Connect with us

zodia

Προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης. Αυτά τα 3 ζώδια πρέπει να προσέχουν το Σεπτέμβρη

Published

on

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, για ορισμένους ένας μήνας είναι καλός, ενώ για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο, που φέρνει αναστάτωση στη ζωή συγκεκριμένων ζωδίων, σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο.

Κριός: Αρκετή δραστηριότητα προβλέπεται γι αυτό το διάστημα και είναι σκόπιμο να μην αφήσετε το άγχος να σας αποδιοργανώσει. Πολλοί είστε ξεσηκωμένοι από τη θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό. Αλλά όσο καλά και αν περνάτε το πρώτο μισό του μήνα, άλλο τόσο θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα αμέσως μετά. Μην αφήνετε στην τύχη τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε από μια παροδική εύνοια σε αυτά.

Ταύρος: Βρίσκεστε σε μια παραζάλη να προλάβετε πολλά και να οργανώσετε ακόμα περισσότερα. Δείξτε σοβαρότητα και μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, τώρα που το περιβάλλον δείχνει να παραμένει ρευστό. Ιδιαίτερα στην εργασία και στα άλλα πρακτικά σας ζητήματα. Το πρώτο μισό με τον Άρη στην Παρθένο μπορείτε να κάνετε συμφωνίες, συναλλαγές και συνεταιρισμούς ή κοινές επιδιώξεις που όμως θα υλοποιηθούν αργότερα. Αισθηματικά, αρκετοί έχετε πειρασμούς που σας αναστατώνουν και άλλοι, νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει ο σύντροφός σας.

Δίδυμοι: Πολλή δουλειά αλλά και αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες προβλέπονται για εσάς αυτόν τον μήνα. Η δουλειά δεν σας κουράζει, ιδιαίτερα αν αναπτύσσετε νέες δραστηριότητες που βασίζονται σε παλαιότερα σχέδιά σας. Κρατήστε όσο μπορείτε τον βαθμό της ανεξαρτησίας σας που θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση στο χώρο που σας αφορά. Αισθηματικά συνεχίζεται μια καλή περίοδος η οποία αναπτερώνει το ηθικό σας. Βοηθά στην παραμονή στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής και σας κάνει πιο δημοφιλείς εκεί που πρέπει. Ένα οικονομικό ζήτημα θα είναι φευγαλέο αν το αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά και προσεκτικά.

Καρκίνος: Απολαύστε την πρώτη εβδομάδα του μήνα, ιδιαίτερα όσοι βρίσκεστε σε διακοπές εκτός πλήθους. Μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα απέναντι στο αύριο, να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα και να απαλλαγείτε από φόβους για το μέλλον. Ο Άρης στην Παρθένο σας βοηθά αποτελεσματικά στα οικονομικά σας μέχρι τις 14. Αισθηματικά κερδίζετε τις εντυπώσεις οι ελεύθεροι, αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό μόνο του δεν φτάνει. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, δείξτε ότι νοιάζεστε για τον άλλον και μην αφήνετε περιθώρια σε εγωισμούς να σας κάνουν ευάλωτους σε παρεξηγήσεις.

Λέων: Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας βοηθά να εκφραστείτε, να διασκεδάσετε να κερδίσετε έδαφος και γενικά, να έχετε ένα ενδιαφέρον πρώτο δεκαήμερο σε όλους τους τομείς. Το κλίμα αλλάζει σταδιακά και όσο νωρίτερα το καταλάβετε και αντιδράσετε, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείτε. Γενικά η εποχή σας αναγκάζει να είστε πρακτικοί και εύστοχοι. Ξεχωρίστε λοιπόν αυτά που έχουν σημασία και επενδύστε χρόνο και ενέργεια. Το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό σας βοηθά να είστε διπλωμάτες στις επιδιώξεις σας, αλλά επηρεάζει τα οικονομικά σας τα οποία χρειάζονται προσοχή. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον απέναντί σας Υδροχόο θέτουν σε νέα βάση την καθημερινότητά σας, αλλά με τελικό σκοπό να σας ωφελήσουν με κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Παρθένος: Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που θα ασχοληθείτε αποφασιστικά αυτόν τον μήνα. Είναι καιρός να κάνετε τις κινήσεις εκείνες που σκέφτεστε, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αλλά και να υποστηρίξετε δικούς σας ανθρώπους στον τομέα αυτόν. Ένας διακανονισμός θα κλείσει μια πηγή άγχους και θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες σκέψεις για το μέλλον. Αισθηματικά, έχετε υπομονή το πρώτο μισό του μήνα και μη θίγετε τα κακώς κείμενα καθώς δεν θα βγάλετε άκρη.

