Connect with us

zodia

Συναγερμός από την Άντα Λεούση. Εβδομάδα με δυσάρεστες εκπλήξεις για αυτά τα 5 ζώδια

Published

on

Το συναγερμό σημαίνει η Άντα Λεούση, με τη γνωστή αστρολόγο να αναφέρεται σε εβδομάδα (13-19/9) με δυσάρεστες εκπλήξεις και όχι μόνο για αρκετά από τα ζώδια.

Η ίδια προειδοποιεί για τους κινδύνους, που ελλοχεύουν για τις μέρες που ακολουθούν, με την Άση Μπήλιου να αναφέρεται επίσης σε αυτούς.

Οι προβλέψεις της Άντας Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη. Αποφύγετε κάθε είδους βιασύνη, για ότι θέμα και αν έχετε, για να μην πέσετε σε παγίδες που θα σας χρεωθούν και θα επηρεάσουν και το γόητρό σας. Αποδείξτε σε όλους την αξία σας, ενώ η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να σας ικανοποιεί, σε σημείο που θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο και τον εαυτό σας που έχετε παραμελημένο.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια συζήτηση σε βάθος με τον εαυτό σας, για να μάθετε τους φόβους σας και να τους ξεπεράσετε, χωρίς να εμποδίζετε την εξέλιξή σας. Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας και ένας καινούριος έρωτας σε όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό. Έρχεται στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη που θα πλήξουν τις συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αμελήσετε την υγεία σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα έχετε, καθώς μια αλλαγή στα πλάνα σας είναι πιθανή και ίσως θα αφορά συνεργάτη σας. Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ότι συμβαίνει. Κάποιες εντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα τις βάζει στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε άρχισαν να υποχωρούν, αφήνοντας σας να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αν και θα υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στο συναισθηματικό τομέα. Προχωρήστε άφοβα σε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας φέρουν καινούριες συμφωνίες και συνεργασίες. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Πραγματοποιήστε ότι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Επειδή οι κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, δεν πρέπει να τις αφήσετε στην τύχη τους, γιατί αυτές θα βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας. Οργανώστε τη δική σας στάση και συμπεριφορά για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να καταλάβετε τι θα πρέπει να απορρίψετε ή να δεχτείτε από τη θέση και τα βασικά κίνητρα των άλλων. Στις εντάσεις που θα υπάρξουν με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, δε χρειάζεται να δώσετε σημασία, αλλά ούτε και συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζονται προσεκτικοί χειρισμοί στο συναισθηματικό σας τομέα, καθώς τα πάντα θα είναι δυνατά και συγχρόνως αδύνατα. Στοχεύστε ψηλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και τι να περιμένετε, ώστε σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το θέλατε, να μην απογοητευθείτε τόσο, που θα χαλάσει τελείως η ψυχολογία σας. Αρκετά είναι ταλαιπωρημένη, δεν χρειάζεται κι άλλο. Το πλανητικό σκηνικό πλούσιο σε αλλαγές και μπορεί σε αρκετά να σας βοηθάει, αλλά οι εντάσεις και οι προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι σίγουρα εμφανείς και έντονες.

