Connect with us

Σχέσεις

12 Πράγματα που πρέπει να λες στον σύζυγο σου!

Published

on

Η γυναίκα μπορεί να είναι μητέρα και φίλη και σύζυγος. Είναι γνωστή η ικανότητα της στα λόγια και έχει τον τρόπο της να φέρνει την τρυφερότητα στην οικογένεια. Με λίγα και απλά της λόγια, μπορεί να κρατάει τη ζεστασιά στο σπίτι και στην καρδιά του ζευγαριού.Οι λέξεις μας φαίνονται απλές και όμως, είναι ένα δώρο που έχουμε για την επικοινωνία μας.

Έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη μέρα, αλλά και τη ζωή ενός ανθρώπου. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θες, είναι να είναι ευτυχισμένος.  Είναι συγκεκριμένες απλές λέξεις και φράσεις που θα ριζώσουν στον ψυχισμό του. Μη φοβάσαι, έχε το θάρρος να εκφράζεσαι σε αυτόν που αγαπάς. Για αυτό σου χαρίζω πιο κάτω μια λίστα με 12 πράγματα που πρέπει να λες στον σύζυγο σου!

1. “Εμπιστεύομαι την κρίση σου

Ο σύζυγος σου θέλει να σε προστατεύει όπως και εσύ με τη σειρά σου θες να τον φροντίζεις. Θέλει να ακούσει ότι κάτι κάνει σωστά και εσύ δεν αδιαφορείς για τις προσπάθειες του και τις πράξεις του. Ότι όντως εμπιστεύεσαι την ικανότητα του να παίρνει αποφάσεις. Παρόλο που ένας άντρας δε θα στο δείξει, και είναι κάτι που γνωρίζεις και εσύ η ίδια έχει συναισθήματα και ευαισθησίες και χρειάζονται φροντίδα. Θα νιώσει σεβασμό στο άτομο του. Κανείς δεν είναι τέλειος και τα λάθη είναι αναπόφευκτα αλλά και απαραίτητα. Έστω και αν έχασες την εμπιστοσύνη σου, μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις στον άνθρωπο σου την ευκαιρία να την κερδίσει ξανά.

2. “Δείξε ευγνωμοσύνη, πες Ευχαριστώ!”

Η ευγνωμοσύνη είναι μια υπέροχη λέξη, σημαίνει ότι αναγνωρίζεις το καλό που σου συμβαίνει και το ευχαριστείς. Μπορεί με την πάροδο του χρόνου, πλέον η εκτίμηση σου για ότι κάνει για σένα, να είναι πλέον δεδομένη, αλλά είναι σημαντικό, πρέπει να τη δείχνεις ξανά και ξανά, με ένα απλό ευχαριστώ. Θα δώσει φλόγα στην καρδιά του και στην τελική, η κάθε μέρα όπως και η κάθε πράξη, είναι μοναδικές. Αν τις θεωρούμε δεδομένες, υποβαθμίζουμε την αξία τους.

3. “Ψιθύρισε του στο αυτί, κάτι ερωτικό.”

Πρόσθεσε στη ρουτίνα σας κάτι αναπάντεχο. Νιώσε ξανά όπως τις πρώτες φορές που ήθελες να τον πλησιάσεις. Ακόμη και ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του. Ναι, με αυτό τον τρόπο θα νιώσει πόσο τον θες. Όχι, μόνο για μια στιγμή, αλλά πίστεψε με, όλη την ημέρα του, η σκέψη να σου κάνει έρωτα, θα είναι προτεραιότητα στο μυαλό του. 

4. “Απόψε θα αναλάβει η babysitter “

Είναι φυσικό να αλλάζει ρουτίνα σας και ο χρόνος που είχατε για σας. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά, στην ανατροφή των παιδιών και του γάμου σας. Δε σημαίνει όμως ότι ο σύζυγος σου έπαψε να αναζητά τις δικές σας στιγμές και να περάσει μαζί σου χρόνο, χωρίς καμιά διακοπή. Καθιέρωσε στη ρουτίνα σας, μια βραδιά που θα είναι ξεχωριστή, για εσάς! Μακροπρόθεσμα θα δεις ότι άξιζε να κάνεις αυτή την επένδυση. Θα έχεις ανταμειφθεί με πολλές όμορφες αναμνήσεις.

