. Εσύ του 2ου διαλέγεις την διασταύρωση Πάθους και Συναισθήματος! Και καλά κάνεις, αφού με αυτά τα όπλα θα καταφέρεις να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο ή στόχο!

3. Είναι και αυτό το νέο Φεγγαράκι που θα σου ανοίξει δρόμους για αυτό το όνειρο και θα σου δώσει δίπλα σου πολλούς και αξιόλογους συμμάχους για να κάνεις την μεγάλη αλλαγή στα ερωτικά σου, αλλά και γενικά στην ζωή σου!

4. Κι αφού μιλάω για αλλαγή, την μεγαλύτερη θετική αλλαγή στον έρωτα αλλά και παντού, την κάνεις εσύ 3ο δεκαήμερο! Η τύχη σου δίνει την δυνατότητα να αφήσεις πίσω ότι παλιό και «σάπιο» και να κοιτάξεις μπροστά, κατακτώντας στόχους, τον έναν μετά τον άλλον!

5. Και επειδή οφείλω να μείνω σε αυτό το «σάπιο» και παλιό Αιγόκερε του 3ου, να ξέρεις πως αν επιμείνεις εκεί και εκνευρισμούς θα έχεις και ρήξεις και δυσάρεστες εκπλήξεις! Οπότε μπροστά! Μόνο μπροστά!

Υδροχόος

1. Μία στιγμή που περίμενες ανυπόμονα εσύ του 1ου! Ένας Δίας που σου επιτρέπει να είσαι απόλυτα ο εκκεντρικός, προκλητικός, σοκαριστικός αλλά και τόσο γοητευτικός εαυτός σου! Ήρθε ο Νοέμβρης και σου ανοίγει πόρτες για θετικές αλλαγές, κοινωνικές γνωριμίες και έναν έρωτα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!

2. Ιδίως εκεί κοντά στα τέλη του μήνα, εκπληρώνεις ένα στόχο, ένα όνειρο, με την βοήθεια φίλων και συμμάχων και κάνεις ξεκαθαρίσματα ερωτικά που σε ωφελούν και σε ικανοποιούν απόλυτα!

3. Όσο για τον πρώην, σε πλησιάζει ξανά 1ο και 2ο δεκαήμερο, μάλλον μέσω κάποιου φίλου σου, με τον οποίο μιλά για σένα… Χμμ… επανασύνδεση μυρίζομαι!

4. Ώπα, εδώ στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου, μυρίζει ακόμα πιο πολύ επανασύνδεση! Εμ, βλέπεις το μήνυμα ή η συνάντηση με τον πρώην είναι σιγουράκι! Αλλά όχι μόνο! Η τύχη θα σε βοηθήσει απόλυτα όχι μόνο να πετύχεις επανασύνδεση, αλλά και με τους δικούς σου όρους μάλιστα!

5. Εκτός από επανασύνδεση όμως, μου μυρίζει και ξαφνική επιτυχία με νέα πρόσωπα στην ζωή σου 3ο δεκαήμερο! Ναι, εκεί στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις, σκάει νέα γνωριμία και κάνεις τα πάντα (αποτελεσματικά) και την γοητεύεις! Αυτά είναι!

Ιχθύς

1. Βρε το Ψαράκι που μου έγινε καρχαρίας… Για σένα λέω 1ο δεκαήμερο, που σε είχαν υποτιμήσει και τώρα τους βάζεις τα γυαλιά με τις επιτυχίες σου, τον δυναμισμό σου, την γοητεία σου! Όσο για το σεξ αυτό το μήνα; Απλά wow!

2. Μόνο μην μου την ψωνίσεις και μου γίνεις κακό καρχαριάκι, με νεύρα, έπαρση, εγωισμό, επιθετικότητα, παρορμητικά λάθη, λάθος ερωτικές επιλογές και γκάφες στην δουλειά λόγω μεγάλης ιδέας για τον εαυτό σου!

3. Αχ, ανακούφιση 2ο δεκαήμερο και μόνιμο χαμόγελο λες και σε έχουν λοβοτομημένο! Και πώς να μην χαμογελάς; Αφού έχεις μπροστά σου ένα μήνα με εκπλήρωση ερωτικών και όχι μόνο στόχων και ονείρων, παθιασμένες επαφές και σίγουρη ερωτική επιτυχία!