ΖΥΓΟΣ: Όσο εύκολα θα κάνετε κοινά σχέδια, τόσο εύκολα θα ανατρέπονται ή θα καθυστερούν και καθώς θα περνούν οι μέρες τόσο πιο εύκολο θα είναι αν δε δείξετε εγκράτεια, το να βρείτε κοινά σημεία επαφής μεταξύ σας. Αυτό το κλίμα θα επεκταθεί και στις σχέσεις με τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα πρέπει να κάνετε βήματα υποχώρησης, καθώς και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Φροντίστε να αξιοποιήσετε την ενεργητικότητά σας και να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να κάνετε δίκαιο μοίρασμα στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις, για να μη νιώσετε εσείς ότι οι άλλοι σας συνθλίβουν, αλλά ούτε και οι άλλοι ότι δεν παίρνουν την προσοχή σας ή τα όποια οφέλη τους αναλογούν. Σε προσωπικό επίπεδο, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σαν ένα είδος πυξίδας, για να μπορέσετε να κάνετε φανερές τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες στο άτομο που σας ενδιαφέρει και παράλληλα να καλύψετε και τις δικές του, ανταλλάσσοντας χώρο και χρόνο ο ένας για τον άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικροπροβλήματα που θα υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε εντάσεις και να σας θέσουν εκτός ελέγχου, καθώς και να προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά, όταν βλέπετε ότι το κλίμα του εκνευρισμού είναι διάχυτο και προσέξτε τον τρόπο που θα εκφραστείτε. Επειδή θα νιώθετε προς στιγμή αδύναμοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, μην βιαστείτε να αλλάξετε τίποτα πάνω στη σχέση με το σύντροφό σας, γιατί οι ανησυχίες και οι φόβοι σας είναι αβάσιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις, γιατί τώρα το πιο πιθανό είναι να πείτε τέλος και να διαλύσετε συνεργασίες που σας χρειάζονται, αλλά είστε πολύ περήφανοι για να το παραδεχτείτε. Δείξτε σύνεση και επειδή τα έξοδα σας θα συναγωνίζονται τα έσοδα, θα εξαρτάται καθαρά από εσάς η οικονομική σας κατάσταση. Οι δυνατότητες αλλά και οι ευκαιρίες για να προχωρήσετε επιτυχώς και δυναμικά μπροστά θα υπάρξουν, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην τις αφήσετε να χαθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε τάξη την αταξία που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες και μια που όλα είναι πιθανά, δεν αποκλείεται ακόμα και ένας γάμος ή μια ευτυχή κατάληξη και ηρεμία, μετά από μια περίοδο εντάσεων και προστριβών. Στους δε αδέσμευτους δεν αποκλείεται ένας καινούριος έρωτας που θα είναι ικανός να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που είχατε μέχρι στιγμής και τα πιστεύατε ακράδαντα. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΣ: Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, επαναλαμβάνοντας συνέχεια τα ίδια λάθη. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχθείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι. Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και να πάρει ο έρωτας άλλη διάσταση στη ζωή σας και να φωτίσει πιο λαμπρά τις μέρες και τις νύχτες σας.

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πως ξυπνάς τα πρωινά!

Εννοείται ότι το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική αντίδραση και τις δικές του πρωινές συνήθειες. Άλλο πετάγεται αμέσως από το κρεβάτι, μόλις ξυπνήσει, άλλο γυρνά πλευρό με το χτύπο του ξυπνητηριού και ξανακοιμάται, άλλο θέλει απεγνωσμένα καφέ για να λειτουργήσει, άλλο κάνει ένα ντους για να συνέλθει κι άλλο έτοιμο να χαστουκίσει όποιον του αρχίσει τις «καλημέρες» και την πάρλα… Έτσι είναι!

