Connect with us
?>

zodia

Τι λέει το ζώδιο σας για το βλέμμα σας; Τα μάτια αποκαλύπτουν!

Published

on

Μπορείς να καταλάβεις το ζώδιο κάποιου, απλώς και μόνο παρατηρώντας τον; Για πολλούς αυτό είναι ένα χαριτωμένο κοινωνικό παιχνίδι και ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης σε μια καινούργια γνωριμία. Όμως, κάθε ζώδιο έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στην εμφάνιση και το σχήμα των ματιών του, ενώ το βλέμμα του έχει τη δική του κίνηση και εκπέμπει διαφορετικά πράγματα… Διαβάστε λοιπόν εδώ ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ματιών κάθε ζωδίου.

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Οι Κριοί έχουν έξυπνα και εκφραστικά αμυγδαλωτά μάτια με έντονο χρώμα. Ως ο πολεμιστής του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός έχει το βλέμμα του ήρωα που ατενίζει προς τα εμπρός. Κοιτάζει τον συνομιλητή του μέσα στα μάτια και επιδιώκει πάντα την οπτική επαφή. Όταν δεν συζητάει κάτι ενδιαφέρον το βλέμμα του φωνάζει «βαριέμαι», αλλά όταν του τραβήξετε την προσοχή θα δείτε τη φλόγα στα μάτια του!

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Ήρεμο και ευγενικό, το βλέμμα του Ταύρου εκπέμπει αθωότητα, αλλά προσοχή… μην αποκτήσει το βλέμμα του ταύρου που ετοιμάζεται για επίθεση! Τα μάτια του είναι συνήθως στρογγυλά, σε γήινες ζεστές και σκούρες αποχρώσεις, ό,τι χρώμα κι αν έχουν. Έχει συνήθως μακριές βλεφαρίδες και ανοιγοκλείνει τα μάτια του με έναν απαλό, σχεδόν αισθησιακό τρόπο, που τον κάνει να δείχνει ευάλωτος και ευαίσθητος.

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Υπάρχει πάντα κάτι… τσαχπίνικο στο βλέμμα των Διδύμων. Τα μάτια τους παίζουν όλο ενέργεια και περιέργεια δεξιά και αριστερά. Το βλέμμα τους φανερώνει άνθρωπο που δεν σταματά να «κατεβάζει» ιδέες. Τα μάτια τους λάμπουν και κινούνται γρήγορα, δίνοντας μια «σκανταλιάρικη» αίσθηση, σπάνια όμως φανερώνουν κάποιο συναίσθημα. Οι Δίδυμοι, με το φωτεινό τους βλέμμα όλο νεότητα και αθωότητα είναι οι Λολίτες του ζωδιακού κύκλου!

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Τα μάτια του Καρκίνου έχουν συνήθως σχήμα στρογγυλό σαν του φεγγαριού ή είναι αμυγδαλωτά. Κοιτάζουν εκπέμποντας μία μελαγχολική αθωότητα και το ρευστό βλέμμα τους νιώθεις σαν να βλέπουν απ΄ευθείας μέσα στην ψυχή σου. Κρυστάλλινο και υγρό, το βλέμμα τους θυμίζει ωκεανό που στον πάτο του κρύβει δεκάδες μυστικά. Το ζώδιο που σχετίζεται περισσότερο με τη φωτογραφική μνήμη, έχουν μάτια που κρατάνε την εικόνα που αντικρίζουν για πάντα και για κάθε μελλοντική… χρήση!

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Το βλέμμα του Λέοντα είναι παιχνιδιάρικο και σαγηνευτικό, σαν να σου λέει «κοίτα με, δεν είμαι υπέροχος;». Οι Λέοντες ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρά τους αισθησιακά, με βασιλικό, περήφανο ύφος, ακριβώς όπως και τα μάτια ενός λιονταριού. Αρκετές φορές, τα μάτια τους έχουν χρώμα μελί ή καστανό με χρυσαφιές κηλίδες! Μπορούν να σε προσκαλέσουν κοντά τους με μια ζεστή ματιά και ταυτόχρονα να σε διώξουν με ένα παγερό και απαξιωτικό βλέμμα. Ζεστό σαν ηλιαχτίδα, το βλέμμα τους έχει την ικανότητα να κερδίζει τους γύρω τους, αλλά αν τους εκνευρίσετε θα δείτε τη σκοτεινή πλευρά τους, με ένα βλέμμα που σκοτεινιάζει και δείχνει αρκούντως απειλητικό!

