Connect with us
?>

zodia

Νοέμβριος 2021: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια

Published

on

Νοέμβριος 2021: Οι ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια. Δείτε τι μας επιφυλάσσει ο Νοέμβριος στον έρωτα.

Βρισκόμαστε έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από την μία, πολύς κόσμος νιώθει ενθουσιασμό και ανυπομονεί να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έχει μία έντονη επιθυμία για ερ@τικές περιπέτειες είτε καινούριες, είτε με το άλλο του μισό.

Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι μία άκρως ερ@τική γιορτή αφού κρύβει πολύ ρομαντισμό και δεν είναι λίγοι που θέλουν να φιληθούν με το άλλο τους μισό κάτω από το γκι. Από την άλλη υπάρχει και μία μερίδα κόσμου που μελαγχολεί.

Σκέφτεται ότι και αυτά τα Χριστούγεννα θα τους βρουν μόνους και θέλουν μία αλλαγή που να τους κάνει χαρούμενος. Οι ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου λοιπόν θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις που πατάς και που βρίσκεσαι σχετικά με τον ερωτικό τομέα.

Τον Νοέμβριο θα βρεις το άλλο σου μισό; Θα πάει καλά η σχέση σου ή θα χωρίσεις; Θα το πάρετε επιτέλους απόφαση να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ή θα μείνετε στάσιμοι; Σήμερα θα σας τα αποκαλύψουμε όλα αυτά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ για σένα ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας της νέας αρχής. Συγκεκριμένα όσων αφορά την ερ@τική σου ζωή τον Νοέμβριο θα αποφασίσεις να πετάξεις από πάνω σου τους ανθρώπους που δεν σε ωφελούν κάπου και να δώσεις σημασία σε αυτούς που πραγματικά ήρθαν για να μείνουν.

Είσαι ένα ζώδιο αρκετά περιπετειώδη οπότε αν είσαι ελεύθερο, σίγουρα έχεις μαζέψει δίπλα σου την σάρα και την μάρα να σε πολιορκεί. Φαίνεται πως τον Νοέμβριο αυτά θα πάρουν τέλος. Θα αποφασίσεις να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, στο να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου και να κάνεις αποταμίευση.

Το φλερτ θα το αφήσεις στην τύχη του και είσαι αποφασισμένος να δώσεις σημασία σε κάτι που πραγματικά αξίζει. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις τις βάσεις και τα δεδομένα της σχέσης σου. Θα γίνεις πιο πιεστικός από άλλες φορές και η κτητικότητα σου θα ξεκινήσει να κουράζει το άλλο σου μισό.

Καταλαβαίνουμε ότι έχεις ανάγκη από μία αλλαγή, ότι ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας που θα προσπαθήσεις να κάνεις μία νέα αρχή και να χτίσεις την ζωή σου σε καινούριες βάσεις, όμως η πιεστικότητα και η κτητικότητα δεν είναι οι σωστοί χειρισμοί να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Πρόσεχε λοιπόν.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου:Ταύρος

Ταύρε μου ο Νοέμβρης θα σου αποδείξει ότι αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη στην ζωή σου είναι τους ανθρώπους σου. Αν είσαι ελεύθερος θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να συνειδητοποιείς ότι περνάς και μόνος σου καλά και ό,τι σίγουρα οι φίλοι σου και η οικογένειά σου είναι πιο σημαντικοί από μία νέα γνωριμία.

Όλα όμως έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, γι’ αυτό και μία νέα γνωριμία και πολλά υποσχόμενη θα σου χτυπήσει την πόρτα που μάλιστα θα προέρχεται από τον χώρο της δουλειάς. Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα νιώσεις μία ασφάλεια και μία στοργή δίπλα στο άλλο σου μισό.

Όλοι στο έλεγαν όμως εσύ αυτόν τον μήνα θα συνειδητοποιήσεις, ότι είσαι από τους τυχερούς που στα μάτια του άλλου έχουν βρει όντως το άλλο τους μισό. Αυτόν τον μήνα τα άγχη της δουλειάς και τα οικονομικά προβλήματα θα σε κάνουν να θες να ακουμπήσεις πάνω στον άνθρωπό σου. Και αυτός θα είναι εκεί.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Δίδυμοι

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ο Νοέμβρης θα είναι ο μήνας που θα ζήσεις τον έρ@τά σου από την αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα βιώνει η σχέση σας και φαίνεται πως αυτό θα σας δώσει δύναμη, κουράγιο, αγάπη, πάθος και τρέλα να συνεχίσετε.

