Connect with us
?>

zodia

Οι τυχερές μέρες Νοεμβρίου 2021 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

Published

on

Ο Νοέμβριος 2021 αναμένεται να είναι ένας μήνας σκληρός και δοκιμαστικός για όλους μας, με δύσκολα γεγονότα ανά τον κόσμο αλλά και αρκετές προκλήσεις οι οποίες θα στιγματίσουν με τον τρόπο τους τις φθινοπωρινές μέρες. Δεν παύει όμως ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες, να υπάρχουν και ευκαιρίες, ή αλλιώς να ανοίγονται και μέρες που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να ικανοποιηθούμε. Έτσι λοιπόν και ο Νοέμβριος, έστω και μετ’ εμποδίων θα προσφέρει και κάποιες σημαντικές ανάσες τις οποίες και έχουμε ανάγκη!+Στο συγκεκριμένο άρθρο μπορούμε να ενημερωθούμε για τις «τυχερές» ημέρες του Νοεμβρίου αλλά και για ποια ζώδια θα καταφέρουν αυτή την περίοδο να βρεθούν κερδισμένα!

1 Νοεμβρίου 2021: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Ο Ερμής σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει τη θετική γωνία τριγώνου με τον Δία από τον Υδροχόο όπου και αυτός έχει επιστρέψει σε ορθή φορά. Να θυμηθούμε εδώ, ότι η όψη αυτή είχε επαναληφθεί στις 4/10 όταν και οι δύο πλανήτες ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία! Το ξεκίνημα του μήνα λοιπόν προσφέρει τις επικοινωνίες, τις ειδήσεις, τις προτάσεις, τις ιδέες, τις γνωριμίες εκείνες που μπορούν να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε, να προχωρήσουμε τα σχέδια μας, να χαμογελάσουμε από ανακούφιση. Ευκαιρίες που είχαν δοθεί, αλλά για κάποιο λόγο ήταν στον πάγο ή στην αναμονή, μπαίνουν τώρα σε μία καλή πορεία! Οι ευνοημένοι είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόο και οι Κριοί Λέοντες, Τοξότες το 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

6 Νοεμβρίου 2021: ΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!

Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού και η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι το εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Ερμής από το Σκορπιό μας βοηθά να διεισδύσουμε σε βάθος στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας και με την παρατηρητικότητα, την ενσυναίσθηση αλλά και με την ουσιαστική επικέντρωση του νου έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Η θετική γωνία Ερμή – Αφροδίτης θα προσφέρει όμορφες, εκ βαθέων συζητήσεις, χαρούμενα νέα που αφορούν αισθηματικά , οικονομικά, ενώ η εκφραστικότητα και η διεισδυτικότητα στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό εργαλείο για να αναθερμάνουμε σχέσεις και επικοινωνίες. Οι τάσεις αυτές είναι πιο έκδηλες για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα των πρώτων ημερών) και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 1η μοίρα!

12 Νοεμβρίου 2021: ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ!

Το τρίγωνο του Ήλιου από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, εντείνει το συναισθηματισμό, την ευαισθησία, την δυνατότητα να νιώσουμε σε βάθος τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας και να είμαστε αρκετά πιο φιλεύσπλαχνοι και δοτικοί. Συνάμα είναι μία μέρα που αφηνόμαστε λίγο παραπάνω στην φαντασία, λειτουργούμε πιο δημιουργικά, έχουμε έμπνευση ή και κάποιος άνθρωπος μας δίνει το κίνητρο για δημιουργία ή μας εμπνέει! Η πίστη , τα όνειρα και τα ιδανικά φαίνεται ότι γίνονται αυτή την ημέρα ο οδηγός μας. ¨Όλες οι παραπάνω τάσεις είναι πιο φανερές στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Όλοι εσείς, ακούστε την καρδιά σας, το ένστικτό σας, ακολουθήστε με πίστη τα όνειρα και τα ιδανικά σας και δεν θα βρεθείτε χαμένοι!

16 Νοεμβρίου 2021: ΝΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!

Μέρα κατάλληλη για να νιώσουμε πιο δυνατοί, να επιβληθούμε των καταστάσεων, να κάνουμε με επιμονή και μεθοδικότητα τα βήματα εκείνα που θα υποστηρίξουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας ή ακόμα και για να ασκήσουμε μία θετική δυναμική επιρροή σε ανθρώπους που συνεργαζόμαστε . Συνάμα η μέρα μας προδιαθέτει για έρευνα, αναζήτηση και ανακάλυψη πληροφοριών . Όλες οι παραπάνω τάσεις είναι πιο φανερές στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

18 Νοεμβρίου 2021: ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ!

