Connect with us
?>

zodia

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί. Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και τα 4 ζώδια που θα βασανίστουν

Published

on

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μέχρι το απόγευμα είναι πιο ήπια η επιρροή της, καθώς σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα.

Έτσι, είναι πιο βοηθητική για τις σχέσεις μας, αλλά και για να βρούμε λύσεις σε καθημερινό επίπεδο. Όμως από το απόγευμα και μετά τα πράγματα αποκτούν μια ξαφνική αίσθηση έντασης ή μπορεί να αντιμετωπίσουμε απρόοπτα, καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή.

Τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί τις βραδινές ώρες, ώστε να μην φανείτε πιεστικοί προς τους άλλους, αλλά και στις αντιδράσεις σας σε πιέσεις άλλων. Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη, όπως και το κλίμα ασυνεννοησίας. Ευτυχώς η επιρροή θα είναι για λίγες ώρες, οπότε είναι διαχειρίσιμη.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου :

Κριός

Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας συναντά σε απαιτητικές όψεις τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή τις απογευματινές ώρες και δημιουργεί μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση ή και τάση για βιασύνη. Στις προσωπικές σχέσεις μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα και τη φροντίδα που θέλετε, ενώ μπορεί και σε οικογενειακό επίπεδο να υπάρχει μια απαιτητική κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείτε. Μην αντιδράτε παρορμητικά, όχι τουλάχιστον σήμερα και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Και δεν θα βγει κάτι και κινδυνεύετε να φτάσετε σε ρήξεις, χωρίς σπουδαίο λόγο. Αντίθετα θα πρότεινα να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να χαλαρώσετε στο οικείο περιβάλλον σας κάνοντας μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Ταύρος

Ενώ η μέρα ξεκινά σε όμορφο κλίμα, στην πορεία οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να προκαλέσουν τάσεις εκνευρισμού, παρόρμησης και βιασύνης. Αποφύγετε να ενδώσετε σε δύσκολες συζητήσεις, κυρίως στον χώρο εργασίας, μην αντιδράτε σπασμωδικά και αν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα να είστε συγκεντρωμένοι. Αποφύγετε ακόμη διαπληκτισμούς με άτομα που δεν γνωρίζετε (π.χ. στον δρόμο). Ένας άλλος τομέας που μπορεί να είναι αγκάθι σήμερα είναι τα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τα έξοδα σας ή να μην κάνετε αγορές για να καλύψετε άλλες ανάγκες, όπως συναισθηματικές ας πούμε. Βέβαια, τα έξοδα μπορεί να σας προβληματίζουν κι επειδή είμαστε στο τέλος του μήνα και γι’ αυτό να έχετε το αίσθημα της πίεσης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μέσα στον τομέα των οικονομικών και μπορεί να σας βάλει σε πειρασμούς εξόδων. Αν τα αντέχει η τσέπη σας όλα καλά, αλλά αν δεν τα αντέχει τότε προστατευτείτε από τη μανία να κάνετε περιττά ψώνια. Ακόμη, αποφύγετε συζητήσεις περί οικονομικών, διότι δεν θα βγουν κάπου και απλά θα σας εκνευρίσουν. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή και αγορές που μπορεί να κάνετε τώρα, να τις μετανιώσετε για οποιονδήποτε λόγο μετά. Αξιοποιήστε την ορμή της ημέρας για να είστε παραγωγικοί σε θέματα εργασίας. Ακόμη, το βράδυ της Πέμπτης αποφύγετε να μαλώσετε για οικονομικά ζητήματα, είτε με τον σύντροφό σας είτε ακόμη και με τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Καρκίνος

Οι ήπιες όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα δίνουν έναν δημιουργικό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, αλλά δεν παύει να είναι μια πιο απαιτητική μέρα η Πέμπτη, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας. Μάλιστα τις απογευματινές ώρες, που έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή, σας κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και μερικές φορές χωρίς ίσως να το κατανοείτε, κάπως πιεστικούς με συνεργάτες ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας ή στον χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει. Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση. Μέσα στην υπερβολική αντίδραση μπορεί να χάνετε το δίκιο σας. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ερμή τις απογευματινές ώρες, η έμφαση σήμερα είναι στους τομείς των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια έκρυθμη ατμόσφαιρα λόγω των οικονομικών αγαπητοί Παρθένοι και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις για χρήματα. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να διεκδικήσετε χρήματα ή μια αύξηση. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον σύντροφο σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι ή με την οικογένεια σας για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με κάποιο συνεργάτη ή συνέταιρο, που μπορεί να διαφωνείτε για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα έσοδα και τα έξοδα της επιχείρησης σας ή της επιχείρησης που εργάζεστε. Αν έχετε θέσει κάποιους προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους, ενδεχομένως να σας πιάνει βιασύνη να υλοποιηθούν γρηγορότερα κι όταν δεν γίνεται να σας πιάνει απογοήτευση. Μην ξεχνάτε όμως ότι είμαστε στη φάση ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ερμή, που δεν βοηθά να υπάρχουν εξελίξεις.

