Connect with us
?>

zodia

Τρομερά δύσκολη η αρχή του Νοεμβρίου για 3 ζώδια σύμφωνα με τον κορυφαίο αστρολόγο

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τα ζώδια για μια δύσκολη αρχή του Νοεμβρίου, εξηγώντας το ποια θα έχουν τις περισσότερες εντάσεις και τα «εμπόδια».

Ο γνωστός αστρολόγος, μέσω του oroskopos.gr επικεντρώνει την προσοχή του σε τρία ζώδια, επισημαίνοντας πως οφείλουν την προσεχή εβδομάδα (1-7/11) να είναι προσεκτικά, τη στιγμή που η Άση Μπήλιου βλέπει ένα άσχημο Σαββατοκύριακο.

Κριός

Αποφύγετε εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις στο χώρο της εργασίας. Ο μήνας ξεκινά έντονα και επηρεάζει τη διάθεσή σας, αλλά πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση και το θάρρος σας. Μην είστε καταπιεστικοί με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και μην εκθέτετε τα προσωπικά σας σε εκείνους που δεν μπορούν, ή δεν θέλουν να καταλάβουν. Στα οικονομικά σας φανείτε συντηρητικοί, προνοητικοί και τυπικοί απέναντι στις όποιες υποχρεώσεις σας. Τέλος, μην αφήνετε τις εκκρεμότητες κάθε είδους να παρεμβάλλονται ανατρεπτικά στο εκάστοτε πρόγραμμά σας.

Ταύρος

Ξεπεράστε εποικοδομητικά τα προβλήματα που μπλοκάρουν κάποιες σημαντικές σας σχέσεις. Ένας άνθρωπος θα σας βοηθήσει σημαντικά αν καταφέρετε να του εξηγήσετε τις αιτίες της προηγούμενης συμπεριφοράς σας. Με λίγη σύνεση θα μπορούσαν να τακτοποιηθούν και οικονομικά θέματα με στόχο να απαλλαγείτε από προβλήματα που σας αγχώνουν. Όσοι νιώθετε μόνοι, ή ανικανοποίητοι, προσπαθήστε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή, τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των μέτρων που σας κρατούν ασφαλείς. Η πραγματικότητα σας αφορά περισσότερο από τον καθένα, γι αυτό και τα σχέδιά σας για τώρα και το μέλλον πρέπει να είναι ρεαλιστικά.

Δίδυμοι

Η κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω σας, κρατά για εσάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δυσκολεύεστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κατευθύνετε σωστά και υποστηρίξτε αποτελεσματικά τις φιλοδοξίες σας. Η εργασία απαιτεί κόπο για να καταφέρετε τους νέους σας στόχους. Οι συνεργασίες αποδίδουν αν έχουν οργανωθεί κατάλληλα και αν ο καθένας υποστηρίζει πρακτικά το καθήκον του. Η περίοδος είναι μεταβατική και αν δεν προσέξετε μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Χειριστείτε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αισθηματικά να είστε εγκρατείς, να αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας και να μην κάνετε κύκλους γύρω από το ίδιο ζήτημα.

Καρκίνος

Αρκετή κίνηση προβλέπεται τον μήνα που ξεκινά και είναι σκόπιμο να αξιοποιήσετε σωστά το χρόνο σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε τις όποιες ευκαιρίες υπάρχουν για την προώθηση του αντικειμένου της δουλειάς σας. Κάποιοι άνθρωποι θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι σε αυτές σας τις προσπάθειες γι αυτό φροντίστε να αναβαθμίσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Αισθηματικά δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για να αλλάξετε τα δεδομένα, ούτε να φερθείτε εγωκεντρικά αναμοχλεύοντας το παρελθόν. Έχετε υπομονή και μην εξωθείτε τις καταστάσεις στα άκρα γιατί κινδυνεύετε να στερηθείτε όλα αυτά που προσπαθείτε να βελτιώσετε.

Λέων

Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στα σχέδιά σας στην εργασία, αλλά και αλλού. Προετοιμαστείτε για πολλή κίνηση, συζητήσεις, γνωριμίες, προοπτικές συμφωνιών και άλλων ζητημάτων που θα σας κρατούν απασχολημένους και σε εγρήγορση. Φανείτε επίσης προσεκτικοί στα πρακτικά σας ζητήματα γιατί ορισμένοι από εσάς, θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό στις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά αποφύγετε να ριψοκινδυνεύσετε επιδιώκοντας σημαντικές αλλαγές. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας αυτήν την εποχή και μη δίνετε σημασία σε φωνές που σας μιλούν γλυκά, αλλά σας απομακρύνουν από το στόχο σας. Οικονομικά διατηρήστε τα κεκτημένα σας και μην διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας στον τομέα αυτόν.

Παρθένος

Έχετε πολλές ευθύνες και αρκετή δουλειά, αλλά σας βοηθά το σύστημα και η τάξη που έχετε καταφέρει να υπάρχει στις δραστηριότητές σας. Μπορεί να μην έχουν αποδώσει τα μέγιστα οι μέχρι τώρα πρωτοβουλίες σας, σίγουρα όμως κάτι αρχίζει να κινείται θετικά και αποδοτικά. Συνεχίστε να προσπαθείτε και να κερδίζετε μάχες μία – μία τη φορά! Ευκαιρίες διάκρισης εξακολουθούν να υπάρχουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ στα αισθηματικά σας βρίσκετε κατανόηση και υποστήριξη. Οι ελεύθεροι εστιάστε στο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σας, αλλά μην βάζετε πολλές προϋποθέσεις, γιατί έτσι χάνεται η μαγεία.

