Connect with us

Ζώδια

Ζώδια και Σχέσεις: Με Ποιο Ζώδιο Ταιριάζετε Καλύτερα και με Ποιο Δεν Ταιριάζετε Καθόλου

Published

on

Loading...

Το να βρείτε το ιδανικό ταίρι μπορεί να είναι δύσκολο, γι” αυτό μερικές φορές πρέπει να στρεφόμαστε προς το σύμπαν μας.  Το να βρείτε το ιδανικό ταίρι μπορεί να είναι δύσκολο, γι” αυτό μερικές φορές πρέπει να στρεφόμαστε προς το σύμπαν μας. Κάποιες φορές είναι καλύτερο να ακούσουμε τα άστρα και να δούμε πόσο συμβατοί είμαστε με το αντικείμενο του πόθου μας, πριν του δωθούμε ολοκληρωτικά και αφήσουμε τα αισθήματά μας ανεξέλεγκτα. Ρίξτε μια ματιά στους καλύτερους και χειρότερους συνδυασμούς για κάθε ζώδιο.

Κριός Καλύτερο ταίρι: Οι γυναίκες Κριοί είναι δυνατές και τολμηρές. Ο Τοξότης είναι ένα εξίσου δραστήριο ζώδιο, και είναι σπουδαίος ερωτικός σύντροφος. Και οι δύο αγαπάνε να είναι κοινωνικοί και δραστήριοι, και από τη κοινή τους ζωή, δε θα έλειπε η διασκέδαση. Χειρότερο ταίρι: Οι γυναίκες Κριοί διαθέτουν ηγετική φύση, ωστόσο, τείνουν να συγκρούονται με τους Παρθένους, που έχουν την τάση να κάνουν έντονη κριτική.
Γραφτείτε στην ομάδα ΖΩΔΙΑΚΙΑ για να γνωριστούμε και να συζητάμε καθημερινά.
Δίδυμοι Καλύτερο ταίρι: Οι γυναίκες Δίδυμοι έχουν την τάση να είναι ανέμελες και χαρούμενες, και το πιο σημαντικό πιστεύουν στην πραγματική αγάπη. Ένας άντρας Ζυγός θα κάνει κοπλιμέντα με έξυπνο τρόπο σε μια γυναίκα Δίδυμο. Και τα δύο ζώδια απολαμβάνουν την πνευματική διέγερση και δε θα βαρεθούν ο ένας τον άλλον. Χειρότερο ταίρι: Οι σχέσεις ανάμεσα σε άντρες Ιχθείς και γυναίκες Διδύμους είναι σκληρή δουλειά. Οι Ιχθείς έχουν την τάση να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, ενώ οι Δίδυμοι είναι λιγότεροι συναισθηματικοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια σχέση,που είναι γεμάτη με κακή επικοινωνία.Ταύρος Καλύτερο ταίρι: Παραδοσιακά η γυναίκα Ταύρος είναι συναισθηματικά δυνατή, ανεξάρτητη και πιστή. Οι γυναίκες Ταύροι είναι επίσης αυθεντικές και αναζητούν την ίδια ποιότητα στους άλλους. Για αυτό το λόγο, οι άντρες Ταύροι κάνουν το τέλειο ταίρι για αυτές. Χειρότερο ταίρι: Οι άντρες Τοξότες δεν είναι το καλύτερο ταίρι για τις γυναίκες Ταύρους. Ο Τοξότης είναι γνωστός, ότι είναι το πιο επιφυλακτικό ζώδιο, ενώ ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο περιπετειώδη. Γι” αυτό η σχέση τους θα είναι σύντομη.

Καρκίνος Καλύτερο ταίρι: Οι γυναίκες Καρκίνοι έχουν την τάση να είναι απίστευτα ενδιαφέρουσες. Η γυναίκα Καρκίνος αν και κρατάει άμυνες, είναι ευάλωτη και αγαπάει δυνατά. Οι γυναίκες Καρκίνοι τα πάνε καλά με άντρες Ταύρους, καθώς μοιράζονται μια κοινή ανάγκη για ασφάλεια. Χειρότερο ταίρι: Οι άντρες Υδροχόοι αγαπάνε τη διασκέδαση και τη ποικιλία, που δε ταιριάζει με την ανάγκη των Διδύμων για ηρεμία και ασφάλεια.

Λέων Καλύτερο ταίρι: Οι γυναίκες Λιοντάρια είναι γνωστές, επειδή είναι χαρισματικές και έχουν αυτοπεποίθηση. Ο Λέων αγαπάει να τον αγαπάνε και ταιριάζει τέλεια με άντρες Δίδυμους, που ξέρουν πως να κάνουν μια γυναίκα Λέων να νιώσει ξεχωριστή. Ωστόσο, τα Λιοντάρια είναι γνωστά ότι διαθέτουν και εγωισμό και πρέπει να μάθουν να συμπορεύονται με την σκληρή αγάπη του Δίδυμου, και να μη το βλέπουν σαν επίθεση στο εγώ του. Χειρότερο ταίρι: Οι γυναίκες Λιοντάρια δεν ταιριάζουν καθόλου με άντρες Υδροχόους. Και τα δύο ζώδια είναι ανταγωνιστικά και συχνά έχει αποτέλεσμα να προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον σε κάποιο κατόρθωμα. Επιπλέον, και τα δύο ζώδια προκαλούν ζήλια ο ένας στον άλλο, που κάνουν έναν καταστροφικό συνδυασμό.

