Connect with us
?>

zodia

Νοέμβριος 2021. Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Published

on

Οι Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αυτές είναι οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νοεμβρίου 2021.

Ο Νοέμβρης του 2021 βρίσκεται προ των πυλών και οι αστρολογικές προβλέψεις γι’ αυτόν τον μήνα έχουν βγει. Θα είναι ένας καλός μήνας ή ένας δυσάρεστος μήνας; Μήπως τον Νοέμβριο τα όνειρά μας γίνουν πραγματικότητα;

Μήπως τον Νοέμβριο του 2021, βρούμε τον έρ@τα ή θα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την εργένικη ζωή μας; Με την ήδη υπάρχουσα σχέση μας τι θα γίνει και πόσο θα επηρεάσουν τα οικονομικά τις ζωές μας; Αυτές είναι οι απορίες που όλοι έχουμε και φυσικά θα τις λύσουμε μέσα από τις προβλέψεις του Νοεμβρίου. Διαβάστε παρακάτω: 

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις -Κριός

Ο Νοέμβριος για τους Κριούς θα είναι ένας μήνας που θα στοχεύσει στην βελτίωση της ζωής τους. Για αρχή θα προσπαθήσεις να προσαρμοστείς σε ένα νέο περιβάλλον και θα δώσεις όλο σου το βάρος στις νέες γνωριμίες. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας ανατρεπτικός μήνας και επειδή όλα μπορούν να συμβούν καλό θα ήταν να ρισκάρεις.

Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, βγες από την ζώνη ασφαλείας όσων αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις, ρίσκαρε και όλα θα πάνε καλά. Επίσης τον Νοέμβριο θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση κάτι που θα έχει πολύ όμορφα αποτελέσματα και στις γνωριμίες σου.

Τα επαγγελματικά σου από την άλλη θα είναι λίγο περίεργα. Από μία ο μήνας δεν σου επιτρέπει περιττές σπατάλες. Με το που πληρωθείς κάλυψε τις υποχρεώσεις σου και μη μπεις σε περιττά έξοδα διότι μπορεί οποιαδήποτε αγορά που δεν την είχες πολύ ανάγκη να σε φέρει πίσω στα οικονομικά σου.

Στο μόνο που μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω είναι για πράγματα που αφορούν την εξωτερική σου εμφάνιση γιατί εδώ που τα λέμε είχες καιρό να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου και το αξίζεις. Αν προσ3ξεις τις δαπάνες σου μέχρι τις 14/11 κάτι πολύ καλό θα έρθει να σε βρει, δίνοντας σου ελπίδες μέχρι και για αύξηση του εισοδήματός σου.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις- Ταύρος

Για σένα ο Νοέμβριος δε θα είναι ένας εύκολος μήνας. Πισώπλατες μαχαιριές και πρόσωπα που μέχρι χθες έπινες νερό στο όνομά τους θα σε απογοητεύσουν αλλάζοντας τα δεδομένα της ζωής σου. Για ένα ζώδιο σαν το δικό σου που δεν του αρέσουν ιδιαίτερα οι αλλαγές, αυτό θα είναι μία δύσκολη δοκιμασία.

Παρόλα αυτά δώσε προσοχή στους ανθρώπους που θα σε στηρίξουν και που φαίνονται πιο έμπιστα άτομα. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχεις αναθεωρήσει και πίστευες εξαρχής ότι για κανέναν δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στην φωτιά. Μην ξεχνάς ότι η άσχημη συμπεριφορά ενός δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι της ζωής σου είναι έτσι.

Όσων αφορά τα οικονομικά σου η αλήθεια είναι πως ο Νοέμβριος θα είναι ένας εύκολος μήνας για σένα. Τόσο εύκολος που μπορεί να μπεις στον πειρασμό να υπερκαταναλώσεις και αυτό ίσως σε βγάλει λίγο εκτός προϋπολογισμού. Παρόλα αυτά πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι οικονομικά διότι ένας δικός σου άνθρωπος θα σε εξαπατήσει οικονομικά.

Δεν θα είναι κάτι σοβαρό, όμως θα είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης ε και αυτό όσο να πεις για κανέναν δεν είναι εύκολο, ακόμη κι αν μιλάμε για ένα ποσό των 10 ευρώ.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Δίδυμοι

Ο Νοέμβριος για εσένα θα είναι ένας μήνας που θα προσπαθήσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Ίσως αλλάξεις δουλειά ή αλλάξεις σπίτι παρόλα αυτά θα σε συμβουλεύαμε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα πάντα θέλουν τον σωστό χρόνο και χώρο για να γίνουν και εμπιστευόμαστε την κρίση σου.