5. “Είσαι ο καλύτερος μου φίλος”

Μην ξεχνάς ότι μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί του. Εννοείτε πως θέλει να είναι ο έρωτας της ζωής σου και όμως, με το να ξέρει πως είναι και ο καλύτερος σου φίλος, θα νιώσει  ακόμη πιο πολύ πόσο τον αγαπάς και τον θαυμάζεις. Ακόμη και στον έρωτα, παρέα κάνουμε, επικοινωνούμε και θέλουμε να το απολαμβάνουμε.

6. “Πιστεύω σε σένα”

Το έχει ανάγκη. Δεν είναι και ούτε θα είναι τέλειος και όμως, όταν τον αναγνωρίζεις και του βγάζεις τον καλύτερο του εαυτό, αυτό θα προσδοκά και ο ίδιος. Πες το με λόγια. Θα τα ακούσει, και θα τα έχει φυλακτό. Θα έχει περισσότερο θάρρος να προχωρήσει και να πετύχει ακόμη περισσότερα. Ότι ταΐζουμε περισσότερο αυτό είναι που θα μεγαλώσει. Επομένως, παρά να κρίνεις μια αδυναμία του ή και μια αποτυχία του, δώσε έμφαση και ενθάρρυνε τον καλύτερο του εαυτό.

7.”Έκανα λάθος και λυπάμαι γι αυτό”

Ίσως, το συγγνώμη, από συνήθεια, να βαραίνει περισσότερο τον άντρα, ακόμη και αν δεν ήταν δικό του λάθος. Δεν είναι δίκαιο και ούτε υγιές. Το μόνο που μπορεί να πετύχεις, είναι η ανισορροπία στη σχέση σας. Θα του δημιουργήσει ενοχές και καταπίεση, ότι αυτός πρέπει να διορθώνει τα πάντα. Χρειάζονται δύο για ένα ζευγάρι και είναι στο χέρι σας. Ζήτα συγγνώμη. Θα του δείξεις πως ακόμη και σε μια κακιά στιγμή, ακόμη και αν τον πλήγωσες εσύ, τον νοιάζεσαι. Το συγγνώμη είναι το πρώτο βήμα για να θεραπεύσει ότι άφησε πίσω μια κακιά στιγμή.

8. “Είσαι πολύ όμορφος σήμερα” ή “Σε βρίσκω πολύ σ3ξι”

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να ακούνε κομπλιμέντα. Έχει και αυτός εμφάνιση, την οποία εσύ θαυμάζεις. Θέλει να το ακούσει. Θέλει να ξέρει ότι τον βρίσκεις ελκυστικό, ότι θαυμάζεις τον δυναμισμό του. Πες πόσο ικανό τον θεωρείς σαν σύζυγο. Ακόμη και να έχει αυτοπεποίθηση, όταν το ακούσει από εσένα, έχει άλλη αξία. Του υπενθυμίζεις γιατί τον ερωτεύτηκες.

9. “Είμαι ευτυχισμένη”

Πρέπει να ξέρει ότι σε κάνει ευτυχισμένη. Εξάλλου είναι το “καθήκον” του ως σύζυγος, η δικιά του επιτυχία. Εννοείται πως η ευτυχία στον καθένα μας, είναι προσωπικό ζήτημα, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις δώσει ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτόν και η δική σου ευτυχία σημαίνει πολύ περισσότερα στον σύζυγο σου από όσο νομίζεις.

10. “Μπορούμε να το αγοράσουμε τώρα, ή λες να περιμένουμε”

Επιθυμεί να προσφέρει σε σένα και στα παιδιά σας, όσο το δυνατόν πιο πολλά. Θέλει να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες σας. Σε περίπτωση που νιώσει ότι δυσκολεύεται οικονομικά, αυτό ίσως να το απορροφήσει ως αποτυχία. Αποτυχία ακόμη και για το μέλλον, ότι δε θα μπορεί να σου δώσει όσα θες. Δεν είναι όμως το πιο σημαντικό να καλύπτουμε συνέχεια τις υλικές μας ανάγκες. Η προσπάθεια του και μόνο, και η επιθυμία του να στο προσφέρει, είναι πολύ πιο πολύτιμη. Άρα και εσύ, κάποιες φορές, μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θα τον καθησυχάσεις. Του τονίζεις πως δεν είναι μόνος του.

