Connect with us
?>

zodia

Άση Μπήλιου, 24ωρο εφιάλτης γι’ αυτά τα 2 ζώδια

Published

on

Η Σελήνη εξακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας να βρίσκεται στον Ταύρο. Μάλιστα, είναι μια πιο πρακτική γήινη Σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

Η αντίθεση της με την Αφροδίτη και η σύνοδος με τον Ουρανό, ενεργοποιεί τη χθεσινή αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού και δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο στην ημέρα μας, αλλά και ουρανοκατέβατες και απρόοπτες καταστάσεις στις σχέσεις. Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα σχετικά με τους άλλους και θα είναι πιο επιρρεπείς σε απρόοπτα και εκπλήξεις, όχι απαραίτητα αρνητικά όμως.

Κριός

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα. Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με λογαριασμούς, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση μέσα στην ημέρα γι’ αυτά. Από την άλλη, είναι από τις μέρες που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Τις απογευματινές ώρες ίσως είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας ή έναν φίλο πάνω σε κάποιο ζήτημα, που πιθανώς αφορμή να είναι μια διαφωνία για καθαρά υποκειμενικούς λόγους.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται από προχθές το βράδυ στο ζώδιο σας, κάνοντας τη σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά, μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας στο δικό τους. Από τη μια, είστε πρόθυμοι να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη όμως, μπορεί να σας πιάνει το «παράπονο» και να θέλετε να σας κανακέψουν οι άλλοι. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Μην αφήσετε μια διαφορά αντίληψης ή πεποιθήσεων να περιορίσει τη δράση σας ή να ανακόψει την πορεία σας, ειδικά τις απογευματινές ώρες. Απρόοπτες συναντήσεις ή και γνωριμίες στο μενού μιας βραδινής εξόδου.

Δίδυμοι

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι ή νευρικοί για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νιώθετε άγχος για το μέλλον. Από την άλλη, δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε δυνάμεις, κάντε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και ακούστε το ένστικτό σας.

Καρκίνος

Τη συλλογική δουλειά επηρεάζει η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας, αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Η Παρασκευή προσφέρεται, εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε. Μπορεί κάποιος-α φίλος-η να σας κάνει μια έκπληξη.

Λέων

Πιο κουραστική και απαιτητική η σημερινή μέρα που βρίσκει τη Σελήνη να διατρέχει το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα. Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια σύσκεψη ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας. Σήμερα θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως πώς νιώθετε. Έτσι, αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν νιώθετε εσείς καλά, αποφύγετε την έκθεση σε πολύ κόσμο, για να μπορείτε πιο εύκολα να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Τα απρόοπτα μπορεί να είναι περισσότερα τις βραδινές ώρες.

Παρθένος

Ίσως είναι δύσκολο σήμερα να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει. Ταξιδεύει στο μέλλον, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, αλλά ίσως και σε κάποιο ταξίδι που πιθανώς έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε τη ρουτίνα (δείτε μια ταινία, βγείτε να περπατήσετε, διαβάστε ένα βιβλίο ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ταξιδέψει το μυαλό σας). Σήμερα μπορεί να υπάρχουν κάποιες απρόσμενες πληροφορίες που μαθαίνετε ή και συναντήσεις αν βγείτε το βράδυ.

Ζυγός

Η κυκλοθυμία σας θα είναι ορατή σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σε μια ερωτική σχέση. Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους, που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα τη διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» τη δική τους. Ακόμη, είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κλπ.). Μάλιστα, μπορεί παρά το άγχος σας να υπάρξει στο τέλος της μέρας μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά ή να δεχτείτε βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειας σας.

Σκορπιός

Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν περισσότερο σήμερα, καθώς η Σελήνη κινείται στον Ταύρο και στο 7ο Ηλιακό σας σπίτι. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους, ειδικά τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και σύνοδο με τον Ουρανό. Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον η μέρα αν είστε αδέσμευτοι, διότι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία. Προσπαθήστε να μην αναμιχθείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους, διότι μπορεί τα πράγματα να ξεφύγουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Είναι από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση κτητικότητας που μπορεί να σας βγει, αλλά και να μην μπερδέψετε την προστατευτικότητα και τη φροντίδα με την ανάγκη σας να ελέγχετε τα πράγματα. Η υπερπροστατευτικότητα σας απέναντι στους άλλους, δεν σημαίνει ότι θα τους επιτρέψετε να συμπεριφέρονται ανεύθυνα.

Υδροχόος

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση.

Ιχθύες

Από τις πιο θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες, η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες, είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μπορεί, από την άλλη, κάποιο άτομο από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας μεταφέρει μια είδηση και να σας αναστατώσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, αφού η μέρα φέρνει αρκετά απρόοπτα.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια1 έτος ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια1 έτος ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια1 έτος ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια1 έτος ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια1 έτος ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.