Connect with us

MUST READ

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Published

on

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και προβλέψτε το μέλλον.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την ικανότητα να μαντεύουν το μέλλον μας διαβάζοντας την μοίρα μας από την παλάμη μας. Η χειρομαντεία εδώ και πολλά χρόνια είναι μία διαδεδομένη μέθοδος που προβλέπει το μέλλον μαζί με τα χαρτιά και το φλιτζάνι του καφέ.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό υποστηρίζουν ότι τα χαρτιά τα μαθαίνεις πιο εύκολα από ότι μαθαίνεις να λες τον καφέ ή να διαβάζεις το χέρι. Παρόλα αυτά μάθαμε 5 από τα μυστικά τους και θα σας δείξουμε τι φανερώνουν για το μέλλον σας οι γραμμές στην παλάμη σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η γραμμή ζωής στην παλάμη

Η γραμμή ζωής στην παλάμη εκτείνεται μεταξύ του δείκτη και του αντίχειρα. Δίνει πληροφορίες για την συναισθηματική και σωματική υγεία. Συγκεκριμένα μία κοντή βαθιά γραμμή δείχνει ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και είναι επίσης εύκολο για κάποιον να τον χειραγωγήσει.

Μία μακριά και βαθιά γραμμή δείχνει ότι ένα καλά ισορροπημένο και ισχυρό άτομο με καλή υγεία. Από την άλλη μία αγνή γραμμή δείχνει ότι δεν έχει πολύ μεγάλη αντοχή το συγκεκριμένο άτομο και κουράζεται εύκολα.

Μία διακεκομμένη γραμμή δείχνει ότι θα αρρωστήσετε ή θα πάθετε κάποιο ατύχημα. Μία αλυσιδωτή γραμμή δείχνει ότι θα υποφέρετε από συναισθηματικά και σωματικά προβλήματα και ότι η ζωή σας θα βασίζεται πάντα στις συμπτώσεις.

Μία διπλή ή τριπλή γραμμή λέει ότι έχετε μεγάλη ενέργεια. Μπορεί επίσης να έχετε έναν δίδυμο αδερφό ή να βρείτε την αδερφή ψυχή σας. Επίσης οι άνθρωποι που δεν έχουν καθόλου γραμμή ζωής είναι συνήθως άνθρωποι που δεν ξέρουν πως να χαλαρώσουν και είναι συνεχώς αγχωμένοι.

Η γραμμή της καρδιάς στην παλάμη

Η γραμμή της καρδιάς ονομάζεται και η γραμμή της αγάπης. Φανερώνει πράγματα για την συναισθηματική σας υγεία και την σχέση σας. Βρίσκεται πάνω από την γραμμή της ζωής. Συγκεκριμένα επεκτείνεται από τον δείκτη στο μικρό δάχτυλο.

Μία μικρή γραμμή σημαίνει ότι είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Μία πολύ μακριά γραμμή σημαίνει ότι έχετε εξαρτημένες σχέσεις. Μία σύντομη γραμμή δείχνει ότι είστε εσωστρεφείς. Μία βαθιά γραμμή δείχνει ότι είστε αγχώδεις.

Μία βαθιά και ευθείας γραμμή δείχνει ότι είστε επαναστάτης και ακολουθείτε πάντα το δικό σας μονοπάτι. Επίσης έχετε την τάση να ζηλεύετε. Μία ευθεία γραμμή σημαίνει ότι είστε και λογικοί σαν άνθρωποι.

Αν από την άλλη η γραμμή της καρδιάς είναι ευθείας και παράλληλη με του κεφαλιού σας τότε έχετε πάντα τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Μία κυματιστή γραμμή δείχνει ότι έχετε πολλές σχέσεις αλλά δεν είναι σοβαρές. Μία διπλή και διχαλωτή γραμμή δείχνει ότι συνδυάζετε ρομαντισμό και λογική.

Η γραμμή του κεφαλιού στην παλάμη

Η γραμμή του κεφαλιού είναι γνωστή και ως γραμμή της σοφίας. Βρίσκεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη πάνω από την γραμμή ζωής. Μία μακριά γραμμή σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. Είστε λογικοί και εκτιμάτε πολύ τους λογικούς ανθρώπους.

Επίσης έχετε ισχυρή μνήμη. Μία πολύ μεγάλη γραμμή δείχνει ότι είστε ένας ισχυρός άνθρωπος και προσπαθείτε να είστε εγωκεντρικός. Είστε επίσης οργανωμένοι. Μία σύντομη γραμμή δείχνει ότι αναλύετε πολύ πρόσωπα και καταστάσεις.

Μία κεκλιμένη ή μία γραμμή που κάνει καμπύλη δείχνει ότι είστε ένας ρομαντικός άνθρωπος, αρκετά ιδεαλιστής και αρπάζετε κάθε ευκαιρία. Μία λεπτή γραμμή δείχνει επίσης ότι είστε ονειροπόλος. Μία διακεκομμένη γραμμή δείχνει ότι πολλές φορές χάνετε τον έλεγχο στις σκέψεις σας.

via daddy-cool.gr

Advertisement

Title

zodia8 ώρες ago

Πρόβλεψη εφιάλτης από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να...

zodia9 ώρες ago

Τα ζώδια της εβδομάδας από την Άντζελα Τίκη

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τους Δία και Ποσειδώνα μεγεθύνει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες μας ενώ...

zodia11 ώρες ago

Οι προβλέψεις της Tετάρτης 27 Οκτωβρίου από την κορυφαία αστρολόγο

Το δικό της πένθος βιώνει η Λίτσα Πατέρα, η οποία ήταν επίσης επηρεασμένη από ένα γεγονός, που συγκίνησε όλη την χώρα. Η γνωστή...

zodia12 ώρες ago

Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα 3 ζώδια. Έκτακτη προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη

Σε μια έκτακτη προειδοποίση για τα ζώδια προχώρησε η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία αναφέρθηκε στο ποια πρέπει να κάνουν σήμερα (27/10) μεγάλη προσοχή. Η...

zodia13 ώρες ago

Ώρες αγωνίας για 5 ζώδια.

Το δικό του «καμπανάκι» για τα ζώδια χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποια θα περάσουν ώρες αγωνίας και χρειάζεται να δώσουν σήμερα (27/10)...

zodia1 ημέρα ago

Συγκινήσεις και εξαπατήσεις για αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, «η Αφροδίτη που δείχνει πως χαιρόμαστε και πως αγαπάμε, είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που μας...

zodia1 ημέρα ago

Η Βίκυ Παγιατάκη μιλάει για τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου αλλά και για όσους πιέζονται αυτές τις ημέρες

Λίγο καλύτερη είναι η σημερινή μέρα για τους Καρκίνους, ωστόσο λίγη πίεση θα νιώσουν 4 ζώδια και συγκεκριμένα οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι...

zodia2 ημέρες ago

Σμαρώ Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021

Η αστρολόγος Σμαρώ Σωτηράκη ανέλυσε στην εκπομπή «Ελένη» τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021. «Πάντα...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.