Connect with us

MUST READ

Άση Μπήλιου Πανσέληνος του θερισμού στις 21/09 Τι είναι και ποια 4 ζώδια επηρεάζονται

Published

on

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αστρολόγος Άση Μπήλιου στο asibiliou.gr ενώ η νέα Σελήνη αναφέρεται πάντα στο καινούριο, στον σπόρο που πέφτει στη γη, η Πανσέληνος είναι πάντα η εποχή του θερισμού. Ανάλογα με τους σπόρους που σπείραμε με τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου (07/09/2021) τώρα θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Μήπως τον Σεπτέμβριο κάνατε κάποιο νέο ξεκίνημα;

Τώρα θα δείξει αν ήταν μια καλή ιδέα ή αν πρέπει να κάνετε τροποποιήσεις και αλλαγές για να έχετε περισσότερη επιτυχία. Οι δυο πιο κύριες όψεις της Πανσελήνου αν και με αρκετές μοίρες απόκλιση είναι το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που σχετίζεται με τα «σκοτάδια» της ζωής μας, τη δύναμη, την εξουσία, το παρασκήνιο και μας προτρέπει να προσέξουμε τις αποφάσεις που βασίζονται σε εμμονές, παρόρμηση και χειριστικές καταστάσεις, για να μην χάσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Θα πρέπει λοιπόν να μην αφήσουμε τα συναισθήματα να μας «πνίξουν» και να προσπαθήσουμε να έχουμε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση στα θέματα που μας αφορούν. Η δεύτερη όψη είναι με τον Ποσειδώνα και σίγουρα θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω για να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να μην παρασυρόμαστε από εξιδανικεύσεις και ουτοπίες. Η ζωή μοιάζει με όνειρο με μια Πανσέληνο στους Ιχθύς.

Βέβαια όνειρα είναι και οι εφιάλτες αλλά η συγκεκριμένη Πανσέληνος δεν είναι τόσο αρνητική. Λίγο πριν σχηματιστεί άλλωστε θα έχουμε μια εξαιρετική όψη τριγώνου με τον Ερμή και τον Δία. Αυτή η όψη μας βοηθά να δούμε τη μεγάλη εικόνα, να εξετάσουμε όλες τις πλευρές και τις απόψεις πριν πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι μια εξαιρετική όψη για επικοινωνία αλλά και για διαπραγματεύσεις. Ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα αυτής της Πανσελήνου επειδή πραγματοποιείται στο τέλος του ζωδίου των Ιχθύων είναι ότι σχετίζεται με το τέλος καταστάσεων και σχέσεων. Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε όμως καθώς πολύ σύντομα θα ανοίξει ένα νέος δρόμος σε ό,τι τελειώνει.

Η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη που πραγματοποιείται στις 28° 13′ των Ιχθύων θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς και ιδιαίτερα σε όσους έχουν τον Ήλιο τους ή τον ωροσκόπο τους από τις 26 έως τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αυτά τα 4 ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο του Θερισμού

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνσης, το επαγγελματικό σας στάτους και προφίλ, τη φήμη, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας και σας βοηθά να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Επηρεάζει όμως την οικογένεια και το σπίτι και ίσως νιώθετε μοιρασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Από τη μία λοιπόν θα έχετε τις ευκαιρίες να ανελιχθείτε επαγγελματικά, να δείξετε σε όλους την αξία σας, να προοδεύσετε και να ενισχύσετε τη φήμη σας και από την άλλη θα σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και θα νιώθετε ότι δεν αφιερώνετε χρόνο σε αυτούς που αγαπάτε. Θα αισθάνεστε μπερδεμένοι και ίσως δεν θα μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις επιτυχίες σας, αφού βαθιά μέσα σας τίποτα δεν θα σας ικανοποιεί. Δεν χρειάζεται να υποφέρετε και να διχάζεστε.

Μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, μην τους αφήνετε έξω από το πρόγραμμα και τις σκέψεις σας και ζητήστε την κατανόηση τους. Προσπαθήστε όταν επιστρέφετε σπίτι, να είστε πραγματικά μαζί τους, να τους δίνετε λίγη από τη σημασία που έχουν ανάγκη και όλα θα πάνε καλά. Επίσης, αν κάτι ξεκίνησε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα την περίοδο που ο Δίας βρισκόταν στους Ιχθύς, δηλαδή από 14/5 έως 28/7, ίσως με αυτή την Πανσέληνο να έχετε εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντί σας, τους Ιχθύς, και βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά.