Όσων αφορά την προσωπική σου ζωή θα ξεκινήσει σιγά σιγά να μπαίνει σε μία σειρά. Προβλήματα που είχες με την σχέση σου θα λυθούν και οι προβληματισμοί που σε έπνιγαν σε μία καινούρια σχέση θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να φεύγουν. Αν είσαι ελεύθερος θα απολαύσεις την ελευθερία σου και ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει σε αυτό.

Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα είναι σταθερά. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποια αναγκαία ανοίγματα όμως είτε από μία αύξηση μισθού είτε από πλάτες άλλων, δε θα νιώσεις την οικονομική ανασφάλεια. Μην φοβηθείς να προχωρήσεις σε έξυπνες αγορές που θα σε βοηθήσουν κι εσένα στο μέλλον.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Καρκίνος

Για σένα ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σε πνίξει με τις αντιφάσεις του. Από την μία τα επαγγελματικά, τα ερ@τικά αλλά και τα οικογενειακά σου ζητήματα φαίνεται να βαίνουν καλώς. Επαγγελματικά βρήκες επιτέλους μία δουλειά που να σε καλύπτει και να σου αποφέρει κέρδη.

Στον ερ@τικό τομέα θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να νιώθεις πλήρης και ίσως με το άλλο σου μισό να προχωρήσετε και στο επόμενο βήμα, ενώ τυχόν οικογενειακά προβλήματα φαίνεται πως ξεκινούν σιγά σιγά να λύνονται ή εσένα σταμάτησαν να σε απασχολούν και τόσο.

Παρόλα αυτά τα έξοδα αυτού του μήνα θα είναι πολλά και έτσι όπως βλέπουμε τα πράγματα θα είναι και ο μόνος βραχνάς σου. Η ζωή σε προκαλεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κι εσύ δεν ξέρεις κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό.

Σε συνδυασμό με την ανυπομονησία που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου ίσως αυτό σε οδηγήσει σε υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις όσων αφορά δώρα, συνεισφορά μέσα στο σπίτι και άλλα ή σε προσωπικά ανοίγματα που μετά από λίγες μέρες θα μετανιώσεις.

Το μυστικό είναι να συζητάς τα πάντα με το άλλο σου μισό ή την οικογένεια όσων αφορά τα οικονομικά σας προβλήματα και να μην κάνεις περιττές δαπάνες και ανοίγματα αν πιστεύεις ότι τουλάχιστον γι’ αυτόν τον μήνα η τσέπη σου δεν μπορεί να τα σηκώσει.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Λέων

Λιονταράκι για σένα ο Νοέμβριος όσων αφορά τα επαγγελματικά σου είναι πολλά υποσχόμενος. Πέρασες έναν δύσκολο χρόνο το προηγούμενο έτος και ήρθε ο καιρός επιτέλους να χαρείς τους καρπούς των κόπων σου. Νέα σχέδια και όνειρα σε περιμένουν και εσύ είσαι πιο δημιουργικός από ποτέ.

Παρόλα αυτά μην είσαι ανυπόμονο γιατί το καλό πράγμα αργεί να γίνει και πολλές φορές είναι καλύτερο να έρχονται μερικά από τα σχέδιά μας πίσω, από το να κάνουμε βιαστικές κινήσεις χωρίς αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά η οικογένειά σου θα σου γίνει βραχνάς αυτόν τον μήνα.

Δικά τους προβλήματα και δικοί τους λάθος χειρισμοί θα σε φέρουν στα όριά σου και θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι χωρίς εκείνους θα ήσουν καλύτερα. Προσπάθησε να είσαι στήριγμα όμως μην ξεχνάς ότι έχεις και δική σου ζωή και πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσεις να προσέχεις και λίγο τον εαυτό σου.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Παρθένος

Παρθένε μου ο Νοέμβριος για σένα θα είναι ο μήνας της αλλαγής. Λάθος χειρισμοί τον τελευταίο χρόνο φαίνεται πως σε έχουν φέρει σε ένα οριακό επίπεδο όσων αφορά την προσωπική σου ζωή. Δίνεις πολύ αξία σε ανθρώπους δεν πρέπει, γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν άνθρωποι που δεν το αξίζουν και το άλλο σου μισό το έχεις παραπεταμένο στη γωνία.

Ξέρουμε ότι είσαι ένα ζώδιο άκρως επικριτικό και τελειομανές. Δεν είσαι κακό, απλά έχεις μία άποψη για όλα και με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένο. Παρόλα αυτά προσπάθησε για μία φορά να κάνεις αυτοκριτική και να μην έχεις μόνο απαιτήσεις από τον άλλον.

