Connect with us
?>

zodia

Αναβρασμός από την Άση Μπήλιου. Κρίσιμες ώρες στα ερωτικά και οικονομικά γι’ αυτά τα ζώδια

Published

on

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας την Παρασκευή ίσως την πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε σύνοδο.

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Όπως καταλαβαίνετε, με τόση Κρόνια επιρροή στη μέρα τα πράγματα δεν είναι ανάλαφρα, ούτε χαλαρά, κυρίως σε δυο τομείς: στις σχέσεις μας και στα οικονομικά μας.

Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα για όρια, περιορισμούς και ελλείψεις.

Και μολονότι προβλήματα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν καιρό τώρα, την ημέρα του ακριβούς τετραγώνου, δηλαδή σήμερα, μπορεί να εντείνονται ή να τα μεγεθύνουμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι.

Οι συγκεκριμένες όψεις έρχονται για να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε σχέσεις, αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα θέματα των οικονομικών με τη σωστή φροντίδα.

Επειδή η τάση θα είναι να σκεφτόμαστε με περισσότερο φόβο, αλλά και αρνητισμό, μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και τα οποία πιθανώς δεν στηρίζονται τόσο πολύ στη λογική, αλλά στο συναίσθημα και στην παρόρμηση μας.

Η τάση να τα παίρνουμε όλα κατάκαρδα, να μελαγχολούμε υπάρχει, αλλά σταδιακά θα αρχίσει να αποδυναμώνεται. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και απρόοπτα μέσα στην ημέρα και χρειάζεται υπομονή κι ευελιξία για να τα αντιμετωπίσουμε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Κριός

Υπάρχουν μέρες που είναι γκρίζες και δεν εννοώ τις καιρικές συνθήκες, αλλά την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της μέρας, όπως η σημερινή που ο Κρόνος (περιορισμοί, δύσκολες συνθήκες, φοβίες, απογοήτευση) τετραγωνίζει την Αφροδίτη (έρωτας, αγάπη, σχέσεις, χρήματα, ομορφιά). Φυσικά και δεν περιμένουμε κάθε μέρα να είναι παράδεισος, απλά τον τελευταίο καιρό είναι περισσότερες οι γκρίζες μέρες σε σχέση με αυτές που νιώθουμε ότι τα πράγματα είναι λαμπερά και αισιόδοξα. Ενδεχομένως βέβαια η αιτία της πεσμένης διάθεσης σας να είναι κάποιοι άλλοι σημαντικοί στη ζωή σας, όπως οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας και τα δικά τους προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα να σας έχουν εξαντλήσει κι αυτό να είναι η αιτία της αστάθειας της διάθεσης σας σήμερα.

Ταύρος

Σε μια μέρα που η έμφαση είναι κυρίως στον τομέα της καριέρας, των υποχρεώσεων, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε όλα όσα «πρέπει» να κάνετε και μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Ειδικά αν πρέπει να είστε έτοιμοι σε μια ασφυκτική προθεσμία ή έχετε ένα σημαντικό επαγγελματικό πόνημα, για το οποίο πρέπει να δουλέψετε σκληρά και χωρίς βοήθειες. Η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων μπορεί να σας παρασύρει στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από τον σύντροφο σας ή με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστούς, αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε. Τις βραδινές ώρες που θα έχετε ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις σας, φτιάξτε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, μπορεί να κάνετε δεύτερες σκέψεις ή να απογοητεύεστε. Μην αφήνετε να σας κυριεύσουν οι φόβοι σας. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα.

