Connect with us

MUST READ

Σεπτέμβριος 2021 Tυχερές και άτυχες μέρες από την Άση Μπήλιου

Published

on

Αυτές είναι οι τυχερές και οι άτυχες μέρες για τον Σεπτέμβριο του 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου. Ο Σεπτέμβρης είναι ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου. Το γλυκό Καλοκαιράκι μας άφησε και στην θέση του έρχεται το γλυκό Φθινόπωρο με τα πρωτοβρόχια, τους ζεστούς καφέδες και το χουχούλιασμα. Μία νέα εποχή συμβολίζει και ένα νέο ξεκίνημα.

Έτσι έχουμε ανάγκη ο Σεπτέμβρης να είναι ένας μήνας τυχερός με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Η Άση Μπήλιου λοιπόν μοιράζεται μαζί μας τις τυχερές και τις άτυχες μέρες του Σεπτεμβρίου κι εμείς δε θα μπορούσαμε να μην τις δούμε αναλυτικά. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι αλλαγές είναι στο μενού του Σεπτεμβρίου, καθώς τελειώνει σιγά-σιγά το καλοκαίρι και στις 22/9 μπαίνουμε επίσημα στο φθινόπωρο, με τη φθινοπωρινή ισημερία και την είσοδο του Ήλιου στον Ζυγό.

Η φετινή έναρξη του φθινοπώρου θα συνοδευτεί από την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, που θα επηρεάσει τόσο την προσωπική όσο και την κοινωνική μας ζωή τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Γι’ αυτό θα ήταν καλό τις ενάρξεις και όποια σημαντική εκκίνηση θέλουμε να κάνουμε να την προγραμματίσουμε πριν από τις 26/9. Επειδή η σκιά του ανάδρομου Ερμή θα ξεκινήσει μέρες πριν, όσο πιο κοντά στη Νέα Σελήνη στην Παρθένο -που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου- υπολογίζουμε μια έναρξη, τόσο καλύτερα θα πάει το πράγμα.

Το διάστημα από 7 μέχρι 20 Σεπτεμβρίου είναι σχετικά πιο θετικό για τα νέα ξεκινήματα. Στις 21 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα θα έχουμε την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου.

2 Σεπτεμβρίου:

Μέρα-παγίδα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη συγκεκριμένη μέρα, καθώς ο Άρης (δράση, πρωτοβουλία) έρχεται σε ακριβείας όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα (εξιδανίκευση, εξαπάτηση, αδιαφάνεια). Οι προσπάθειες μας και οι πρωτοβουλίες κινδυνεύουν να ματαιωθούν ή να πέσουν στο κενό. Μπορεί να εξιδανικεύουμε πιο εύκολα και γρήγορα καταστάσεις και ανθρώπους, ενώ υπάρχει τάση για εξαπάτηση, ψευδείς πληροφορίες και ειδήσεις, αδιαφανή κίνητρα, αλλά και απώλειες. Επηρεάζονται περισσότερο: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στις 22 μοίρες των παραπάνω ζωδίω

5 Σεπτεμβρίου:

Τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται μια θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η επιρροή ξεκινά από τις 4/9, οπότε μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την όψη σε θέματα οργάνωσης, τακτοποιήσεων σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, θέματα σπουδών, σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις.Θα ωφεληθούν κυρίως: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Ευνοϊκά θα κυλήσουν τα πράγματα και για τους Λέοντες, τους Κριούς και τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.

6 Σεπτεμβρίου:

Βρισκόμαστε ακριβώς μια μέρα πριν τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο. Και μολονότι η μέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα έχει δυο υποστηρικτικές όψεις. Η πρώτη είναι το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και αφορά κυρίως τα ζώδια της γης ή όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά, δηλαδή στον Ταύρο, στον Αιγόκερω και στην Παρθένο κοντά στις 24, 25 μοίρες. Δείχνει φιλοδοξία, συναρπαστικές εμπειρίες και ένταση σε ερωτικό και σεξουαλικό επίπεδο, αλλά και δύναμη ψυχής, όπως και ισχυρή διεκδίκηση των επιθυμιών μας.

Την ίδια μέρα στις 6/9 πραγματοποιείται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, που ευνοεί τα ζώδια του αέρα και κυρίως όσους έχουν γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 25 μοίρες των Διδύμων, του Ζυγού, του Υδροχόου. Αισιοδοξία, χαρά, τυχερές επαφές και συνομιλίες, δώρα και οικονομικά οφέλη, είναι μερικά από τα σενάρια αυτής της όψης.

7 Σεπτεμβρίου:

Τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε ακριβές τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Την ίδια μέρα έχουμε και το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού.

Είναι μια Νέα Σελήνη που ευνοεί τις αλλαγές, τις εκπλήξεις, τα ευχάριστα απρόοπτα, ενώ μπορεί να έχουμε τάσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας. Αλλαγές μπορεί να έχουν τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας: Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στη 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ευνοούνται ιδιαίτερα και οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι με Ήλιο ή ωροσκόπο στις 14 μοίρες.

14 Σεπτεμβρίου:

Ο Ήλιος από την Παρθένο έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να δείχνει παραπληροφόρηση, ψευδή στοιχεία, παραπλάνηση, δόλο, εξαπάτηση, εξιδανίκευση. Είναι η όψη που ο θησαυρός αποδεικνύεται άνθρακας. Αφορά: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, με Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 21 μοίρες των ζωδίων αυτών. Προσπαθήστε να είστε καχύποπτοι όταν σας τάζουν πολλά.