Ας δούμε τι κάνεις εσύ, ανάλογα με το ζώδιό σου, μόλις ξυπνήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Είναι μύθος, είναι μύθος, όχι το δασύτριχό σου στήθος, αλλά το ότι πετάγεσαι από το κρεβάτι, φουλ στην ενέργεια! Το πιο πιθανό είναι να αρχίσεις να βρίζεις γιατί δεν κατάλαβες πώς πέρασε η ώρα από την ώρα που πάτησες «αναβολή» στο ξυπνητήρι, μέχρι που ξαναχτύπησε… Άσε που το πιο πιθανό είναι να πεταχτείς και να είσαι σε φάση «τρεχάτε ποδαράκια μου»… να πάρεις σβάρνα όλες τις γωνίες και τα έπιπλα, μέχρι να φτάσεις στο μπάνιο να ρίξεις λίγο νερό πάνω σου. Καφέ, καφέ… Έναν καφέ, ρε παιδιά, να ανοίξει το μάτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά, εδώ θα μείνω… Τραγούδαγε ο Καράς και εσύ το ίδιο επαναλαμβάνεις, όσο κατεβάζεις αργόσυρτα τα πόδια από το κρεβάτι… Αλλά, θα σηκωθείς και θα πεις κι ένα τραγούδι. Αλλά, θα έχεις πάντα στη διάθεσή σου λίγο χρόνο για να συνέλθεις, να πάρεις το πρωινό σου και να ετοιμαστείς με την ησυχία σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ αντίθετα, όσο μεγαλώνεις, τόσο νωρίτερα ξυπνάς! Δε θέλεις να χάσεις τη μέρα! Έχεις τόσα να κάνεις και δεν προλαβαίνεις. Γύρω-γύρω όμως, μια με τον καφέ, μια με το πρωινό μπάνιο, μια να τσεκάρεις το κινητό σου, έχει ήδη φάει ένα 2ωράκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν κάνει κρύο, δε θέλεις να σηκωθείς με την καμία. Μπορεί να πάρεις το πρωινό σου, κουκουλωμένος στο κρεβάτι, μέχρι να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις τη ζεστασιά του κρεβατιού σου. Το καλοκαίρι είσαι αλλιώς…

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και ενεργούμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους, ώστε να μάθουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Το τραβάς έως εκεί που πάει με την «αναβολή» στο ξυπνητήρι και μόνιμα αναρωτιέσαι πότε θα έρθει εκείνη η καταπληκτική στιγμή στη ζωή σου, που δε θα χρειάζεται να τρέχεις πρωινιάτικα, θα ξυπνάς όποτε θέλεις και θα χουζουρεύεις, ώσπου να βαρεθείς… Άτιμο μεροκάματο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ είσαι απίκο! Αν δουλεύεις, θα ακολουθήσεις την πρωινή σου ρουτίνα. Ξύπνημα, (παίζει και λίγο γυμναστική), μπάνιο, ντύσιμο (έχεις βρει τα ρούχα από την προηγούμενη), ένα καλό πρωινό για να σε στηρίξει και κατευθείαν για δουλειά. Έχεις χρονομετρήσει ήδη, πόσο χρόνο χρειάζεσαι για το καθένα και είσαι μόνιμα στην ώρα σου.

