Connect with us

zodia

«Βόμβα» από Κώστα Λεφάκη: Αυτό το ζώδιο κινδυνεύει άμεσα με χωρισμό

Published

on

Αστρολογική «βόμβα» έριξε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που θα αντιμετωπίσουν αρκετά ζώδια σήμερα (14/10), με ένα εξ αυτών μάλιστα να κινδυνεύει μέχρι και με χωρισμό.

Ο γνωστός αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις του στο Elle.gr, αναφέροντας τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σε αισθηματικά, επαγγελματικά και όχι μόνο, με τη Βίκυ Παγιατάκη να βλέπει κίνδυνο για τέσσερα ζώδια.

Κριός: Ελέγξτε την ανασφάλειά σας και σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο θα πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να βλάψετε τον εαυτό και την σχέση σας.

Ταύρος: Οικονομικά, φροντίστε να είστε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί. Οι ανταγωνισμοί δεν θα σας βοηθήσουν στις ενέργειές σας.

Δίδυμοι: Κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η απερίσκεπτη εμπιστοσύνη μπορεί να σας κοστίσει!

Καρκίνος: Χρειάζεται να είστε συνεπείς στην εργασία και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, ενώ κάποιες φορές, μπορεί να νιώσετε και αδικημένοι από τις εξελίξεις.

Λέων: Το σκηνικό αλλάζει και είναι πιθανόν να ανακαλύψετε νέους τρόπους εργασίας ή να ανανεώσετε το αντικείμενο στο οποίο απασχολείστε.

Παρθένος: Εκεί που θεωρούσατε ότι είχατε τακτοποιήσει τις υποθέσεις σας, φαίνεται να αλλάζουν κάποια δεδομένα και σας αναγκάζουν να επαναλάβετε κάποιες προσπάθειες.

Ζυγός: Φροντίστε να μην είστε συναισθηματικά ευάλωτοι στο περιβάλλον σας, ούτε να είστε απόλυτοι και βιαστικοί στα συμπεράσματά σας!

Σκορπιός: Δείξτε σύνεση και οργανωτική ικανότητα, ιδιαίτερα εσείς οι οποίοι έχετε υφιστάμενους. Ένα μικρό θέμα υγείας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση.

Τοξότης: Αισθηματικά μην αναβάλλετε αυτό που θέλετε να κάνετε και φροντίστε να είστε σαφείς στην επικοινωνία και στις επιδιώξεις σας. Οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν με την κατάλληλη συμπεριφορά!

Αιγόκερως: Υποθέσεις που θεωρούσατε τακτοποιημένες χρειάζονται επιμέλεια και γεννούν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στα καλώς καμωμένα του παρελθόντος.

Υδροχόος: Ένας απωθημένος έρωτας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά έχετε μάθει το μάθημά σας και δεν υποκύπτετε εύκολα στην γοητεία του.

Ιχθύες: Αυτό που μπορεί να σας σώσει από δυσάρεστες εξελίξεις, δεν παύει να λειτουργεί αρνητικά για τον ψυχισμό σας. Δείξτε το απαραίτητο θάρρος και μιλήστε λογικά και καθαρά!

Advertisement

Title

zodia10 ώρες ago

Πρόβλεψη εφιάλτης από την Άση Μπήλιου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε το πρωί της Τετάρτης (27/10) στην εκπομπή Breakfast At Star, η Άση Μπήλιου θέλησε να...

zodia10 ώρες ago

Τα ζώδια της εβδομάδας από την Άντζελα Τίκη

Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τους Δία και Ποσειδώνα μεγεθύνει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες μας ενώ...

zodia13 ώρες ago

Οι προβλέψεις της Tετάρτης 27 Οκτωβρίου από την κορυφαία αστρολόγο

Το δικό της πένθος βιώνει η Λίτσα Πατέρα, η οποία ήταν επίσης επηρεασμένη από ένα γεγονός, που συγκίνησε όλη την χώρα. Η γνωστή...

zodia14 ώρες ago

Μεγάλη προσοχή σε αυτά τα 3 ζώδια. Έκτακτη προειδοποίηση της Βίκυς Παγιατάκη

Σε μια έκτακτη προειδοποίση για τα ζώδια προχώρησε η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία αναφέρθηκε στο ποια πρέπει να κάνουν σήμερα (27/10) μεγάλη προσοχή. Η...

zodia15 ώρες ago

Ώρες αγωνίας για 5 ζώδια.

Το δικό του «καμπανάκι» για τα ζώδια χτύπησε ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ποια θα περάσουν ώρες αγωνίας και χρειάζεται να δώσουν σήμερα (27/10)...

zodia2 ημέρες ago

Συγκινήσεις και εξαπατήσεις για αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα

Όπως εξήγησε η αστρολόγος, «η Αφροδίτη που δείχνει πως χαιρόμαστε και πως αγαπάμε, είναι σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που μας...

zodia2 ημέρες ago

Η Βίκυ Παγιατάκη μιλάει για τους ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου αλλά και για όσους πιέζονται αυτές τις ημέρες

Λίγο καλύτερη είναι η σημερινή μέρα για τους Καρκίνους, ωστόσο λίγη πίεση θα νιώσουν 4 ζώδια και συγκεκριμένα οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Αιγόκεροι...

zodia2 ημέρες ago

Σμαρώ Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021

Η αστρολόγος Σμαρώ Σωτηράκη ανέλυσε στην εκπομπή «Ελένη» τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο μέχρι το τέλος του 2021. «Πάντα...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

zodia2 ημέρες ago

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.