Παρθένος Καλύτερο ταίρι: Ένας Αιγόκερως μπορεί να είναι ένας υπέροχο ταίρι για μια γυναίκα Παρθένο. Οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι μοιράζονται παρόμοιες αξίες, και οι δύο είναι ευφυείς και σκληρά εργαζόμενοι, αλλά κυρίως, τα δύο ζώδια βλέπουν με τον ίδιο τρόπο τη σχέση τους. Χειρότερο ταίρι: Στον Τοξότη αρέσει το κυνήγι, αλλά όχι και στον Παρθένο. Επιπλέον η ανέμελη συμπεριφορά τους τείνει να προσβάλλει τον Παρθένο. Ο Παρθένος αγαπά τη σταθερότητα και ο Τοξότης είναι αρκετά ιδιότροπος και ανώριμος για τα γούστα του Παρθένου.

Ζυγός Καλύτερο ταίρι: Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν στόχους και ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, και γι΄αυτό οι Λέοντες είναι ένα ταιριαστό ταίρι γι” αυτές. Και τα δύο ζώδια είναι απίστευτα πιστά και ρομαντικά. Μοιράζονται τις ίδιες κοινωνικές συμπεριφορές, που σημαίνει ότι  απολαμβάνουν μια πολυδάπανη και γκλαμουράτη ζωή μαζί. Χειρότερο ταίρι: Οι Ζυγοί είναι γενικά χαρούμενα άτομα, ενώ οι Καρκίνοι είναι κακόκεφοι και συναισθηματικοί. Οι δυο τους έχουν διαφορετικές ανάγκες, όσον αφορά τις σχέσεις τους. Ενώ οι Ζυγοί αναζητούν μια πνευματική σύνδεση, οι Καρκίνοι απαιτούν μια σύνδεση σε πιο συναισθηματικό επίπεδο.

Σκορπιός Καλύτερο ταίρι: Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει αρκετά έντονος. Είναι σεξουαλικός και φλογερός και γι” αυτό ταιριάζουν με τους Λέοντες, που είναι επίσης απίστευτα σεξουαλικοί και γεμάτοι με πάθος. Οι Λέοντες είναι επίσης εξαιρετικοί στο να βοηθάνε τον Σκορπιό να αντιμετωπίσει όποια αισθήματα μελαγχολίας, που περιστασιακά νιώθει. Χειρότερο ταίρι: Ο Σκορπιός και ο Δίδυμος έχουν τελείως διαφορετικές αντιλήψεις για την αγάπη και τη ζωή. Οι Δίδυμοι σε μια σχέση χρειάζονται το χώρο τους και δεν μπορούν να εξαναγκαστούν σε μια δέσμευση. Βρίσκουν τους Σκορπιούς πολύ έντονους χαρακτήρες, σοβαρούς και  αποπνικτικούς.

Τοξότης Καλύτερο ταίρι:  Ο Κριός και ο Τοξότης είναι ένα πολύ ταιριαστός συνδυασμός. Ο φυσικός τους οπτιμισμός και η κοινή τους αγάπη για περιπέτεια σημαίνει μια σχέση γεμάτη διασκέδαση και χαρά. Χειρότερο ταίρι: Ο Ταύρος και ο Τοξότης είναι στα δύο αντίθετα άκρα. Δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό και είναι τελείως διαφορετικοί για να αντέξουν σε μια σχέση. Ο Ταύρος δεν παίρνει ρίσκα, ενώ ο Τοξότης κάνει το αντίθετο. Μια τέτοια σχέση θα ήταν συνεχώς ένας αγώνας επιβίωσης.

Αιγόκερως Καλύτερο ταίρι: Ένας καλός συνδυασμός Αιγόκερου είναι με Παρθένο. Στην πραγματικότητα τα δύο ζώδια είναι γνωστά ότι είναι αδερφές ψυχές. Και τα δύο ζώδια μοιράζονται πολλά κοινά. Είναι λογικοί, εξαιρετικά οργανωτικοί, σκληρά εργαζόμενοι και υπεύθυνοι. Επιπλέον, και τα δύο ζώδια ζητούν έγκριση και ενθάρρυνση, που μπορούν να δώσουν ο ένας στον άλλον απλόχερα. Χειρότερο ταίρι: Ο Λέων και ο Αιγόκερως θεωρούνται μη ταιριαστός συνδυασμός. Ενώ ο Λέων είναι περισσότερο δραστήριος και εξωστρεφής, ο Αιγόκερως είναι περισσότερο εσωστρεφής και σπιτόγατος. Ο Αιγόκερως προτιμά να μείνει μέσα αντί να βγει έξω, που συγκρούεται με την κοινωνική φύση του Λέοντα.