Είτε αυτό είναι ένα νέο σπίτι, είτε ο γάμος, είτε απλά ο αρραβώνας, η σχέση σας το είχε ανάγκη. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις όμως θα είναι εντάσεις που μπορείς να διαχειριστείς και που μεταξύ μας σου αρέσουν κιόλας.

Το μόνο που πρέπει να προσ3ξεις είναι ότι μερικές φορές γίνεσαι πιεστικός χωρίς λόγο. Άσε το άλλο σου μισό να πάρει και καμία πρωτοβουλία και μην αποφασίζεις εσύ για τα πάντα. Μπορεί να σου αρέσει να νταντεύεις τους άλλους όμως μερικές φορές το παρακάνεις και μπορεί το άλλο σου μισό να κάνει κάνα μπαμ και να σου ‘ρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αν είσαι ελεύθερο φαίνεται πως ο Νοέμβρης και για σένα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί αυτό το νέο ξεκίνημα να μην αφορά την ερ@τική σου αναγκαστικά όμως επειδή σαν ζώδιο είσαι ανυπόμονο και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές, η αλήθεια είναι πως αυτόν τον μήνα θα κάνεις την υπέρβαση.

Κουράστηκες να βλέπεις τους πάντες γύρω σου να αλλάζουν και να εξελίσσονται ενώ εσύ μένεις για χρόνια στην ίδια δουλειά, με τους ίδιους ανθρώπους και έχεις τις ίδιες συνήθειες. Ο Νοέμβρης λοιπόν θα είναι ο μήνας που θα αναθεωρήσεις πράγματα. Θα θες να αλλάξεις δουλειά, σπίτι, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και εμπειρίες.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Καρκίνος

Καρκινάκι μου για εσένα ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας σου. Για αρχή επιτέλους το άλλο σου μισό σου έκανε την χάρη να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω την σχέση σας. Επίσης φαίνεται πως η ζωή σου έχει μπει επιτέλους σε μία σειρά και έχεις αποφασίσει να κρατήσεις μακριά σου ανθρώπους που μέχρι χθες σου έκαναν κακό.

Από την άλλη όμως φαίνεται πως πιέζεσαι πολύ. Κάτι στην καθημερινότητά σου δεν σου αρέσει. Είναι η δουλειά, είναι το ότι νιώθεις ότι δεν μπορείς να πάρεις δικές σου αποφάσεις; Δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι όμως πρόσεχε μην κάνεις πέρα τα δικά σου θέλω για να ικανοποιήσεις του άλλου σου μισού.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως έχεις ανάγκη για λίγη ξεγνοιασιά. Πέρασες αρκετό καιρός έχοντας υποχρεώσεις και ανθρώπους να σε διατάζουν και τώρα θέλεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου, τους αγαπημένους σου ανθρώπους κι αν προκύψει και κάνα…τυχερό είναι καλοδεχούμενο.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Λέων

Λιονταράκι μου φαίνεται πως πρόσφατα τα χρειάστηκες όσων αφορά την σχέση σου. Η αλήθεια είναι πως το είχες παρακάνει κι εσύ με την μουρμούρα σου όμως μην αγχώνεσαι, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη. Τον Νοέμβριο θα προσπαθήσεις πιο σκληρά για το άλλο σου μισό και θα δεις βελτίωση στην σχέση σας.

Αν είσαι ελεύθερο φαίνεται πως οι οικονομικές υποχρεώσεις σε έχουν πάρει από κάτω και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε καταπίνουν. Βάψου, στολίσου, χτενίσου και βγες μία βόλτα γιατί το μεγάλος έρ@τας της ζωής σου σε περιμένει στη γωνία.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Παρθένος

Οι ανασφάλειες και η ζήλεια θα σε φάνε τον Νοέμβριο. Από την μία θα προσπαθείς να αποδείξεις στο άλλο σου μισό, στους φίλους αλλά και στον εαυτό σου ότι δεν είσαι τρελός και ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Από την άλλη να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται.

Το άλλο σου μισό φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι θέλει και σε θέλει στο πλάι του. Παρόλα αυτά εσύ τον φέρνεις συνεχώς στα όριά του και η αλήθεια είναι πως αυτόν τον μήνα καλό θα ήταν να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Μην φοβηθείς να ζητήσεις την άποψη των φίλων σου.