Κώστας Λεφάκης για Ζυγό, Σκορπιό και Τοξότη

Ζυγός: Αρκετές είναι οι όψεις που σας αφορούν αυτόν τον μήνα, επομένως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, αποφασιστικοί και μεθοδικοί. Ο Ερμής στο ζώδιό σας καθόλη τη διάρκεια του μήνα σας κάνει πολυπράγμονες, πολυάσχολους και τρέφει τις ιδιαίτερες φιλοδοξίες σας. Φροντίστε ώστε να καθιερώνετε την κάθε σας επιτυχία και να διατηρείτε το πλεονέκτημα της κατάλληλης δράσης. Αισθηματικά η Αφροδίτη που είναι και ο κυβερνήτης πλανήτης σας παραμένει στο πλευρό σας έως και τις 10 του μήνα. Μετά θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες κινήσεις τακτικής στα αισθηματικά και κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Σειρά έχει ο Άρης να σας ενισχύσει όπου μπορεί, αφού σας επισκέπτεται και εκείνος από τις 15 και μετά. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία και δημιουργείστε μόνοι σας τις προοπτικές στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Σκορπιός: Συνεχίστε τις καλές προσπάθειες που αποδίδουν καρπούς στον οικονομικό τομέα. Μην κουράζεστε να οργανώνετε το επόμενο βήμα και τη νέα σας φιλοδοξία. Ο μήνας σας βοηθά να ξαναβρείτε την άκρη του νήματος στα αισθηματικά σας, έστω και αν καταλαβαίνετε ότι η προηγούμενη καλή σας κατάσταση χρειάζεται μεγαλύτερο κόπο για να επανέλθει. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι το να είστε βιαστικοί στις κινήσεις και απόλυτοι στις επιθυμίες σας.Τοξότης

Συνεχίζεται ένα περιπετειώδες και ενδιαφέρον διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Πολλά τα ενδιαφέροντα του μήνα και ακόμα πιο πολλά τα δικά σας στοιχήματα με τον εαυτό σας. Επωφεληθείτε από τον μαγνητισμό που εκπέμπετε, αλλά μην γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Θέστε τα όριά σας και εξυπηρετήστε τα δικά σας συμφέροντα. Οι περισσότεροι θα έχετε ευκαιρίες για μερικές ακόμα διακοπές ή αποδράσεις γι αυτό επιλέξτε προσεκτικά με ποιους θα βρεθείτε και που.

Αιγόκερως: Τώρα που είναι φανερές οι προοπτικές για βελτίωση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας είναι καιρός να σκεφτείτε σοβαρα΄για κάποιες ουσιαστικές, εσωτερικές αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα την πραγματικότητα, να συμφιλιωθείτε με τις δύσκολες πτυχές του χαρακτήρα σας, αλλά και να αναζητήσετε τρόπους επιμόρφωσης και εξέλιξης. Μια σχετική οικονομική βελτίωση αναπτερώνει το ηθικό σας και σας βοηθά να ξεφύγετε από την αναβλητικότητα που προηγήθηκε. Αισθηματικά μην τεστάρετε την αντοχή του συντρόφου σας και μην τον αναγκάζεται να σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, ιδιαίτερα αν είναι ευάλωτος απέναντί σας αυτήν την εποχή.