Υδροχόος Καλύτερο ταίρι: Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι ένα ταιριαστό ζευγάρι, καθώς μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Και τα δύο ζώδια έχουν χαλαρή αντίληψη για τη ζωή και τείνουν να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους να καθοδηγείται από συναισθήματα. Και τα δύο ζώδια είναι χαρούμενα, δραστήρια και περιπετειώδη και ταιριάζουν ιδανικά. Χειρότερο ταίρι: Ο Σκορπιός και ο Υδροχόος δεν είναι ταιριαστός συνδυασμός. Οι Σκορπιοί είναι κυριαρχικοί και μερικές φορές αρκετά κτητικοί, που δεν ταιριάζει στη φύση του Υδροχόου, που αγαπάει την ελευθερία.

Ιχθείς Καλύτερο ταίρι: Ο Καρκίνος και οι Ιχθείς και οι δύο είναι ζώδια του νερού και ταιριάζουν ιδανικά. Και τα δύο ζώδια είναι ευαίσθητα,  συμπονετικά και μοιράζονται ένα δυνατό δεσμό, που μπορεί να οδηγήσει εύκολα στο γάμο. Οι Ιχθείς είναι καλοί στο να έχουν έμπνευση με ιδέες, ενώ οι Καρκίνος τα πραγματοποιούν. Ο συνδυασμός τους με την βαθιά συναισθηματική τους σύνδεση, τους κάνει ένα ζευγάρι, που η ιστορία τους θα μπορούσε να γραφτεί σε μια ρομαντική νουβέλα. Χειρότερο ταίρι: Ο άντρας Ζυγός είναι συχνά ακατάλληλος για την γυναίκα Ιχθύ. Αν και πιθανόν να ελκύουν ο ένας τον άλλον, αυτό το ζευγάρι δεν θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου. Οι Ιχθείς τείνουν να είναι ευαίσθητοι, γεγονός που ενοχλεί τον Ζυγό και μπορεί να προκαλέσει πολλούς καυγάδες και να πληγώσει τα αισθήματα του Ιχθύ.

Εσείς είστε συμβατοί αστρολογικά με το ταίρι σας; Αφήστε το σχόλιό σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Γραφτείτε στην ομάδα ΖΩΔΙΑΚΙΑ για να γνωριστούμε και να συζητάμε καθημερινά.

Πηγή

Advertisement
Loading...

Title

Ζώδια3 μήνες ago

Ποια ζώδια παγιδεύονται συχνότερα σε μια «τελειωμένη» σχέση και γιατί.

Loading... Ο έρωτας, ως γνωστόν, είναι πολύ πιο βραχύβιος απ’ όσο θα θέλαμε. Από τον πιο καυτό ενθουσιασμό περνά στην παγερή...

Ζώδια3 μήνες ago

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο 2019;

Loading... Πάει και το 2019… Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του, που, εκτός από Χριστουγεννιάτικα δώρα, είναι φορτωμένος και με...

Ζώδια3 μήνες ago

Ζώδια Σήμερα 29/11: Δε χαλαρώνουμε!

Loading... Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 29 Νοεμβρίου Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω η Παρασκευή κάθε άλλο παρά ανάλαφρη θα είναι, αφού θα είμαστε...

Ζώδια3 μήνες ago

Τα 6 ζώδια που αποφεύγουν τα δράματα και τα κλάματα!

Loading... Όλοι γνωρίζουμε άτομα που τους αρέσει να δημιουργούν φασαρίες και δεν είναι ευχαριστημένοι χωρίς συγκρούσεις, καυγάδες και διαμάχες. Μπορεί να μην είναι...

Ζώδια3 μήνες ago

Δεκέμβριος 2019: Οι Όψεις των πλανητών του μήνα

Οι κατάλληλες και ακατάλληλες ημερομηνίες για τον μήνα Δεκέμβριο

DIY3 μήνες ago

Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και… Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά! (Video)

Loading... Σας φάνηκε περίεργο αυτό που διαβάσατε; Ξέρετε ότι αν πάρετε σόδα μαγειρική και μαλακτικό μαλλιών μπορείτε να φτιάξετε ένα...

Ζώδια3 μήνες ago

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν!

Loading... Η Αφροδίτη, από τις 26 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, η οποία, χωρίς πολλές φανφάρες και πανηγύρια, θα προσφέρει βοήθειες...

Ζώδια3 μήνες ago

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Loading... Για κάποιους το 2020 θα είναι αρκετά τυχερό, για κάποιους άλλους όχι, αλλά έτσι γίνεται πάντα. Αν είσαι Κριός,...

Πρέπει να διαβάσετε...3 μήνες ago

Αυτά είναι τα στάδια σου περνάει η σχέση κάθε κόρης με τη μαμά της

Loading... Τη μαμά μας τη λατρεύουμε –είναι φίλη, αδερφή, μπαμπάς, δασκάλα, ψυχολόγος και γιατρός μας. Δεν την λατρεύαμε όμως πάντα....

Ζώδια3 μήνες ago

Κριός, Λέων, Τοξότης: Αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους

Ώρα να αποκαλυφθούν πολλά και να πέσουν οι μάσκες...

Advertisement

Advertisment
Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.