4. Είναι και αυτή η Νέα Σελήνη, που θα σου φέρει άπειρες ευκαιρίες 2ο δεκαήμερο! Ευκαιρίες επικοινωνίας, συναντήσεων, επαφών, ακόμα και ευκαιρία για ένα υπέροχο ανανεωτικό ταξίδι!

5.Εσύ του 3ου, ήρθε η στιγμή που περίμενες! Μετά από μία νέα γνωριμία ή μετά από μία είδηση ή μετά από ένα μήνυμα, αυτό το μήνα αφήνεις πίσω όλα τα παλιά που σε είχαν στον γύψο ερωτικά και προχωράς μπροστά με αισιοδοξία και χαμόγελο, κατακτώντας νέους ερωτικούς στόχους και… πρόσωπα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Advertisement
Loading...

Title

Ζώδια13 ώρες ago

Aυτές οι γυναίκες είναι πλασμένες για μόνιμη σχέση

Loading... Μπορεί να λες πως δε κοιτάς τα ζώδια, όμως υπάρχει λόγος που η ερώτηση «Τι ζώδιο είσαι» είναι από τις...

Σχέσεις14 ώρες ago

Άμυνα Ερωτευμένου άντρα: Πώς θα καταλάβεις ότι την έχει “πατήσει”

Loading... Γνώρισες κάποιον πρόσφατα και αναρωτιέσαι αν του αρέσεις όσο σου αρέσει κι εσένα; Ένας ερωτευμένος άντρας δεν είναι εύκολο να κρυφτεί...

Σχέσεις3 ημέρες ago

6 Άνδρες που γίνονται “κακοί” σύζυγοι!

Loading... Πολλές φορές, όσο καλά κι αν νομίζουμε ότι γνωρίζουμε κάποιον μπορεί να μας εκπλήξει ή και να μας απογοητεύσει....

Σχέσεις3 ημέρες ago

12 Πράγματα που πρέπει να λες στον σύζυγο σου!

Loading... Η γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα και φίλη και σύζυγος. Είναι γνωστή η ικανότητα της στα λόγια και έχει...

Πρέπει να διαβάσετε...3 ημέρες ago

5 Ενδείξεις ότι υπάρχει συμπαντική σύνδεση με ένα άτομο!

Loading... Στο σύμπαν μας όλα συνδέονται μεταξύ του και καθορίζουν τη μοίρα μας. Έτσι, κάποιοι άνθρωποι είναι γραμμένο να έρθουν στη ζωή...

Ζώδια4 ημέρες ago

Τρεις γυναίκες του ζωδιακού που πρέπει να φοβούνται οι άντρες

Loading... Γυναίκες που φοβίζουν τους άντρες: Υπάρχουν τρία ζώδια του ζωδιακού κύκλου, που έχουν την δύναμη να φοβίζουν τους άντρες. Φυσικά πρόκειται για...

Ζώδια4 ημέρες ago

Ζώδια- Επανασύνδεση: Έτσι θα τον φέρεις πίσω!

Loading... Ζώδια- Επανασύνδεση: Είχατε σχέση και χωρίσατε κι εσύ τον θέλεις πάλι πίσω; Διάβασε το ζώδιό του, πράξε αναλόγως και σίγουρα θα...

Ζώδια4 ημέρες ago

Τα 2 πιο απαισιόδοξα ζώδια. Καμία ελπίδα

Loading... Να ζει κανείς ή να μη ζει; Και πώς να ζήσει; με τρεις κι εξήντα; όλη τη μέρα τρέξιμο,...

Ζώδια5 ημέρες ago

Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την ομορφιά και την υψηλή αισθητική

Loading... Ας ξεκινήσουμε με μία αλήθεια. Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν μία ωραία και προσεγμένη εικόνα. Την υψηλή αισθητική και τη...

Ζώδια5 ημέρες ago

Δύσκολο Σαββατοκύριακο γι’ αυτά τα ζώδια: O Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί

Loading... Με βάση τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα που διανύουμε σας παρουσιάζουμε παρακάτω και τις προβλέψεις του για το Σαββατοκύριακο! Ποια...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.