Ακόμη δεν είναι απίθανο ο σύντροφός σας να έχει εκείνος κάποια θετική εξέλιξη στην δική του ζωή κι εμμέσως να επηρεαστείτε κι εσείς. Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Το τρίγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τις προσπάθειες σας για να αποκτήσετε μια πιο ανθρώπινη καθημερινότητα και να βάλετε πρόγραμμα στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά, αλλά και στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα ξεκινήματα και αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στους Ιχθύς που επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και ίσως έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως οίκημα, την ακίνητη περιουσία σας, τα μέλη της οικογένειας σας, τους συγκατοίκους σας, τον γάμο και το στάτους σας. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες καταστάσεις που να σας αναγκάσουν να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να είστε ρεαλιστές και ψύχραιμοι, να θέσετε όρια και να πάρετε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ευτυχισμένοι.

Αν χρειάζεται να κόψετε δεσμούς για να βρείτε τη χαρά στη ζωή σας, κάντε το, για καλό σας θα είναι. Η Σελήνη από το συναισθηματικό ζώδιο των Ιχθύων αυξάνει τις ευαισθησίες σας, αλλά και τον θυμό σας, απέναντι σε άτομα που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα και απομακρύνετε τους τοξικούς ανθρώπους από δίπλα σας. Ο Ήλιος λάμπει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, τον 10ο οίκο, οπότε είναι μια εξαιρετική στιγμή να αυξήσετε τη φήμη σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τον επαγγελματισμό σας. Εξάλλου, το τρίγωνο Ερμή-Δία σας βοηθά να είστε πιο επικοινωνιακοί και ενισχύει το ομαδικό πνεύμα στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας είναι η στιγμή σας μέσα στον χρόνο που πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και το μέλλον σας. Είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή σας, με τις σχέσεις σας, με την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, με τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, με τη δουλειά σας; Αν ναι μπράβο σας, αν όχι, τότε ήρθε η ώρα για να αλλάξετε ό,τι δεν σας ευχαριστεί, ό,τι σας καταπιέζει και δεν σας εκφράζει. Μην ανησυχείτε δεν θα κάνετε επανάσταση, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τον εαυτό σας, να τον αγαπήσετε γι’ αυτό που πραγματικά είναι και όχι για να είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι.

Αναδείξτε τα ταλέντα σας, δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας, στις ανάγκες σας, στα χόμπι που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν και σε αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. Για τον επόμενο μήνα ξεψαχνίστε σε βάθος τις σχέσεις σας και κρατήστε αυτές που σας ικανοποιούν, δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε εσείς για να είναι χαρούμενοι οι άλλοι και να μην το εκτιμούν κιόλας. Προσδιορίστε ποιοι από τους συνεργάτες σας είναι σύμμαχοι σας και ποιοι σας κρατούν πίσω και χαράξτε μια πορεία που θα σας οδηγήσει στα δικά σας όνειρα και όχι να εξυπηρετείτε τα όνειρα των άλλων. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Το τρίγωνο του Ερμή με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, τον Δία, σας καλεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό σας και με όσους εμπιστεύεστε πολύ και να εστιάσετε στη δική σας ευτυχία και στα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους.

Ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τον Οκτώβρη – Τι σημαίνει αυτό; Η Άση Μπήλιου εφιστά την προσοχή!

Ο Άρης, ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει το πάθος, τη σεξουαλικότητα, την ενέργεια, τη δράση, τον τρόπο που διεκδικούμε, περνά στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ζυγό και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2021 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο η ενέργεια του διαφοροποιείται, καθώς θα βρίσκεται σε ένα περιβάλλον πιο κομψό και ευγενικό (το σπίτι της Αφροδίτης) και θα δίνει τις μάχες του με όπλο τη διπλωματία.

