Connect with us

zodia

Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, πονοκέφαλος για 3 ζώδια, κυκλοθυμικά ξεκινάει η εβδομάδα

Published

on

Έντονη η σημερινή μέρα, διανθισμένη με ποικίλες επιρροές που την κάνουν από ιδιαίτερα δυναμική μέχρι λίγο κυκλοθυμική. Βρισκόμαστε στο πρώτο τέταρτο της Σελήνης που ακολουθεί πάντα τη νέα Σελήνη.

Το πρώτο τέταρτο συνήθως είναι μια στιγμή στη φάση του Σεληνιακού κύκλου που νιώθουμε πιο έτοιμοι να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή αλλαγές στη δράση μας. Γενικότερα, είναι μια φάση που έχουμε την τάση να παίρνουμε πιο σοβαρές αποφάσεις.

Επειδή όμως ταυτόχρονα ξεκινά κι η επιρροή της αντίθεσης του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, θα σας συμβούλευα να καθυστερήσετε λίγο τις σημαντικές αποφάσεις και να τις αφήσετε για μετά τις 16/9. Μολονότι έχουμε συνηθίσει να παρατηρούμε την επιρροή της Σελήνης στη φάση της Πανσελήνου και να τη συνδέουμε με διάφορα γεγονότα, είναι αλήθεια ότι και οι φάσεις του πρώτου τετάρτου, όπως και του τελευταίου, είναι στιγμές έντασης ή κρίσης. Όχι απαραίτητα με την αρνητική έννοια της κρίσης, αλλά της καμπής, της αλλαγής κατεύθυνσης. Καλό ξεκίνημα σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές και δασκάλους κι ας ελπίσουμε ότι η φετινή σχολική χρονιά θα είναι πιο άνετη και ασφαλής. Η επιρροή του Ποσειδώνα -στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του με τον Ήλιο αύριο- ξεκινά από σήμερα κι αυτό σημαίνει αν μη τι άλλο κάποια σύγχυση, που πιθανώς θα ξεκαθαρίσει στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη από τη θέση της στον Τοξότη, που σχηματίζει και το πρώτο της τέταρτο, γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά, μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Βάλτε τα όρια σας και ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο πρώτο της τέταρτο στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις, κλπ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες 2 μέρες, καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα κάνει λίγο πιο δύσκολη την καθημερινότητα σας και την κρίση σας πιο αδύναμη. Ακόμη, σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο της και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή τον γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα μετά την όψη αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται αύριο, θα είναι πιο ξεκάθαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

ΛΕΩΝ: Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά, αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου κι αργότερα αργά τη νύχτα και με τον Ποσειδώνα, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι που εναντιώνονται, χωρίς βέβαια εκείνοι να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, τον σύντροφο και τους φίλους σας μετά τη δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού, αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείσουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας. Ακόμη, σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής ή συνεργάτης σας προκαλέσει, προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη από τον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Όμως, θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί, διότι ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε. Σήμερα, επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας, επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στον Τοξότη, στο πρώτο της τέταρτο σήμερα, σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, διότι αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα, ιδιαίτερα στο περιβάλλον εργασίας. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων. Μάλιστα, θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, ακόμη κι αν είναι άτομα από το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια, ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά σαφώς είναι πιο θετική έναντι της αυριανής που μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους ή τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στο πρώτο της τέταρτο στον Τοξότη και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Επειδή έρχεται μια αρκετά απαιτητική περίοδος μετά τις 15/9 με τον Άρη στον Ζυγό, θα πρέπει να έχετε ενέργεια, αλλά και καλή ψυχολογία, για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες, αλλά και τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη για να σχηματίσει το πρώτο της τέταρτο και γίνεται λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Βέβαια, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε, διότι εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στην ημέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας, η οποία υποβοηθείται κι από το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα τις βραδινές ώρες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους, αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια, η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αύριο. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο στην Παρθένο, μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα στις σχέσεις σας και οι αντιδράσεις σας να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Χωρίς κατηγορία7 λεπτά ago

Σεισμός από τον Κώστα Λεφάκη «Τα χειρότερα δεν ήρθαν, σε τόσα χρόνια θα φύγει ο κορωνοϊός…»

«Σεισμό» φέρνουν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη από το περασμένο καλοκαίρι, με το γνωστό αστρολόγο να έχει τονίσει, ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη...

Χωρίς κατηγορία55 λεπτά ago

Παρατράγουδα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου!

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται...

Χωρίς κατηγορία16 ώρες ago

Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για ποια από...

MUST READ1 ημέρα ago

Χωρίσατε; Αυτοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε...

zodia1 ημέρα ago

Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή εβδομάδα, τα πέντε ζώδια που θα περάσουν πραγματικά δύσκολα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν...

MUST READ2 ημέρες ago

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και...

zodia2 ημέρες ago

Επεισοδιακή εβδομάδα για 5 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Επεισοδιακή πρόκειται να είναι η εβδομάδα που ξεκινάει από τις 27/9 για 5 ζώδια. Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκη στις προβλέψεις του...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το 1 ζώδιο σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη...

zodia3 ημέρες ago

Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη. Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Σε προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μετά από μια σοκαριστική πρόβλεψη για τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον Οκτώβριο, που για ορισμένα ζώδια δε θα...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.