Connect with us
?>

zodia

Πονοκέφαλος από την Άση Μπήλιου.Αστρολογική βόμβα για 4 ζώδια

Published

on

Ζώδια – Άση Μπήλιου: Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον μυστηριώδη Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7/10, δίνοντας έναν τόνο πάθους και μυστικότητας στην προσωπική μας ζωή.

Μάλιστα φαίνεται ότι της στρώνει τον δρόμο η Σελήνη που θα περάσει το πρωί στον Σκορπιό, ενώ η Αφροδίτη τις βραδινές ώρες. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό όσο κι αν αγαπά το μυστήριο δεν αγαπά τα παιχνίδια του ποντικιού με τη γάτα, γι’ αυτό σε καινούριες γνωριμίες καλό θα ήταν να ανάψετε ένα πράσινο φως στην άλλη πλευρά, αλλιώς μπορεί η ιστορία να μείνει στο αρχικό στάδιο για πάντα.

Στο επόμενο διάστημα καλούμαστε να δούμε σε βάθος και με την απαραίτητη σοβαρότητα την ερωτική μας ζωή και να τονώσουμε και τη σεξουαλική της διάσταση. Πάντως αυτό που ιντριγκάρει την Αφροδίτη στον Σκορπιό, περισσότερο κι από το σεξαπίλ, είναι η εμπιστοσύνη κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

Η Παρασκευή είναι μια πιο απαιτητική μέρα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο υπενθυμίζοντας μας τις υποχρεώσεις, τις ευθύνες και πιθανώς τις δυσκολίες αυτής της περιόδου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα κουραστούν λίγο περισσότερο σήμερα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρακάτω :

ΚΡΙΟΣ: Την Παρασκευή, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ, φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη, θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας αγαπητοί μου Κριοί. Η Σελήνη θα προχωρήσει το πρωί της Παρασκευής στον Σκορπιό, ενώ το βράδυ περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέσα στον τομέα των οικονομικών, των επενδύσεων, των υποχρεώσεων απέναντι σε εφορία, τράπεζες κλπ., στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μέχρι τις 7/10 θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα, ψάχνοντας τρόπους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Αυτή η θέση φέρνει κάποιους έντονους κραδασμούς και στην ερωτική σας ζωή και δεν είναι πολύ αβανταδόρικη για νέες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πορεία της Σελήνης από το πρωί της Παρασκευής στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα πιο ασφυκτικό πλαίσιο, όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας συγκεντρωμένα και πιο πειθαρχημένα προκειμένου να βγουν οι στόχοι σας. Από την άλλη, την Παρασκευή το βράδυ η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε. Βλέπετε ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο της αδυναμίας της και δεν βρίσκει εύκολα τα λόγια. Παρόλα αυτά, θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων μέχρι τις 7/10 κι εσείς οι Ταύροι ξέρετε να δείχνετε με πολλούς άλλους τρόπους το ενδιαφέρον και το πάθος σας. Η θέση αυτή θα μπορούσε να φέρει αν είστε μόνοι-ες και ένα νέο έρωτα, όχι όμως απαλλαγμένο από κάποιες δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από την Παρασκευή όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Δίδυμοι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές -ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας- δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Μπορεί από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση και ίσως να σας πιάνει πανικός. Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό τις βραδινές ώρες μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας και σας ζητά να συμπεριφερθείτε στο σώμα σας με τον καλύτερο τρόπο και να αφήσετε πίσω τις κακές διατροφικές συνήθειες του καλοκαιριού και την τεμπελιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Παρασκευή ξεκινά πιο «κουμπωμένα» και με μεγαλύτερη πίεση τις πολύ πρωινές ώρες, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα προσωπικά ή τα οικογενειακά σας. Ίσως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας. Στην πορεία όμως η Σελήνη περνά στον Σκορπιό και θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές. Θα έχετε καλύτερη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους. Το βράδυ της Παρασκευής περνά κι η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 5ο σας οίκο. Είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή μέχρι τις 7/10 για τους αδέσμευτους-ες να ψαχτείτε περισσότερο σε νέες γνωριμίες και σχέσεις και για τους δεσμευμένους να απολαύσετε πιο γλυκές στιγμές με τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ: Η Παρασκευή ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως και για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη, θα θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή τον σύντροφο σας και να περάσετε μαζί του χρόνο εμβαθύνοντας στη σχέση σας. Η είσοδος της Αφροδίτης το βράδυ στον Σκορπιό, μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να σας δώσει έμπνευση να περιποιηθείτε ή να διακοσμήσετε τον χώρο σας ή το αγαπημένο σας δωμάτιο και να περάσετε κάποιες γλυκές στιγμές με την οικογένεια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Παρασκευή είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό μέσα στον 3ο ηλιακό σας οίκο των συζητήσεων, της πνευματικής δουλειάς, των κοντινών μετακινήσεων. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη σε μια επαγγελματική σχέση και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες και ευγενικοί μπορείτε, διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό το βράδυ της Παρασκευής ενισχύει ακόμη περισσότερο το επικοινωνιακό σας χάρισμα, βοηθά σε διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και στην προώθηση της δουλειάς σας. Εξαιρετικό το βράδυ για μια έξοδο με φίλους ή συνεργάτες για να περάσετε όμορφα και να ανταλλάξετε σκέψεις και απόψεις.

