Connect with us
?>

zodia

Λίτσα Πετρίδη : Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Published

on

Ζώδια 23 Οκτωβρίου: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πετρίδη για σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός: Ο Ήλιος μετακινείται στον τομέα της οικειότητάς σου για μια διέλευση που διαρκεί έως τις 21/11 και πιθανότατα αυτό το διάστημα να γίνεις πιο εσωστρεφής. Στη διάρκεια αυτού του κύκλου αναπτύσσεις στρατηγικές και χρησιμοποιείς τις δυνάμεις παρατήρησης προς όφελός σου. Μπορείς επίσης να επικεντρωθείς σε οικονομικά θέματα, χρέη και κοινούς πόρους. Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο φλερτ και μην αδικείς κανέναν με την πρώτη ματιά.

Ταύρος: Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου αναδεικνύεται η ανάγκη σου για καλύτερη ισορροπία ή προοπτική. Είσαι πιο πρόθυμη από το συνηθισμένο να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Γίνεσαι πιο προσεκτική, συμβιβαστική και εξετάζεις τις προσδοκίες σου από τους άλλους. Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου οι προσωπικές σου ανάγκες τείνουν να έχουν προτεραιότητα.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος κατευθύνεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου για μια διαμονή έως τις 21/11. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για να ανανεώσεις τους εργασιακούς στόχους σου και την υγεία σου. Καλλιεργείς θετικές συνήθειες και προκύπτουν νέες πληροφορίες ή περιστάσεις που σε παρακινούν να ζήσεις μια πιο υγιή, πιο οργανωμένη και πιο παραγωγική ζωή. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου κυλά ευχάριστα αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου.

Καρκίνος: Αφήνεις σήμερα πίσω σου έναν κύκλο ενδοσκόπησης και μέχρι τις 21/11 αξιοποιείς την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του εαυτού σου. Με τη διέλευση του Ήλιου να συμπληρώνει τώρα την προσωπικότητά σου νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο ευτυχισμένη, καθώς και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Η αγάπη και η έλξη σε απασχολούν περισσότερο και ανοίγονται νέοι δρόμοι έκφρασης και ψυχαγωγίας μπροστά σου. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας το αφιερώνεις στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τις σκέψεις του παρελθόντος να καθορίζουν τη διάθεσή σου.

Λέων: Ο Ήλιος σήμερα περνά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου για μια επίσκεψη μέχρι τις 21/11. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι μια καλή σχετικά στιγμή για να συνδεθείς με τις ρίζες σου και να οικοδομήσεις καλά τον εσωτερικό κόσμο σου. Επίλεξε δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου ασφαλέστερες συναισθηματικά. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις σου φτιάχνουν τη μέρα.

Παρθένος: Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των επικοινωνιών σου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του η προσέγγιση, η μάθηση και η σύνδεση γίνονται η προτεραιότητά σου. Η καθημερινότητά σου ανεβάζει ρυθμούς κι αυτό θα είναι πιο εμφανές μετά τις 30/10 που ο Άρης θα βρίσκεται στον ίδιο τομέα. Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση για το τι πρέπει να βελτιωθεί στο προσωπικό σου περιβάλλον και τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους.

Ζυγός: Ο Ήλιος μετακομίζει σήμερα στον 2ο ηλιακό σου οίκο και θα δώσει έμφαση στους πόρους, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση μεγαλώνει. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τα οικονομικά και να κάνεις τους απολογισμούς σου. Έχεις μια αίσθηση ανανέωσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα εκδηλωτική και ερωτική. Εσύ που είσαι μόνη, οι θαυμαστές σου αυξάνονται κι αυτό σε κολακεύει ιδιαίτερα.

Σκορπιός: Ο Ήλιος περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σε ωθεί να ξεκινήσεις από την αρχή. Ίσως να θελήσεις να βγεις από το καβούκι σου. Ενθαρρύνεσαι να κοιτάξεις μπροστά και να αδράξεις τη μέρα καθώς ο νέος κύκλος του Ήλιου σε βοηθά στο να κάνεις πραγματικά εντύπωση. Ωστόσο η Σελήνη σήμερα καθιστά κατάλληλη τη μέρα για να παρατηρήσεις και όχι να δράσεις. Η συναισθηματική σου ζωή σταδιακά αποκτά ενδιαφέρον.

Τοξότης: Ο Ήλιος σήμερα επισκέπτεται τον ηλιακό 12ο οίκο σου κι έτσι έχεις την τάση να αποσύρεσαι λίγο από καταστάσεις που είναι εξαιρετικά απαιτητικές ή ανταγωνιστικές. Είναι μια περίοδος ονείρων, φαντασίας και επεξεργασίας πρόσφατων γεγονότων και εξελίξεων. Έντονα κοινωνική προβλέπεται η μέρα σου και δεν θα πρέπει να αφήνεις τον ερωτικό σύντροφό σου πίσω. Εάν είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί προβλέπονται ευκαιρίες.

Αιγόκερος: Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 11ο οίκο σου τονίζοντας την ανάγκη σύνδεσης με τους άλλους. Έχεις μια ισχυρότερη επιρροή σε φίλους και ομάδες, κάτι που ενισχύει την αυτοεκτίμησή σου. Η Σελήνη ωστόσο κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας, των συνηθειών, των ρουτινών και τείνεις να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Υδροχόος: Ο Ήλιος ξεκινά το ταξίδι του στον ηλιακό 10ο οίκο σου φέρνοντας περισσότερη δύναμη και εστίαση στα θέματα καριέρας και φήμης. Έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι ενεργές για την αναγνώριση και την τιμή των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Είναι μια περίοδος ανάληψης ευθυνών, διάκρισης και δημοσιότητας. Ωστόσο η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του ρομαντισμού και αυτό σε κάνει ακόμα πιο γοητευτική.

Ιχθείς: Ο Ήλιος κινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντάς σε να διευρύνεις το μυαλό και την εμβέλειά σου μέχρι τις 21/11. Λαχταράς και αναζητάς περισσότερα από τη ζωή και τα ιδανικά και οι φιλοδοξίες σου ανεβαίνουν. Η διορατικότητα σου επίσης τις επόμενες εβδομάδες σε βοηθά να αποφύγεις λάθη και κακοτοπιές. Η συναισθηματική σου ζωή σήμερα έχει ενδιαφέρον αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες.

Πηγή: tlife.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.