Παραμονές της Σεληνιακής Έκλειψης στον Ταύρο και μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ευνοϊκές και να κυριαρχεί το αίσθημα της οικονομικής και αισθηματικής αβεβαιότητας και δοκιμασίας, όμως το τρίγωνου που σχηματίζει ο Ερμής από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, αποτελεί μία όμορφη διέξοδο έκφρασης, επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Η «καλλιτεχνική» αυτή η όψη προδιαθέτει για έκφραση μέσω της τέχνης, χαρίζει έμπνευση, δημιουργικότητα και βοηθά στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων μέσω καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Η φαντασία από την άλλη πλευρά, είναι ένα μεγάλο «ατού» αυτές τις μέρες, αξιοποιήστε την δημιουργικά στις εργασίες σας. Από την άλλη πλευρά η μέρα προσφέρεται και για αισθηματικές επικοινωνίες, τρυφερά μηνύματα, ρομαντικές εκφραστικές στιγμές. Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

19 Νοεμβρίου 2021: ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΑ – ΧΡΗΜΑ!

Ανήμερα της πρώτης Έκλειψης που δημιουργείται στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, έχουμε και τον σχηματισμό μίας θετικής αστρολογικής όψης που προσφέρει χαμόγελα έκπληξης σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού! Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, έτσι λοιπόν δεν λείπουν οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί που θα φέρουν όμορφες αλλαγές αισθηματικές ή και οικονομικές στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Η επιρροή είναι αισθητή και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

21 Νοεμβρίου 2021: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!

Η θετική γωνία εξαγώνου του Ερμή από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μας βοηθά να επικεντρώσουμε το νου με επιμονή, παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα σε κάθε τι που θέλουμε να πετύχουμε και να ολοκληρώσουμε. Η μέρα ωστόσο είναι κατάλληλη για να διαχειριστούμε και τις σκοτεινές μας σκέψεις, να ανοίξουμε την ψυχή μας και να εκφράσουμε με λόγια αυτά που μπορεί να μας ταλαιπωρούσαν ή να μας βασάνιζαν και η διαδικασία αυτή μπορεί πραγματικά να σταθεί ωφέλιμη για μία ουσιαστική εσωτερική μεταμόρφωση! Σε πρακτικό επίπεδο η μέρα είναι κατάλληλη για οργάνωση οικονομικών, φορολογικών , λογιστικών δραστηριοτήτων / εκκρεμοτήτων. Αν είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι δεν είναι εφικτό πάντα να έχουμε τον έλεγχο σε όλα! Τα ζώδια που έχουν θετική έκβαση μέσα από σκέψεις, ιδέες, επικοινωνίες, επαφές είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

29 Νοεμβρίου 2021: ΓΙΝΕ ΚΥΝΗΓΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ!

Κυνήγησε τα όνειρά σου, μην το βάζεις κάτω, δώσε την μάχη σου για ένα καλύτερο αύριο και θυμήσου ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την ανάγκη για υποστήριξη, φροντίδα ή για μία καλή σου πράξη. Αυτή την ημέρα το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα όλο το ενεργητικό μας στρέφεται στην κατάκτηση ονείρων και ιδανικών. Το ένστικτο γίνεται ο οδηγός που κατευθύνει σε άμεσες δράσεις που θα φέρουν αποτέλεσμα. είναι μία μέρα θετικής εγρήγορσης και κινητοποίησης για την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών, ενώ οι αγαθοεργίες, ή ακόμα και μικρές, απλές πράξεις αγάπης και υποστήριξης θα προσφέρουν ολοκληρωτική χαρά και πληρότητα! Οι ευνοημένοι είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

30 Νοεμβρίου 2021 : ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ!

Ο Νοέμβριος ρίχνει την αυλαία του με δύο αστρολογικές όψεις που θα προσφέρουν την σταθεροποίηση σχεδίων και συμφωνιών, καθώς και την εκπλήρωση / ικανοποίηση επιθυμιών. Ο Ερμής από τον Τοξότη , σχηματίζει την θετική γωνία εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, έτσι λοιπόν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου κατασταλάζουν σταθερά σε αποφάσεις, οργανώνουν καλύτερα την ζωή τους, προχωρούν στην εφαρμογή συμφωνιών / σχεδίων που θα προσφέρουν μία σταθερή πορεία! Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και η λογική συνδυάζεται με την ευαισθησία φέρνοντας όμορφα αποτελέσματα στα αισθηματικά και τα οικονομικά, ιδιαίτερα για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου ή για όσους έχουν πλανήτες στην 20η μοίρα!

via oroskopos.gr

Advertisement

Title

Survivor3 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια3 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια3 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια10 μήνες ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια10 μήνες ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια10 μήνες ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια10 μήνες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια10 μήνες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια10 μήνες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια10 μήνες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.