Connect with us
?>

zodia

Άση Μπήλιου ανάσα για 4 ζώδια , Ποιοι οι «τυχεροί» του Σαββατοκύριακου

Published

on

Το Σάββατο είναι πιο έντονα συναισθηματικό, υπάρχει μια πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και με το τρίγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πολλαπλασιάζονται και οι τάσεις φυγής μας. Παρόλα αυτά, έχει κι ένα διασκεδαστικό χαρακτήρα ειδικά το βράδυ.

Η Κυριακή έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη, είναι πιο ευχάριστη μέχρι τουλάχιστον το απόγευμα, αλλά προς το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μάς υπενθυμίζει ότι έρχεται η Δευτέρα, ότι τα σχολεία ανοίγουν και πλέον σιγά-σιγά ξεκινάμε να μπαίνουμε σε μια πιο ρουτινιάρικη κατάσταση, όπου προτεραιότητα έχουν τα «πρέπει».

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο κι όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις μας θα βρούμε τρόπο να χαλαρώσουμε ή να διασκεδάσουμε λίγο.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Σκορπιό και μέσα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Μάλιστα, θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη.

Κάποια θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις επενδύσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ή μπορεί να συζητήσετε γι’ αυτά, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχει και μια συναισθηματική ατμόσφαιρα κάπως φορτισμένη.

Την Κυριακή είστε πανέτοιμοι να βγείτε από τη «σπηλιά» στον έξω κόσμο, να επικοινωνήσετε με αυτούς που θέλετε, να εξερευνήσετε τις προοπτικές των σχεδίων σας, αλλά και να θέσετε τους δικούς σας στόχους για τη νέα εβδομάδα. Μάλιστα, θα έλεγα να εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις πρώτες της ημέρες που είναι πιο βολικές, διότι από τις 15/9 ξεκινά η πορεία του Άρη στον Ζυγό απέναντι σας και το 24ωρο δεν θα είναι αρκετό για τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο αποτελεί μια προέκταση της Παρασκευής, με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στο ταίρι σας, στους φίλους, τους αγαπημένους σας και μαζί τους θα περάσετε τη μέρα με κοινές δραστηριότητες, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά και λίγο μεγαλύτερη πίεση πιθανώς, διότι μπορεί να ζητούν τη συμβολή σας σε κάποιο δικό τους θέμα.

Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς μάλλον σας γειώνει -με τη Σελήνη στον Τοξότη σε όψη με τον Κρόνο- στα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στον εαυτό σας, τη δουλειά, τις σπουδές ή τις όποιες υποχρεώσεις σας.

Γι’ αυτό κι είναι και η κατάλληλη μέρα για να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας. Ενδεχομένως όμως να έχετε και κάποιο πιεστικό θέμα, είτε με κάτι οικονομικό είτε με μια σχέση που τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να περιφέρεται ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, στον Σκορπιό, φαίνεται ότι και το Σάββατο θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας ή μπορεί να ξεσκονίζετε διατροφές και δίαιτες, προκειμένου να μπείτε σε ένα πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες αν ξεφύγατε το καλοκαίρι.

Από την άλλη, φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και οι ετοιμασίες για τη δουλειά ή τις σπουδές που έχετε να κάνετε, ώστε να σας βρει η επόμενη εβδομάδα σε μια κανονική ροή εργασίας ή μελέτης και όχι μέσα στην τρέλα.

Η Κυριακή όμως είναι και ιδιαίτερα κοινωνική μέρα, καθώς φίλοι, συγγενείς θα σας θυμηθούν ή θα τους θυμηθείτε εσείς. Μέχρι και τις 14/9 είναι οι πιο πιεστικές μέρες, καθώς αποχωρώντας ο Άρης από την Παρθένο στις 15/9 θα βοηθήσει να χαλιναγωγήσετε κάπως το άγχος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο είναι μια πιο γλυκιά, παιχνιδιάρικη, δημιουργική κι ευχάριστη μέρα για σας, με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του έρωτα των παιδιών και μάλιστα θα σας πρότεινα να μην την επιβαρύνετε με πολλές υποχρεώσεις και δουλειές.

Αντιθέτως, να την εκμεταλλευτείτε για να το ρίξετε λίγο έξω, να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση, χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερο κόπο από την πλευρά σας.

Αντίθετα η Κυριακή σας βάζει από νωρίς στη διάθεση των υποχρεώσεων και των ευθυνών και πιθανώς να χρειαστεί να κάνετε κάποιες προετοιμασίες για τη δουλειά σας ή τις άλλες υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε στο σπίτι ή στις σπουδές.

