Connect with us

MUST READ

Θα σε πρήξουν: Οι 3 γυναίκες που σύμφωνα με το ζώδιό τους είναι καταπιεστικές

Published

on

Οι 3 γυναίκες που σύμφωνα με το ζώδιό τους είναι καταπιεστικές. Ποια γυναικεία ζώδια είναι πολύ καταπιεστικά με το άλλο τους μισό; Μία υγιής σχέση δεν πρέπει να έχει κανένα σημάδι καταπίεσης. Παρόλα αυτά είναι μερικοί άνθρωποι που στις σχέσεις τους δεν είναι αυτό που θα λέγαμε… ελευθεριακοί. Γυναίκες και άντρες που ζηλεύουν υπερβολικά, που είναι γεμάτοι ανασφάλειες, που θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους με τον τρόπο που θα ήθελαν αυτοί να γίνει.

Άνθρωποι που δεν είναι εύκολοι και αυτοί που έχουν δίπλα τους, συνήθως είναι άνθρωποι με τεράστια υπομονή. Σήμερα θα δούμε ποιες γυναίκες είναι πολύ καταπιεστικές στις σχέσεις τους σύμφωνα με το ζώδιό τους. Ανήκεις κι εσύ σε αυτήν την κατηγορία; Διαβάστε παρακάτω: 

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που δεν απασχολεί ιδιαίτερα την αστρολογία. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι όμως. Μπορεί να μην έχει την φήμη του εγωιστή όπως ο Κριός ή του εκδικητικού όπως ο Σκορπιός όμως η γυναίκα Παρθένος μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Είναι γνωστό ότι οι Παρθένοι είτε μιλάμε για γυναίκες είτε για άντρες, είναι ζώδια αρκετά επικριτικά. Δύσκολα θα πουν καλή κουβέντα για άνθρωπο και μερικές φορές όταν ξυπνούν με νεύρα κατακρίνουν ακόμη και ανθρώπους που υπεραγαπούν.

Επίσης οι Παρθένοι είναι αρκετά ισχυρογνώμονες και θέλουν τα πάντα να γίνονται με τον δικό τους τρόπο και στο δικό τους πρόγραμμα. Αυτό ισχύει και στις σχέσεις τους. Ένας Παρθένος στην σχέση θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

Θέλει το ταίρι του να το αποδεικνύει συνεχώς πόσο τον θέλει και πόσο τον αγαπάει γιατί οι γυναίκες Παρθένοι είναι πολύ ανασφαλείς. Επίσης είναι και καχύποπτοι. Μπορεί το άλλο τους μισό να μην έχει δώσει ποτέ δικαίωμα όμως με το που της μιλήσεις κάπως απότομα ή νιώσει για λίγες μέρες ότι δεν της δίνεις τόση σημασία ξεκινάει τις υστερίες.

Θέλει να μιλήσετε για την σχέση σας, θεωρεί ότι η σχέση σας περνάει κρίση, νομίζει ότι δεν την αγαπάς, την εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν κάνεις αυτό που θέλει αυτή με τον τρόπο που θέλει αυτή και άλλα τέτοια. Με λίγα λόγια για μία γυναίκα Παρθένο υπάρχει μόνο το άσπρο ή το μαύρο.

Οι άνθρωποι οφείλουν να λειτουργούν όπως λειτουργεί αυτή, γιατί αν λειτουργήσουν κάπως διαφορετικά, σημαίνει ότι δεν την αγαπάνε τόσο ή δεν είναι ερ@τευμένοι. Και μπορεί χίλια άτομα να της λένε να αλλάξει στάση, όμως ενώ καταλαβαίνει ότι κάνει λάθος, μετά από λίγο το ξεχνάει και φτου και απ’ την αρχή.

Ζυγός

Και η γυναίκα Ζυγός θέλει να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Μόνο που σε αντίθεση με τον Παρθένο δεν θέλει να έχει τον έλεγχο επειδή προσπαθεί να τελειοποιήσει το ταίρι του. Ξέρει ότι κανείς δεν είναι τέλειος και δεν το παίζει ξερόλας.

Η γυναίκα Ζυγός είναι καταπιεστική γιατί είναι χειριστική. Σε αντίθεση με τους Κριούς που θα έρθουν και θα σου πουν στα μούτρα σου τι τους ενοχλεί η γυναίκα Ζυγός προσπαθεί να κερδίσει αυτό που θέλει με ύπουλους τρόπους.

Διατηρώντας πάντα μία ψυχραιμία που σε κάνει να αναρωτιέσαι άμα παίρνει τίποτα ή αν είναι φυσική, προσπαθεί με μαλαγανιές και πλύσεις εγκεφάλου να σε κάνει να πας με τα δικά της τα νερά. Η χειριστικότητα είναι καταπίεση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μοιάζει λίγο με τον Παρθένο στην εμμονή που έχει να κάνει το ταίρι του να αλλάξει προς το καλύτερο. Γνωρίζει ένα ταίρι η γυναίκα Αιγόκερως και από το δεύτερο ραντεβού έχει στο μυαλό της “καλός/καλή είναι αλλά θα τον/την αλλάξω”. Δεν πάει έτσι.

Ο Αιγόκερως έχει πολύ υψηλά στάνταρ. Αν το άλλο της μισό δεν αγγίζει την τελειότητα δεν αξίζει να είναι και δίπλα της. Και συνεχώς πιέζει καταστάσεις και πρόσωπα έτσι ώστε να πετύχει αυτό που θέλει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν μπαίνει ποτέ στην διαδικασία να κάνει αυτοκριτική και δεν λέει να κατεβάσει τον πήχη.

Photo cover via: welldoing.org

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια6 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια6 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια6 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια6 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια6 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια6 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

zodia7 μήνες ago

Προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη. Αυτά τα 7 ζώδια πρέπει να βιαστούν αλλιώς

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για μια ημέρα, όπου οφείλουμε να επιδείξουμε ταχύτητα στο να κλείσουμε τα «μέτωπα», τα οποία μας απασχολούν, επισημαίνοντας τα ζώδια που έχουν...

zodia7 μήνες ago

Τα 3 ζώδια που καλύτερο θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε

Νομίζετε πως είναι αξιόπιστα, αλλά καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές,...

zodia7 μήνες ago

Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα. Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του . Δείτε Ποιες Είναι

Δεν γίνεται κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.