ΖΥΓΟΣ: Το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τη Σελήνη και αμφότερες προχωρούν στον Σκορπιό δίνοντας έναν αέρα πρακτικότητας στη σημερινή μέρα. Το πρωί περνά η Σελήνη στον Σκορπιό κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις διεκπεραιώσετε μέσα στην ημέρα. Το βράδυ της Παρασκευής θα προχωρήσει στον Σκορπιό κι η Αφροδίτη φεύγοντας από το ζώδιο σας. Σε αυτή τη θέση θα δώσει την τάση για περισσότερα έξοδα μέχρι τις 7/10 είτε για σας, είτε για δώρα, είτε ακόμη και για το σπίτι. Προσέξτε όμως για να μην ξεφύγει ο προϋπολογισμός σας. Το ίδιο διάστημα μπορείτε να καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να αποκομίσετε και κάποια κέρδη είτε από δουλειά ή την εκμετάλλευση ίσως κάποιου ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο απαιτητικό και πιεστικό το σύνολο της μέρας με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, που σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή την δουλειά. Από το βράδυ της μέρας θα έχετε όμως και βοήθειες. Βοηθός τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας η Αφροδίτη, που από το βράδυ της Παρασκευής περνά στο ζώδιο σας. Το σεξαπίλ σας ενισχύεται, τα βλέμματα θαυμασμού αυξάνονται και αν είστε αδέσμευτες-οι θα καταφέρετε πιο εύκολα να κάνετε γνωριμίες ή να ερωτευθείτε. Αξιοποιήστε την επιρροή της Αφροδίτης και σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης της εμφάνισης σας, για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα στις σχέσεις σας, να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και κυρίως για να δείξετε στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δύο αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό έχουμε σήμερα από το πρωί, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και στρέφει την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε στη δουλειά και γενικώς σας κλείνει λίγο περισσότερο στον εαυτό σας ή και στο σπίτι. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να «πετάξετε» πολύτιμες ώρες από την ημέρα σας για να ακούτε παράπονα και γκρίνιες άλλων. Άλλη μια σημαντική πλανητική αλλαγή είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό το βράδυ της Παρασκευής. Μολονότι δεν είναι η πιο ερωτική για το δικό σας ζώδιο θέση της, εκτός αν ο ωροσκόπος σας λέει κάτι αντίθετο, θα βοηθήσει να κάνετε μυστικές επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή μπορεί να δείξει και έναν μυστικό έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Περνώντας η Σελήνη στον Σκορπιό το πρωί της Παρασκευής, θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, είτε στην επαγγελματική σας ομάδα. Η μέρα ξεκάθαρα ευνοεί τη συνεργασία, τις συζητήσεις, τις συσκέψεις προκειμένου να πέσουν ιδέες στο τραπέζι και να βρείτε αυτή που σας κάνει περισσότερο για να την υλοποιήσετε. Το βράδυ της Παρασκευής περνά στον Σκορπιό και η Αφροδίτη και μέχρι τις 7/10 θα νιώθετε τη φροντίδα και τη στήριξη των φίλων σας, θα έχετε περισσότερη όρεξη για επαφές μαζί τους, ενώ ευνοείται η συλλογική εργασία και οι συμπράξεις για κοινούς στόχους με άλλους. Πολύ καλύτερα θα κινηθούν και τα προσωπικά σας, μετά από μια πιο ταραχώδη περίοδο με προβλήματα ή εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό στη διάρκεια της Παρασκευής και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση ή μια αίσθηση βάρους σε ψυχολογικό επίπεδο. Φυσικά για άλλους αυτή η όψη ερμηνεύεται ως πολλαπλές υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Γενικότερα, θα υπάρχει λίγο άγχος ή και κάποιες δυσκολίες που πρέπει να υπερπηδήσετε για να πάνε όλα καλά. Την ίδια μέρα, το βράδυ του Σαββάτου, περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας προβολής. Αξιοποιήστε την επιρροή της για να προωθήσετε τη δουλειά σας και για να αποκτήσετε καλύτερες σχέσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους. Τα ερωτικά πλήττονται βέβαια μέχρι τις 7/10, τουλάχιστον για τους αδέσμευτους, καθώς τα ευρήματα μπορεί να μην ανταποκρίνονται στα στάνταρ σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Παρασκευή ξεκινά με πιο κουρασμένη διάθεση, αλλά μόλις περάσει η Σελήνη στο φιλικό σας υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού θα ξαναβρείτε την χαμένη σας ενέργεια και διάθεση. Η Σελήνη δημιουργεί από τη μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη, επειδή σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να δείχνει μια πίεση σε κάποιες συζητήσεις. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συσκέψεις μαζί με άλλους ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην ξεσηκώσετε αντιδράσεις που δεν θέλετε. Το βράδυ του Σαββάτου περνά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό και θα αποτελεί έναν υποστηρικτικό παράγοντα στην καθημερινότητα και τις σχέσεις σας μέχρι τις 7/10. Ξεκινά μια περίοδος που σίγουρα θα είναι πιο ερωτική και πιο συναισθηματική και που θα ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.