Connect with us

MUST READ

Θα σε πρήξουν: Οι 3 γυναίκες που σύμφωνα με το ζώδιό τους είναι καταπιεστικές

Published

on

Οι 3 γυναίκες που σύμφωνα με το ζώδιό τους είναι καταπιεστικές. Ποια γυναικεία ζώδια είναι πολύ καταπιεστικά με το άλλο τους μισό; Μία υγιής σχέση δεν πρέπει να έχει κανένα σημάδι καταπίεσης. Παρόλα αυτά είναι μερικοί άνθρωποι που στις σχέσεις τους δεν είναι αυτό που θα λέγαμε… ελευθεριακοί. Γυναίκες και άντρες που ζηλεύουν υπερβολικά, που είναι γεμάτοι ανασφάλειες, που θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους με τον τρόπο που θα ήθελαν αυτοί να γίνει.

Άνθρωποι που δεν είναι εύκολοι και αυτοί που έχουν δίπλα τους, συνήθως είναι άνθρωποι με τεράστια υπομονή. Σήμερα θα δούμε ποιες γυναίκες είναι πολύ καταπιεστικές στις σχέσεις τους σύμφωνα με το ζώδιό τους. Ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία; Διαβάστε παρακάτω: 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που δεν απασχολεί ιδιαίτερα την αστρολογία. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι όμως. Μπορεί να μην έχει την φήμη του εγωιστή όπως ο Κριός ή του εκδικητικού όπως ο Σκορπιός όμως η γυναίκα Παρθένος μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Είναι γνωστό ότι οι Παρθένοι είτε μιλάμε για γυναίκες είτε για άντρες, είναι ζώδια αρκετά επικριτικά. Δύσκολα θα πουν καλή κουβέντα για άνθρωπο και μερικές φορές όταν ξυπνούν με νεύρα κατακρίνουν ακόμη και ανθρώπους που υπεραγαπούν.

Επίσης οι Παρθένοι είναι αρκετά ισχυρογνώμονες και θέλουν τα πάντα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο και στο δικό τους πρόγραμμα. Αυτό ισχύει και στις σχέσεις τους. Ένας Παρθένος στην σχέση θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Θέλει το ταίρι του να το αποδεικνύει συνεχώς πόσο τον θέλει και πόσο τον αγαπάει γιατί οι γυναίκες Παρθένοι είναι πολύ ανασφαλείς. Επίσης είναι και καχύποπτοι. Μπορεί το άλλο τους μισό να μην έχει δώσει ποτέ δικαίωμα όμως με το που της μιλήσεις κάπως απότομα ή νιώσει για λίγες μέρες ότι δεν της δίνεις τόση σημασία ξεκινάει τις υστερίες.

Θέλει να μιλήσετε για την σχέση σας, θεωρεί ότι η σχέση σας περνάει κρίση, νομίζει ότι δεν την αγαπάς, την εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν κάνεις αυτό που θέλει αυτή με τον τρόπο που θέλει αυτή και άλλα τέτοια. Με λίγα λόγια για μία γυναίκα Παρθένο υπάρχει μόνο το άσπρο ή το μαύρο.

Οι άνθρωποι οφείλουν να λειτουργούν όπως λειτουργεί αυτή, γιατί αν λειτουργήσουν κάπως διαφορετικά, σημαίνει ότι δεν την αγαπάνε τόσο ή δεν είναι ερ@τευμένοι. Και μπορεί χίλια άτομα να της λένε να αλλάξει στάση, όμως ενώ καταλαβαίνει ότι κάνει λάθος, μετά από λίγο το ξεχνάει και φτου και απ’ την αρχή.

Ζυγός

Και η γυναίκα Ζυγός θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Μόνο που σε αντίθεση με τον Παρθένο δεν θέλει να έχει τον έλεγχο επειδή προσπαθεί να τελειοποιήσει το ταίρι του. Ξέρει ότι κανείς δεν είναι τέλειος και δεν το παίζει ξερόλας.

Η γυναίκα Ζυγός είναι καταπιεστική γιατί είναι χειριστική. Σε αντίθεση με τους Κριούς που θα έρθουν και θα σου πουν στα μούτρα σου τι τους ενοχλεί η γυναίκα Ζυγός προσπαθεί να κερδίσει αυτό που θέλει με ύπουλους τρόπους.

Διατηρώντας πάντα μία ψυχραιμία που σε κάνει να αναρωτιέσαι άμα παίρνει τίποτα ή αν είναι φυσική, προσπαθεί με μαλαγανιές και πλύσεις εγκεφάλου να σε κάνει να πας με τα δικά της τα νερά. Η χειριστικότητα είναι καταπίεση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μοιάζει λίγο με τον Παρθένο στην εμμονή που έχει να κάνει το ταίρι του να αλλάξει προς το καλύτερο. Γνωρίζει ένα ταίρι η γυναίκα Αιγόκερως και από το δεύτερο ραντεβού έχει στο μυαλό της “καλός/καλή είναι αλλά θα τον/την αλλάξω”. Δεν πάει έτσι.

Ο Αιγόκερως έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Αν το άλλο της μισό δεν αγγίζει την τελειότητα δεν αξίζει να είναι και δίπλα της. Και συνεχώς πιέζει καταστάσεις και πρόσωπα έτσι ώστε να πετύχει αυτό που θέλει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν μπαίνει ποτέ στην διαδικασία να κάνει αυτοκριτική και δεν λέει να κατεβάσει τον πήχη.

Photo cover via: welldoing.org

Advertisement

Title

MUST READ27 λεπτά ago

O κορυφαίος αστρολόγος προειδοποιεί «Τα χειρότερα δεν ήρθαν σε τόσα χρόνια θα φύγει ο κοpωvοϊός»

«Σεισμό» φέρνουν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη από το περασμένο καλοκαίρι, με το γνωστό αστρολόγο να έχει τονίσει, ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη...

Χωρίς κατηγορία1 ώρα ago

Παρατράγουδα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου!

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται...

Χωρίς κατηγορία17 ώρες ago

Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για ποια από...

MUST READ1 ημέρα ago

Χωρίσατε; Αυτοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε...

zodia1 ημέρα ago

Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή εβδομάδα, τα πέντε ζώδια που θα περάσουν πραγματικά δύσκολα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν...

MUST READ2 ημέρες ago

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και...

zodia2 ημέρες ago

Επεισοδιακή εβδομάδα για 5 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Επεισοδιακή πρόκειται να είναι η εβδομάδα που ξεκινάει από τις 27/9 για 5 ζώδια. Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκη στις προβλέψεις του...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το 1 ζώδιο σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη...

zodia3 ημέρες ago

Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη. Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Σε προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μετά από μια σοκαριστική πρόβλεψη για τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον Οκτώβριο, που για ορισμένα ζώδια δε θα...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.