Connect with us

zodia

Προσοχή γι’αυτή την εβδομάδα 25-31/10. Άσχημα νέα για 6 ζώδια

Published

on

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές του προβλέψεις έκανε ο Κώστας Λεφάκης, προειδοποιώντας 6 ζώδια για μία άσχημη εβδομάδα! Ποια θα περάσουν καλά και ποια όχι από Δευτέρα 25/10 έως Κυριακή 31/10; Παράλληλα, η Άση Μπήλιου έδωσε τις SOS ημερομηνίες της εβδομάδας 25-31 Οκτώβρη.

Οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη (25-31 Οκτωβρίου)

Κριός

Συσσωρευμένα γεγονότα συγκεντρώνουν τη προσοχή σε θέματα πρακτικά και οικονομικά. Η περίοδος έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα, ενώ ο χρόνος είναι ανεπαρκής. Ο Άρης αυξάνει την ένταση και τη συνέπειά του στον τομέα των σχέσεων. Κάντε ότι μπορείτε για να αποφύγετε συγκρούσεις και πολέμους.

Αξιοποιήστε την εύνοια της Αφροδίτης στην επικοινωνία και στη διαδικασία των κοινωνικών εγχειρημάτων σας. Μην αμελείτε τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

Ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν μείνει άλυτα. Μεγαλύτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να αλλάξει θέση και αυτό θα φανεί στις αλλαγές και στις διακυμάνσεις της καθημερινότητας, τόσο σε συναισθηματικές, όσο και σε οικονομικές σχέσεις που θεωρούνται δύσκολες, ή κρίσιμες αυτήν την περίοδο. Συνεχίστε την προσπάθεια συμφιλίωσης με κάποιον παράγοντα, προσωπικό ή κοινωνικό της ζωής σας. Υπολογίστε στην υποχώρηση των καθυστερήσεων και κερδίστε το χαμένο χρόνο στις δραστηριότητές σας.

Δίδυμοι

Οι μέρες που ακολουθούν πολλαπλασιάζουν τις εργασιακές σας ευθύνες και υποχρεώσεις. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ωστόσο η Αφροδίτη από τη θέση της στον Τοξότη σας βοηθά σε όλο το εύρος των σχέσεων και των συνεργασιών σας ακόμα μια φορά.

Η καλή της όψη με τον Άρη σας δίνει τις τελευταίες ευκαιρίες για να κάνετε οτιδήποτε εποικοδομητικό και παραγωγικό πριν έρθει η περίοδος των εκλείψεων. Επομένως βάλτε τα δυνατά σας να ολοκληρώσετε ότι είναι ημιτελές, ή άλλοι να εξοπλιστείτε με οτιδήποτε είναι απαραίτητο να υπάρχει σαν ασφαλιστική δικλείδα ή σαν εφόδιο τις δύσκολες μέρες του Νοεμβρίου.

Καρκίνος

Για εσάς οι μέρες που ακολουθούν σας διευκολύνουν περισσότερο σε σύγκριση με άλλους στη διαχείριση ζωτικών υποθέσεων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορείτε ν α κινηθείτε δυναμικά και με αποτέλεσμα για την υπεράσπιση των συμφερόντων σας.

Οι γονείς θα πρέπει να προσέξετε καλύτερα τις σχέσεις με τα παιδιά σας, ειδικά αν έχουν κάποιο πρόβλημα. Όσοι έχετε ξεκινήσει μια συνεργασία ή μια καινούρια ερωτική σχέση φανείτε ελαστικοί, υπομονετικοί και καθόλου βιαστικοί σε κριτική. Ελέγχετε τις κινήσεις και τις επιλογές που θα κάνετε με σκοπό να αποφευχθούν λάθη.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή εστιάζει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στην εξέλιξη γεγονότων στον οικογενειακό χώρο ή στο στενό περιβάλλον της δουλειάς. Θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά και ταυτόχρονα μεθοδικά. Επειδή ο επόμενος μήνας θα είναι δύσκολος, φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες, ή αν δεν μπορέσετε να το κάνετε, ζητήστε πίστωση χρόνου.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βρείτε εξυπηρέτηση στις υποθέσεις σας και ο Άρης στον Ζυγό, να είστε πιο κατανοητοί στην επικοινωνία με εκείνους που σας αφορούν, ή παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σας. Τέλος, το καλό είναι ότι οι καθυστερήσεις που είχαν σημειωθεί υποχωρούν και τα αποτελέσματα που φτάνουν σε εσάς, είναι πιο ευχάριστα από πριν.