Δίδυμοι

Η Πέμπτη ξεκινά πιο πιεστικά, αλλά στην πορεία της και ιδιαίτερα από το απόγευμα κι έπειτα γίνεται πιο ευχάριστη. Τις πρωινές ώρες κάποιος ή κάτι φαίνεται να σας πατάει το κουμπί των νεύρων και της πίεσης και να σας ζορίζει ψυχολογικά. Ενδεχομένως να είναι και οι δικές σας αγωνίες ή ανασφάλειες σε σχέση με κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα που σας πιέζουν. Πολύ καλύτερα θα εξελιχθεί η μέρα από το απόγευμα κι έπειτα, γι’ αυτό αν έχετε κάτι απαιτητικό να κάνετε καλύτερα να ποντάρετε στις απογευματινές ώρες. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Άρη στον Ζυγό είναι πιο προστατευτικό για τη διάθεση σας, ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για τα πλάνα σας, ιδιαίτερα τα μακροπρόθεσμα. Και φυσικά προσφέρει ιδανικές συνθήκες για μια χαλαρή βραδινή έξοδο με τους φίλους ή το ταίρι σας.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι δύσκολα κρύβετε τα συναισθήματα σας -θετικά κι αρνητικά- και σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που ψάχνετε έναν πρόθυμο φίλο-η να τα πείτε για να τα βγάλετε από μέσα σας. Μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι σε θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή θέματα παιδιών αν είστε γονείς. Από την άλλη, μπορεί να είναι ένας οικονομικός λόγος που σας κάνει να ζορίζεστε και να χάνετε την καλή σας διάθεση. Προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε κάπως ψύχραιμοι και μην μεγεθύνετε τα πράγματα στο μυαλό σας και τα παρουσιάζετε υπερβολικά προς τα έξω. Σκεφτείτε μήπως η παρόρμηση μιας στιγμής σάς κάνει να φαίνεστε είτε πολύ επικριτικοί απέναντι στον σύντροφο ή κάποιο φίλο, είτε ακόμη και στα παιδιά σας.

Λέων

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας πιέζει περισσότερο σήμερα, τόσο σε θέματα επαγγελματικών και οικογενειακών σχέσεων, όσο και στα προσωπικά. Ίσως νιώθετε κάποιου είδους απομάκρυνση ή απόσταση, π.χ. με τον σύντροφο σας, αλλά κι εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να μην δείχνετε τον ανάλογο ενθουσιασμό. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με ένα πρόσωπο από την οικογένεια ή την δουλειά, που νιώθετε σαν να έχουν ψυχρανθεί κάπως οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, γίνετε λίγο πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας και όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή και αγαπησιάρικη μέρα της εβδομάδας, αλλά με λίγη προσπάθεια μέχρι το βράδυ όλα θα διορθωθούν.

Παρθένος

Η περιοριστική όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σας κάνει να παθαίνετε εμμονές τελειότητας σήμερα, είτε με τα θέματα της δουλειάς, είτε με τους συνεργάτες σας, είτε ακόμη και με θέματα που αφορούν στη φυσική σας κατάσταση. Αυτό όμως μόνο να σας καταπιέσει τελικά θα καταφέρετε, διότι ως γνωστό η τελειότητα είναι μια αυταπάτη. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε αυτά που θέλετε, είτε στη δουλειά είτε σε θέματα καθημερινών ρουτινών διατροφής και άσκησης, χωρίς να υπερπροσπαθείτε και κυρίως χωρίς να ζορίζετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα και για θέματα επικοινωνίας. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν συντονίζεστε με τους άλλους ή μπορεί κάποιοι να μην καταφέρνουν να συγκρατούν τα νεύρα τους.

Ζυγός

Η απαιτητική όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο που κυριαρχεί σήμερα, δημιουργεί μια τάση απογοήτευσης είτε σε κάποια σχέση σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε θέματα παιδιών, είτε ακόμη και σε επίπεδο δημιουργίας ή των επιχειρηματικών σχεδίων σας. Ο Κρόνος αγαπητοί μου Ζυγοί πάντα περιορίζει ό,τι αγγίζει και σε σας αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και οτιδήποτε είναι υλικό στη ζωή σας, από την τροφή που γεύεστε μέχρι τα αποκτήματα σας. Κάτι φαίνεται να λειτουργεί περιοριστικά σε αυτή την φάση στη ζωή σας που δεν σας αφήνει να αισιοδοξείτε πολύ. Επειδή όμως αυτή η όψη είναι περαστική και δεν θα διαρκέσει πολύ, είμαι βέβαιη ότι μπορείτε να κάνετε υπομονή λίγες μέρες ακόμη. Το βράδυ θα είναι σχετικά πιο άνετο.