Υδροχόος: Αφήστε τη διαίσθησή σας να οδηγήσει τα βήματά σας. Πολλά από αυτά που ζητάτε φαίνεται να είναι άκαιρα για την ώρα, αλλά εσείς ξέρετε τόσο τα όριά σας, όσο και εκείνα του συντρόφου σας. Είναι προτιμότερο να αρκεστείτε σε ένα είδος ανακωχής με τους γύρω σας παρά να σας αισθάνονται έτοιμους να ανοίξετε νέα μέτωπα μαζί τους. Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιό σας εργάζονται για την μελλοντική σας αποκατάσταση, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, ότι πρέπει να αλλάξετε πολλά και να απαλλαγείτε από ακόμα περισσότερα.

Ιχθείς: Μια καλύτερη προοπτική στα πρακτικά σας θέματα παρουσιάζεται μπροστά σας και πρέπει να είστε έτοιμοι να την αξιοποιήσετε. Απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος και ξεκινήστε μια σταδιακή αναμόρφωση του περιβάλλοντός σας. Το σπίτι και η οικογένεια είναι τομείς που θα σας απασχολήσουν και χρειάζεται να είστε διπλωμάτες και ταυτόχρονα αποφασιστικοί. Οικονομικά κάποια έξοδα χαρακτηρίζονται χρήσιμα και δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε, ιδιαίτερα αν αφορούν σε ενίσχυση των σπουδών των παιδιών σας. Αισθηματικά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και καλό θα ήταν να τις βοηθήσετε να εξελιχθούν αν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα γίνουν, αλλά θα αντιμετωπίσετε μικρά εμπόδια.

via athemsnagazine.gr

Advertisement

Title

MUST READ20 λεπτά ago

O κορυφαίος αστρολόγος προειδοποιεί «Τα χειρότερα δεν ήρθαν σε τόσα χρόνια θα φύγει ο κοpωvοϊός»

«Σεισμό» φέρνουν οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη από το περασμένο καλοκαίρι, με το γνωστό αστρολόγο να έχει τονίσει, ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη...

Χωρίς κατηγορία1 ώρα ago

Παρατράγουδα για 2 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Άση Μπήλιου!

Ο Ερμής μπαίνει φαινομενικά σε στάση κι αρχίζουν τα παρατράγουδα από σήμερα της ιδιαίτερης ανάδρομης πορείας του, τα οποία επιτείνονται...

Χωρίς κατηγορία17 ώρες ago

Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για ποια από...

MUST READ1 ημέρα ago

Χωρίσατε; Αυτοι είναι οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει

Οι άντρες διαφέρουν από εμάς, κάτι το οποίο σαφώς γνωρίζεις. Η βασική μας διαφορά λοιπόν, είναι η συμπεριφορά μας σε...

zodia1 ημέρα ago

Κώστας Λεφάκης: Επεισοδιακή εβδομάδα, τα πέντε ζώδια που θα περάσουν πραγματικά δύσκολα τις επόμενες ημέρες

Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις προβλέψεις του για όλα τα ζώδια, για την εβδομάδα, από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και επισημαίνει για...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Η κορυφαία αστρολόγος προειδοποίησε : Προβλέψεις που καίνε τα 12 ζώδια σήμερα και αύριο

Τα 12 ζώδια προειδοποίησε η Άση Μπήλιου μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε. Θα έχει λοιπόν...

MUST READ2 ημέρες ago

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας

Γραμμές στα χέρια: Τα 5 πράγματα που αποκαλύπτει η παλάμη μας. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι γραμμές στην παλάμη μας και...

zodia2 ημέρες ago

Επεισοδιακή εβδομάδα για 5 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Επεισοδιακή πρόκειται να είναι η εβδομάδα που ξεκινάει από τις 27/9 για 5 ζώδια. Όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκη στις προβλέψεις του...

Χωρίς κατηγορία2 ημέρες ago

Μαύρο Σαββατοκύριακο γι’ αυτό το 1 ζώδιο σύμφωνα με την κορυφαία αστρολόγο

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας έχει μια μεγάλη ποικιλία όψεων, ξεκινώντας από την κυρίαρχη όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη...

zodia3 ημέρες ago

Σκληρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη. Μπαίνει δύσκολα ο Οκτώβριος για αυτά τα 4 ζώδια

Σε προειδοποίηση προχώρησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος μετά από μια σοκαριστική πρόβλεψη για τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τον Οκτώβριο, που για ορισμένα ζώδια δε θα...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.