Από τη νέα του θέση επηρεάζονται όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, αλλά στις επάλξεις θα είναι περισσότερο τα 4 παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας και όταν βρίσκεται απέναντί σας στον Ζυγό δεν μπορεί να εκφράσει τη δυναμική του. Εσείς θέλετε πόλεμο και ο Ζυγός διπλωματία και αυτό σημαίνει ότι ίσως να νιώθετε πως σας έχουν κοπεί τα φτερά. Επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στους άλλους και να ασχοληθείτε με τις ανάγκες τους. Οι άλλοι θα έχουν λόγο στη ζωή σας και στις αποφάσεις σας και αυτό θα σας πιέσει, διότι εσείς έχετε μάθει να είστε πρωταγωνιστές και ίσως βγάλετε έντονο ανταγωνισμό. Ο συμβιβασμός είναι ο δρόμος που πρέπει να διαλέξετε, όσο και αν δεν σας πάει, αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις. Επίσης, θα είναι μια περίοδος όπου οι επαφές με τους άλλους θα είναι πολλές, όπως και οι απαιτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μπροστά σας έξι εβδομάδες που θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και με πειθαρχία. Ο Άρης προχωρά στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που αφορά τη δουλειά και τις καθημερινές σας ρουτίνες και φέρνει πολλές ευκαιρίες, αλλά και πίεση, γκρίνια και αντιδράσεις. Για να έχετε αποτελέσματα και να είστε παραγωγικοί χρειάζεται επιμονή και πρόγραμμα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, αλλά την υγεία σας. Δεν μπορείτε να αφιερώνετε όλο σας το είναι στη δουλειά, διότι θα καταρρεύσετε. Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε και με τη φυσική σας κατάσταση και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα υγείας μέσω της διατροφής και της άσκησης και να αποκτήσετε πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης φεύγει από την Παρθένο για να πάει σε ένα πιο φιλικό σας ζώδιο, τον Ζυγό και παίρνετε μια ανάσα. Από τις 15/9 έως τις 30/10 ελαχιστοποιούνται οι πιέσεις και από τη νέα του θέση θα σας κάνει πιο αισιόδοξους και ερωτικούς. Θα φλερτάρετε, θα γοητεύετε, θα επικοινωνείτε περισσότερο. Δεν θα σας οδηγούν τα πρέπει, αλλά οι επιθυμίες σας. Θα θέλετε να διασκεδάσετε, να χαθείτε στις απολαύσεις και να περνάτε πιο ξέγνοιαστες στιγμές. Θα κάνετε κινήσεις να τονώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με τον-η σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι ή να βρείτε έναν νέο έρωτα που θα γεμίσει την καρδιά σας αν είστε αδέσμευτοι. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και ό,τι σας κάνει χαρούμενους και δημιουργικούς. Επίσης, είναι ευνοϊκό διάστημα για όσους επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο ή για να περάσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Σημαντική η συμβολή του Άρη και στα επιχειρηματικά ή επαγγελματικά σας σχέδια που θα υλοποιούνται πιο εύκολα και με τη στήριξη άλλων. Αν κάνετε κάποιο επάγγελμα που σας φέρνει σε επαφή με κόσμο μπορεί να γίνετε πιο δημοφιλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αυτό θα είναι το μότο σας για το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον Ζυγό, αφού όλη σας η ενέργεια θα δοθεί στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνετε βελτιώσεις στο ακίνητο που μένετε ή ανακαινίσεις. Επίσης, ίσως ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού ή μπορεί να ψάχνετε να αγοράσετε είτε να πουλήσετε κάποιο σπίτι ή να μετακομίσετε και να έχετε αυτό ως προτεραιότητα. Ακόμη, μπορεί να προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα ή να επανέλθουν στο προσκήνιο κάποια άλυτα προβλήματα από το παρελθόν (θα είναι και ο Ερμής ανάδρομος από τις 28/9 έως τις 17/10) και να χρειαστεί τώρα να βρείτε τις λύσεις και να κάνετε διάλογο με τους συγγενείς σας. Ακόμη, με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να έχετε έντονο το αίσθημα του ανικανοποίητου και τίποτα να μην σας ευχαριστεί και να γκρινιάζετε λίγο παραπάνω. Κάποιοι από σας μπορεί να ετοιμάζετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα!

