Connect with us

zodia

Ξαφνικά προβλήματα για 2 ζώδια. Ο Κώστας Λεφάκης κρούει τον κώδωνα

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης έρχεται στην πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου να αναφερθεί στο ποια ζώδια μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο γνωστός αστρολόγος μιλά στο elle.gr και μιλά ειδικά για δύο ζώδια, που μπορεί στα επαγγελματικά και τα προσωπικά τους να συναντήσουν ξαφνικά κάποια ζητήματα, με την Άση Μπήλιου να βλέπει ανώμαλη προσγείωση σε ένα ζώδιο.

Η συμπεριφορά σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους προσμετράται στα πλεονεκτήματά σας. Όταν θέλετε μπορείτε!

Ταύρος: Η μέρα φωτίζει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, με αποτέλεσμα να φαντάζουν όλα γύρω από εσάς ιδανικά. Μην το παρακάνετε όμως και μην ξεπερνάτε τη δική σας κόκκινη γραμμή.

Δίδυμοι: Είναι η περίοδος της επιδίωξης, της κατοχύρωσης δικαιωμάτων, τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία γι αυτό μη φοβηθείτε να προβάλλετε τα πλεονεκτήματά σας.

Καρκίνος: Είναι η περίοδος που έχετε δικαίωμα να ελπίζετε και να επιδιώκετε το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να προβάλλετε τις θέσεις σας.

Λέων: Λειτουργείτε μαγνητικά στο περιβάλλον και έχετε τον τρόπο να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα. Μη φανερώνετε τα μυστικά σας!

Παρθένος: Φροντίστε να προσεγγίσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να θέσετε ακόμα υψηλότερους στόχους, ιδιαίτερα αν διακρίνετε κάποιες ευκαιρίες για αυτό.

Ζυγός: Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ουσιαστικά θέματα και όχι επουσιώδη, να δώσετε έμφαση και προσοχή στις επιθυμίες σας και να βρείτε τον τρόπο να νιώσετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός: Κυριαρχείτε στις εξελίξεις, αλλά κάποιες μικρές εστίες αντίστασης σας αναγκάζουν σε κάπως ακραία συμπεριφορά. Αισθηματικά αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να σας περιποιηθεί.

Τοξότης: Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σας είναι περίεργες, ιδιαίτερα όταν λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα. Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες όπου χρειάζεται.

Αιγόκερως : Ο ανταγωνισμός με άτομα εξ ίσου ισχυρής προσωπικότητας καλό θα ήταν να παραμεριστεί και να αποφευχθεί. Οικονομικές υποχρεώσεις φαίνεται να κυριαρχούν σήμερα.

Υδροχόος: Η οικογένεια ή τα άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά είναι η καλύτερη επιλογή για σας. Μαζί τους μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε.

Ιχθύες: Επιλέξτε την ήρεμη αντιμετώπιση θεμάτων που σας στεναχωρούν και σας εκνευρίζουν, ενώ στην εργασία, κάποιες εξελίξεις κρίνονται θετικές και θα πρέπει να ανταποκριθείτε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Advertisement

Title

Ζώδια16 λεπτά ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 ώρες ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 ώρες ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια5 ώρες ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Ζώδια22 ώρες ago

Θα είναι η χρονιά τους. Τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022 .

«Ποιο θα είναι το τυχερό ζώδιο για το 2022»; Σας αναφέρουμε την κατάταξη τύχης για κάθε ζώδιο, αλλά σας αναφέρουμε...

zodia4 εβδομάδες ago

Προειδοποίηση από τη Βίκυ Παγιατάκη. Αυτά τα 7 ζώδια πρέπει να βιαστούν αλλιώς

Η Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για μια ημέρα, όπου οφείλουμε να επιδείξουμε ταχύτητα στο να κλείσουμε τα «μέτωπα», τα οποία μας απασχολούν, επισημαίνοντας τα ζώδια που έχουν...

zodia4 εβδομάδες ago

Τα 3 ζώδια που καλύτερο θα ήταν να μην τα εμπιστεύεστε

Νομίζετε πως είναι αξιόπιστα, αλλά καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. εμπιστοσύνη στις σχέσεις είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε πιο προσωπικές,...

zodia1 μήνα ago

Όλα Τα Ζώδια Είναι Διπρόσωπα. Κάθε Ζώδιο Έχει Τις Δυνάμεις Και Τις Αδυναμίες Του . Δείτε Ποιες Είναι

Δεν γίνεται κάποιος να έχει μόνο τα καλά. Όπως η έννοια του γιν-γιανγκ. Το να τις γνωρίζουμε μπορεί να μας φανεί...

zodia1 μήνα ago

Καμπανάκι απο την κορυφαία αστρολόγο για ολόκληρο το Νοέμβριο

«Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, ας την χαρούμε, διότι αύριο θα σας λέω άλλα», είπε η Λίτσα Πατέρα, πριν αρχίζει να...

zodia1 μήνα ago

Συναγερμός από τη Βίκυ Παγιατάκη

Νέα εβδομάδα ξεκινά και η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, μας προετοιμάζει για όσα έρχονται, χτυπώντας καμπανάκι για 3 ζώδια....

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.