Το εξάγωνο της Σελήνης, που θα βρίσκεται στον Τοξότη, με τον Κρόνο το βράδυ της Κυριακής μιλά για πειθαρχία και περιορισμούς. Κι αν νιώθετε ότι το παρακάνατε τον τελευταίο καιρό με τα γλυκά και τις καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις… από Κυριακή και όχι από Δευτέρα δίαιτα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου σάς βάζει σε μια διάθεση πολύ σπιτική και θα θέλετε να τη βγάλετε στο οικείο σας περιβάλλον, χωρίς πολλές διαταράξεις της ησυχίας σας.

Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες δουλειές ή μπορεί να θέλετε να προετοιμαστείτε λίγο για την εβδομάδα που έρχεται, σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις ή τις σπουδές για τους νεότερους.

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο ήπια και μάλιστα μπορεί να σας δώσει λύσεις σε κάποια πράγματα που ερευνάτε κι έτσι να έχετε και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι μια μέρα επίσης που καλά θα κάνετε να αφιερώσετε χρόνο και καλή ενέργεια στα προσωπικά σας, στον σύντροφο σας ή στα παιδιά σας, κάνοντας μια βόλτα μαζί τους και γενικά χαλαρές διασκεδαστικές δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σάββατο είναι σούπερ επικοινωνιακό και με πολλή όρεξη θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους και συνεργάτες, να μοιραστείτε τον χρόνο σας με ευχάριστο τρόπο και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις ενδεχομένως για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε ένα πολύ ελεύθερο πρόγραμμα να κάνετε ό,τι επιθυμείτε, χωρίς «πρέπει» και καταναγκαστικές δουλειές. Αυτές μάλλον θα τις αφήσετε για την Κυριακή που με τη Σελήνη στον Τοξότη φαίνεται ότι θα επικεντρωθείτε στα πρακτικά σας θέματα, στα ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και της δουλειάς.

Όμως, φροντίστε λίγο να σας μείνουν διαθέσιμα ενεργειακά αποθέματα, διότι σας βλέπω να ξεκινάτε την εβδομάδα σας ήδη εξαντλημένοι από την κούραση, καθώς η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στον Υδροχόο σε θετική όψη εξαγώνου μεν, αλλά σε κάπως επιβαρυντική θέση σε σχέση με το ζώδιο σας.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο αποτελεί με κάποιο τρόπο συνέχεια του κλίματος της Παρασκευής. Θα είστε αφοσιωμένοι σε κάποια πρακτικά θέματα ίσως των οικονομικών σας, μολονότι μπορεί να μπείτε και στον πειρασμό να κάνετε κάποιες αγορές.

Στην πορεία της μέρας μπορεί να κανονίσετε κάτι με φίλους που δεν είχατε δει καιρό και να περάσετε μαζί τους κάποιες απολαυστικές στιγμές. Αν τώρα δεν γίνεται να βρεθείτε από κοντά, να είναι καλά η τεχνολογία που καταργεί τα σύνορα. Η Κυριακή είναι πολύ διαφορετική μέρα και θα είστε σε μια νοητική εγρήγορση.

Ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείτε κάπως για τα επαγγελματικά θέματα ή για τις σπουδές σας. Από την άλλη, μπορεί να συζητήσετε για μια συνεργασία ή γενικά να έχετε πιο σοβαρές συζητήσεις. Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, μπορεί να νιώθετε κάπως πιο πιεσμένοι ή αγχωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο όλα τα φώτα είναι πάνω σας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και νιώθετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό με ό,τι καταπιάνεστε, αλλά και περισσότερο άγχος για όσα έχετε στο πρόγραμμα σας να ολοκληρώσετε.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα κάνει το Σάββατο εξαιρετική μέρα για δημιουργία και καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και για να κανονίσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο μια συνάντηση. Θετική και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από πλευράς εμφάνισης ή να ψωνίσετε ένα δώρο για σας που θα σας κάνει να χαρείτε.

Όλα αυτά το Σάββατο. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στον Τοξότη, οι τόνοι πέφτουν και αρχίζετε να σκέφτεστε τα πιο πρακτικά και ρεαλιστικά πλάνα σας για την εβδομάδα που ξεκινά, αυτά της δουλειάς, των υποχρεώσεων σας.