Τα πράγματα έφτασαν στα όριά τους και είναι στο δικό σου χέρι τι θα κάνεις για να τα διορθώσεις. Όχι πια εντάσεις χωρίς λόγο, όχι πια κουμάντο για το πως θα διαχειριστεί την ζωή του και πέτα επιτέλους από πάνω σου το ύφος και την στάση “δεν είσαι αρκετός, χάρη σου κάνω”.

Επίσης δικοί σου άνθρωποι αυτόν τον μήνα θα χρειαστούν την στήριξή σου. Άνθρωποι που τόσα χρόνια σε στήριζαν θα ξεκινήσουν να ανοίγουν τα φτερά τους για κάτι καινούριο και αυτό ίσως τους τρομάξει. Ήρθε η στιγμή να τους αγαπήσεις και να τους προσ3ξεις διότι φαίνεται πως κι εκείνοι θα έκαναν το ίδιο για σένα.

Γενικότερα κράτα ότι τον Νοέμβριο το μόνο που πρέπει να προσ3έξεις είναι τα επικριτικά σου σχόλια σε πρόσωπα που δεν πρέπει. Μην ξεχνάς ότι μιλάς για ανθρώπους που αγαπάς και ξέρεις τι αξίζουν και μην αφήνεις την κριτική που σε διακατέχει να τους πληγώνει χωρίς λόγο.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ζυγός

Ζυγέ μου ο Νοέμβρης θα είναι ένας μήνας αρκετά πιεστικός για σένα. Από την μία τα επαγγελματικά σου θα είναι σταθερά όμως για σένα μετέωρα. Είσαι ένα ζώδιο που του αρέσει να καταπιάνεται από πολλά πράγματα και η δημιουργικότητά σου πιάνει ταβάνι.

Αυτό έχει τα καλά του, έχει όμως και τα στραβά του, αφού φαίνεται πως τον Νοέμβριο θα αποδειχθεί ότι δεν μπορείς να χωρέσεις δύο καρπούζια κάτω από μία μασχάλη. Δώσε έμφαση και προσοχή σε αυτά που όντως σε ενδιαφέρουν και όντως θα σου αποφέρουν κέρδη διότι αυτός ο μήνας έχει ανάγκη από μία οικονομική ασφάλεια.

Όσων αφορά την ζωή σου τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Από την μία έχεις επαγγελματικά ζητήματα να ασχοληθείς. Θες να αναδειχθείς στον τομέα σου, θέλεις να καταπιαστείς με πολλά πράγματα θέλεις να λύσεις τα οικονομικά σου προβλήματα.

Από την άλλη οι δικοί σου άνθρωποι φαίνεται να μην σε καταλαβαίνουν πολύ σε αυτό και αυτό θα σε φέρει στα όριά σου. Ήρθε η στιγμή να πατήσεις πόδι και να θέσεις τα δικά σου όρια. Δεν χρειάζεται να τους ικανοποιείς όλους και πρέπει σιγά σιγά να σκεφτείς ότι εκτός από το να δίνεις πρέπει να ξεκινήσεις και να παίρνεις.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Σκορπιός

Ένας έρ@τας από το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα την πιο ακατάλληλη στιγμή για σένα και ΄συ φαίνεται πως του αφήνεις ένα παραθυράκι ανοιχτό. Καλό είναι το φλερτ αλλά πρόσεξε μην πέσεις πάλι στην ίδια παγίδα γιατί ένας άνθρωπος που σε πλήγωσε στο παρελθόν έχει πολλές πιθανότητες να σε πληγώσει και στο μέλλον.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Από την μία έχεις μία σταθερή δουλειά με ένα καλό εισόδημα, από την άλλη τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα και τον Νοέμβριο θα θέλεις να τα βροντήξεις όλα και να ξεκινήσεις να τρέχεις.

Μην τα παρατάς! Είσαι ένας δυναμικός άνθρωπος και ξέρουμε πως όταν κάτι το θες πολύ το καταφέρνεις. Προσπάθησε να μην φορτώνεσαι εσύ όλες τις ευθύνες πάνω σου είτε μιλάμε για την οικογένεια είτε για τα επαγγελματικά, ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά και θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Τοξότης

Φαίνεται πως τον Νοέμβριο στην προσωπική σου ζωή θα υπάρχει μία ηρεμία. Η σχέση σου έχει μπει σε μία γλυκιά ρουτίνα που την απολαμβάνεις πολύ κι επειδή είσαι από την φύση σου ένα δοτικό ζώδιο μην τσιγκουνευτείς τίποτα. Μία ζωή την έχουμε και σίγουρα τσιγκούνηδες στα αισθήματα δεν πρέπει να είμαστε.

