Connect with us
?>

zodia

Ξαφνικά προβλήματα για 2 ζώδια. Ο Κώστας Λεφάκης κρούει τον κώδωνα

Published

on

Ο Κώστας Λεφάκης έρχεται στην πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου να αναφερθεί στο ποια ζώδια μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο γνωστός αστρολόγος μιλά στο elle.gr και μιλά ειδικά για δύο ζώδια, που μπορεί στα επαγγελματικά και τα προσωπικά τους να συναντήσουν ξαφνικά κάποια ζητήματα, με την Άση Μπήλιου να βλέπει ανώμαλη προσγείωση σε ένα ζώδιο.

Η συμπεριφορά σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους προσμετράται στα πλεονεκτήματά σας. Όταν θέλετε μπορείτε!

Ταύρος: Η μέρα φωτίζει τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, με αποτέλεσμα να φαντάζουν όλα γύρω από εσάς ιδανικά. Μην το παρακάνετε όμως και μην ξεπερνάτε τη δική σας κόκκινη γραμμή.

Δίδυμοι: Είναι η περίοδος της επιδίωξης, της κατοχύρωσης δικαιωμάτων, τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία γι αυτό μη φοβηθείτε να προβάλλετε τα πλεονεκτήματά σας.

Καρκίνος: Είναι η περίοδος που έχετε δικαίωμα να ελπίζετε και να επιδιώκετε το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να προβάλλετε τις θέσεις σας.

Λέων: Λειτουργείτε μαγνητικά στο περιβάλλον και έχετε τον τρόπο να επιτυγχάνετε εκεί που οι άλλοι τα βρίσκουν σκούρα. Μη φανερώνετε τα μυστικά σας!

Παρθένος: Φροντίστε να προσεγγίσετε ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να θέσετε ακόμα υψηλότερους στόχους, ιδιαίτερα αν διακρίνετε κάποιες ευκαιρίες για αυτό.

Ζυγός: Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ουσιαστικά θέματα και όχι επουσιώδη, να δώσετε έμφαση και προσοχή στις επιθυμίες σας και να βρείτε τον τρόπο να νιώσετε την ικανοποίηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός: Κυριαρχείτε στις εξελίξεις, αλλά κάποιες μικρές εστίες αντίστασης σας αναγκάζουν σε κάπως ακραία συμπεριφορά. Αισθηματικά αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να σας περιποιηθεί.

Τοξότης: Οι διαθέσεις των άλλων απέναντί σας είναι περίεργες, ιδιαίτερα όταν λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα. Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες όπου χρειάζεται.

Αιγόκερως : Ο ανταγωνισμός με άτομα εξ ίσου ισχυρής προσωπικότητας καλό θα ήταν να παραμεριστεί και να αποφευχθεί. Οικονομικές υποχρεώσεις φαίνεται να κυριαρχούν σήμερα.

Υδροχόος: Η οικογένεια ή τα άτομα που σας γνωρίζουν πολύ καλά είναι η καλύτερη επιλογή για σας. Μαζί τους μπορείτε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να ευχαριστηθείτε.

Ιχθύες: Επιλέξτε την ήρεμη αντιμετώπιση θεμάτων που σας στεναχωρούν και σας εκνευρίζουν, ενώ στην εργασία, κάποιες εξελίξεις κρίνονται θετικές και θα πρέπει να ανταποκριθείτε, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Advertisement

Title

Ζώδια5 μήνες ago

5 ζώδια θα υποφέρουν σήμερα 21/4 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη – Κριοί, Δίδυμοι και…

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα 21/4 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και...

Survivor1 έτος ago

Survivor 5: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Ακόμα ένα «Survivor» φτάνει στο τέλος του και η παραγωγή του καναλιού ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά που θα πραγματοποιηθεί...

Ζώδια1 έτος ago

Πικρή γεύση καλοκαιριάτικα: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού έχει αρκετές αλλαγές που θα δυσαρεστήσουν συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά όμως, δε...

Ζώδια1 έτος ago

Εβδομάδα… ακατάλληλη – Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει το «καμπανάκι» σε 4 ζώδια

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε, ο Κώστας Λεφάκης θέλησε να προειδοποιήσει για την εβδομάδα που έρχεται (4-10/7), και συγκεκριμένα,...

Ζώδια2 έτη ago

Λίτσα Πατέρα: Συναγερμός για όλα τα ζώδια: “Από τις 19 Δεκεμβρίου…”

«Ξεκίνησα να σας πω πως η Σελήνη που πάει στους Ιχθύες θα είναι όλα πιο γλυκά και όλα θα πάνε...

Ζώδια2 έτη ago

Ψυχραιμία και προσοχή συνέστησε η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια . Πως θα μας επηρεάσει η έκλειψη στον Tοξότη

Θέλει προσοχή! Χτύπησε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για αυτά τα ζώδια, με την έκλειψη που γίνεται στον Τοξότη να μας επηρεάζε! Παράλληλα, ο Κώστας...

Ζώδια2 έτη ago

Μήνας φωτιά γι αυτά τα ζώδια. Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολος φαίνεται πως θα είναι ο Δεκέμβρης, ο τελευταίος μήνας του χρόνου για 12 ζώδια, σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα...

Ζώδια2 έτη ago

Οι τελευταίες μέρες του 2021 θα είναι δύσκολες για αυτά τα ζώδια

Η χρονιά που φεύγει είναι κατά κοινή ομολογία μια δύσκολη χρονιά. Έτσι φαίνεται πως θα είναι και οι τελευταίες μέρες...

Ζώδια2 έτη ago

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί...

Ζώδια2 έτη ago

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις για τα ζώδια. Πως θα είναι ο Δεκέμβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου πλησιάζει και είναι καιρός για κάθε ζώδιο να κάνει το δικό του απολογισμό και να δει πως...

Advertisement

Advertisment
Trending

Copyright © 2018 Omorfos-kosmos.gr , powered by Hellenic Node Project.