Connect with us

MUST READ

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Published

on

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και προβλέψτε το μέλλον.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να μαντεύουν το μέλλον μας διαβάζοντας την μοίρα μας από την παλάμη μας. Η χειρομαντεία εδώ και πολλά χρόνια είναι μία διαδεδομένη μέθοδος που προβλέπει το μέλλον μαζί με τα χαρτιά και το φλιτζάνι του καφέ.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό υποστηρίζουν ότι τα χαρτιά τα μαθαίνεις πιο εύκολα από ότι μαθαίνεις να λες τον καφέ ή να διαβάζεις το χέρι. Παρόλα αυτά μάθαμε 5 από τα μυστικά τους και θα σας δείξουμε τι φανερώνουν για το μέλλον σας οι γραμμές στην παλάμη σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η γραμμή ζωής στην παλάμη

Η γραμμή ζωής στην παλάμη εκτείνεται μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα. Δίνει πληροφορίες για την συναισθηματική και σωματική υγεία. Συγκεκριμένα μία κοντή βαθιά γραμμή δείχνει ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και είναι επίσης εύκολο για κάποιον να τον χειραγωγήσει.

Μία μακριά και βαθιά γραμμή δείχνει ότι ένα καλά ισορροπημένο και ισχυρό άτομο με καλή υγεία. Από την άλλη μία αγνή γραμμή δείχνει ότι δεν έχει πολύ μεγάλη αντοχή το συγκεκριμένο άτομο και κουράζεται εύκολα.

Μία διακεκομμένη γραμμή δείχνει ότι θα αρρωστήσετε ή θα πάθετε κάποιο ατύχημα. Μία αλυσιδωτή γραμμή δείχνει ότι θα υποφέρετε από συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα και ότι η ζωή σας θα βασίζεται πάντα στις συμπτώσεις.

Μία διπλή ή τριπλή γραμμή λέει ότι έχετε μεγάλη ενέργεια. Μπορεί επίσης να έχετε έναν δίδυμο αδερφό ή να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Επίσης οι άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου γραμμή ζωής είναι συνήθως άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να χαλαρώσουν και είναι συνεχώς αγχωμένοι.

Η γραμμή της καρδιάς στην παλάμη

Η γραμμή της καρδιάς ονομάζεται και η γραμμή της αγάπης. Φανερώνει πράγματα για την συναισθηματική σας υγεία και την σχέση σας. Βρίσκεται πάνω από την γραμμή της ζωής. Συγκεκριμένα επεκτείνεται από τον δείκτη στο μικρό δάχτυλο.

Μία μικρή γραμμή σημαίνει ότι είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μία πολύ μακριά γραμμή σημαίνει ότι έχετε εξαρτημένες σχέσεις. Μία σύντομη γραμμή δείχνει ότι είστε εσωστρεφείς. Μία βαθιά γραμμή δείχνει ότι είστε αγχώδεις.

Μία βαθιά και ευθείας γραμμή δείχνει ότι είστε επαναστάτης και ακολουθείτε πάντα το δικό σας μονοπάτι. Επίσης έχετε την τάση να ζηλεύετε. Μία ευθεία γραμμή σημαίνει ότι είστε και λογικοί σαν άνθρωποι.

Αν από την άλλη η γραμμή της καρδιάς είναι ευθείας και παράλληλη με του κεφαλιού σας τότε έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Μία κυματιστή γραμμή δείχνει ότι έχετε πολλές σχέσεις αλλά δεν είναι σοβαρές. Μία διπλή και διχαλωτή γραμμή δείχνει ότι συνδυάζετε ρομαντισμό και λογική.

Η γραμμή του κεφαλιού στην παλάμη

Η γραμμή του κεφαλιού είναι γνωστή και ως γραμμή της σοφίας. Βρίσκεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη πάνω από την γραμμή ζωής. Μία μακριά γραμμή σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. Είστε λογικοί και εκτιμάτε πολύ τους λογικούς ανθρώπους.

Επίσης έχετε ισχυρή μνήμη. Μία πολύ μεγάλη γραμμή δείχνει ότι είστε ένας ισχυρός άνθρωπος και προσπαθείτε να είστε εγωκεντρικός. Είστε επίσης οργανωμένοι. Μία σύντομη γραμμή δείχνει ότι αναλύετε πολύ πρόσωπα και καταστάσεις.

Μία κεκλιμένη ή μία γραμμή που κάνει καμπύλη δείχνει ότι είστε ένας ρομαντικός άνθρωπος, αρκετά ιδεαλιστής και αρπάζετε κάθε ευκαιρία. Μία λεπτή γραμμή δείχνει επίσης ότι είστε ονειροπόλος. Μία διακεκομμένη γραμμή δείχνει ότι πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο στις σκέψεις σας.

via daddy-cool.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια6 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια6 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια6 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια6 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια6 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια6 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

zodia7 μήνες ago

Προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη. Αυτά τα 7 ζώδια πρέπει να βιαστούν αλλιώς

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για μια ημέρα, όπου οφείλουμε να επιδείξουμε ταχύτητα στο να κλείσουμε τα «μέτωπα», τα οποία μας απασχολούν, επισημαίνοντας τα ζώδια που έχουν...

zodia7 μήνες ago

Τα 3 ζώδια που καλύτερο θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε

Νομίζετε πως είναι αξιόπιστα, αλλά καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές,...

zodia7 μήνες ago

Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα. Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του . Δείτε Ποιες Είναι

Δεν γίνεται κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.