11. “Ας δούμε τα αθλητικά απόψε”

Αυτό δεν αφορά απαραίτητα ποιος από τους δύο έχει το τηλεχειριστήριο στο χέρι. Είναι το δικό σου ενδιαφέρον στα χόμπι του, στα ενδιαφέροντα του. Θα δημιουργήσει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και παράλληλα θα εξελίξετε τη φιλία μεταξύ σας. Εννοείτε πως χωρίς να το καταλάβει και ο ίδιος, θα κάνει το ίδιο ακριβώς για σένα. Θα δεις ότι θα κάνετε μαζί πράγματα που ποτέ  δε θα φανταζόσουν.

12. “Θα σε Αγαπώ για πάντα”

Σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε,  ο έρωτας και η αγάπη ίσως να έχουν χάσει την ουσία τους.  Αυτό όμως, δεν ισχύει για όλους, αλλά μόνο για αυτούς που δεν αφοσιώνονται και δεν πιστεύουν στην αγάπη. Επομένως,  είναι πολύ σημαντικό να ξέρει, πως είναι ο ένας και μοναδικός που θα αγαπάς για μια ζωή. Να νιώσει ότι είναι αρκετός, για να είσαι ευτυχισμένη. Θα δεις ότι θα φέρει ασφάλεια και θα ενδυναμώσει ακόμη πιο πολύ τη σχέση και τον γάμο σας.

via ediva.gr

Advertisement

Title

zodia16 ώρες ago

Οι τυχερές μέρες Νοεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Ο Νοέμβριος 2021 αναμένεται να είναι ένας μήνας σκληρός και δοκιμαστικός για όλους μας, με δύσκολα γεγονότα ανά τον κόσμο...

zodia20 ώρες ago

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της κορυφαίας αστρολόγου για όλα τα ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τρίτης (19/10) στην εκπομπή Breakfast At Star η Άση Μπήλιου, αναφέρθηκε στις μέρες...

zodia21 ώρες ago

Λίτσα Πατέρα: Η Πανσέληνος και τα σκοτεινά σημεία .Τι επιφυλάσσει στα ζώδια

«Έφυγε ο ανάδρομος Ερμής» είπε η Λίτσα Πατέρα, στην έναρξη της ενότητας με τις προβλέψεις ζωδίων στο «Πρωινό» της Τρίτης. Παράλληλα, διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις...

zodia21 ώρες ago

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Τι να περιμένει κάθε ζώδιο

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας αναλύει η Βίκυ Παγιατάκη. Τι να περιμένει κάθε ζώδιο για τη σημερινή ημέρα; Πώς επηρεάζονται...

zodia22 ώρες ago

«Και βάφω τις κουρτίνες, στο χρώμα που μισούσες…» Αυτά είναι τα τέσσερα πιο εκδικητικά ζώδια

Άλλοι συγχωρούν εύκολα και άλλοι ποτέ. Υπάρχουν ζώδια που δεν στέκονται σε ένα λάθος και άλλα που μπορεί να γκρεμίσουν...

Showbiz2 ημέρες ago

Γιώργος Καραμίχος : Είδαμε για πρώτη φορά την 23χρονη κόρη του και είναι μια κούκλα

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν γνώριζαν καν ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει και μια ενήλικη κόρη…Μακριά από τα φώτα της...

zodia2 ημέρες ago

Λίτσα Πατέρα: Προσοχή στις 22 Οκτωβρίου

Μία νότα αισιοδοξίας σε μία δύσκολη περίοδο έστειλε η Λίτσα Πατέρα, ξεκινώντας την ενότητα των ζωδίων, στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Δευτέρας. Όπως...

MUST READ2 ημέρες ago

Θετική εβδομάδα για 3 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς; Ο κορυφαίος...

zodia2 ημέρες ago

Τα έξι ζώδια που δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη. Αν υποθέσουμε ότι χωρίζαμε τους ανθρώπους...

zodia2 ημέρες ago

Σε ευθεία τροχιά ο Ερμής ,ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο σύμφωνα με την κορυφαία

Ο Ερμής αρχίζει να φαίνεται σε ευθεία τροχιά, γεγονός που είναι βοηθητικό για ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια, επαφές κλπ., ιδιαίτερα για...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.