Θα είναι εκεί να σου κρατούν τα λουριά όταν νιώθουν ότι ξεφεύγεις. Το ξέρουμε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους αλλά ίσως αυτόν τον μήνα να πρέπει να αποφύγεις ανούσιες συζητήσεις γύρω από την σχέση σας και που πάει αυτή, Καλύτερα να μιλάς για τις ανασφάλειές σου με τους φίλους σου εκτός αν δεν την παλεύεις.

Δείτε ακόμα Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Αν είσαι ελεύθερο Παρθενάκι μου φαίνεται πως ο Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Ρομαντικός από την φύση σου, λατρεύεις τα Χριστούγεννα και το ότι πλησιάζει ο καιρός τους, σε έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Θα περιποιείσαι περισσότερο τον εαυτό σου και θα κοινωνικοποιείσαι πιο εύκολα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται λοιπόν.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Ζυγός

Ζυγέ μου η αλήθεια είναι πως αν βρίσκεσαι σε σχέση θα πρέπει να μάθεις τι σημαίνει η υποχώρηση. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχεις πιεστεί πολύ από πρόσωπα και καταστάσεις όμως ετοιμάσου τον Νοέμβριο να πιεστείς λίγο περισσότερο.

Το άλλο σου μισό θα έχει την ανάγκη να του αποδείξεις πόσο το θες και πόσο το αγαπάς. Το ξέρουμε ότι για σένα αυτό είναι κάτι δύσκολο, όμως αν επιτέλους εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου και γίνεις πιο εκδηλωτικός και εκφραστικός πολλά από τα προβλήματα που έχετε θα λυθούν.

Για σένα η αγάπη είναι πράξεις και όχι λόγια όμως που και που τα λόγια χρειάζονται. Μην τα τσιγκουνευτείς διότι αυτόν τον μήνα η σχέση σου θα τα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα η γοητεία σου δε θα περάσει απαρατήρητη.

Αυτό το μελαγχολικό στιλ, το χαμηλών τόνων πνεύμα και το μυστήριο που εκπέμπεις θα έχει τις επιτυχίες του. Κι επειδή σ’ αρέσουν οι προκλήσεις και έχεις μάθει να δίνεις ευκαιρίες σε νέες γνωριμίες σίγουρα θα εκμεταλλευτείς αυτή σου την γοητεία.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ μπορεί να τσιμπάς όπου σταθείς και όπου βρεθείς όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι στην σχέση σου είσαι απόλυτα δοτικός και συναισθηματικός. Ερ@τεύεσαι με πάθος και αν βρίσκεσαι σε σχέση τον Νοέμβριο δεν θα φοβηθείς να το δείξεις.

Θα κανονίσεις ρομαντικά ταξίδια, θα ξεκινήσεις από τώρα να διοργανώνεις τις διακοπές των Χριστουγέννων και γενικότερα όλα θα νιώθεις ότι κυλούν ρολόι. Πρόσ3ξε όμως γιατί όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Προσπάθησε να μην πετάς στα σύννεφα διότι αυτό που λάμπει δεν είναι χρυσός και ίσως το άλλο σου μισό να σου αποδείξει ότι μπορεί να μην αξίζει αυτά που του έδινες τόσο καιρό. Αν είσαι ελεύθερος τον Νοέμβριο θα ξυπνήσει μέσα σου η ερ@τική επιθυμία.

Μπορεί τα πράγματα στην ζωή σου να μην είναι όπως τα είχες συνηθίσει όμως παραμένεις ένας άνθρωπος με έντονο ερ@τικό ταπεραμέντο. Θα βρεις λοιπόν τον τρόπο να το εκδηλώσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι και η ανταπόκριση που θα πάρεις θα σου ανεβάσει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Τοξότης

Τοξότη μου η αλήθεια είναι πως αν βρίσκεσαι σε σχέση τα πράγματα για σένα τον Νοέμβριο θα πάνε πολύ καλά. Η σχέση σου βαδίζει με σταθερά βήματα μέσα από ήρεμα σοκάκια και αυτό είναι κάτι που το είχες ανάγκη και σου είχε λείψει.