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Το βλέμμα του Παρθένου είναι διακριτικό και σοβαρό, μέχρι να κοιτάξετε πιο βαθιά. Τα μάτια τους είναι καθαρά και καλοσχηματισμένα, συχνά περιβάλλονται από μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, ενώ ένα από τα πιο συνηθισμένα χρώματα της ίριδάς τους είναι το πράσινο. Τα μάτια του ζωδίου δεν προδίδουν ποτέ κούραση ή άγχος, και μοιάζει σαν να προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω τους. Το βλέμμα τους είναι πάντα σταθερό και σίγουρο εκπέμποντας πνευματική διαύγεια.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Ο Ζυγός έχει λαμπερό και ρομαντικό βλέμμα που γοητεύει. Τα μάτια του συνήθως είναι στρογγυλά, μεγάλα με έντονες βλεφαρίδες και τα φρύδια τους καλοσχηματισμένα. Οι Ζυγοί φλερτάρουν και εκφράζονται με τα μάτια και η ματιά τους είναι σαν να σε γδύνει! Τους αρέσει να κοιτάζουν παιχνιδιάρικα, ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό στον καθρέφτη. Το βλέμμα τους εκπέμπει τη δημιουργική τους ευφυΐα και μία έμφυτη γλυκύτητα.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Σκοτεινό και υπνωτικό, διεισδυτικό και γοητευτικό, το βλέμμα του Σκορπιού μαγνητίζει. Παρατηρούν τα πάντα και μπορούν να σε «κόψουν» με την πρώτη ματιά! Οι Σκορπιοί κοιτάνε σταθερά τον συνομιλητή τους και «ακτινογραφούν» σαν ακτίνες λέιζερ, χωρίς να τους ξεφεύγει το παραμικρό. Ταυτόχρονα έχουν ένα σοβαρό βλέμμα που λέει «ξέρω εγώ» με μία υπόνοια σεξουαλικότητας. Μπορεί τα μάτια τους να φαίνονται «εξωγήινα», αλλά αν τα παρατηρήσετε θα δείτε ότι είναι γεμάτα συναίσθημα. Ένας Σκορπιός μπορεί να «μιλήσει» με ένα του βλέμμα, χωρίς να πει λέξη και να σας κάνει να καταλάβετε τα πάντα.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Οι Τοξότες έχουν φωτεινά και ειλικρινή μάτια που θυμίζουν παιδί με βλέμμα γεμάτο περιέργεια και εξυπνάδα. Συνήθως σκέφτονται την επόμενή τους περιπέτεια, γι’ αυτό και το βλέμμα τους έχει κάτι το ανήσυχο …Μπορεί να νομίζετε ότι είναι χαλαροί τύποι, αλλά ένα τους βλέμμα θα σας κάνει να καταλάβετε τη φωτιά που καίει μέσα τους. Ενώ την ίδια στιγμή αν τους παρατηρήσετε θα διαπιστώσετε ότι έχουν ματιά «καρφωτική», άλλωστε είναι το ζώδιο που κριτικάρει περισσότερο από όλα τα άλλα και έχουν δυνατή έκτη αίσθηση. Οπότε… προσοχή!

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Τα μάτια τους είναι ελαφίσια, εκπέμπουν μία μαγική αίσθηση και το βλέμμα τους έχει κάτι το «εύθραυστο». Τα μάτια ενός Αιγόκερου κοιτούν σταθερά και με σοβαρότητα δείχνοντας αφοσίωση αλλά και μία υφέρπουσα σαγήνη. Όταν είναι δυσαρεστημένοι τα μάτια τους στενεύουν και δείχνουν καθαρά τι αισθάνονται. Συνήθως έχουν μαύρους κύκλους και ρυτίδες κάτω από τα μάτια, λόγω του άγχους της δουλειάς που είναι πάντα προτεραιότητά τους.Ένα από τα ζώδια με έντονη σεξουαλική διάθεση, αντικατοπτρίζεται και στα μάτια τους. Βλέμμα που δείχνει πάθος και ματιές ηδονικές και άκρως σαγηνευτικές.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Τα μάτια τους μοιάζουν να κοιτούν εδώ, αλλά περιέργως… πνευματικά βρίσκονται αλλού. Το βλέμμα του Υδροχόου είναι ευγενές και ατρόμητο και πολλές φορές μοιάζει σαν να είναι χαμένος στις σκέψεις του. Κάποιες φορές έχουν βλέμμα απόμακρο και έχουν την «τέχνη» της ψυχρής ματιάς. Θυμηθείτε τη Μέδουσα, ένα της βλέμμα και σε μετατρέπει σε πέτρα!

Οι Υδροχόοι έχουν μάτια συνήθως αμυγδαλωτά και φωτεινά, συγκεντρωμένα στον συνομιλητή τους. Οι Υδροχόοι φαίνονται άνθρωποι προσγειωμένοι, αλλά η ματιά τους έχει κάτι από το βλέμμα του τρελού… επιστήμονα.

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Οι Ιχθύες έχουν τα πιο όμορφα μάτια του ζωδιακού κύκλου! Συχνά είναι γαλανά (όχι πάντοτε… βέβαια) και έχουν ένα ύφος ονειρικό και αινιγματικό και μία καθαρή ματιά. Τη μια στιγμή το βλέμμα τους είναι καθαρό και την άλλη σκοτεινιάζει, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε τι σκέφτονται. Μάτια χαμαιλέοντες με την ίριδα να διαστέλλεται περισσότερο από το κανονικό.

Οι Ιχθείς μοιάζει σαν να κοιτάζουν στο άπειρο και το βλέμμα τους έχει κάτι λυπημένο, πολύ συμπονετικό, σαν να λέει «αισθάνομαι τον πόνο του κόσμου». Βλέμμα εύθραυστο και ρευστό… σαν το χαρακτηριστικό των ψαριών που σε κάνει να αναρωτιέσαι «τι βλέπουν που εγώ δεν βλέπω;».

ΠΗΓΗ

Advertisement

Title

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια1 έτος ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια1 έτος ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια1 έτος ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια1 έτος ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια1 έτος ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.