Παρθένος

Στο ίδιο κλίμα με την προηγούμενη εβδομάδα, θα κυλήσει και η τελευταία του Οκτωβρίου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ζυγό συνεχίζει να εφιστά την προσοχή σας στη διαχείριση των χρημάτων σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη παραμένει μια καλή φροντίδα για ότι συμβαίνει στο στενό περιβάλλον και ειδικά γύρω από την οικογένεια.

Η παρουσία όμως του Άρη στον Ζυγό, για μια ακόμη φορά, κάνει απαιτητές τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους. Μια αγορά ή μια διευθέτηση εκκρεμότητας μπορεί να καθυστερήσει ακόμα λίγο, αλλά μην ανησυχείτε πλέον για αυτό. Ερωτικά η περίοδος παραμένει μεταβατική.

Ζυγός

Ο πλανητικός συνωστισμός στο ζώδιό σας μειώνεται καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει όμως ότι ένα καινούριο οικονομικό ζήτημα θα βγει στην επιφάνεια. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με παλια οφειλή προς το σύστημα, ή να είναι μια χρόνια εκκρεμότητα που έχετε αμελήσει.

Με δυο λόγια, ότι και αν είναι, μην το αφήνετε να διαιωνίζεται και κάντε ότι μπορείτε για την τακτοποίησή του. Η εθνική εορτή σας βρίσκει διευκολυμένους να ταξιδέψετε, ή να ξεκουραστείτε και αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσετε.

Αναζητήστε τους καλούς και τους χρήσιμους ανθρώπους, υποστηρίξτε μια σχέση που έχετε ξεκινήσει, ή μια παλιά που αποκαταστάθηκε. Επιμεληθείτε τέλος τη δημόσια εμφάνισή σας και επωφεληθείτε από τα προνόμια, ή τα προσόντα που διαθέτετε.

Σκορπιός

Η δυσαρμονία του Ήλιου με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια απόηχο παλαιών δυσκολιών, ή νέο κύκλο οικογενειακών προβλημάτων. Αρκετοί επίσης θα έχετε μια προειδοποίηση για αυτά που θα προκύψουν τον επόμενο μήνα που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα.

Ενισχύστε τις ασφαλιστικές δικλείδες από τώρα, γύρω από τη δουλειά, ή από οτιδήποτε άλλο σημαντικό. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε δύσκολες υποθέσεις και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν.

Τοξότης

Η καθημερινότητα παραμένει ευχάριστη με την παρουσία της Αφροδίτης για μια ακόμα εβδομάδα στο ζώδιό σας. Η διατήρηση της καλής της σχέσης με τον Άρη από τον Ζυγό σας βοηθά κοινωνικά και ερωτικά, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Πάνω από όλα εκμεταλλευτείτε τον χρόνο καθώς και άλλες καθυστερήσεις σε άλλους τομείς υποχωρούν αισθητά. Συμφωνίες, συναλλαγές, αγοραπωλησίες μπορούν να επισπευτούν και να υλοποιηθούν. Το ίδιο ισχύει για ταξίδια, εξωραισμούς χώρων, ή μια δόση ψυχαγωγίας που σας λείπει και μπορείτε τώρα να την προσφέρετε στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Σύνθετο από διαθέσεις, εντυπώσεις και διευκολύνσεις το διάστημα της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου. Ο Ερμής και ο Άρης στον Ζυγό συνεχίζουν να αποτελούν πηγή γεγονότων αλλά και έκτακτων περιστατικών στον επαγγελματικό τομέα. Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο σας δίνουν τα απαραίτητα μέσα να καλύψετε τις έκτακτες ανάγκες.

