Connect with us
?>

zodia

Λίτσα Πετρίδη : Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Published

on

Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη για σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου. Τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Ζώδια 16 Οκτωβρίου: Κριός

Η επαφή με κάποιον μπορεί να είναι ευχάριστη και ικανοποιητική καθώς είναι μια εποχή ανταμοιβής και ανταλλαγής ιδεών. Λάβε υπόψη σου ότι ο Ερμής για άλλες δυο ημέρες είναι ανάδρομος και ότι μπορεί αργότερα να επανεξετάσεις τις αποφάσεις που παίρνεις τώρα. Ως εκ τούτου ενώ οι σημερινές παρατηρήσεις είναι χρήσιμες, στόχευσε στο να κρατήσεις τα συμπεράσματα για αργότερα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ευχάριστες εξελίξεις.

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σου εναρμονίζεται με τον Χείρωνα και τον Ερμή σήμερα, δίνοντας μια ώθηση στις ιδέες και τα σχέδια σου. Η προσέλκυση πόρων από εξωτερικές πηγές έρχεται πιο εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τα χρήματα. Παρά τον ανάδρομο Ερμή είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να διορθώσεις τα δεινά μιας σχέσης ή να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις σε ενθουσιάζουν.

Δίδυμοι: Είσαι πρόθυμη να ακούσεις σήμερα, να μάθεις και να βελτιωθείς. Τα οράματα σου διευρύνονται με το άνοιγμα σε νέες απόψεις και την ειλικρίνεια σου. Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου θερμαίνοντας τις σχέσεις με συναδέλφους. Μπορείς να κερδίσεις τον σεβασμό χωρίς να καταβάλλεις καμία προσπάθεια. Μικρές λεπτομέρειες ή διαφωνίες με τον αγαπημένο σου δεν είναι ικανές να κλονίσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται όμως για κάποιον λόγο δεν σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος: Η σημερινή μέρα φέρνει θετική ενέργεια για να πιστέψεις και να μάθεις από κάποιον με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον Χείρωνα και τον Ερμή. Είσαι ιδιαίτερα παραγωγική με την εργασία, τις δραστηριότητες υγείας και την προσωπική σου ζωή. Υπάρχουν ορισμένα πραγματικά οφέλη από την κοινή χρήση εξουσίας και μαθαίνεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Εκφράζεις τα συναισθήματα σου κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο αν είσαι μόνη, μην δείχνεις τις αδυναμίες σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να μοιραστείς προσωπικές σκέψεις, συναισθήματα και αναμνήσεις. Παρόλο που μπορεί να περιμένεις κάποιες πληροφορίες ή να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις η κοινωνική σου ζωή, ο ρομαντισμός, η άνεση, η αισιοδοξία με τα οικονομικά ανεβάζουν τη διάθεση σου. Μια ευχάριστη, θεραπευτική ενέργεια σε ωφελεί και σε κάνει πιο εκδηλωτική με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις κατακτήσεις και το φλερτ.

Παρθένος: Η αρμονία και η ομορφιά στο περιβάλλον του σπιτιού μπορεί να είναι μια επιτακτική ανάγκη σου σήμερα. Στοχεύεις στο να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις για την οικογένεια, την άνεση ή τις ανάγκες του εαυτού σου. Μπορείς ευκολότερα να συνεργαστείς με τους άλλους και να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή. Έτσι αν είσαι μόνη συναισθηματικά έχεις πολλές ευκαιρίες να περάσεις καλά και να φλερτάρεις. Εάν είσαι σε μια μόνιμη σχέση απόλαυσε το πάθος και τον ρομαντισμό.

Ζυγός: Με την Αφροδίτη σε αρμονία με τον Χείρωνα σήμερα ο τρόπος σου γίνεται ζεστός και προσιτός απέναντι στους άλλους. Η λεκτική σχέση είναι πιο σημαντική για τη συμμετοχή της καρδιάς και όχι μόνο του νου. Μπορείς να δημιουργήσεις ουσιαστικούς δεσμούς με τους άλλους και μέσα από τις συζητήσεις να οδηγηθείς σε θετικές κατευθύνσεις. Μιας και ο Ερμής ακόμα για λίγο κινείται ανάδρομα, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αποφάσεις και τις απόλυτες δηλώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Σκορπιός: Οι σημερινές αρμονικές όψεις της Αφροδίτης ολοκληρώνουν καταστάσεις και ανεβάζουν την ενέργεια σου. Άνοιξε την καρδιά σου και άσε τους φόβους σου πίσω. Ωστόσο αυτό που θα αποφασίσεις τώρα μπορεί να χρειαστεί να το αναθεωρήσεις αργότερα για αυτό παράμεινε στο παρασκήνιο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου νιώθεις πως έχει ισχυρές βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τους άλλους να σου δείξουν τις προθέσεις τους.

Η Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή δημιουργεί αρμονικές πτυχές και σε βοηθά να ανοίξεις την καρδιά σου. Αντί να κλείσεις το μάτι στις ευπάθειες σου τις προσδιορίζεις και ίσως μοιραστείς τις όποιες ανασφάλειες σου με έναν ειδικό. Είσαι πιο θαρραλέα με την αγάπη και οι αλληλεπιδράσεις είναι πιο ειλικρινείς. Ακόμα κι αν νιώσεις ένα συναισθηματικό τείχος από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ήδη υπάρχει στη ζωή σου, εσύ θα βγεις κερδισμένη.

Αιγόκερος: Μπορεί να υπάρχει μια ανταποδοτική σχέση με κάποιον καθώς αποκτάς καλύτερη κατανόηση ενός προηγούμενου θέματος. Παρόλο που κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να τα μοιραστείς, είναι μια καλή στιγμή για να εναρμονιστείς με τους ανθρώπους, κυρίως με αυτούς που βρίσκονται πολύ κοντά σου. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

Υδροχόος: Φέρνεις ένα υγιές πνεύμα φιλίας στις σχέσεις σου σήμερα και η κοινωνική σου ζωή, ο ρομαντισμός, οι σπουδές και οι επικοινωνίες σου μπορούν να ευδοκιμήσουν. Η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική για εσένα για αυτό και αφοσιώνεσαι ολοκληρωτικά στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, καταλαβαίνεις πως πρέπει να λειτουργήσεις με τη λογική και να μην αφήσεις τις ανάγκες σου να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Ιχθείς: Είσαι σε εξαιρετική θέση σήμερα για να απολαύσεις και να μάθεις πράγματα που βοηθούν και ενισχύουν την καριέρα σου, να μιλάς για σχέδια ή για μακροπρόθεσμους στόχους και να βελτιώσεις τη φήμη σου. Ωστόσο θα ήταν φρόνιμο όσο ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις. Παρόλα αυτά η μέρα κυλά όμορφα, ήρεμα και θεραπευτικά. Στη συναισθηματική σου ζωή βρίσκεις τις ισορροπίες σου.

Πηγή: tlife.gr

Advertisement

Title

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια1 έτος ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια1 έτος ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια1 έτος ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια1 έτος ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια1 έτος ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.