17 Σεπτεμβρίου:

Τα ξημερώματα της 17ης Σεπτεμβρίου ο Ήλιος έρχεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια δυνατή όψη που δείχνει αποφασιστικότητα, πυγμή, ισχυρές γνωριμίες, έρευνα και αποκαλύψεις. Ευνοεί τα ζώδια της γης: Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και κυρίως όλους όσοι έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 24 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Την ίδια μέρα έχουμε το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στα σταθερά ζώδια. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα έρθει σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Είναι μια όψη κατήφειας, δυσκολίας στις προσωπικές σχέσεις, στα οικονομικά, δείχνει ανασφάλειες, ενώ τα «πρέπει» σβήνουν τις επιθυμίες μας. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

20-21 Σεπτεμβρίου:

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 20ης Σεπτεμβρίου προς 21η Σεπτεμβρίου, έχουμε ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή από τον Ζυγό και τον Δία από τον Υδροχόο.Η όψη αυτή, που επηρεάζει περισσότερο την 20η Σεπτεμβρίου, αλλά εξακολουθεί και στις 21/9, είναι τυχερή για επικοινωνία, μετακινήσεις, συναντήσεις, οτιδήποτε αφορά το διαδίκτυο, για αγορές εξοπλισμού ή μέσων μεταφοράς, αλλά και για να έχουμε φρέσκες και όμορφες ιδέες. Αφορά τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, αλλά κάτι θα κερδίσουν και οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Λέοντες του τρίτου δεκαήμερου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 23 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Στις 21/9 πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, με τη Σελήνη στους Ιχθύς. Είναι μια Πανσέληνος ιδιαίτερα συναισθηματική, με ένταση και επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια και συγκεκριμένα τους γεννημένους κοντά στις 28 μοίρες.

22 Σεπτεμβρίου:

Ο Ερμής από τον Ζυγό έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και δημιουργεί τάση για εντάσεις στην επικοινωνία, αρνητικά σενάρια και τρόπους σκέψης, παρασκηνιακές ενέργειες, εμμονές, καχυποψία. Επηρεάζει τους παρορμητικούς Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 24η μοίρα.

23 Σεπτεμβρίου:

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό στον Ταύρο και δημιουργεί τριγμούς στις σχέσεις και μάλιστα εντελώς ξαφνικούς και απρόβλεπτους. Δεν είναι μια καλή μέρα για να πειραματιστείτε με την εμφάνιση, τις σχέσεις σας ή να συνάψετε κάποια συμφωνία ή δέσμευση.

Αφορά τους σταθερούς του ζωδιακού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

25 Σεπτεμβρίου:

Μια πιο σταθερή μέρα, με το τρίγωνο του Άρη από τον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Είναι μια μέρα να την αξιοποιήσουμε σε πρωτοβουλίες, οργανωμένη δράση, για να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του αέρα, δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαήμερου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

26 Σεπτεμβρίου:

Ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει φαινομενικά σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας τα συνήθη προβλήματα στην καθημερινότητα μας, δηλαδή αναβολές, καθυστερήσεις, ματαιώσεις.

Θα επηρεάσει στη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί τις επόμενες 20 μέρες τουλάχιστον.

29 Σεπτεμβρίου:

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Είναι μια σούπερ ρομαντική όψη, που δημιουργεί τάσεις εξιδανίκευσης, μεγάλες προσδοκίες στις σχέσεις, πλατωνικούς έρωτες.

Αφορά τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 21ο μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

30 Σεπτεμβρίου:

Ο Ήλιος από τον Ζυγό σχηματίζει μια θετική όψη τριγώνου με τον Κρόνο, μια όψη που προάγει την υπευθυνότητα, την οργάνωση, την ανάληψη ευθυνών, την πειθαρχία και τη δικαιοσύνη. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του αέρα και μπορεί να επωφεληθούν, δηλαδή τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαήμερου ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται κοντά στις 6, 7 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Advertisement

Title

Χωρίς κατηγορία15 ώρες ago

Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για ποια από...

MUST READ1 ημέρα ago

Χωρίσατε; Αυτοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε...

zodia1 ημέρα ago

Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή εβδομάδα, τα πέντε ζώδια που θα περάσουν πραγματικά δύσκολα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν...

MUST READ2 ημέρες ago

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και...

zodia2 ημέρες ago

Επεισοδιακή εβδομάδα για 5 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Επεισοδιακή πρόκειται να είναι η εβδομάδα που ξεκινάει από τις 27/9 για 5 ζώδια. Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκη στις προβλέψεις του...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το 1 ζώδιο σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη...

zodia3 ημέρες ago

Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη. Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Σε προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μετά από μια σοκαριστική πρόβλεψη για τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον Οκτώβριο, που για ορισμένα ζώδια δε θα...

zodia3 ημέρες ago

Λίτσα Πατέρα: «Ο επιμένων νικά» – Δυναμικές κινήσεις για αυτά τα ζώδια!

Ευχάριστα νέα φέρνει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, καθώς η δράση του Κρόνου με τον Άρη θα μας ευνοήσει να κάνουμε πράγματα...

zodia3 ημέρες ago

Τα ζώδια που ανάδρομος Ερμής θα «τρελάνει» – Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ανέλυσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη η γνωστή αστρολόγος, Βίκυ Παγιατάκη. Κριός: Κέρδος και ευχαρίστηση πηγαίνουν...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.