Αρκετοί θα κατακλυστείτε για λίγο από τον νόστο παλαιών, καλύτερων εποχών, ή θα ενισχύσετε την ψυχή σας, ταξιδεύοντας στο παρελθόν μέσα σε ωραίες αναμνήσεις. Τις μέρες της εθνικής εορτής μπορείτε να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε, αρκεί η επιλογή να είναι σωστή. Πάρτε μια βαθιά ανάσα την εβδομάδα αυτή, καθώς ο επόμενος μήνας προβλέπει θύελλες και χαμηλά βαρομετρικά σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Υδροχόος

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν μια μεγαλύτερη βαρύτητα για τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε άλλοι στον επαγγελματικό τομέα και άλλοι στον οικογενειακό χώρο. Ζείτε τις τελευταίες μέρες μια αισθητή τύχη που κράτησε ενάμιση μήνα και μπαίνετε σύντομα σε ένα δύσκολο διάστημα και σε έναν συννεφιασμένο Νοέμβρη.

Αδράξτε τη χαρά που θα σας δοθεί, τρέξτε για να τακτοποιήσετε υποθέσεις καθώς ευνοείστε γι αυτό, αλλά ταυτόχρονα προνοήστε για τα δύσκολα που ακολουθούν. Μη μου πείτε ότι θα εκπλαγείτε, διότι είστε υποψιασμένοι γι αυτά και επίσης αυτά βρίσκονται σε κατάσταση λήθαργου προς το παρόν.

Ιχθύες

Συγκριτικά με άλλους περνάτε λίγο καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Με μικρή εξαίρεση τον Κρόνο στον Υδροχόο που σας προκαλεί φόβους και υποψίες. Η Αφροδίτη συνεχίζει να υπερασπίζεται τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, ο Άρης σας υποστηρίζει στις νομικές σας διευθετήσεις, ή σας βοηθά στις σπουδές. Ο Ερμής όμως σας εμποδίζει να κάνετε την αγορά που θέλετε, ή το ταξίδι που ονειρεύεστε.

Με δυο λόγια αρκεστείτε σε αυτό που μπορείτε να έχετε και προνοήστε για τις δυσκολίες που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα, οι οποίες μπορεί να μη σας αφορούν άμεσα, αλλά θα σας επηρεάσουν με τον έναν, ή τον άλλον τρόπο και που αυτές όλες έρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό το εξωτερικό περιβάλλον προβλέπεται να βραχυκυκλώσει τη σχέση του μαζί σας κι εσείς δεν πρέπει να αιφνιδιαστείτε. Τέλος, ερωτικά τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο νομίζετε.

Πηγή: oroskopos.gr

Advertisement

Title

Ζώδια11 λεπτά ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 ώρες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 ώρες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια5 ώρες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια22 ώρες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

zodia4 εβδομάδες ago

Προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη. Αυτά τα 7 ζώδια πρέπει να βιαστούν αλλιώς

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για μια ημέρα, όπου οφείλουμε να επιδείξουμε ταχύτητα στο να κλείσουμε τα «μέτωπα», τα οποία μας απασχολούν, επισημαίνοντας τα ζώδια που έχουν...

zodia4 εβδομάδες ago

Τα 3 ζώδια που καλύτερο θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε

Νομίζετε πως είναι αξιόπιστα, αλλά καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές,...

zodia1 μήνα ago

Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα. Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του . Δείτε Ποιες Είναι

Δεν γίνεται κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί...

zodia1 μήνα ago

Καμπανάκι απο την κορυφαία αστρολόγο για ολόκληρο το Νοέμβριο

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, ας την χαρούμε, διότι αύριο θα σας λέω άλλα», είπε η Λίτσα Πατέρα, πριν αρχίζει να...

zodia1 μήνα ago

Συναγερμός από τη Βίκυ Παγιατάκη

Νέα εβδομάδα ξεκινά και η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, μας προετοιμάζει για όσα έρχονται, χτυπώντας καμπανάκι για 3 ζώδια....

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.