Ζυγός

Μεγάλη κίνηση στα αισθηματικά και αρκετή κοινωνική δραστηριότητα θα σας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν και είναι δύσκολο να ικανοποιηθείτε, φροντίστε να μην είστε ούτε απόλυτοι, ούτε υπερβολικά απαιτητικοί. Επαγγελματικά συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, αλλά μη ζητάτε βοήθεια ή γνώμη από ακατάλληλους ανθρώπους. Οικονομικά, βάλτε φρένο, ή μέτρο στην καταναλωτική σας διάθεση, καθώς θα χρειαστεί να ανταποκριθείτε σε κάποιες καίριες υποχρεώσεις σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία, τη διάθεση, αλλά και τις σχέσεις με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους υπόλοιπους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Πολλά μπορούν να βελτιωθούν αν επιστρατεύσετε την αισιοδοξία και αν διοχετεύσετε σωστά τον δυναμισμό σας. Οι άλλοι επηρεάζονται από τη θετική σας στάση και προσπαθούν να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, ιδιαίτερα στην εργασία και στις επαγγελματικές προοπτικές. Φανείτε διπλωμάτες εκεί που συναντάτε εμπόδια και επιδιώξτε πιο συμφέρουσες συμφωνίες με οικονομικό ορίζοντα. Πολλοί θα χρειαστεί να θυσιάσετε προσωπικό χρόνο για να καλύψετε αδυναμίες τρίτων, είτε αυτό αφορά στην εργασία, είτε στην υποστήριξη άλλων δραστηριοτήτων. Αισθηματικά, βρείτε τις κατάλληλες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα!

Τοξότης

Διοχετεύστε το δυναμισμό σας σε ωφέλιμη δράση και προωθήστε τα σχέδιά σας για μια γενική βελτίωση της ζωής σας. Περιορίστε τις εσωτερικές αντιδραστικές σας φωνές και γίνετε σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση των καταστάσεων που σας αφορούν. Είστε πολύ κοντά στην πηγή που θα σας βοηθήσει να ξεδιψάσετε τις επιθυμίες σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ακόμα λίγη υπομονή. Αισθηματικά, οι εντάσεις μπορούν να μειωθούν αν αποφύγετε να δίνετε εξηγήσεις για το παραμικρό που κάνετε. Οι ελεύθεροι δεν χρειάζεται να βιαστείτε, ούτε να καταπιεστείτε στην επιδίωξη συντρόφου αν διαβλέπετε ότι αυτό που επιδιώκετε είναι ανώφελο.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα είναι περίοδος δράσης, κοινωνικής, επαγγελματικής και προσωπικής. Γεγονότα προειδοποιούν για αλλαγές που θα ακολουθήσουν και καλό θα είναι να συστηματοποιήσετε τα θέματα σας κατά σειρά προτεραιότητας, αρχίζοντας πρώτα από τα αμέσως πρακτικά. Αν και αρκετά συνηγορούν στην βελτίωση του παράγοντα της τύχης, σε ευχάριστες μικρές δόσεις ανεφοδιασμού και κυρίως στην αξιοποίηση των ταλέντων ή των μέσων που διαθέτετε. Ερωτικά, ευνοείστε αρκούντως ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε κάθε τι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επιπολαιότητα. Για την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας θα χρειαστεί μια χρηματοδότηση, προσέξτε όμως αυτή η βοήθεια πως θα σας δεσμεύσει στο μέλλον.

Υδροχόος

Η εβδομάδα δεν είναι εύκολη για τους περισσότερους αλλά στη βάση της είναι σημαντική. Σχέσεις, συναλλαγές και συνεργασίες, τοποθετούνται σε νέα βάση. Η έμφαση είναι σε θέματα καριέρας ενώ η περίοδος σας επιστρατεύει να σκεφτείτε τρόπους ώστε να ανεφοδιαστείτε με χρήματα ή με τα μέσα εκείνα που είναι απαραίτητα για την προώθηση ενός έργου ή μιας δουλειάς. Φροντίστε όμως να καλύψετε τις ανάγκες σας με τον κατάλληλο τρόπο, χωρίς να δημιουργήσετε αντιθέσεις ή να θίξετε αντικρουόμενα συμφέροντα. Στα αισθηματικά σας υπάρχει προοπτική αλλαγής όπου εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να ψάξετε μέσα σας και να αποφασίσετε τι θέλετε!

Ιχθείς

Στα αισθηματικά σας πολλά μπορούν να βελτιωθούν αν προσπαθήσετε και αν φανείτε πιο συνεργάσιμοι. Μην είστε σχολαστικοί και μην ψάχνετε τα πράγματα εκεί που οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί. Πάντως οι μεγάλες δυσκολίες σας έδωσαν τα σχετικά μαθήματα και σας έκαναν περισσότερο αποφασιστικούς. Τώρα, καλό θα είναι να μην κλείσετε τα μάτια σας στις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, τηρουμένων πάντα των αναλογιών που επιβάλλουν τα μέτρα και οι περιορισμοί στην περιοχή σας. Η εβδομάδα εν τούτοις προβλέπεται καταναλωτική και περισσότερο επικοινωνιακή. Φροντίστε να είστε καλοί με τον εαυτό σας και αξιοποιήστε ευκαιρίες που δείχνουν το δρόμο για την λύση των προβλημάτων σας.

via athensmagazine.gr

Advertisement

Title

Ζώδια1 μήνα ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor11 μήνες ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια11 μήνες ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια11 μήνες ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια1 έτος ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια1 έτος ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια1 έτος ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια1 έτος ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια1 έτος ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια1 έτος ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.