Σκορπιός

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι στην έκφραση σας και πιεσμένοι από πολλούς παράγοντες, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Είναι αλήθεια αγαπητοί μου Σκορπιοί ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχετε λίγα στο κεφάλι σας κι αυτή η έξτρα πίεση που ίσως νιώθετε σήμερα μπορεί να σας βγάλει εκτός «ισορροπίας». Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και προσέξτε ιδιαίτερα αυτά που λέτε και πώς τα λέτε σήμερα, είτε στους ανθρώπους που συμβιώνετε είτε στους συνεργάτες σας στη δουλειά. Μολονότι είστε από τη φύση σας αρκετά συγκρατημένοι, όταν φτάνετε στα όρια σας μπορεί να ξεχάσετε τις ευαισθησίες κάποιων στο περιβάλλον σας και να τους στενοχωρήσετε και να στενοχωρηθείτε κι εσείς.

Τοξότης

Η απαιτητική όψη Αφροδίτης-Κρόνου σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ευαισθησία σήμερα και να τα παίρνετε όλα πιο προσωπικά. Ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές. Η αντίδραση σας πολλές φορές όταν νιώθετε έτσι, είναι η αντίθετη από αυτή που θα περίμενε κανείς από ένα ζώδιο που έχει χιούμορ και αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία. Κάποιες φορές η ειλικρίνεια και το να μοιραστείτε ένα αληθινό συναίσθημα, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστο, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και να βρείτε μεγαλύτερη στήριξη, οπότε μην νιώθετε περίεργα για μια τέτοια αντίδραση. Στην πορεία μπορεί να υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις ή μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας.

Αιγόκερως

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μπορεί να σας ζορίσει σήμερα σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα οικονομικά σας και αν νιώθετε ότι κάπου αδικείστε, τότε μπορεί να ξεσπάσετε και να απαιτήσετε να διορθωθεί οτιδήποτε δεν είναι σωστό και δίκαιο. Εκτός των οικονομικών που φαίνεται ότι μπορεί να σας πιέζουν αυτές τις μέρες, μπορεί και τα θέματα μιας φιλικής σχέσης ή μιας συνεργασίας να σας βαραίνουν πιο πολύ. Γενικά, επειδή δεν είναι μια εύκολη και ανάλαφρη μέρα, προσπαθήστε από την πλευρά σας να αξιοποιήσετε το αιώνιο προτέρημα σας, αυτό της υπομονής, για να κερδίσετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή, αλλά και τη βοήθεια των άλλων.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας συναντήσεις με Αφροδίτη, Κρόνο, Ουρανό, δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση που κάποιες στιγμές μπορεί να μοιάζει σχεδόν με ασφυξία. Η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σάς κάνει να θέλετε να τα δώσετε όλα στη δουλειά και στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Ο Κρόνος όμως, στο τετράγωνο του με την Αφροδίτη, δείχνει προβλήματα ή εμπόδια για να υλοποιήσετε άμεσα τους στόχους σας. Είτε οι συνθήκες, είτε οι νόμοι, είτε οι περιορισμοί της πανδημίας, κάτι από όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο, δεν σας επιτρέπουν να έχετε ελεύθερη και απρόσκοπτη δράση. Όμως, αυτό είναι κάτι εντελώς προσωρινό που δεν πρέπει να σας ρίχνει ψυχολογικά. Το βράδυ μπορεί να υπάρχει μια απρόοπτη εξέλιξη.

Ιχθείς

Οι «περίεργες» μέρες της εβδομάδας συνεχίζονται και σήμερα, με την απαιτητική όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη συμβολίζει οτιδήποτε αγαπάμε, μας αρέσει, οτιδήποτε αντιπροσωπεύει τον έρωτα για μας, αλλά και τα υλικά αγαθά, τις ανέσεις. Όταν δέχεται όψη από τον πλανήτη των περιορισμών και των ελλείψεων, τότε η αίσθηση είναι ότι κάτι λείπει από τη ζωή μας. Είτε αυτό είναι ο έρωτας, το πάθος, κάτι που μας συγκινεί και μας δίνει αισιοδοξία και χαρά, είτε είναι οι οικονομικές ανέσεις. Βέβαια, όλο αυτό είναι προσωρινό αγαπητοί μου Ιχθύες, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να μην απογοητεύεστε.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Ζώδια2 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.