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι χλιαρά. Φαίνεται όμως πως δεν σε ενδιαφέρει και τόσο αφού έχεις επικεντρωθεί στους δικούς σου ανθρώπους και εφόσον βγάζεις τον μήνα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αυτή η φιλοσοφία ζωής μας αρέσει αφού κουραστήκαμε να σε βλέπουμε αγχωμένο.

Παρόλα αυτά πρόσεξε μην η πολύ ανεμελιά σε κάνει να χαλάσεις χρήματα σε πράγματα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σύνεση στις δαπάνες και όλα θα πάνε καλά. Τέλος και πιο σημαντικό φαίνεται πως τον Νοέμβριο θα συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σου και ποιοι όχι.

Μπορεί να σου πήρε καιρό όμως επιτέλους ξύπνησες! Θα πατήσεις πόδι με τον δικό σου τρόπο και θα πετάξεις από την καρδιά σου ανθρώπους που όταν τους χρειάστηκες δεν ήταν εκεί. Γενικότερα ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σε γεμίσει δυναμισμό και αισιοδοξία.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Αιγόκερως

Καταρχάς ο Νοέμβρης είναι επιρρεπής σε θέματα υγείας όσων αφορά εσένα οπότε ξεκίνα να κάνεις καμία γενική εξέταση. Δεν θα είναι κάτι σοβαρό αλλά γιατί να μην το αντιμετωπίσεις; Όσων αφορά τα επαγγελματικά σου ρήξεις του παρελθόντος θα λάβουν τέλος αποφασίζοντας επιτέλους να μη δίνεις αξία σε πράγματα που δεν πρέπει.

Μυαλό δε θα τους βάλεις εσύ και σίγουρα δεν είσαι σε θέση να ρισκάρεις να χάσεις την δουλειά σου. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα υπάρξουν αλλαγές. Οι δικοί σου άνθρωποι θα κάνουν την επανάστασή τους με…δίκαια αιτήματα και ίσως θα πρέπει να τους ακούσεις με μεγάλη προσοχή.

Συμπεριφορές του παρελθόντος που τους ενόχλησαν από σένα ήρθε η στιγμή να τις αλλάξεις και αυτό αφορά ακόμη και τα παιδιά σου, αν έχεις. Βέβαια μην σκύψεις το κεφάλι γιατί ειδικά στο θέμα των παιδιών θα υπάρξουν και επαναστάσεις χωρίς λόγο και αιτία κι εκεί θα πρέπει να λάβεις δράση.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Υδροχόος

Ο Νοέμβριος θα σε βάλει σε διαδικασία να διαχειριστείς πράγματα που δεν τα είχες προβλέψει και επειδή είσαι μεγάλος θαυμαστής του προγράμματος αυτό, θα είναι και η μεγαλύτερη σου πρόκληση. Εντάσεις στο επαγγελματικό αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν κι εσύ θα καλεστείς να τις αντιμετωπίσεις.

Παρόλα αυτά είσαι ένα ζώδιο αρκετά πράο όταν το θελήσει και φαίνεται πως αυτόν τον μήνα πρέπει να παίξεις τον ρόλο του πυροσβεστήρα σε όλους τους τομείς. Μπόρα είναι και θα περάσει. Από την άλλη και στην δική σου περίπτωση ο Νοέμβριος δεν σε βοηθάει στις περιττές δαπάνες.

Έχεις ανάγκη από ταξίδια και μία αλλαγή οπότε βάλε κάνα χρηματικό ποσό στην άκρη γιατί πλησιάζουν Χριστούγεννα και ίσως ένα χειμωνιάτικο ταξιδάκι να σε ανανεώσει.

Νοέμβριος 2021: Mηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιχθύες

Τα λεφτά εδώ και μερικούς μήνες σε ταλαιπωρούν αλλά είναι για καλό σκοπό οπότε μην τα τσιγκουνεύεσαι. Τον Νοέμβριο θα έρθεις λίγο πιο κοντά σε ένα όνειρο που είχες εδώ και χρόνια στα σκαριά και αυτό θα σου ανεβάσει πολύ την διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

Παρόλα αυτά προσπάθησε να μην τα τινάξεις όλα στον αέρα για ένα όνειρο. Η δουλειά σου θα πρέπει να παραμείνει σταθερή διότι και για σένα ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που τα χρήματα θα τα έχεις ανάγκη και δεν σε παίρνει για τέτοιες απότομες αλλαγές.

Στο πλευρό σου θα παραμείνουν οι δικοί σου άνθρωποι που φαίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια τους έχεις επιλέξει με σύνεση. Αγάπη, φροντίδα και εμψυχωτικά λόγια σε περιμένουν ακόμη και από ανθρώπους που δεν περίμενες και κοίτα να τα εκμεταλλευτείς.

Photo cover via: 123rf.com

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.