ΖΥΓΟΣ

Άλλος ένας που το πρωινό ξύπνημα το σιχαίνεται, παλεύει με τον εαυτό του για να σηκωθεί από το κρεβάτι και σέρνεται για καμιά ώρα… Τι φοράνε σήμερα; Το μόνιμο δίλημμά σου! Αν είσαι γυναίκα, έχεις και το μακιγιάζ. Τι; Έτσι θα κυκλοφορήσεις, λες και πετάχτηκες τη νύχτα να πετάξεις τα σκουπίδια;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ -ως γνωστόν- είσαι ή του ύψους ή του βάθους! Ή που θα πεταχτείς από το κρεβάτι ή που θα αρνείσαι πεισματικά. Όλα έχουν να κάνουν με το… κίνητρο. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι το ότι δε θα ανοίξεις τις κουρτίνες για να μπει φως, θα κάτσεις να πιεις τον καφέ σου με την ησυχία σου, στη μούγκα και καλό θα ήταν για τις επόμενες 4 ώρες να μην υπάρχει κανείς στο οπτικό σου πεδίο και να μην ακούσεις κιχ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μοιάζεις με τον απέναντί σου, τον Δίδυμο, η διαφορά σας όμως είναι ότι εσύ θα πεταχτείς από το κρεβάτι ή θα ξυπνήσεις και νωρίτερα, αν έχεις να πας σε ένα ταξίδι, μια εκδρομή, κάπου τέλος πάντων που σου αρέσει και ανυπομονείς… Για δουλειά, δεν δείχνεις τον ανάλογο ζήλο και ενθουσιασμό… Την τελευταία στιγμή θα σηκωθείς, θα πλυθείς, θα ντυθείς και θα φύγεις… Χωρίς καφέ, χωρίς πρωινό… Περνώντας μωρέ θα πάρεις έναν και θα χτυπήσεις και μια τυρόπιτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ είσαι στρατιώτης! Εφ’ όσον έχεις να πας στη δουλειά ή κάτι σημαντικό να κάνεις, θα σηκωθείς μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι σου (το οποίο θα χτυπήσει μια ώρα πριν για να πάρεις το πρωινό σου), μετά θα πλυθείς, θα ντυθείς και θα είσαι κύριος και στην ώρα σου. Με τον Σκορπιό μοιάζεις λίγο, στο γεγονός ότι θέλεις να πιεις στον καφέ σου με απόλυτη ησυχία, χωρίς μιλιά, χωρίς λαλιά γιατί αυτό βοηθά το μυαλό σου να στροφάρει και να οργανώσεις όσα θέλεις να κάνεις. Καλημέρες και πλατιά χαμόγελα σου τη δίνουν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξύπνημα, δουλειά, καθήκοντα, υποχρεώσεις, τρέξιμο, γραφειοκρατικά, εφορίες… Ο Ιησούς! Η πέτσα σου σηκώνεται! Τις σιχαίνεσαι αυτές τις λέξεις, όμως δυστυχώς δεν έχεις φτάσει ακόμα σε αυτό το level να ξυπνάς, να κοιμάσαι και να κάνεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις… Ούτε και έχουν καταργηθεί οι υπηρεσίες… Αναγκαστικά τα κάνεις όλα και δεν είσαι και ο πιο ευχάριστος τύπος το πρωί! Λογικό ακούγεται…

ΙΧΘΥΕΣ: Εσύ ξυπνάς και σου παίρνει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις, αν ακόμα ονειρεύεσαι ή όχι. Μετά, νωχελικά και χωρίς καμία χαρά, εγκαταλείπεις το κρεβατάκι σου και όλα τα κάνεις όσο πιο αργά μπορείς… Δε θέλεις να αγχωθείς, να εκνευριστείς και να σου χαλάσει όλο το mood της ημέρας. Αν προλαβαίνεις, θα πάρεις πρωινό, αλλιώς θα αγοράσεις… Έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν άνοιξες τα μάτια σου, θα συνεχίσεις να κοιμάσαι για κάνα 2ωρο…

via athesnmagazine.gr

Advertisement

Title

Χωρίς κατηγορία15 ώρες ago

Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για ποια από...

MUST READ1 ημέρα ago

Χωρίσατε; Αυτοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε...

zodia1 ημέρα ago

Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή εβδομάδα, τα πέντε ζώδια που θα περάσουν πραγματικά δύσκολα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν...

MUST READ2 ημέρες ago

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και...

zodia2 ημέρες ago

Επεισοδιακή εβδομάδα για 5 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Επεισοδιακή πρόκειται να είναι η εβδομάδα που ξεκινάει από τις 27/9 για 5 ζώδια. Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκη στις προβλέψεις του...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το 1 ζώδιο σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη...

zodia3 ημέρες ago

Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη. Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Σε προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μετά από μια σοκαριστική πρόβλεψη για τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον Οκτώβριο, που για ορισμένα ζώδια δε θα...

zodia3 ημέρες ago

Λίτσα Πατέρα: «Ο επιμένων νικά» – Δυναμικές κινήσεις για αυτά τα ζώδια!

Ευχάριστα νέα φέρνει η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, καθώς η δράση του Κρόνου με τον Άρη θα μας ευνοήσει να κάνουμε πράγματα...

zodia3 ημέρες ago

Τα ζώδια που ανάδρομος Ερμής θα «τρελάνει» – Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη

Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ανέλυσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη η γνωστή αστρολόγος, Βίκυ Παγιατάκη. Κριός: Κέρδος και ευχαρίστηση πηγαίνουν...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.