Μία γλυκιά ρουτίνα, όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό και σχέδια για το μέλλον. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, είναι ότι μερικές φορές νιώθεις ότι δεν είσαι με κάποιον συνομήλικο ή μεγαλύτερο από σένα αλλά με κάποιον μικρότερο.

Το διαρκές ντάντεμα δεν σου αρέσει αλλά επειδή είσαι ο άρχοντας των υποχωρήσεων θα το δεχτείς. Όπως έχει δείξει όμως η ιστορία οι υποχωρήσεις έχουν το τίμημά τους. Μάθε λοιπόν να μιλάς και να εξωτερικεύεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, αλλιώς όλη αυτή η ευτυχία που βιώνεις τώρα, θα έχει ημερομηνία λήξης.

Αν είσαι ελεύθερος φυσικά και μία νέα γνωριμία σε περιμένει στην γωνία. Μην ξεχνάς ότι είσαι ένα ζώδιο που του αρέσει η συντροφικότητα και ποτέ δεν κουράζετε να αναζητάει τον έρ@τα, τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια. Ψάξε, ψάξε κάτι θα βρεις.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, ο Νοέμβρης για σένα είναι ένας μήνας που θ’ ανασύρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και δάκρυα. Άλλωστε όταν ο Σκορπιός κυριαρχεί στο πλανητικό σκηνικό πάντοτε τα συναισθήματα βιώνονται ακραία.

Να ‘χεις υπόψη σου ότι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η μάχη που έδωσες το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά σου αλλάζει πεδίο και μεταφέρεται στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου. Ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται για να σου αποδείξουν ότι κάποιοι άνθρωποι που εσύ θεωρούσες δεδομένους στη ζωή σου δεν έδειχναν το αληθινό τους πρόσωπο.

Και για κάποιους άλλους, που θεωρούσες διπρόσωπους οι συγκυρίες θα σου δείξουν ότι η φαντασία σου οργίαζε. Θα αιφνιδιαστείς αλλά ίσως το ταρακούνημα αυτό να σε φέρει κοντά σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν.

Η Αφροδίτη, όμως, διελαύνει το δικό σου ζώδιο και θα απαλύνει το όλο κλίμα και τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Μείνε κοντά σε φίλους που ξέρουν πώς να σε παρηγορήσουν. Ίσως κι εκείνος ο φίλος που τον βλέπεις ή σε βλέπει με διαφορετικό τρόπο να είναι η λύση του όλου προβλήματος.

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Υδροχόος

Πέρα από τις μεγάλες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στον έρωτα, θα χρειαστεί να ξεπεράσεις ισχυρά εμπόδια και στην καριέρα, αλλά και στην οικογένεια! Ευτυχώς, στα τέλη του Νοέμβρη, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου, αλλάζεις και βελτιώνεις τα πάντα και πετυχαίνεις κάθε ερωτικό σου στόχο!

Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για δυσάρεστες αλλαγές, ανατροπές και εκπλήξεις σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια. Επιπλέον, δεν θα λείψουν και οι ρήξεις που θα πλήξει τις αισθηματικές σου σχέσεις. Κάνε υπομονή!

Ωστόσο, μετά την πρώτη εβδομάδα, τα πράγματα δυσκολεύουν σοβαρά, στον έρωτα, την οικογένεια και την εργασία. Θα επανέλθουν παλαιά προβλήματα και καλώς ή κακώς, τώρα αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις, άμεσα!

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου: Ιχθείς

Τύχη, ευκαιρίες, επιτυχίες, νέα ξεκινήματα, σχέσεις, αλλαγές και εκπλήξεις! Όλα αυτά μέχρι τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που θα επικεντρωθείς στον επαγγελματικό τομέα!

Αν αποφύγεις επικοινωνιακές, επιπόλαιες γκάφες, αυτόν τον μήνα, θα απολαύσεις φλερτ, κεραυνοβόλους έρωτες, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες και γνωριμίες και εποικοδομητικές αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή!

Μπορεί να ξεκινά με επαγγελματικούς και οικονομικούς προβληματισμούς ο Νοέμβρης, ωστόσο η συνέχεια του, θα είναι τέλεια! Πάθος, τύχη, ερωτικές επικοινωνίες, γνωριμίες, συναίσθημα, ρομαντισμός και τρυφερότητα! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για επικοινωνιακά λάθη, γιατί θα το μετανιώσεις!

Advertisement

Title

Ζώδια2 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.