ΛΕΩΝ

Έντονη και με πολύ τρέξιμο θα είναι για εσάς η περίοδος που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, δηλαδή από τις 15/9 έως τις 30/10. Οι ταχύτητες θα είναι ανεβασμένες, όπως και η διάθεση σας. Θα είστε κοινωνικοί, πολυάσχολοι, θα έχετε πολλές συναντήσεις, ραντεβού, εξόδους και όπως καταλαβαίνετε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Μπορεί να προκύψουν και κάποια ταξίδια ή νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας. Ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης. Επίσης, μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα στενών συγγενών σας ή να δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις με γείτονες, συμμαθητές, συμφοιτητές ή άτομα που έρχεστε καθημερινά σε επαφή. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό και θα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας μέχρι τις 30/10. Θα είναι μια περίοδος με πολλά έξοδα, αλλά και ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ίσως έχετε κάποια πρόταση για μια νέα πιο προσοδοφόρα εργασία ή για μια επένδυση που θα αποφέρει κέρδη. Απλά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διότι ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μετά τις 28/9 και δεν ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, ούτε οι υπογραφές νέων συμβολαίων. Επίσης, είναι το κατάλληλο διάστημα για να εξετάσετε με ψυχραιμία και διαύγεια τις «τρύπες» στον προϋπολογισμό σας και να φέρετε μια ισορροπία στο ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Θα έχετε λιγότερο στρες, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και να «πουλήσετε» τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να ισχυροποιήσετε την επιρροή σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια φορά, περίπου, ανά δύο χρόνια ο Άρης κάνει την επίσκεψή του σε κάθε ζώδιο και τώρα ήρθε η στιγμή σας. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες θα τον φιλοξενείτε και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, αλλά και τρέξιμο. Κάθε μέρα θα έχετε να κάνετε πολλά και οι προκλήσεις δεν θα λείπουν από την ημερήσια διάταξη. Όμως, θα έχετε και την όρεξη να ανταποκριθείτε σε όλα. Θα είστε ευέλικτοι, πρόθυμοι, γεμάτοι ενέργεια, αλλά ταυτόχρονα θα θέλετε να γίνεται το δικό σας και θα δίνετε τις μάχες σας προς αυτή την κατεύθυνση. Θα νιώθετε πιο δυνατοί και πρωταγωνιστές της περιόδου και θα είστε λίγο πιο εριστικοί και ξεροκέφαλοι. Δεν θα δέχεστε αντιρρήσεις και θα επιμένετε μέχρι να πείσετε τους άλλους και να τους αποδείξετε ότι έχετε δίκιο. Όπως καταλαβαίνετε θα συναντήσετε σθεναρές αντιστάσεις και αντιδράσεις, οπότε θα πρέπει να εξαντλήσετε τα αποθέματα διπλωματίας που διαθέτετε. Παράλληλα, όλη αυτή την περίοδο να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας, διότι θα είστε πιο ευάλωτοι και καλό θα είναι να προσπαθείτε να ξεκουράζεστε και να τονώνετε το ανοσοποιητικό σας, καθώς θα είναι μια εξαντλητική περίοδος για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να επισκέπτεται τον πιο κρυφό, εσωτερικό και παρασκηνιακό οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μάλλον θα κινήστε περισσότερο στις σκιές παρά στα φώτα. Μπορεί να εργάζεστε στο σπίτι λόγω συνθηκών ή να πρέπει να κρατήσετε μυστικό κάποιο πρότζεκτ που σας έχει ανατεθεί και να το δουλεύετε μόνοι σας και κρυφά από αδιάκριτα μάτια. Μπορεί όμως να γίνονται και συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας, που να αφορούν είτε τα επαγγελματικά σας είτε τα προσωπικά σας. Ίσως πάλι να αγχώνεστε πολύ και να πέφτετε ψυχολογικά, διότι πρέπει να κρατηθεί μυστική κάποια σχέση ή συνεργασία σας, καθώς αν μαθευτεί θα πληγεί το στάτους σας. Όπως και να έχει κρατήστε χαμηλό προφίλ, μη δίνετε δικαιώματα, αποφύγετε όσο μπορείτε τα πισώπλατα μαχαιρώματα και μην εκτίθεστε. Μετά τις 30/10 που ο Άρης θα έρθει στο δικό σας ζώδιο θα είστε έτοιμοι να χτυπήσετε… Ακόμη, δώστε προσοχή στην υγεία σας, αλλά και σε δικά σας πρόσωπα που ενδεχομένως ζητήσουν τη βοήθεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό ξεκινά μια από τις πιο κοινωνικές περιόδους για εσάς και θα είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους, συνεργάτες και άτομα με τα οποία μπορεί να κάνετε κοινά σχέδια. Θα είναι ένα διάστημα που θα κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας και θα θέσετε τους νέους στόχους σας. Προσέξτε όμως, διότι το κυνήγι της επιτυχίας μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους και να γίνετε πιεστικοί προς τους άλλους και απαιτητικοί. Αν δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις, με καλή διάθεση και θέληση θα καταφέρετε να λειαίνετε τις διαφορές. Εξάλλου θα πρέπει να συνεργαστείτε για να πετύχετε. Μαζί μπορείτε καλύτερα από ότι μόνοι σας και γι’ αυτό θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορούν όλοι να τρέχουν με τους δικούς σας ρυθμούς, οι οποίοι θα είναι άπιαστοι με τον Άρη στον Ζυγό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη από τον Ζυγό στο υψηλότερο σημείο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 10ο οίκο, απογειώνονται οι φιλοδοξίες σας και ανεβάζετε τον πήχη πολύ ψηλά. Σίγουρα δεν θα είναι περίπατος, θα έχετε περισσότερο άγχος και πίεση, αλλά και εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και της οικογένειας. Θα είναι ένα κουραστικό διάστημα, με έντονο ανταγωνισμό και με πολλές ευθύνες, αλλά εσείς θα προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις. Επειδή θα είστε πιεσμένοι και με τεράστιο άγχος, ίσως κλονιστούν οι σχέσεις σας με κάποιον ανώτερο στη δουλειά ή με τους γονείς σας, ή αν είστε εσείς γονείς με τα παιδιά σας. Οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κουβέντες που κάνετε και πώς εκφράζεστε. Επίσης, να προσέχετε την υγεία σας, διότι θα είστε ευάλωτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τις επόμενες έξι εβδομάδες μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας, αγαπητοί Υδροχόοι, καθώς ο Άρης από τον Ζυγό πυροδοτεί τον περιπετειώδη 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας παρακινεί να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Πειραματιστείτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας και αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες, που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας. Θα είστε πιο ενθουσιώδεις, με περισσότερες πρωτότυπες ιδέες και μπορεί να καταφέρετε να συνάψετε μια συμφωνία με άτομα από το εξωτερικό. Ευνοούνται πολύ οι επαφές με ξένους, οι σπουδές, τα ταξίδια και ό,τι αφορά τις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Αξιοποιήστε την επιρροή του Άρη από τον Ζυγό στο έπακρο, διότι θα κάνει δύο χρόνια για να επιστρέψει ξανά σε αυτή τη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα χρήματα και οι οικονομικές συναλλαγές θα είναι προτεραιότητα μέχρι τις 30/10, που θα μείνει και ο Άρης στον Ζυγό. Σε αυτό το διάστημα θα έχετε εύνοια σε οικονομικές συμφωνίες, δάνεια, φόρους, μπόνους και σε χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλους. Αυτό σημαίνει ότι αν είχατε κάποιο θέμα με την τράπεζα, με ένα δάνειο, με την εφορία, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να βρείτε μια επωφελή λύση. Επίσης, αν ψάχνατε κάποια χορηγία ή χρηματοδότηση ίσως να καταφέρετε να τη λάβετε. Νομικά θέματα ευνοούνται, αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι. Ακόμη, είναι μια καλή περίοδος για να συνειδητοποιήσετε αν είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με συζήτηση και διάλογο να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες που έχουν χαθεί.