Δεν είναι απίθανο μάλιστα να συζητήσετε και κάποια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας γίνει. Όμως μην βιάζεστε να δώσετε απάντηση, πάρτε τον χρόνο σας. Η Κυριακή είναι πάντως η καλύτερη μέρα για να θέσετε ξεκάθαρα στόχους εργασίας, υγείας, οικονομικών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο ανήκει στον ύπνο, την ξεκούραση, τη φροντίδα του εαυτού σας, το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχάσετε τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας δίνει ενέργεια, σας κάνει χαρούμενους, σας τρέφει σωστά, σας διατηρεί τονωμένους.

Είναι η μέρα αφοσίωσης στον ίδιο σας τον εαυτό. Καταλαβαίνετε ότι οτιδήποτε άλλο θα σας φαίνεται αγγαρεία αν δεν το επιθυμεί η ψυχή σας. Κι εδώ που τα λέμε, χρειάζεστε ένα διάλειμμα κι από τους άλλους για να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα.

Την Κυριακή αλλάζει το αστρολογικό κλίμα, η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και η εξωστρέφεια επιστρέφει, διότι ξεκινά μια καινούρια εβδομάδα κι έχετε πολλά να κάνετε και να δείτε, κυρίως σε θέματα καριέρας, σπουδών ή όποιων άλλων στόχων έχετε. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας και σας επιβαρύνει με αρκετούς περιορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο, με τη Σελήνη να παραμένει στον Σκορπιό σε όλη την διάρκεια της μέρας, φαίνεται ότι θα συμπιέσετε όσο μπορείτε το πρόγραμμα σας για να προλάβετε να δείτε ή να μιλήσετε με όσο μπορείτε περισσότερους φίλους ή συνεργάτες.

Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, αλλά και τις ευθύνες. Το πρωί μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα άνετο Σάββατο που πρέπει να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, καθώς κι εσείς θα νιώθετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον σας, αλλά και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Πολύ διαφορετική εικόνα έχει η Κυριακή με τη Σελήνη στον Τοξότη, καθώς ξεκινά το άγχος για την επόμενη μέρα στη δουλειά, σας πιάνουν ίσως και κάποιες ανασφάλειες για μια σχέση και από την άλλη νιώθετε τόσο κουρασμένοι, που ίσως το μόνο που θα θέλατε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε μερικές ωρίτσες παραπάνω και να την περάσετε με την απολύτως αναγκαία παρέα, ίσως τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να πάρετε πολύ προσωπικά κάποια πράγματα και να είστε λίγο πιο εύθικτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ, αλλά με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε κόντρα με το ζώδιο σας το Σάββατο δεν μοιάζει ακριβώς με μια χαλαρή μέρα στο τέλος της εβδομάδας, διότι οι πιθανότητες να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε αυτά που θέλετε είναι πολύ λίγες.

Είτε χρειάζεται να εργαστείτε, είτε να τελειώνετε με κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς ώστε από Δευτέρα να είστε πανέτοιμοι και άκρως ανταγωνιστικοί, είτε έχετε δουλειές στο σπίτι και υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια που δεν θα σας επιτρέψουν να περάσετε και πολλές ώρες στον καναπέ.

Την Κυριακή μπορεί οι φίλοι να σας τρελάνουν στα τηλέφωνα, να έρχονται βροχή οι προσκλήσεις για να συναντηθείτε με κάποιους και γενικώς θα είστε σε μια απίστευτη εγρήγορση, όμως η ενέργεια της μέρας ρέει και δεν θα νιώθετε τόσο μεγάλη πίεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο κρατάει κάτι από τις ευκολίες της Παρασκευής και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας ανεβάζει τη διάθεση σας. Βέβαια, ταυτόχρονα μπορεί να έχετε και κάποιες τάσεις φυγής, αλλά μια βόλτα, ακόμη και με το αυτοκίνητο για να αλλάξετε κάπως παραστάσεις, μπορεί να φτάνει για να σας δώσει ίσως μια ψευδαίσθηση ταξιδιού.

Το Σάββατο είναι και σούπερ επικοινωνιακή μέρα και θα σας βρει να μιλάτε με φίλους, συνεργάτες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολύ διαφορετική όμως είναι η επιρροή της Κυριακής, με τη Σελήνη να περνά στον Τοξότη και να ανάβει φωτιές στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να είστε πιο οργανωτικοί, να καταστρώσετε ένα πρόγραμμα για τη δουλειά ή ακόμη και να δουλέψετε κάποιες ώρες για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τις πολύ απαιτητικές πρώτες μέρες της εβδομάδας στη δουλειά.

Πηγή:asibiliou.gr

Advertisement

Title

Survivor3 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια3 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια10 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια10 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια10 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια10 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια10 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια10 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια10 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.