Ζυγός

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας τις απογευματινές ώρες δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη, μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα, πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε λίγο, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και αντιδράστε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε σε «ουδέτερη» ζώνη και να μην υπερασπιστείτε αυτό που θεωρείτε δίκαιο. Με ευγενικό τρόπο ξεκαθαρίστε τη θέση σας ή υποστηρίξτε όποιον νιώθετε ότι αδικείται.

Σκορπιός

Ενώ η μέρα ξεκινά σε ήπιους τόνους, μπορεί στην πορεία κάτι να σας κάνει να «βράζετε» ή να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης, ίσως στον χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μην δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν, καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Από την άλλη, αν πιστεύετε ότι μπορεί να πέσουν οι τόνοι και να βρείτε τρόπο να συνεννοηθείτε, αλλά και να παρουσιάσετε το δικό σας τρόπο αντίληψης των πραγμάτων, ίσως με ηρεμία και ψυχραιμία να πρέπει να τους εξηγήσετε αυτό που σκέφτεστε. Ο διάλογος πάντα σώζει την κατάσταση, ακόμη και σε συνθήκες ανάδρομου Ερμή.

Αιγόκερως

Ενώ η μέρα ξεκινά σχετικά πιο χαλαρά, στην πορεία της δημιουργεί αρκετές υποχρεώσεις κι ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην ημέρα. Έτσι τις απογευματινές ώρες μπορεί να υπάρχει κλίμα έντασης, είτε στον χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό να χρειάζεται από την πλευρά σας ψύχραιμες αντιδράσεις και όχι παρορμητικά ξεσπάσματα. Μπορεί να νιώθετε ότι σας πνίγει το δίκιο, αλλά μπαίνοντας σε μια αντιπαράθεση σήμερα είναι μάλλον απίθανο και να το βρείτε. Δεν λέω ότι πρέπει να συμβιβαστείτε αν κάτι σας ενοχλεί, όμως σίγουρα προτείνω να μην αντιδράσετε θερμοκέφαλα. Από την άλλη, γιατί να μην αξιοποιήσετε την ορμή που σας δίνουν οι όψεις της Σελήνης για να περάσετε ένα παθιασμένο βράδυ με το ταίρι σας;

Υδροχόος

Σημαντικό αυτές τις μέρες, που η Σελήνη βρίσκεται στο 6ο Ηλιακό σας σπίτι, είναι να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αγαπητοί μου Υδροχόοι ή όσοι έχετε ωροσκόπο σ’ αυτό το ζώδιο. Οι συνεχείς πιέσεις, ο φόρτος δουλειάς, οι απαιτήσεις των άλλων βαραίνουν την ψυχολογία σας κι αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και σε θέματα υγείας. Ακόμη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα εφιστά την προσοχή σας στην επικοινωνία με τους άλλους στη δουλειά, για να μην φτάσει μια κατάσταση σε οριακό επίπεδο. Αν διαφωνείτε με κάτι εκθέστε με επιχειρήματα τις σκέψεις σας, αλλά μην κάνετε επίθεση στους άλλους.

Ιχθύες

Μερικές φορές, αγαπητοί μου Ιχθύες, μπορεί όντως να ξέρετε τι μπορεί να βοηθήσει κάποιον για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του ή να συμπεριφερθεί καλύτερα στις σχέσεις του. Όμως, αν οι άνθρωποι αυτοί δεν σας ρωτούν την άποψη σας, καλύτερα να μην επεμβαίνετε, ακόμη κι αν είναι φίλοι σας. Άλλωστε, αν βλέπετε κάτι στραβό κι η άλλη πλευρά δεν θέλει να το δει, δεν θα κερδίσετε κάτι επισημαίνοντας το. Για να σωθεί κάποιος χρειάζεται να κάνει μόνος του την προσπάθεια και όχι να στηρίζεται στις καλές προθέσεις και τη στήριξη των άλλων. Αφήστε που μπορεί να φανείτε πιεστικοί ή επικριτικοί χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση σας. Αυτό να το έχετε κατά νου σήμερα με τις απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή που σας κάνει ιδιαίτερα ορμητικούς. Αξιοποιήστε τη μέρα μέχρι το απόγευμα για να επιλύσετε τις δικές σας υποθέσεις.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Ζώδια2 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.