Advertisement

Title

zodia9 ώρες ago

Πρόβλεψη εφιάλτης από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να...

zodia10 ώρες ago

Τα ζώδια της εβδομάδας από την Άντζελα Τίκη

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τους Δία και Ποσειδώνα μεγεθύνει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες μας ενώ...

zodia12 ώρες ago

Οι προβλέψεις της Tετάρτης 27 Οκτωβρίου από την κορυφαία αστρολόγο

Το δικό της πένθος βιώνει η Λίτσα Πατέρα, η οποία ήταν επίσης επηρεασμένη από ένα γεγονός, που συγκίνησε όλη την χώρα. Η γνωστή...

zodia13 ώρες ago

Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα 3 ζώδια. Έκτακτη προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη

Σε μια έκτακτη προειδοποίση για τα ζώδια προχώρησε η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία αναφέρθηκε στο ποια πρέπει να κάνουν σήμερα (27/10) μεγάλη προσοχή. Η...

zodia14 ώρες ago

Ώρες αγωνίας για 5 ζώδια.

Το δικό του «καμπανάκι» για τα ζώδια χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποια θα περάσουν ώρες αγωνίας και χρειάζεται να δώσουν σήμερα (27/10)...

zodia2 ημέρες ago

Συγκινήσεις και εξαπατήσεις για αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, «η Αφροδίτη που δείχνει πως χαιρόμαστε και πως αγαπάμε, είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που μας...

zodia2 ημέρες ago

Η Βίκυ Παγιατάκη μιλάει για τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου αλλά και για όσους πιέζονται αυτές τις ημέρες

Λίγο καλύτερη είναι η σημερινή μέρα για τους Καρκίνους, ωστόσο λίγη πίεση θα νιώσουν 4 ζώδια και συγκεκριμένα οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι...

zodia2 ημέρες ago

Σμαρώ Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021

Η αστρολόγος Σμαρώ Σωτηράκη ανέλυσε στην εκπομπή «Ελένη» τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021. «Πάντα...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.